ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ


Η ομάδα της Πάτρας νίκησε σε ένα συγκλονιστικό τελικό την Νέα Ιωνία με 21-20 και κατέκτησε το τρόπαιο για 4η φορά στην ιστορία της
Μετά από έναν τελικό που «έσπασε καρδιές» ο ΑΣΕ Ορμή Λουξ αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος Γυναικών για 4η φορά στην ιστορία της, επικρατώντας με 21-20 της Νέας Ιωνίας στο κλειστό γυμναστήριο του Λουτρακίου. Μεγάλη πρωταγωνίστρια για την ομάδα της Πάτρας -που έφτασε τους 9 τίτλους στα 10 χρόνια παρουσία της στο χάντμπολ που συμπληρώνει φέτος- ήταν η Ελένα Καλασνίκοβα. Η ρωσίδα τερματοφύλακας έκανε 23 επεμβάσεις, έχοντας ποσοστό 54%. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας κρατούσε την νίκη στα χέρια της, αλλά στα τελευταία λεπτά δεν άντεξε και η πιο έμπειρη ομάδα της Πάτρας πήρε την νίκη. Η ομάδα της Σοφίας Ναϊσίδου προηγήθηκε 19-20 στο 57 ‘ με την Τσάκαλου, ωστόσο
η ίδια παίκτρια στο 58:02 έστειλε την μπάλα στο δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι και στην αντεπίθεση η Καράγιωργα ισοφάρισε 20-20. Η Νέα Ιωνία δεν κατόρθωσε να πετύχει τέρμα ούτε στην επόμενη επίθεση με την Καλασνίκοβα να αποκρούει σουτ της Χρυσή. Αντίθετα η Ορμή με την Στράτου από θέση εξτρέμ πέτυχε το 21-20 στο 58:54 και πανηγύρισε την μεγάλη νίκη με την Νέα Ιωνία να μην μπορεί να σκοράρει ούτε στην τελευταία επίθεση του αγώνα.

Ανατροπή στο β’ ημίχρονο
Στην διάρκεια του αγώνα η Ορμή είχε καταφέρει να προηγηθεί 10-7 στο ημίχρονο, με ένα επιμέρους σκορ 6-1, αφού η Νέα Ιωνία βρέθηκε να προηγείται με 4-6 στο 22’ Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Σοφίας Ναϊσίδου άλλαξε την άμυνα της σε 5-1, πιέζοντας πολύ στην περιφέρεια την Πένεφ, κάτι που λειτούργησε, καθώς κατάφερε και γύρισε το ματς. Αρχικά μείωσε σε 13-12 και λίγο αργότερα με ένα επιμέρους σκορ 7-2, πέρασε μπροστά 15-17 στο 48’. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο αγώνας πήγε γκολ- γκολ και κρίθηκε πραγματικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ- ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 21-20
Τα δεκάλεπτα: 2-2, 4-5, 10-7 (ημχ.), 14-12, 16-17, 21-20
ΟΡΜΗ (Ζλάτκο Πετρονίγεβιτς): Καλασνίκοβα, Μαρλαφέκα, Παπαδοπούλου, Αγγελοπούλου, Καράγιωργα 5, Ευαγγελίδου, Στράτου 4, Παπάζογλου, Στανκούτε 3, Πένεφ 4, Κασάπη, Βαφειάδου 3, Στρατάκη 2, Αποστολοπούλου
Ν. ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Μαυρογεώργη Δ., Μαυρογεώργη Ζ., Μαυρογεώργη Ν. 2, Χρονοπούλου, Παπανικολάου, Μίλκοβιτς 5, Μασμανίδου 1, Σλιάκοβα 5, Κοτσαμπουϊκίδου, Βόιτοβιτς, Μακρή, Τσάκαλου 6, Χρυσή 1, Κοντοστέργιου. Παρατηρητής: Στράτος Κυριακούλιας, Διαιτητές: Πατιός-Τσιάνας, Δίλεπτα: 3-3, Πέναλτι: 2/3-3/6

Η συνέντευξη Τύπου:

Ναϊσίδου: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Σοφία Ναϊσίδου (προπονήτρια Νέα Ιωνία): «Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα της Πάτρας. Είναι μια καλή ομάδα, το άξιζε. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, ανοιχτό. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και εμείς. Θέλω να αναλάβω πλήρως την ευθύνη της ήττας. Έχω μια νεανική ομάδα. Ίσως θα έπρεπε να προετοιμαστούμε διαφορετικά για αυτό το ματς. Κάνουμε επιλογή με νέες αθλήτριες και αυτό έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Υπάρχει απειρία. Πιστεύαμε ότι η πολύ προπόνηση αρκούσε από μόνη της για να τις κρατήσει ψυχολογικά. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά στον αθλητισμό. Σε αυτές πρέπει να δουλέψουμε του χρόνου».

Ζλάτκο Πετρονίγεβιτς (τεχνικός Ορμής): «Συγχαρητήρια στη Νέα Ιωνία και στο προπονητικό τιμ. Είναι μια νεανική ομάδα που θέλει χρόνο για να παίξει όπως πρέπει. Ήταν ένα ντέρμπι, έγινε ένα όμορφο παιχνίδι. Ο αγώνας ήταν γεμάτο με αλλαγές στο σκορ. Αυτό έδωσε μια άλλη εικόνα στο παιχνίδι. Εμείς δεν είχαμε την Ζιλινσκάιτε που ήταν τιμωρημένη και κάποιες παίκτριες που έφυγαν από την ομάδα. Μετά την βαριά ήττα από την Νέα Ιωνία για το πρωτάθλημα, δουλέψαμε πάρα πολύ για αυτό το ματς κόντρα στην ίδια ομάδα. Ήρθα πρόσφατα στην Πάτρα, είχαμε λίγο χρόνο. Μέχρι να καταλάβω εγώ τις παίκτριες και αυτές εμένα χρειάστηκε να περάσει καιρός. Η φιλοσοφία μου ήταν διαφορετική από τον προηγούμενο προπονητή, ο οποίος έκανε καλή δουλειά. Υπάρχει εμπειρία στην ομάδα, αλλά έλειπε η σταθερότητα στην απόδοση. Σήμερα όμως δείξαμε πως βρήκαμε τον ρυθμό μας. Η οργάνωση του τελικού ήταν εξαιρετική».

Τάνια Πένεφ (πλέι μέικερ Ορμής): «Πήραμε τον πρώτο ματς τίτλο για φέτος. Ήμουν σίγουρη πως θα ήταν ντέρμπι. Δείξαμε όμως σταθερότητα και πήραμε το κύπελλο».

Λαμπρίνα Τσάκαλου (πλέι μέικερ Νέας Ιωνίας): «Συγχαρητήρια στην Ορμή για το Κύπελλο και καλή επιτυχία στους τελικούς του πρωταθλήματος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για την υποστήριξη. Ήταν ένα ματς με πολύ θέαμα. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θέλω να ευχαριστήσω σε όποιον κατέθεσε την ψυχή του για να χτιστεί αυτή η ομάδα. Θέλω να πάρω ένα μεγάλο μερίδιο της ευθύνης. Η προετοιμασία μας ήταν η καλύτερη. Το πιο σημαντικό ήταν αυτό που μόνο από τον ίδιο μας τον εαυτό εξαρτάται: Να πιστέψουμε και να βγάλουμε στο γήπεδο από αυτό που μπορούμε, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, λίγο τσαμπουκά. Χάσαμε πάλι το ματς στο τέλος, όπως και με τον Μέγα Αλέξανδρο, που δείχνει εκτός από την απειρία μας και τα ψυχικά μας αποθέματα. Για μένα εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι μετά από αυτές τις ήττες, θα βελτιωθούμε την επόμενη χρονιά και υποσχόμαστε του χρόνου να είμαστε καλύτερες».

Ελένα Καλασνίκοβα (τερματοφύλακας Ορμής): «Συγχαρητήρια στους αντιπάλους και την ομάδα μου, διότι όντως σήμερα ήταν ομάδα. Παίξαμε με τσαμπουκά. Τώρα πάμε για το νταμπλ. Ο προπονητής μας κράτησε το ματς όπως έπρεπε. Στις νέες αθλήτριες της Νέας Ιωνίας έχω να πω πολύ δουλειά και να… βράζει το αίμα τους, να ζουν το ματς, να προχωρούν μπροστά και να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Πατρέων Αντώνης Σκιαθάς σχολίασε: «Η πόλη της Πάτρας σήμερα γιορτάζει, διότι έχουμε την μεγαλύτερη πολιτισμική γιορτή μας που είναι το Καρναβάλι, παρόλα αυτά εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Γιάννη Δημαρά είμαι εδώ με την ιδιότητα του επικεφαλής του πολιτιστικού οργανισμού και είναι συγκινητικό ότι θα γυρίσουμε πίσω στην Πάτρα με ακόμα ένα τίτλο τον 9ο, στα 10 χρόνια παρουσία της ομάδας».

37 comments

Anonymous said...

Δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνουν την ευθύνη προπονητές και παίκτριες?? Δείτε λίγο το ματς στο βίντεο. Γιατί κανείς δεν μιλάει για την απαράδεκτη διαιτησία? Εξηγήστε μας κύριε Νικολίτσα και κύριε παρατηρητά του αγώνα τις ακόλουθες φάσεις: 1)Στη φάση του 1ου ημιχρόνου που ζητάει τάιμ άουτ η Ιωνία αφού ο διαιτητής πρώτα σφυρίζει πέναλτυ και μετά ακούγεται η κόρνα από τη γραμματεία γιατί δεν δόθηκε το πέναλτυ? 2) Στο 2ο ημίχρονο για ποιο λόγο παίρνει δίλεπτο η Παπανικολάου? Επειδή δεν ήταν 3 μέτρα από την εκτέλεση του φάουλ. Πρώτον δεν είχε σφυρίξει ο διαιτητής την εκτέλεση και 2ον έπρεπε να κάνει παρατήρηση και μετά να δώσει δίλεπτη. Υπάρχουν βέβαια πάρα πολλές φάσεις που πρέπει να σχολιαστούν σε βάρος της Νέας Ιωνίας αλλά πρέπει να γνωρίζεις το άθλημα για να τις καταλάβεις. Όποιος ξέρει μπορεί να το δεί στο βίντεο. Νικολίτσα έψαξες πολύ για να τους ορίσεις διαιτητές Κυπέλλου? Αν και νομίζω ότι εκτός από το ότι ήταν άσχετοι τελείως με το άθλημα παίξανε 80-20 υπέρ της Πάτρας. Μάλλον στα σεμινάρια που κάνουν δεν μάθανε ότι στο χάντμπωλ υπάρχουν δίλεπτες αποβολές όταν σε τραβάει κάποιος από πίσω ή πότε υπάρχει παθητικό στο αγώνα. Συγνώμη αλλά ότι και να λέτε το παιχνίδι χάθηκε από τη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Είναι όμως κρίμα γιατί μπορεί ναι μεν να υπάρχει απειρία στα κορίτσια της Ιωνίας αλλά το ματς ήταν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. Χάρισαν το κύπελλο στην Πάτρα όπως χάρισαν και το Πρωτάθλημα. Δεν πειράζει όμως έχουν χρόνια μπροστά τους να πάρουν άλλα. Όμως πρέπει να αγωνίζονται στα ίσα και όχι με ανθρώπους (διαιτητές ) που δεν αφήνουν να δούμε ωραίο χαντμπωλ και να κερδίζει όποιος αξίζει. Νικολίτσα ψάξε νέους διαιτητές ή παραιτήσου καλύτερα να δούμε άσπρη μέρα.

Anonymous said...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ SXOLIO 9:OO ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΕΝΔΟΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΣΙΤΑ!!ΑΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΔΙΛΕΠΤΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ!!ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ?!ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΔΙΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΡΘΙΟΣ?

Anonymous said...

ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ?

Anonymous said...

Η διαιτησία έσπρωξε Ορμή ξεκάθαρα. Το γιατί ας τόσα απαντήσουν άλλοι ... Συγχαρητήρια για το αθλητικό ήθος της Ιωνίας .

Anonymous said...

META ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ-ΔΟΥΚΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΕΔ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΛΙ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ 10 ΓΚΟΛ ΣΤΗ Ν.ΙΩΝΙΑ ...ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΕΛΗ..........

Anonymous said...

9:28 σου απάντησα αλλά δεν αναρτήθηκε γιατί είχα υβριστικό σχόλιο. Στο ξαναγράφω με καλύτερες φράσεις. Δεν σχολίασα τη δίλεπτη του Τσαβδαρίδη γιατί δεν κατάλαβα ποτέ τί έγινε? Γνωρίζεις ότι ο Κυριακούλιας ήταν διαιτητής στο παρελθόν? Αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο είναι ότι αυτοί που αγαπούν αυτό το άθλημα (Ναισίδου, κος Χατζηιωάννου, Τσαβδαρίδης κ.α ) κάποια στιγμή θα βαρεθούν και αυτοί και θα πουν .................. (εδώ ήταν το υβριστικό σχόλιο που είχα γράψει), καταλαβαίνεις τη εννοώ όμως!!!!.

Anonymous said...

oΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΒΓΕΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ, ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ

Anonymous said...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

Anonymous said...

Παρακολουθώ χρόνια το γυναικείο , η ομάδα της Ιωνίας έχει προοπτικές για σπουδαία πράγματα. Μου αρέσει οτι είναι χαμηλών τόνων τους αρέσει και το παλεύουν πολλά χρόνια τώρα. Για το αποτέλεσμα (ήμουν στο γήπεδο) είναι αλήθεια οτι η Ορμή ήταν πιο ώριμη σε κομβικές φάσεις του αγώνα..αλλά οι παράγοντες της πολύ φανφάρες και μόστρα, λίγο επαρχιώτικο μου κάνει. Δυστύχως έχετε δώσει τα απίστευτα χρήματα, για να έιστε το μεγάλο ψάρι στην μικρή λίμνη που λέγεται Ελληνικό πρωτάθλημα, η Ιωνία μου φαίνεται πιο έξυπνα στημένη, και σίγουρα πιο χαμηλού προϋπολογισμού. Δεν έχει όμως σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες, και αυτό συχνά φαίνεται. Το ελληνικό Χάντμπολ έχει ανάγκη το μοντ´ελο της Ιωνίας και των Γιαννιτσων, Ελληνίδες αθλήτριες με πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ο καιρός θα δείξει ...

Anonymous said...

11.30 ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΤΟΤΕ Η ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΣΟΥΝ Η ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΖΗΤΗΘΗΚΕ.ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Anonymous said...

re paidia iremiste. diavazontas kaneis ta sxolia nomizei oti to kypelo to pire i ionia. i ormi exei 10 xronia 10 titlous. kai den masise o andreas kai ediokse ti rugile kai epaikse xoris ti jurate pou kratithike adika to deltio tis me ton PAOK. respect

Anonymous said...

ποια διαιτησια ρε παιδια !
η Καλασνικοβα πηρε το παιχνιδι

Anonymous said...

σιγά ρε κορίτσια!σας ευχαριστούμε που μας χαρίσατε το κύπελο!αυτό θα μας πείτε στο τέλος ότι μας το δώσατε κιόλας!δεν κοιτάτε λίγο τα χάλια σας με τα χαμένα πέναλτι-τις μηδέν αποκρούσεις που είχατε-και στο φινάλε και το καλητερο το πόσο πιο καλές και σταθέρες και σιγουρες είμασταν εμείς!λοιπόν είναι πιο έντιμο να αποδέχεσαι την ανωτερότητα του αντιπάλου παρά να ψάχνεις φθηνές δικαιολογίες!επιτέλους ας αφήσουμέ τους διαιτητές (με τα όποια λάθη τους)και ας κοιράξουμε τι κάνουμε εμείς!ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΎΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΑΜΕ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

Anonymous said...

prwta ap'ola 1.21 sigxaritiria gia to kipelo!!oso gia to poios prepei na koitaksei ta xalia tou tha fanei tou xronou!!i ionia toulaxiston paizei me paidia 18 xronwn pou tha exoun mellon sto handball..oi perissoteres paiktries tis ormis gia poso nomizeis oti tha paizoun akomi?gia poso akomi tha exete tin kalaznikova na sas swzei?giati mono ekeini kratise to paixnidi kai sas edwse to kipello!!oso gia tin diaitisia des kai ligo to video tou agwna giati osoi itan sto gipedo kai osoi eidan to video exoun tin apopsi oti epaikse 80-20 iper tis patras!!kai gia na teleiwnoume sigxaritiria kai pali gia tin niki sas kai kali epitixia stous telikous tou prwtathlimatos!!

Anonymous said...

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ.ΚΑΚΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ. ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΗΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ.ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΗΣΗ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΗΣΗ ΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ ΜΙΑ Η Χ Η Ρ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ.

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.
ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ!!!!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΒΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΚΑΙ Η ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΣΟΥΤ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

Anonymous said...

na prostheso sta sxolia tou protou keimenou ton orismo pennalty-dileptou pano stin tsakalou ligo prin to telos pou oi diaitites eidan aplo foul ta apeira markarismata apo piso pou de dothikan oute penalty oute dileptesgia na min po sta pleonektimata(pou oi ellines diaitites den xeroun na afinoun)pou ipirxan mono iper tis patras...na to xereste tetoio kipello koga exeis tin pio pliri 9ada

Anonymous said...

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΙΩΝΙΑ ΑΣΥΖΗΤΗΤΗ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΛΗΡΗΣ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ.ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΡΟΣΤΕΡ ΝΕΑΝΙΚΟ,ΑΞΙΟΛΟΓΟ,ΜΕ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΛΟΝ, Η ΠΑΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΞΕΝΩΝ ΠΑΚΤΡΙΩΝ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ 2-3 ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.ΑΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΡΤΑ. ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΝΑΙ ΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΩΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ.ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΙΩΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ[ΤΡΑΓΙΚΟΣ] ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΝΧΟΣ ΕΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΘΕΣΗ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΩΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ. ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ Η ΙΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ.

Anonymous said...

θα εξηγησει κανεις γιατι εχει γινει τοσος ντορος γυρω απο την τσακαλου..λες και ειναι η καλυτερη παικτρια στην ελλαδα..οκ εχει ταλεντο και εχει συμβαλλει σε καποιες επιτυχιες στο παρελθον αλλα ειναι μολις 18 και προφανως χρειαζεται πολυ δουλεια για να σταθεροποιηθει..σε αυτην την ηλικια τα μυαλα παιρνουν ευκολα αερα..ας προσεξουν λιγο οι ειδημονες γιατι δυνατοτητες υπαρχουν

Anonymous said...

Λοιπόν παιδάκια, επειδή νομίζετε ότι τρώμε κουτόχορτο. Δεν είδα κανέναν απο εσάς να βγει να γράψει τίποτα όταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ απο τα Γιαννιστά. Χαλαρώστε και λίγα λόγια, γιατί τα γραπτά μένουν.

Anonymous said...

wx 7:06 exoume ki auto!!koimithike o theos kai ksipnisane kai ta giannitsa ksafnika!!pera apo tin plaka mia xara omada einai ta giannitsa me polla anerxomena talenta alla min kavalisoume kai to kalami..

Anonymous said...

Για το λόμπι της Πελλοπονήσου θα γράψει κάποιος. Για τις νέες ισορροπίες του Χάντμπολ θα αναφερθεί κανείς..?

Anonymous said...

ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΑΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΩΤΑΤΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΕΑΡΗ Η ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΗ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ.ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ Η ΠΑΤΡΑ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΕ 9 ΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΛΗΡΗΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 9 ΚΟΥΠΕΣ ΤΙΣ ΠΗΡΕ ΜΕΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ,ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ, ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥΕΙΧΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΓΚΟΛΙΑ ,ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ ,ΚΑΖΑΚΗ,ΤΕΡΖΟΥΔΗ, ΣΤΡΑΤΑΚΗ ,ΑΝΘΙΤΣΗ, ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ,ΠΟΤΑΡΗ,ΚΟΡΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΞΕΝΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ.DOGA, FACA, DRONIC, RADCHENKO, FRESER,DAJMAN,PENEV, SUTO.KALASNIKOVA STANCUTE ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ.ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΣΙΑ? ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ.

Anonymous said...

paidaki an eixes matakia tha evlepes oti dosame sigxaritiria ston mega...me to kefali kato na eisai esu kai oi filoi sou oi xerekakoi pou trefeste apo stravopatimata ton allon giati den exete na epidixete tipota,oxi i omada mas.oso gia tous diaitites an einai etsi oi kaliteroi katalavainoume kai to epipedo tis ellinikis diaitisias...kai to an eixan dolo fanike se polla komvika simia pou pasxizan na kratisoun tin ormi sto paixnidi...an den exeis dolo den diafevgei se 2 atoma oti mia paiktria pataei 1,5 metro to podi tis mesa apo ti grammi...oute dineis se kathe efkairia 2lepto ston pagko 'i 2lepto epeidi i paiktria den eixe ti sosti apostasi kai sth sunexeia klisimo matiwn se 2 orismous penalty apovolwn...o kogas pio dikaia tha sfirize...ti na po oi anthropoi isos einai fan tis ormis

Anonymous said...

ΦΙΛΕ Η ΦΙΛΗ 10.17 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ;
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΣΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙ; ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΟΡΜΗΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΓΓΥΑ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ

Anonymous said...

ΜΟΥΣΑΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

PANTELI,8ANASH EISTE KI OI 2 KATAXIOMENOI KAI EXETE AXIOMATA STIN OMOSPONDIA.ANTIDRASTE DINAMIKA LOIPON KAI MHN KSANAEPITREPSETE NA GINETE I OMADA ERMAIO TWN DIAITITIKWN PAIXNIDIWN.DEN EINAI I PROTI FORA.TORA POU KATW STEREPSAN TA LEFTA TOU XORIGOU POU EKANAN TOSA XRONIA TI DIAFORA PSAXNOUN DIEXODO SE ALLES TAKTIKES.MIN TO EPITREPSETE.K.HADJIDIMITRIOU DEN EIDATE TIPOTA PARAXENO DIATITIKA NA GRAPSETE?EPITELOUS DIMOSIOGRAFOS EISTE OXI DIMOSIOSXETISTAS.OUTE ESEIS OUTE OI 10 SELIDES POU GRAFOUN GIA TON AGONA(OI 8 COPY PASTE).KAI ONTWS MIA OMADA ME M.O ILIKIAS 23 XRONIA THWREITE OXI MIKRI ALLA LIGO PRIN TO TELOS TIS KARIERAS TIS.KAI TOSES POU AKOLOU8OUN.MIKRI OMADA THEWREITE AN EXEI 40FEVGA TERMATOFILAKA TI NA KANOUME...

Anonymous said...

ΟΧΙ ΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΘΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ.

Anonymous said...

την ιωνια την αποκλεισαμε δυσκολα μεν χωρις καποια τρελλη πιεση δε...η πατρα ηταν σαφως χειροτερξ ομαδα στον τελικο οποτε ηδη φανταζοομαι ωραια την μεγαλη κουπα στα γιαννιτσα.ΜΕΓΑΣ

Anonymous said...

Εγώ φιλαράκια μου Νεοϊωνιώτες το είδα το παιχνίδι στο βιντεάκι, και τραγικά πράγματα από τους διαιτητές δεν είδα, διαμαρτυρίες τέτοιου τύπου υπάρχουν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, νομίζω ότι δεν έγινε κάτι που να θεωρείται σφάξιμο. Βέβαια αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη και μπορεί να μην συμφωνείτε με αυτήν.

Τώρα θέλω να μου πείτε και σεις αν σας άρεσε η συμπεριφορά της Ναϊσίδου να θέλει δήθεν να ορμήξει στους διαιτητές και κάποιοι να την συγκρατούν. Πως σας φάνηκε αυτό; Πως και δεν το σχολίασε κανείς σας;

Anonymous said...

εσυ τα ειδες αυτα σεο βιντεο γιατι εμεις στο γηπεδο ειδαμε αλλα.αν το ειχαν κανει στην δικια μας ομαδα θα τους ειχαμε λιντζαρει

Anonymous said...

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ?ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ?Ε??ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΜΕ 10 ΓΚΟΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ?Ε??ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ Ε??ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ε?ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ Ε?ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΞΑΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ Ε??ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΔΙΚΗΣΑΝ Ε?ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΣΑΣ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ Η ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΑΣ Ε??ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ!ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ!!!ΤΕΤΟΛΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ!!!ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.....

Anonymous said...

o ανωνυμος 8,58 (27,02) σιγουρα δεν εχει καμια σχεση με την ομαδα του Μεγα.

Anonymous said...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ Ε ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ.ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΛΙΓΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.Η ΙΩΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ,ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 50-50 ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΟΛΟΓΗΤΗ ΔΙΛΕΠΤΗ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 3Μ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑ ΣΤΗ ΣΛΙΑΚΟΒΑ ΠΟΥ ΑΝΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ +10 ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΟΠΩΣ ΥΠΑΙΝΙΣΕΣΑΙ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.Ε?

Anonymous said...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΑΝ Η ΡΟΥΛΑ(ΚΟΤΣΑΜΠΟΥΙΚΙΔΟΥ) ΜΕ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ

Anonymous said...

Σας πληρώνει έξτρα η Ιωνία για να μπαίνετε και να γράφετε τις μπούρδες σας;Αφού βλέπετε ότι μόνες σας μιλάτε.Άντε και του χρόνου τελικό πρωταθλήματος βρε.

Anonymous said...

re paidia ok adikithike i ionia kai isos apo ton tropo oxi poly katalathos,as symfonisoume se afto,osoi lene to antitheto profanos de theloun na doun tin alithia.omos an to sizitame 1 mina de tha allaxi kati.mipos na simfonisoume kai sto oti i ionia eixe para poles efkairies gia na teleiosei to paixnidi kai tis exase moni tis ki oxi apo ti diaitisia.pame gia alla tra na doume telikous den ofelei.ta exoume dei kai sto antriko afta allosete