Πανόραμα Α2 ανδρών (βόρειος ομιλος) - Αποτελέσματα-Βαθμολογια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πανόραμα Α2 ανδρών (βόρειος ομιλος) - Αποτελέσματα-Βαθμολογια


Από e-handball.gr

ΔΡΑΜΑ86 35 -28 ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Η Δράμα 86 μετά την επιτυχία που σημείωσε στην τελική φάση Εφήβων, κατακτώντας την 2η θέση, συνέχισε με νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών επικρατώντας εύκολα στο γήπεδο της του Αρχελαου Κατερίνης με 35-28. Η αναμέτρηση είχε ικανοποιητικό ρυθμό, με πολλές
θεαματικές στιγμές και δυνατές άμυνες κατά διαστήματα, με το συγκρότημα του Θεόδωρου Τογανίδη να παγιώνει μια διαφορά 5 τερμάτων μέχρι την ανάπαυλα (17-12).

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στην διεκδίκηση του παιχνιδιού χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Γιώργος Καραδήμος: Παρα την ήττα είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες μου, δυστυχώς η διακοπή μας επηρέασε αρνητικά και αυτό φάνηκε στο σημερινό αγώνα. Απομένουν 5αγωνιστικές , υποχρέωση μας να τιμήσουμε την φανέλα που φοράμε.


ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 41-33 Α.Ο.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Θεόδωρος Παυλίδης: Το παιχνίδι αρχικά ήταν αμφίρροπο με τον ΑΟΙ να διεκδικεί στα ίσα το παιχνίδι, όμως μετα το 15λεπτό, ανεβάσαμε την απόδοση μας στηριζόμενοι στο νέο αίμα (κατά κόρον παίδες) ,το οποίο σταδιακά ενσωματώνεται στο ανδρικό τμήμα , με αποτέλεσμα να ξεφύγουμε στο σκόρ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας γρήγορα και συνάμα απλά καταφέραμε να διευρύνουμε το προβάδισμα, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον νεαρό πλει μείκερ Γιώργο Θεοδωρόπουλο που μαζί με τους συμπαίκτες από την παιδική ομάδα του Ζαφειράκη αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.

Αποστόλης Τικμανίδης: Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, όμως στην συνέχεια χάσαμε την συγκέντρωση μας , γεγονός το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, παίρνοντας μια μικρή διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, χωρίς να έχουμε την κατάλληλη ψυχολογία, παρουσιάσαμε πολλές αμυντικές αδυναμίες, με την διαφορά να φτάνει σε υψηλά επίπεδα.
Αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε την αναμέτρηση με την Αξιούπολη στα Γιάννενα, την οποία πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ 29-31 ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
Γιώργος Καλαιτζής: Σ ένα ακόμα παιχνίδι και μάλιστα με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, παλέψαμε με πάθος και σθένος για τη νίκη, όμως και πάλι στο τέλος δεν πετύχαμε την πολυπόθητη νίκη. Θεωρώ ωστόσο ότι τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί για την Αξιούπολη, για μας κάθε παιχνίδι είναι τελικός , γι αυτό θα κατέβουμε στα Γιάννενα με στόχο να κατακτήσουμε το ρόζ φύλλο.

Απόστολος Κεχαγιάς: Η αλήθεια είναι ότι δεν δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και παρ ολίγον ο αντίπαλος να μας τιμωρήσει. Ευελπιστώ ότι αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει ένα καλό μάθημα για τους παίκτες μας, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια πειραματισμών.


ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ 0-10 ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
A.A
22/4/2012  16:00


α/αΣωματείοΒαθ.Αγ.
1ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ2413
2ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ2013
3ΓΣ ΔΡΑΜΑ 861813
4ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ1611
5ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ1213
6ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ1013
7Α.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ913
8ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ711
9ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ513
10ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ-213

No comments