ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ: «ΚΛΕΙΔΙ ΜΑΣ Η ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ: «ΚΛΕΙΔΙ ΜΑΣ Η ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ»


Μόνο μαθηματικά απομένει να «σφραγίσει» την άνοδο του στην Α1 Ανδρών ο Φοίβος Συκεών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά την ευρεία νίκη της επί του Ζαφειράκη Νάουσας για την 12η αγωνιστική της Α2 Ανδρών ουσιαστικά εξασφάλισε το ένα από τα δύο εισιτήρια (το άλλο κρατάει στα χέρια του ο Ποσειδώνας Λουτρακίου από τον Νότιο όμιλο) που οδηγούν στην μεγάλη κατηγορία.
Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μασλαρινός τόνισε: «Το παιχνίδι κόντρα στον Ζαφειράκη κρίθηκε στο ότι το θέλαμε πάρα πολύ. Το ‘’κλειδί’’ της ομάδας είναι η ομοιογένεια. Τα παιδιά αγωνίζονται αφιλοκερδώς και είναι μια παρέα. Απομένουν 5 ματς και για να χάσουμε την άνοδο πρέπει να κάνουμε 3 ήττες. Η επάνοδος μας στην Α1 Ανδρών γίνεται για δεύτερη φορά και μετά από 11 χρόνια»
Ο πρόεδρος του σωματείου Τάσος Κουμπίδης, πρόσθεσε: «Η ομάδα βρίσκεται ανά τακτά χρονικά
διαστήματα μαζί μέσα και έξω από το γήπεδο. Υπάρχει η συμπαράσταση των παλαίμαχων αθλητών. Θα ενισχυθούμε του χρόνου με την επιστροφή των παικτών που έχουμε δώσει δανεικούς και η ομάδα θα παραμείνει αμιγώς ελληνική και ερασιτεχνική. Ελπίζω ότι αυτή την φορά θα παραμείνουμε περισσότερα χρόνια στην Α1, από τι την προηγούμενη».

3 comments

Anonymous said...

pes thn alithia.............o botsalaras edose thn anodo........

Anonymous said...

βοτσαλαρααααααααααα!

Anonymous said...

poios votsis re paidia?pate kala? paizei akoma aftos o falakros pappous?