Δελτίο τύπου Πήγασου Αιγίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δελτίο τύπου Πήγασου Αιγίου


«Πηγή» ταλέντων οι ακαδημίες τού Πήγασου!
Την ευκαιρία να διαπιστώσουν «ιδίοις όμμασι» τη συστηματική και οργανωμένη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες χάντμπολ του Πήγασου Αιγίου είχαν το πρωί της Κυριακής οι ομοσπονδιακοί προπονητές Ανάπτυξης Παναγιώτης Ιατρούδης και Κώστας Κότσιρας. Οι δύο τεχνικοί βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου, απεσταλμένοι της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας, για να προπονήσουν το «φυτώριο» τού τοπικού συλλόγου, μέσα από το οποίο στο μέλλον θα στελεχωθούν η ανδρική και η γυναικεία ομάδα.

Υψηλού επιπέδου ασκησιολόγιο

Χαρακτηριστικό είναι πως επέλεξαν υψηλού επιπέδου ασκησιολόγιο για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες, με ειδικές ασκήσεις σε ζευγάρια και τετράδες, καθώς επίσης και με συνδυασμούς άμυνας, επίθεσης και αιφνιδιασμών.
Στο περιθώριο της προπόνησης οι κ. Ιατρούδης και Κότσιρας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον πρόεδρο Μιχάλη Μπέσκο, τον ταμία Τάκη Βαγενά, το γενικό αρχηγό Γιώργο Παπανικολάου, αλλά και τον προπονητή των Ακαδημιών Βασίλη Κωσταρίδη με τους συνεργάτες του Κώστα Αυλωνίτη και Δημήτρη Αλυγιζάκη, με τους οποίους αντήλλαξαν απόψεις τόσο για θέματα που αφορούν στα ηλικιακά πρωταθλήματα όσο και για ζητήματα του αιγιώτικου και ελληνικού χάντμπολ γενικότερα.

Εξήραν τη φετινή παρουσία στην Α2! 
Μάλιστα, οι ομοσπονδιακοί προπονητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη λειτουργία τού Πήγασου Αιγίου, εξαίροντας την προσπάθεια των διοικούντων για τη φετινή παρουσία της ομάδας στην Α2 εθνική, καθώς και για τον τρόπο προώθησης του χάντμπολ στην ευρύτερη περιοχή.
Όπως επισήμαναν, υπάρχει μία καλή μαγιά αθλητών και αθλητριών, η οποία θα είναι συνεχώς υπό παρακολούθηση από το επιτελείο τής ΟΧΕ, ενώ δεν παρέλειψαν να κρατήσουν σημειώσεις από όλα όσα είδαν στο Αίγιο, καθώς επίσης και από αυτά που άκουσαν στη διάρκεια της συνάντησης με τους ανθρώπους του συλλόγου.
Τέλος, δεσμεύτηκαν πως θα μεταφέρουν στην Ομοσπονδία τις επισημάνσεις τους, υποσχόμενοι πως το επόμενο διάστημα θα επισκεφθούν και πάλι το Αίγιο, με στόχο να γίνουν παρόμοιες προπονήσεις, γεγονός που δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο, καθώς όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, ίσως έφθασε η ώρα το αιγιώτικο χάντμπολ να περάσει σε μια νέα εποχή!

No comments