«ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ»


Η συνέντευξη Τύπου του μεγάλου αυριανού τελικού του Κυπέλλου Γυναικών ΑΣΕ Ορμή Λουξ- Ο.Φ. Ν. Ιωνίας- Μετάδοση σε live streaming από την ιστοσελίδα της ΟΧΕ
Λιγότερο από 7 ώρες απέμειναν πλέον για την έναρξη του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος χάντμπολ Γυναικών μεταξύ του ΑΣΕ Ορμή Λουξ και του Ο.Φ. Ν. Ιωνίας στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος» του Λουτρακίου. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:00 και θα είναι ο 26ος στην ιστορία των τελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας Ορμή στοχεύει στην 4η κατάκτηση του τροπαίου, ενώ η κάτοχος του τίτλου Νέα Ιωνία στην 2η.

Χθές το μεσημέρι διεξήχθη στο Δημαρχείο Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων η συνέντευξη Τύπου του
μεγάλου τελικού με την παρουσία των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας, των τοπικών φορέων και φυσικά των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Κώστας Λογοθέτης (Δήμαρχος Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων): «Σας καλωσορίζω στον Δήμο μας. Είναι τιμή για την πόλη μας η διοργάνωση τέτοιων μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων. Θα αποδείξουμε όπως το κάνουμε κάθε φορά ότι το Λουτράκι έχει την κατάλληλη υποδομή για να διοργανώσει τέτοιου είδους αγώνες. Θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία, διότι διάλεξε την πόλη μας για να γίνει ο τελικός. Είμαστε ανοικτοί και επιζητούμε και περεταίρω συνεργασία. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω για την παρουσία του τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο, που μας τιμά με την παρουσία του. Τέλος να πω ότι και το SPA θα είναι ανοικτό για τους αθλητές και τους παράγοντες».

Τάσος Χειβιδόπουλος (Γενικός Γραμματέας ΟΧΕ και αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας): «Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε τονίσει πως το Λουτράκι είναι πάντα μία φιλόξενη πόλη. Στο χάντμπολ κατά το παρελθόν έχουμε χρησιμοποιήσει το γήπεδο για πολλές διοργανώσεις, για προετοιμασία των Εθνικών ομάδων ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, για ηλικιακά πρωταθλήματα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό γυμναστήριο. Θέλουμε στο μέλλον να πραγματοποιήσουμε και άλλα event, όχι μόνο σο Λουτράκι, αλλά γενικά στην Πελοπόννησο. Το άθλημα στην ευρύτερη περιοχή πρωταγωνιστεί και έχει μία ραγδαία εξέλιξη και αυτό αποδεικνύεται και από τις πορείες του Διομήδη Άργους, της Ορμής και του Ποσειδώνα Λουτρακίου, ο οποίος είναι πρώτος στην Α2 Ανδρών και στοχεύει στην άνοδο. Αύριο συγκρούονται οι δύο καλύτερες ομάδες των γυναικών με υποδομές και καλή λειτουργία. Θα είναι ένας αγώνας χαράς και δεν θα έχει καμία παθογένεια από αυτές που υπάρχουν στην σημερινή εποχή».

Νίκος Λόης (πρόεδρος αθλητικού οργανισμού): «Δεσμευόμαστε πως θα είμαστε δίπλα στην ομοσπονδία χάντμπολ σε ότι μας χρειαστεί. Καλωσορίζουμε τις ομάδες και ευχόμαστε να ευχαριστηθούν τον τελικό και αν γίνει ένας ωραίος αγώνας».

Γιώργος Δέδες (αντιδήμαρχος αθλητισμού): «Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία που διάλεξε το όμορφο Λουτράκι μας για την διοργάνωση του τελικού και να ευχηθώ καλή επιτυχία στις ομάδες».

Σοφία Ναϊσίδου (προπονήτρια Νέας Ιωνίας): «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο για την φιλοξενία και που αγκαλιάζεται το άθλημα μας. Ελπίζω η ομάδα της πόλης σας ο Ποσειδώνας να ανέβει του χρόνου στην Α1 Ανδρών. Πραγματικά οι δύο καλύτερες ομάδες είναι στον τελικό. Θα είναι ένα ανοικτό παιχνίδι με ενδιαφέροντα τεχνικά στοιχεία. Ο καλύτερος ας πάρει το κύπελλο».

Λαμπρίνα Τσάκαλου (πλέι μέικερ Νέας Ιωνίας): «Πέρσι είχαμε την χαρά να πανηγυρίσουμε αυτόν τον τίτλο, γεγονός που μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες. Θέλουμε να έχουμε ξανά το ίδιο συναίσθημα. Απέναντι μας μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θα είναι ένα ντέρμπι. Εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες».

Ρούλα Κοτσαμπουϊκίδου (τερματοφύλακας Νέας Ιωνίας): «Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Δήμου που στηρίζουν το άθλημα μας. Εμείς θέλουμε το ματς να είναι μια γιορτή, να το χαρούμε και εμείς και ο κόσμος».

Ερασμία Λάσκαρη (έφορος Νέας Ιωνίας): «Θα γίνει ένας μεγάλος τελικός ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες, πιστεύω θα κερδίσει το άθλημỨ.

Ανδρέας Κόγκας (πρόεδρος ΑΣΕ Ορμή Λουξ): «Πρόκειται για δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια. Δεν σας κρύβω ότι είχα ζητήσει ο τελικός να γίνει στην Πάτρα γιατί φέτος η ομάδα μου συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας στην ελληνική χειροσφαίριση. Δεν πειράζει όμως, θα διεξαχθεί σε ένα πάρα πολύ όμορφο γήπεδο και σε μία όμορφη πόλη. Η παρουσία των κοριτσιών που έχω δίπλα μου, της Άννας Στράτου και της Τάνιας Πένεφ είναι συμβολική, καθότι ξεκινήσαμε μαζί πριν 10 χρόνια αυτή την προσπάθεια. Χαίρομαι που αντίπαλος είναι η Νέα Ιωνία, γιατί έχουμε μια εξαιρετικές σχέσεις. Είμαστε αντίπαλες μόνο στο γήπεδο, δουλεύουμε μαζί για το καλό του ελληνικού χάντμπολ».

Ζλάτκο Πετρονίγεβιτς (τεχνικός Ορμής): «Πιστεύω πως η διοργάνωση θα στεφτεί από απόλυτη επιτυχία. Θα είναι μια γιορτή, κάτι το διαφορετικό. Πιστεύω θα προσφέρουμε ωραίο θέαμα για τον κόσμο. Και οι δύο ομάδες θέλουν το κύπελλο, αλλά το σίγουρο είναι πως μόνο ένας θα το πάρει».

Τάνια Πένεφ (πλέι μέικερ Ορμής): «Θα είναι ένα δυνατό και όμορφο παιχνίδι, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας».

Άννα Στράτου (αρχηγός Ορμής): «Θα είναι μια γιορτή για το ελληνικό χάντμπολ. Είναι χαρά μας που έχουμε ένα δυνατό αντίπαλο απέναντι μας. Είμαστε χαρούμενες που βρισκόμαστε στον τελικό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΕ LIVE STREAMING ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΧΕ
Για πρώτη φορά το o μεγάλος τελικός θα μεταδοθεί σε live streaming από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας www.handball.org.gr  Πριν το παιχνίδι θα υπάρξει pregame, ενώ μετά το ματς θα υπάρξει μετάδοση και των απονομών.

1 comment

Anonymous said...

Τραγικό το backdrop...