Πανόραμα Α2 ανδρών (νότιος ομιλος) - Αποτελέσματα-Βαθμολογια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πανόραμα Α2 ανδρών (νότιος ομιλος) - Αποτελέσματα-Βαθμολογια



Αναγέννηση Βύρωνα-Ποσειδών Λ.  21-28 (δελτίο τύπου), Πήγασος Αιγίου - Κορωπί  25-22 (δελτίο τύπου), Νέα Ιωνία - Πανιώνιος 24-21, Ελπίδες Πάτρας - Ιωνικός Ν.Φ.  28-24  (δελτίο τύπου), Ακαδημία  των Σπορ Πάτρας - Παράδεισος Αμαρουσίου  24-23  (δελτίο τύπου).



Το Σάββατο 21 Απριλίου για την 13η αγωνιστική ο Ποσειδώνας Λουτρακίου νίκησε εκτός έδρας την Αναγέννηση Βύρωνα με 21-28.

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων για 3 εβδομάδες ήταν το σημείο που ανησύχησε την
τεχνική ηγεσία. Οι παίκτες του Ποσειδώνα μίλησαν μέσα στο γήπεδο με την πειθαρχία τους και την διάθεση τους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σοβαροί, πειθαρχημένοι και ομαδικοί.
Αυτές είναι οι νίκες που ζητάμε και δεν στεκόμαστε στο αποτέλεσμα αλλά στην αγωνιστική παρουσία.Με τέτοιες παρουσίες έρχονται και οι νίκες.

Μπράβο στους αθλητές του Ποσειδώνα και στην τεχνική ηγεσία για την παρουσία της ομάδας.
Με τέτοιες εμφανίσεις νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι και ικανοποιημένοι.

Η σύνθεση της Αναγέννησης Βύρωνα :
Προπονητής: Δρέττας. Συνοδός: Βελαώρας Δημήτριος.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΝΘΟΣ 4,ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ 1, ΤΣΕΥΛΙΚΟΣ, ΜΙΧΑΣ, ΖΕΚΟΣ, ΦΑΜΠΑΤΣ 2, ΣΙΚΙΑΡΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 3, ΕΡΜΙΔΗΣ 1, ΣΤΟΥΜΠΗΣ 9, ΛΑΛΑΣ 1, ΚΡΕΜΟΝΑΣ.


Ποσειδώνας Λουτρακίου :
Προπονητής Ποσειδών Λουτρακίου : Χατζηκωσταντίνου Κ.
 Αργηγός Αποστολής: Τιφτικίδης Λάζαρος.

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΒΑΜΒΑΚΑΣ 7, ΠΕΡΡΟΣ 8, ΜΟΥΤΣΑΙ, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 4, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΓΟΥΡΟΣ, ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ν. 2, ΤΣΙΓΚΗΣ 3, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΣ, VUJANOVIC 3, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΕΝΑΣ 1.

Πέναλτι:1/4- 2/2  Δίλεπτα 2-5 .

Τα δεκάλεπτα:1-3, 4-10, 9-15ημιχ, 10-18,15-23,21-28.


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΠΑΤΡΑΣ-ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 24-23(16-9).
Μεγάλη σημασίας νίκη επί της δεύτερης ομάδος του βαθμολογικού πίνακα Παράδεισου Α. πέτυχε η Ακαδημία με σκορ 24-23 στο ντέρμπυ της 13ης αγωνιστικής. Η Πατρινή ομάδα έλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού από την αρχή του αγώνα όπου κατάφερε σιγά-σιγά να αυξάνει την διαφορά στο σκορ και να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 16-9. Στην επανάληψη η φιλοξενούμενοι μη έχοντας άλλη λύση
πίεσαν περισσότερο, έπαιξαν πιο σκληρή άμυνα που επέφερε αρκετές  δίλεπτες αποβολές  και με το man to man πάνω σε Α. Παπαγιαννόπουλο και  Α. Τρουπή, κατάφεραν μείωσαν την διαφορά  και μάλιστα στο 48΄ ισοφάρισαν 19-19, αλλά  στο 52΄ οι γηπεδούχοι ξέφυγαν πάλι στο  σκορ με 23-19, όπου έλεγχαν πλέον τον αγώνα και δίκαια κατέκτησαν στο τέλος το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα πέναλτι ήταν 1/1 και 6/5, ενώ οι δίλεπτες αποβολές 3-7.
Διαιτήτευσαν οι: Καραπάνος-Χρόνης.
Τα 10λεπτα:6-3,10-6,16-9,18-13,21-19,24-23.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ(Γ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ):Α. Διαμαντόπουλος, Μακρυπόδης, Παπαδόπουλος, Σακελλαρόπουλος 2,Καλούδης 1,Τριανταφύλλου, Β. Σινούρης 4,Σταθόπουλος, Α. Παπαγιαννόπουλος 8,Τρουπής 6,Σ. Παπαγιαννόπουλος 1, Καραβανίδης, Δεμίρης 2, Κότσιρας.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Α.(Γ. ΔΡΑΓΑΖΗΣ):Φλώρος, Μαζαράκος, Αντωνίου, Μεχλέρης 2,Χατζόπουλος 10,Παπαδέας 2,Ορκάς 3,Ταρανίδης 4,Τσιβρανίδης,Παπαιωάννου 2,Ξύδης.


Πήγασος Αιγίου-ΓΣ Κορωπίου 25-23

Σημαντική νίκη με 25-23 επί του Κορωπίου πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Πήγασος Αιγίου και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής στην Α2 των Ανδρών, πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την 2η θέση. Με... συμμάχους τις δύο ομάδες της Πάτρας (Ακαδημία, Ελπίδες) που πέτυχαν μεγάλες νίκες επί του Παράδεισου και του Ιωνικού αντίστοιχα και με τη δική του δίκαιη επικράτηση, ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και όπως όλα δείχνουν το καθοριστικό παιχνίδι θα είναι αυτό με τον Παράδεισο στο Μαρούσι για την 16η αγωνιστική. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στις δύο αγωνιστικές που μεσολαβούν, ο Πήγασος θα πετύχει ισάριθμες νίκες καθώς θα αντιμετωπίσει τους ουραγούς Πανιώνιο και Ν. Ιωνία, σε αντίθεση με την ομάδα του Αμαρουσίου, η οποία την 15η αγωνιστική θα αγωνιστεί στο Λουτράκι κόντρα στον πρωταθλητή και αήττητο Ποσειδώνα. Αν τα προγνωστικά επιβεβαιωθούν, ο Πήγασος πριν το μεταξύ τους ντέρμπι θα προηγείται στη βαθμολογία (20 βαθμοί έναντι 19 του αντιπάλου του) και θα πάει στο Μαρούσι με στόχο, τουλάχιστον να μη χάσει. Να σημειωθεί ότι θεωρητικά στο παιχνίδι για τη 2η θέση παραμένει και ο Ιωνικός, αλλά λόγω προγράμματος (αλλά και δυναμικότητας), διατηρεί ελάχιστες ελπίδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες τού Τάκη Καρακίτσου έδειξαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά τις… διαθέσεις τους και με ασφυκτική άμυνα αλλά και σωστές επιθετικές ενέργειες κατόρθωσαν να ξεφύγουν στο σκορ, αντέχοντας και στην αντεπίθεση των αντιπάλων τους, που κατάφεραν να μειώσουν στο ένα γκολ τη διαφορά λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Το δεύτερο μέρος κύλησε με τους γηπεδούχους να ανακτούν και πάλι τη διαφορά ασφαλείας, την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος, πανηγυρίζοντας μαζί με τους 150 περίπου φιλάθλους τους μία ακόμα μεγάλη νίκη επί ενός αξιόλογου αντιπάλου.
ΠΗΓΑΣΟΣ (Καρακίτσος): Αναστασέλος, Παπαγεωργίου, Σαντιμπατάκης, Ζαρλακούτης, Γιούπης 1, Γιαννόπουλος, Δημητρουλόπουλος 6, Αλυζιγάκης 4, Παπαδόπουλος 3, Γκιώνης 6, Αλεξόπουλος 1, Πετρόπουλος 3, Πολυδώρου 1, Αυλωνίτης.


Ελπίδες Πάτρας - Ιωνικός Ν.Φ. 28-24

Με πολύ καλή εμφάνιση πήραμε δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι στην ιστορική  ομάδα του Ιωνικού Φιλαδέλφειας, απέναντι σε ένα χαντμπολικό και νεανικό σύνολο το οποίο έτρεχε  ακατάπαυστα για εξήντα λεπτά.
Το κλειδί της νίκης της ομάδος μου ήταν η θέληση για την νίκη , η οποία έκρυψε τα πολλά προβλήματα απουσιών ( φαντάροι-τραυματίες-επαγγελματικές υποχρεώσεις) , κάτι το οποίο μας προβληματίζει τους τελευταίους δύο μήνες με αποτέλεσαμα το βάρος να έχει πέσει σε λίγους παίκτες , με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακυμάνσεις στην αποδοσή τους.
Στο αγωνιστικό κομμάτι , καταφέραμε και μπήκαμε απο την αρχή δυνατά και σοβαροί , και σε συνδυασμό με το πάθος και το καλό διάβασμα σε άμυνα και επίθεση, επιβάλαμε τον ρυθμό μας και δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα.
Ηταν ένα παιχνίδι επικίνδυνο λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και των απουσιών μας , αλλά όταν μιλάει η καρδιά και εγωισμός της νίκης κάτι που για μένα είναι ο σημαντικότερος παράγοντας στον αθλητισμό , κάνεις τα δύσκολα να φαίνονται λίγο πιό εύκολα.
Πολλά συγχαρητήρια  στα παιδιά και στούς συνεργάτες μου για την εμφάνιση της ομάδος.
Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι το επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με το ισχυρό Κορωπί θα είναι ο τελικός των τελικών , το απτέλεσμα του οποίου θα κρίνει πολλά για την παραμονή μας στην κατηγορία. Για αυτό θα πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά και να πάμε να τα δώσουμε όλα για την νίκη και μόνο.
ΣΥΝΘΕΣΗ.ΔΕΛΔΗΜΟΣ 1-ΠΟΛΙΤΗΣ 3-ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 4-ΣΠΑΝΟΣ 7- ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ 7- ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΥΡΟΥΓΙΑΝΝΗΣ- ΒΛΑΧΟΓΙΩΡΓΟΣ-ΖΕΡΒΑΣ-ΡΑΦΤΗΣ-ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ 6-ΚΥΔΩΝΙΑΤΗΣ.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ. 4-3,11-8,15-11,21-17,25-21,28-24.


 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
                             Α2 Εθνική Κατηγορία Ελλάδας

α/α
    Σωματείο
Βαθ.
1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
25

2
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
17

3
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ
16

4
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
15

5
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ
14

6
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
12

7
ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
11

8
Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
10

9
Ο.Φ Ν. ΙΩΝΙΑΣ
5

10
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ
0


2 comments

Anonymous said...

gia sas etixe na parakolouthiso to -pexnidi elpides patras-ionikos k pistevo pos ine aparadekto p dn anaferete sto arthro i sfagi p egine ston ioniko. k t thema ine oti dn egine se enan megalo ioniko p tha borouse na xeperasei tin dietisia egine s pedia 19 xronon p dinoun t panta g afto to athlima k eoun onira. ntroph sas dn t afisate pote na pexoun handball.k me niazoun t pedia o ionikos dn m niazei katholou

Anonymous said...

Ειμαι ενας απλος φιλαθλος του Πηγασου και εχω παρακολουθησει ολα τα εντος εδρας παιχνιδια της ομαδας. Συμφωνω οτι η ομαδα αξιζει τη δευτερη θεση μιας και παιζει το πιο μοντερνο χαντμπωλ στην κατηγορια μετα το λουτρακι και ειμαι σιγουρος οτι θα το παρει το ντερμπι με τον Παραδεισο μιας και θα εχει και το ψυχολογικο αβανταζ απο τις δυο νικες. Ελπιζω βεβαια να μην αγχωσει τους παιχτες μας ο τιτλος του φαβορί.