Συγχαρητήρια από ΣΥΠΧΕ ΑΣΕΔ και ΠΑΟΚ στο Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συγχαρητήρια από ΣΥΠΧΕ ΑΣΕΔ και ΠΑΟΚ στο Διομήδη


www.sypxe.gr
Το ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΣΥ.Π.Χ.Ε.) συγχαίρει τους προπονητές, τους αθλητές αλλά και την διοίκηση του ΔΙΟΜΗΔΗ Άργους για την πολύ μεγάλη και σημαντική για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Χάντμπολ κατάκτηση του Challenge Cup και τους εύχεται το όνειρο που ζούνε να συνεχιστεί και στο μέλλον με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Εκ του ΔΣ του ΣΥ.Π.Χ.Ε.

www.ased.gr

Μια από τις  μεγαλύτερες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό σημείωσε χθες βράδυ η ομάδα χάντμπολ ανδρών του Διομήδη Άργους. Στον επαναληπτικό τελικό της Ελβετίας, η Ελληνική ομάδα ηττήθηκε με σκορ 22-20 από την Τουν, αλλά υπερασπίστηκε τη νίκη της 26-23 από τον πρώτο αγώνα και έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων κατέκτησε πανάξια το κύπελλο του φετινού Challenge Cup!!!
Αυτή είναι η πρώτη κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου από ελληνική ομάδα στο χάντμπολ και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στο σύλλογο από το Άργος. Απέδειξε ότι ακόμη και σε τόσο δύσκολους καιρούς και κάτω από αντίξοες συνθήκες, η ελληνική καρδιά μάχεται και κερδίζει... Μας κάνατε υπερήφανους... Συγχαρητήρια!!!


www.paokhandball.gr

Το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ συγχαίρει την ομάδα του Διομήδη Άργους για την κατάκτηση του Challenge Cup 2012. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία του αθλήματος σε συλλογικό επίπεδο και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση της ομάδας του Άργους. Μακάρι αυτή η επιτυχία να αποτελέσει εφαλτήριο για ακόμη καλύτερες μέρες στο άθλημα της χειροσφαίρισης.

No comments