Το πανόραμα του βορείου ομίλου της Α2 ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το πανόραμα του βορείου ομίλου της Α2 ανδρών


Από e-handball.gr
ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 23-28 Α.Ο.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τα διοικητικά προβλήματα στον Ηρακλή φαίνεται πώς έχουν επηρεάσει άμεσα και την απόδοση των παικτών του γηραιού, καθώς μετά την μη παρουσία της ομάδας στο αγώνα την Κέρκυρας κόντρα στον Φαίακα (10-0), ήρθε η εντός έδρας ήττα από τον Α.Ο.Ιωαννίνων με 23-28.

Αλέξανδρος Κανσίζογλου: Δυστυχώς οι παίκτες της ομάδας έχουν χάσει την διάθεση τους και κυρίως τα κίνητρα για να παλέψουν τα παιχνίδια, εξαιτίας των διοικητικών αναταραχών. Αυτό που προέχει είναι να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια της ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και εν συνεχεία να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με το τμήμα χάντμπολ.

Αποστόλης Τικμανίδης: Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, καθώς καταφέραμε να κοντρολάρουμε μια πολύ δυνατή ομάδα με αξιόλογες μονάδες, όπως είναο ο Ηρακλής . Περιορίσαμε τα λάθη μας και παρά τις ελλείψεις με τις οποίες παρουσιαστήκαμε, πετύχαμε μια σημαντική νίκη, που μας απελευθερώνει από άγχος της παραμονής.
ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 32-20 ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Ο Φοίβος Συκεών πέτυχε το αποτέλεσμα της αγωνιστικής όχι μόνο γιατί κέρδισε τον μέχρι πρότινος συνδιεκδικητή του για την άνοδο στην Α1 Ζαφειράκη ,αλλά και για το εύρος του σκορ καθώς η διαφορά των 12 τερμάτων (32-20) μαρτυρά πως η αναμέτρηση μόνο σε ντέρμπυ δεν εξελίχθηκε.

Απόστολος Κεχαγιάς: Η εμφάνιση της ομάδας, χωρίς να θέλω να υπερβάλλω ήταν μαγική. Οι παίκτες εκτέλεσαν υποδειγματικά τις εντολές του Δημήτρη Μασλαρινού και τα αποτελέσματα αποτυπώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Το πάθος, η πυγμή και η δύναμη που δείξαμε στο παιχνίδι σε συνδυασμό με την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου μας, δεν επέτρεψαν στον Ζαφειράκη να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο παιχνίδι. Πλέον είμαστε ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του τελικού μας στόχου.

Θεόδωρος Παυλίδης: Ο Φοίβος ήταν καλύτερος στο παιχνίδι και δικαίως πλέον μπορεί να πανηγυρίζει την άνοδο του στην Α1, θεωρώ ωστόσο ότι η διαφορά ήταν πλασματική. Για μας η χρονιά δεν τελειώνει εδώ, καθώς παλέψουμε για την 2η θέση του πρωταθλήματος.
ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 30- 25 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ

Ο Αρχέλαος Κατερίνης δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει στο γήπεδο του το εμπόδιο του Αλέξανδρου Αξιούπολης με 25-20 και να πιάσει έτσι την ομάδα του Ηρακλή στην 5η θέση της βαθμολογίας (με 5βαθμούς), από την άλλη οι παίκτες τις Αξιούπολης μετρούν 6 διαδοχικές ήττες και βρίσκονται σε δύσκολη σχετικά με την παραμονή τους στην κατηγορία.

Γιώργος Καραδήμος: Ηταν μια εύκολη νίκη απέναντι στην μαχητική Αξιούπολη , ωστόσο δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών μου. Θεωρώ ότι οι μονάδες που διαθέτουμε σε συνάρτηση με την εμπειρία τους , συνετέλεσαν ώστε να πάρουμε το δίποντο.

ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 26-28 ΔΡΑΜΑ 86
Στοπ στο θετικό σερί του Άρη έβαλε η Δράμα86, επικρατώντας στο Ε.Γ. Μίκρας με 26-28.

Σ ένα πολύ καλό παιχνίδι, με δυνατές μάχες και εν αλλαγές στο σκορ η ομάδα του Θεόδωρου Τογανίδη, εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα της , έφτασε στην 5η διαδοχική της νίκη που την εδραίωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ευθύμης Πιπελίδης: Από το ξεκίνημα του αγώνα δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι, οι απουσία του Καφαντάρη αλλά και ο τραυματισμός του Κίτσου (κατά την διάρκεια του παιχνιδιού), αποδυνάμωσαν την δεξιά πτέρυγα της ομάδας , με συνέπεια να έχουμε προβλέψιμη επιθετική ανάπτυξη. Θεωρώ ότι η διαιτησία του Κάργατζη ήταν πολύ κακή και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε παιχνίδι μας. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα της Δράμας για την παλικαρίσια νίκη που πέτυχε.

Θεόδωρος Τογανίδης: Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε 2 ανταγωνιστικές ομάδες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ποιοτικό με δυνατές άμυνες και γρήγορο χάντμπολ, εξέλιξη η οποία μας βοήθησε να πάρουμε μια διαφορά 5 τερμάτων την οποία όμως δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε με συνέπεια ο Άρης να μας περάσει με 1γκολ 9 λεπτά πριν το τέλος. Ωστόσο στο τελευταίο 5λεπτό με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό φτάσαμε στη νίκη

ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ 0-10 ΦΑΙΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

No comments