Η ομάδα της Νέας Ιωνίας στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6


Η ομάδα της Νέας Ιωνίας φιλοξενήθηκε στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 με αφορμή τον 26ο τελικό κυπέλλου Γυναικών- Κόγκας: «Είμαστε πιο πλήρης ομάδα»- Αύριο η συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Λουτρακίου-
Οι αθλήτριες μίλησαν για τον 26ο τελικό του Κυπέλλου Γυναικών κόντρα στον ΑΣΕ Ορμή Λούξ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012, ώρα: 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου «Γ. Γαλανόπουλος», για τον αποκλεισμό από τον τελικό του πρωταθλήματος, για το άθλημα γενικότερα και το μπιτς χάντμπολ.
Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν στον ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6:

Λαμπρίνα Τσάκαλου: «Πέρυσι πήραμε τον πρώτο μας τίτλο και καλούμαστε φέτος να τον υπερασπιστούμε. Άγχος υπάρχει μέχρι ένα σημείο κι αυτό είναι λογικό γιατί είναι μία σημαντική διοργάνωση. Δεν φοβόμαστε όμως. Ξέρουμε ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Θέλουμε να δείξουμε τι αξίζουμε. Δεν έχουμε περιθώρια λάθους ύστερα από το στραβοπάτημα μας στο πρωτάθλημα. Αρκεί να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να παλέψουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Η κατάκτηση του τροπαίου θα είναι η ανταμοιβή των κόπων μας. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε άνθρωπο της Νέας Ιωνίας που μας στηρίζει, από τον πρόεδρο μέχρι τον προπονητή. Προσπαθώ να χαλαρώνω πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι με μουσική, Έτσι ηρεμώ για να κάνω σκέψεις πως πρέπει να παίξω στο ματς, τι κινήσεις πρέπει να κάνω».

Φραγκούλα Παπανικολάου:  «Από την στιγμή που πέρυσι πήραμε το Κύπελλο προσθέσαμε βάρος στις πλάτες μας. Για να ξεπεράσουμε αυτή την ευθύνη που σου προκαλεί η κατάκτηση και η υπεράσπιση ενός τίτλου, δουλεύεις παραπάνω. Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και φέτος. Μπορεί να μην μας βγήκαν όσα πράγματα είχαμε δουλέψει στο πρωτάθλημα έτσι ώστε να φτάσουμε στην κατάκτηση του, αλλά θεωρώ πως όλη αυτή η δουλειά που έχουμε κάνει, θα εξαργυρωθεί με το Κύπελλο Ελλάδος. Βέβαια, είναι ένα ντέρμπι απέναντι σε μία ομάδα έμπειρη και αρκετά δυνατή και οι πιθανότητες μοιρασμένες».

Ρούλα Κοτσαμπουικίδου: «Είχαμε νικήσει για το πρωτάθλημα την Ορμή στις 27 Ιανουαρίου με δέκα γκολ διαφορά. Σίγουρα πάμε με άλλον «αέρα», με διαφορετική ψυχολογία. Είμαστε κάτοχοι του Κυπέλλου και νιώθουμε υποχρεωμένες να διατηρήσουμε τα σκήπτρα. Φυσικά την Ορμή την σεβόμαστε πάρα πολύ λόγω της ιστορίας της αλλά εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από το να παίξουμε το χάντμπολ που ξέρουμε και για το οποίο έχουμε προπονηθεί σκληρά. Αν έρθει και το θετικό αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερα. Το σημαντικότερο όλων πάντως είναι να έρθει ο κόσμος για να δει μια αληθινή γιορτή και στο τέλος να πανηγυρίσει ο καλύτερος».
ΚΟΓΚΑΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΛΗΡΗΣ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ»
Από την άλλη πλευρά οι άνθρωποι της Ορμής Λουξ μίλησαν στο www.sport-fm.gr και εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την έκβαση του μεγάλου τελικού.

Αναλυτικά όσα είπαν:
Ανδρέας Κόγκας (πρόεδρος Ορμής):  «Για όγδοη φορά στην ιστορία της, η Ορμή θα λάβει μέρος σε τελικό Κυπέλλου. Στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου για τέταρτη φορά. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο ματς όπως μας έχουν συνηθίσει οι δύο ομάδες όταν αναμετρώνται μεταξύ τους. Δεν σας κρύβω πως θα ήθελα ο τελικός του Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών να εγκαινιάσει το κλειστό Γυμναστήριο στο Κουκούλι αλλά τελικά δεν προλάβαμε. Λόγω του καρναβαλιού στην Πάτρα, το οποίο κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, δυστυχώς δεν θα έχουμε στο πλευρό μας πολλούς από τους φίλους της ομάδας αλλά οι πιστοί οπαδοί μας θα είναι στο Λουτράκι. Τα παιδιά από τις Ακαδημίες του συλλόγου, με τους γονείς τους θα είναι εκεί. Η Ορμή πάντα κατεβαίνει στο γήπεδο για να νικήσει. Μπορεί η περίεργη διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος να έχει αποσυντονίσει όλες τις ομάδες αλλά αυτή ήταν που έβγαλε στην επιφάνεια την δυναμική του γυναικείου χάντμπολ. Ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ ή τα Γιαννιτσά που έκαναν την έκπληξη ανέβηκαν πολύ. Τέλος πάντων, το θέμα είναι πως είμαστε πιο δυνατή και πιο πλήρης ομάδα από τη Νέα Ιωνία και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου».

Νάνσυ Στρατάκη (αριστερή ίντερ Ορμής): «Υπάρχει άγχος στην ομάδα αλλά αυτό το άγχος που λειτουργεί θετικά. Για το πρωτάθλημα, στο μεταξύ μας ματς είχαμε χάσει και μάλιστα με μεγάλη διαφορά αλλά πιστεύω πως αυτό μας κάνει περισσότερο αποφασιστικές για να μπούμε συγκεντρωμένες στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο δευτερόλεπτο του ματς. Δεν θα ξανασυμβεί αυτό που πάθαμε τότε και θα μπούμε με ψυχή για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ψυχολογικά είμαστε καλά, αγωνιστικά είμαστε καλά οπότε πάμε να πάρουμε το Κύπελλο».
ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
Η αντίστροφη μέτρηση για τον 26ο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας χάντμπολ Γυναικών έχει ήδη ξεκινήσει. Αύριο Παρασκευή στις 13:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του μεγάλου τελικού στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων. Παρών θα είναι ο Δήμαρχος της πόλης Κώστας Λογοθέτης, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ και αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, καθώς και οι προπονητές μαζί με αθλήτριες των δύο φιναλίστ.

2 comments

Anonymous said...

θα έχει τηλεοπτική κάλυψη;

Anonymous said...

ναι το τηλεαστυ