ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ


Με Τσεχία πρεμιέρα η Εθνική Εφήβων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού 
Τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012 αρχίζει αύριο στις 20:00 η Εθνική ομάδα των Εφήβων κόντρα στην Τσεχία στο Νόβε Βέσελι. Πρόκειται για το πιο κρίσιμο ίσως παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αφού αν η Ελλάδα κερδίσει θα κάνει μεγάλο βήμα για την κατάληψη της μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στην τελική φάση του θεσμού.
Οι παίκτες που βρίσκονται στην διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού Στέλιου Σεϊρεκίδη είναι οι: Ζλατάνος, Ντόβας, Δομπρής (Φίλιππος Βέροιας), Χατζηβακαλέλης, Βλαχοθανάσης (Φοίβος Συκεών), Σεϊρεκίδης (ΠΑΟΚ), Καφαντάρης, Μπουκοβίνας (Άρης Θεσσαλονίκης), Κυριακού (Αερωπός Έδεσσας), Κουρουτζίδης, Χατζηλάκος (Δράμα 86), Κρεμαστιώτης, Πασσιάς (Διομήδης Άργους), Κουμαραδέλης, Κεδέρης (Ιωνικός ΝΦ), Δέσπος (ΧΑΝΘ), Ιωάννου (Ποντόλ Κομπόλ- Γαλλία).

«Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στέλιος Σεϊρεκίδης σημείωσε: «Σε αυτά τα προκριματικά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Στον όμιλο υπάρχουν παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος και είναι η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη. Πρώτο μας μέλημα είναι να έχουμε καλές συνεργασίες μεταξύ των παικτών».

Το πρόγραμμα
Παρασκευή 30 Μαρτίου
18:00 Δανία- Σλοβακία
20:00 Τσεχία- Ελλάδα

Σάββατο 31 Μαρτίου
16:00 Ελλάδα- Δανία
18:00 Σλοβακία- Τσεχία

Κυριακή 1 Απριλίου
11:30 Σλοβακία- Ελλάδα
13:30 Δανία- Τσεχία

14 comments

Anonymous said...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα παιδια μας

Anonymous said...

καλη επιτυχια στην εθνικη βορειου ελλαδος!!! ρε στελιο πλακα μας κανεις????

Anonymous said...

http://online-prenosy.tvcom.cz/videa/

η ιστοσελίδα για να παρακολουθήσει κανείς live τα ματς

Anonymous said...

2,07 εισαι εντελως ασχετος.
Πες μας ποιον ή ποιους θα μπορουσε να παρει και δεν τους πηρε
Περιμενω να γελασουμε !

Anonymous said...

ton arapakopoylo apo ton doyka den mporoyse na ton parei?? eisai poly ligos gataki gia na me peis emena asxeto. teleytee komparse!!

Anonymous said...

φίλε λές ότι πήρε λίγους από το νότο και αναφέρεις μόνο έναν τον αραπακόπουλο. Και δεν ξέρεις ότι ήταν και τραυματίας. Τέλος πάντων το επίπεδό μας είναι χαμηλό και δεν έχει νόημα να σχολιάζετε παιδιά και προπονητή που κάνουν αυτό που μπορούν.

Anonymous said...

το μονο που ξερετε ειναι να κραζετε δεν πηρε τον εναν δεν πηρε τον αλλον ελεος ρε παιδια υμαρτον

Anonymous said...

Καλυτερη απάντηση για το ποιους παίχτες από Αθήνα θα έπρεπε να πάρει στην εθνική εφήβων ο Σειρεκίδης θα την δείτε σε μια εβδομάδα στο πανελλήνιο εφήβων που γίνεται στη Δράμα. Ας είστε εκεί για να μάθετε ποιούς ούτε καν τους κάλεσε στα κλιμάκια.

Anonymous said...

οτι τπαρχουν και αλλη καλη παιχτες στην αθηνα εχεις δικιο 4΄41 αλλα δεν πιστευο να υπονοεις κατι για τα δυο παιδια τις αθηνας γιατι ο ενας προπαντον ειναι φοτια και λαυρα ο νοον νοειτο

Anonymous said...

ρε 5,42 !
σχολειο πηγες ?
μην ξαναγραφεις.
λυπησου μας !!!

Anonymous said...

Σε καμιά περίπτωση δεν υπονοώ κάτι για τα παιδιά που έχουν επιλεγεί.

Απλά έχω μια απορία. Η επιλογή στην Εθνική εφήβων γίνετε με κριτήριο ποιός είναι σε καλύτερη φόρμα ή ποιός είναι πιο πολλά υποσχόμενος για το μέλλον;

Αν πραγματικά θέλουμε καλύτερη εθνική αντρών τότε κατά τη γνώμη μου, επενδύουμε στα ταλέντα που πληρούν προδιαγραφές και φυσικά με απαραίτητο συστατικό το ταλέντο και όχι σε αθλητές που σήμερα είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αλλά αφήνουν λιγότερες υποσχέσεις για το μέλλον.

Πολύ θα ήθελα μια απάντηση και δεν το λέω ειρωνικά, θέλω να το μάθω.

Anonymous said...

Όταν μια Εθνική ομάδα συμμετέχει σε προκριματικά Παγκοσμίου ή οποιοδήποτε άλλου τουρνουά πρέπει να έχει τους καλύτερους και πιο φορμαρισμένους παίκτες την στιγμή που γίνεται. Τα ταλέντα που πληρούν τις προδιαγραφές να γίνουν μεγάλοι παίκτες τα δουλεύεις αλλιώς (συχνές προπονήσεις κλιμακίων,ηλικιακά πρωταθλήματα με προσοχή στην ανάπτυξη δηλαδή προσοχή μεγάλη στους διαιτητές για τους οποίους κανείς δεν έχει τονίσει πόσο σημαντική πρέπει να είναι και είναι είτε θετικά είτε αρνητικά η συμμετοχή τους στην ανάπτυξη)αυτά πολύ περιληπτικά όσο αναφορά την ομοσπονδία γιατί πολύ μεγάλο και σίγουρα τον σημαντικότερο ρόλο παίζουν τα Σωματεία, δεν είναι τυχαίο που Σωματεία που δουλεύουν σωστά με την ανάπτυξη έχουν συνεχή παρουσία στις τελικές φάσεις των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων(Φίλιππος, Φοίβος,Πάοκ, παλιότερα ο Ιωνικός και τα τελευταία χρόνια ο Δούκας).

Anonymous said...

εχετε δικιο 11 36 απλαπλος επιτεθηκα γιατι δεν ειπε κανενας σε αυτα τα παιδια καλη επιτυωια το μονο που κανανε ολοι ηταν να κραζουνε ξερετε μερικα απο αυτα τα παιδια ποσο πολυ κουρασμενα φυγανε[μιλαω για καποια πάιδια που ξερω μην παρεξεξηθηθω]

Anonymous said...

Δηλαδή πειράζει που είναι απο την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τα παιδιά; Αυτός ο νοτιοελλαδιτικος υδροκεφαλισμός μας έχει φάει τόσα χρόνια, δεν βαρεθήκατε; Το ζήτημα είναι να αναπτύσσονται τα αθλήματα σε όλη την Ελλάδα. Έχει σημασία αν είναι απο Καστελόριζο ή απο την Έδεσσα; Το ζήτημα είναι τα να αξιοποιούνται τα ταλέντα και τα παιδιά να αποκτούν διεθνείς εμπειρίες. Μόνο έτσι η εθνική θα έχει ελπίδες για το μέλλον.