Με επιτυχία το τουρνουά Χαντ-μπολ της Αναγέννησης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με επιτυχία το τουρνουά Χαντ-μπολ της Αναγέννησης


Από www.artasports.gr
Δελτίο τύπου μας απέστειλε η Αναγέννηση Άρτας και κάνει αναφορά στην μεγάλη επιτυχία που είχε το τουρνουά Δημοτικών σχολείων που έγινε χθες στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.
Αναλυτικά:
"Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά Μίνι Χάντμπολ της ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ, που έλαβε χώρα την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Άρτας με συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών δημοτικών και γυμνασίων. Τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι και απόλαυσαν κάθε στιγμή του σε ένα κλίμα καθαρά παιδαγωγικό, όπως πρέπει να είναι σε αυτές τις ηλικίες. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και έμαθαν τα μυστικά του χάντμπολ από τους υπεύθυνους του τουρνουά και συνεργάστηκαν άψογα με τους αθλητές και της αθλήτριες της Αναγέννησης, που ανέλαβαν καθήκοντα κόουτς και διαιτητή. Μπορούσε κανείς να διακρίνει την ενέργεια στις κινήσεις των
παιδιών, το χαμόγελο, που κανείς προπονητής δεν πρέπει να τους στερεί, αλλά και τη συνεργατικότητα να υπακούσουν σε κανόνες που διέπουν ένα άθλημα, πάντα όμως με παροτρύνσεις και κατευθύνσεις με στόχο τη βελτίωση σε αθλητικό αλλά και κοινωνικό και ηθικό επίπεδο.

Οι αγώνες διήρκεσαν 4 ώρες και πριν το τέλος των αγώνων όλοι οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν το γραφείο των κυπέλλων της Αναγέννησης και θαύμασαν από κοντά την αληθινή ιστορία της ομάδας και εντυπωσιάστηκαν από την ένδοξη εικόνα της τροπαιοθήκης στην αίθουσα (βλέπετε φωτογραφία). Τους δόθηκαν, επίσης, περιοδικά για να διαβάσουν και να γνωρίσουν τα πάντα για την Αναγέννησης και άκουσαν μία μικρή ομιλία για την ομορφιά του αθλητισμού και τη συμμετοχής σε συνδυασμό πάντα με την καλή σχολική πορεία. Γιατί στην Αναγέννηση εμείς έτσι θέλουμε να λειτουργούμε. Να προάγουμε τα παιδιά στον σωστό αθλητισμό με όλες τις προοπτικές, που θα έχουν ως αποτέλεσμα την ένταξη αυτών των παιδιών στην αυριανή κοινωνία με αρχές, αξίες και ιδανικά!!!

Ευχαριστούμε τον Νίκο Κολιούλη, τον Βασίλη Κολιούλη, τον Στέλιο Μακρή, τον Λάμπρο Βαρή, τον Χρήστο Σακκά, τον Γιώργο Γρούμπα, την Δωροθέα Γρούμπα για τη βοήθειά τους και όλους τους γονείς για την παρουσία τους και την αρωγή τους σε αυτό το τουρνουά. Επίσης, να ευχαριστήσουμε Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους γυμναστές των σχολείων για την ενημέρωσή τους και κυρίως τον γυμναστή του 8ου δημοτικού σχολείου,κ. Κώτση για την εθελοντική παρουσία και συμμετοχή του στους αγώνες σε μέρα που ήταν εκτός των σχολικών του υποχρεώσεων.  Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα sites www.sportsarta.gr και www.artasport.gr για την προβολή του τουρνουά.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής θα συνεχιστούν μέχρι τις 15 Ιουνίου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 6.30μμ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης (δίπλα στο κολυμβητήριο) Πληροφορίες : 6973-813158"

No comments