ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ


Μετά από 3 συνεχόμενες κατακτήσεις του χρυσού μεταλλίου από την Αστυνομία, ο Στρατός Ξηράς πήρε το τρόπαιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική που έγινε με την ευθύνη της Πολεμικής Αεροπορίας και υπό την αιγίδα του ΑΣΑΕΔ. Ο Στρατός Ξηράς κέρδισε στον μεγάλο τελικό στην παράταση την Ελληνική Αστυνομία με 37-32 (κ.α. 29-29)

ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ- ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 37-32 (13-14 ημχ.)

ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ: (Προπονητής Θεόδωρος Βερνάρδος) Νίκος Τσιλιμπάρης, Τούτσης 2, Αργυράκης 1, Γεωργιάδης 12, Νικολαϊδης 7, Τόμπος 5, Μέτσης 2, Κεσίδης 8, Μουδιώτης, Ράικος.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: (Προπονητής Δημήτρης Βελαώρας) Τσέλιος 4, Γκλαβόπουλος 1, Λέκκας 1, Μαστορογιάννης 13, Λάππας 5, Μπάρμπας, Μάνθος 5, Μπατσιόλας, Ορκάς, Σιγγάρης, Κατσαρός 1, Βότσης 1, Λάλας 1, Χατζηνικολάου.
Κόκκινη κάρτα είδαν ο Νίκος Τσιλιμπάρης από το Στρατό Ξηράς και ο Κων/νος Βότσης από την Ελληνική Αστυνομία.
Στον μικρό τελικό το Λιμενικό Σώμα κέρδισε το Πολεμικό Ναυτικό με 28-19 (14-11).
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ (Προπονητές Καρανικολόπουλος-Ντάρας) Ρασπίτσος, Χαλκίδης, Βελιτσιάνος 3, Διολέτης 4, Χατσίκας 4, Χατζόπουλος 4, Ζαραβίνας, Καστρινάκης, Σπυρόπουλος 9, Τσακίρης, Μπερτσιάς 4, Καρανικολόπουλος 2.
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ: (Προπονητής Δημήτρης Αλαμάγκος) Κανδανολέων, Παπαδόπουλος Γ., Παππάς 2, Παπαδόπουλος Αθ, Μανώλης, Καρατράντζος, Γερουλάνος Μ 4, Γερουλάνος Κ. 3, Κονδύλης 6, Γερουλάνος Ν. 3, Γαργαρώνης, Κατής, Μπούτσης 1.
Η κατάταξη: 1. Στρατός Ξηράς, 2. Ελληνική Αστυνομία, 3. Λιμενικό Σώμα, 4. Πολεμικό Ναυτικό.

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας του Στρατού Ξηράς Θεόδωρος Βερνάρδος δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Πήραν σωστές αποφάσεις μέσα στο παιχνίδι».
Ο προπονητής της Ελληνικής Αστυνομίας Δημήτρης Βελαώρας δήλωσε: «Δίκαια κέρδισε τον τελικό ο Στρατός Ξηράς. Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που ικανοποίησε απόλυτα τους θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα». Το παρών έδωσαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέτρος Κωνσταντής, ο Συνταγματάρχης Ιωάννης Γιαρμενίτης ως εκπρόσωπος του ΓΕΣ, ο Διευθυντής ΓΕΑ Ιωάννης Σπύρου, ο Διευθυντής Γραμματείας του ΑΣΑΕΔ και παλιός πρωταθλητής του Στίβου Σπύρος Ανδριόπουλος. Τον συντονισμό είχε ο Αντισμήναρχος Παναγιώτης Φωτίου παλιός πρωταθλητής του Στίβου. Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι Δημήτρης Τσάκωνας και Γιώργος Ανταλής που ήρθε ειδικά για τους αγώνες από τη Μόσχα όπου υπηρετεί ως αεροπορικός ακόλουθος στην Πρεσβεία της χώρας μας στην Ρωσική πρωτεύουσα.
Κατά την τελετή των απονομών αποθεώθηκε ο αρχηγός του Διομήδη Άργους και μέλος της ομάδας του Λιμενικού Σώματος Γιώργος Ζαραβίνας τη στιγμή κατά την οποία παρέλαβε τιμητική πλακέτα εκ μέρους του ΑΣΑΕΔ για την κατάκτηση από τον Διομήδη Άργους του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

1 comment

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΡΑΤΕ ΞΗΡΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΡΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ!