"ΣΟΚ" ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"ΣΟΚ" ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ...


Από http://www.diomidis-handball.gr/
Τελικά δεν αποφεύχθηκε το μοιραίο. Η πειθαρχική επιτροπή της EHF κάλεσε τελικά σε απολογία τον Νίκο Σαμαρά για την κόκκινη που δέχτηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με την Μακάμπι και δύσκολα πλέον θα δώσει το παρόν στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής. Οι διαιτητές του αγώνα άλλαξαν αίφνης άποψη και αντίθετα στα όσα διεμήνυαν στους διοικούντες της ομάδας μας μετά το ματς, έστειλαν τελικά λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (???) αναφορά στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία για την αποβολή του παίκτη μας. Στο υπόμνημα τους αναφέρουν ότι απέβαλαν τον αθλητή μας για αντιαθλητική συμπεριφορά εφαρμόζοντας τον σχετικό νόμο (N 8:10 C), γεγονός που σημαίνει ότι δύσκολα θα αποφύγει την τιμωρία, ενδεχομένως και μεγαλύτερη της μιας αγωνιστικής καθώς είναι υπότροπος. Η ομάδα μας και ο Νίκος Σαμαράς έχουν περιθώριο μέχρι σήμερα το απόγευμα να στείλουν έγγραφη απολογία. Θα σας κρατάμε ενήμερους για την έκβαση της υπόθεσης. Το μόνο σίγουρο πάντως ότι ήδη αναβαίνει το θερμόμετρο για την μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής.

6 comments

Anonymous said...

etsi einai paidia stin eurwpi timwroune ta panta oxi opws edw stin ellada pou ta kanoun gargara.alla edw einai diethis exei amnistia...

Anonymous said...

α ρε Σαμι τα εκανες πουτάνα... ξέρεις εσύ.. αντε καλή επιτυχί την Κυριακή.... ενας φίλος

Anonymous said...

Έτσι είναι η ευρώπη φίλτατοι... εδώ ο Διομήδης έχει τις άκρες σε ομοσπονδία και διαιτητές και έχει μάθει να κάνει ότι γουστάρει . Τιμωρεί αντιπάλους πάιζει κάθε μέρα επειδή έτσι γουστάρει.... το γραφείο τύπου της ομοσπονδίας είναι και ταυτόχρονα και δικό του γραφείο τύπου΄(έτσι κάνανε μια ζωή οι ΠΑΣΟΚοι) κάνει μεταγραφές ένα μήνα μετά την λήξη της μεταγραφικής περιόδου κ.τλ. Τώρα μάλλον ήρθε η ώρα κάτι απο όλα αυτά να τα λουστεί .... επίσης εντυπωσιαστήκαμε απο το γεγονός της θερμής υποδοχης ( 3-4 παιδάκια απο της ακαδημίες του .. χαχαχαχαχα)
παρεπιπτόντως..
Καλή επιτυχία την Κυριακή

Anonymous said...

Φίλε 10:20πμ, επειδή αισθάνεσαι αδικημένος φέτος, από την ομάδα που έχει κερδίσει τους πάντες μέσα-έξω, έχω να σού προτείνω το εξής: Την ομάδα σου να την αντιμετωπίσουμε σε όποια έδρα θέλεις, όποια ώρα θέλεις, με όποιους διαιτητές θέλεις, ακόμα και με σένα, και εμείς... να έχουμε το ένα χέρι δεμένο πίσω από την πλάτη! Θέλεις να το κάνουμε ακόμα πιο δύσκολο; Οι πάιχτες του Διομήδη να... παίζουν με δεμένα τα μάτια. Και αν κερδίσετε... χαιρέτα μου τον πλάτανο!!!

Anonymous said...

ξεκαβαληστε κανα καλαμι εκει.
σεμνα και με ηθος να προχωρατε .
η ζωη τα φερνει ολα τουμπα και μπορει αυριο και με ανοιχτα ματια να χανετε.

Anonymous said...

4:45 μάλλον εύκολα ξεχνάς τα 13 γκόλ που έφαγες στο κεφάλι απο την ομάδα που θές να αντιμετωπίσεις με χέρια και μάτια δεμένα ...
και φυσικά δεν απαντάς σε τίποτα απο όσα καταλογίζω . . .