Δελτίο τύπου Ακαδημιας Πάτρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δελτίο τύπου Ακαδημιας Πάτρας


Την 13-2-2012  η αστυνομική δ/νση Αχαΐας με έγγραφο της(σύμφωνα με τον ΄΄ κανονισμό αγώνων ΟΧΕ΄΄=Κ.Α.Ο., άρθρο 29) σας ενημέρωσε(και εμάς) ότι αδυνατεί να καλύψει τον ορισθέντα αγώνα μας Α2 εθνικής ανδρών Ακαδημία των Σπορ-ΟΦΝ Ιωνία(25-2-12, 17.30, Δ. Τόφαλος). Με το έγγραφο μας: 3219/17-2-12 σας ζητούσαμε να μας ενημερώσετε για την αναβολή του παραπάνω αγώνα και να συμβάλλουμε και εμείς στην καλύτερη λύση διεξαγωγής του και για τις δύο ομάδες.
Με έγγραφο σας την 21-2-12 μας ενημερώσατε ότι ο αγώνας αναβάλλεται για την 29-2-12, Τετ.,17.30, Δ. Τόφαλος, σύμφωνα με την ειδική προκήρυξη Α2 εθνικής ανδρών:40540/13-7-12, άρθ. 7 <ημέρες και ώρες αγώνων>(Σαββάτο  ή Τετάρτη) και σύμφωνα με τον  Κ.Α.Ο. άρθρο 29. Με νέο έγγραφό σας την 24-2-12, Παρασκευή  και ώρα 16.09 μας ειδοποιήσατε ότι ο νέος ορισθέντας
αγώνας ξανά αναβάλλεται για 18-3-12, Κυριακή, χωρίς να αιτιολογείται την αναβολή σύμφωνα με κάποια παράγραφο του άρθ. 29 Κ.Α.Ο. Επίσης σας επισημαίνουμε ότι μαζί με τον δικό μας αγώνα αναβάλλατε για τον ίδιο λόγο και τον αγώνα Ελπίδες Π. – Παράδεισος Αμ.(για 29-2-12, 19.00, Δ. Τόφαλος, Πάτρα) καθώς και τον αγώνα Ιωνικό Ν.Φ. - Γ.Σ Κορωπίου(για  29-2-12, 16.30) σύμφωνα με τον Κ.Α.Ο. άρθ. 29, παρ.1, γ)-αθλητές στην εθνική εφήβων- του Ιωνικού Ν.Φ.

Επίσης σας θυμίζουμε το έγγραφο μας:3096/17-5-11,κεφ. Γ΄, παρ.ΙΙ που σας ζητούσαμε στις προτάσεις μας διεξαγωγής πρωταθλημάτων, να μην ορίζεται αγώνες παραμονή εορταστικών εκδηλώσεων καρναβαλιού, που προφανώς δεν λάβατε υπόψη και εκ των υστέρων  μας αδικείται τώρα με την απόφαση σας για νέα αναβολή.

Σας κάνουμε γνωστό την ένσταση μας για την νέα αναβολή και σας τονίζουμε ότι δεν την αποδεχόμαστε διότι:

1).Δεν μας αναφέρεται στο τελευταίο έγγραφό σας κάποιον λόγο αναβολής του αγώνα που να συντρέχει λόγος, σύμφωνα με το άρθ.  29 του Κ.Α.Ο.

2).Το άρθ. 29 του Κ.Α.Ο. αναφέρει ότι ο αγώνας που αναβάλλεται πρέπει να ορισθεί σε διάστημα 8 ημερών από την ημέρα που αρχικά είχε ορισθεί, ενώ εσείς τον ορίσατε στις 18-3-12, δηλαδή 22 ημέρες μετά.

3). Το άρθ. 29, παρ. 6 αναφέρει ότι η ΔΕΠ/ΟΧΕ έχει δικαίωμα <κατόπιν έγκρισης του Δ.Σ. της ΟΧΕ και σε ΄΄ εξαιρετικές περιπτώσεις και για απόλυτους δικαιολογημένους λόγους να αναβάλλει αγώνες ΄΄ . Αν ισχύουν  τα παραπάνω παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε το Δ.Σ. της ΟΧΕ που το ενέκρινε και να μας δοθεί το σχετικό πρακτικό συνεδρίασης του.

4). Γνωρίζουμε ότι η τελευταία συνεδρίαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ ήταν 21-2-12, ημέρα  Τρίτη. Αν πήρατε την παραπάνω απόφαση σας την 21-2-12, γιατί δεν μας ειδοποιήσατε την επομένη άντε την μεθεπόμενη και μας ενημερώνεται την Παρασκευή 24-2-12 και μάλιστα την  ώρα 16.09 !!! που δεν υπάρχει υπάλληλος στην ΟΧΕ; Εμείς ξέροντας τον νέο ορισμό για 29-2-12 κάναμε την προγραμματισμό μας(κανονικές άδειες αθλητών, ρεπό άλλων, μετακινήσεις φοιτητών από άλλες πόλις που σπουδάζουν, στρατιωτικές άδειες, που τώρα πάνε στράφι κ.λ.π.), ώστε να προλάβουμε και εμείς καταστάσεις; Δεν αδικούμαστε με τις ενέργειές σας  και επωφελείται έτσι  το φίλο για εμάς σωματείο της ΟΦΝ Ιωνίας;

5). Σας γνωστοποιούμε ότι επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τους ιθύνοντες της Νέας Ιωνίας, οι οποίοι έχουν άγνοια για την αναβολή και μας διαβεβαίωσαν ότι δεν έχουν  κάνει εγγράφως κάποιο αίτημα για αναβολή στην ΔΕΠ/ΟΧΕ και δεν είχαν κανένα πρόβλημα για τον αγώνα στις 29-2-12 όπως είχε ορισθεί.

Άραγε κρύβετε κάτι που για μας είναι ασύλληπτο;

6). Με ποια  συνεδρίαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ πήρατε την απόφαση της νέας αναβολής; Παρακαλούμε να μας κοινοποιηθεί.

7). Οι νόμοι και ότι άλλα σχετικά έχουν ψηφιστεί από τις γ.σ. της ΟΧΕ και όσα ορίζουν οι εγκύκλιοι, πρέπει να εφαρμόζονται ισάξια προς όλα τα σωματεία  δυνάμεως της ΟΧΕ και όχι κατά το δοκούν. Πήρατε μία απόφαση για δύο αναβολές αγώνων των ομάδων της Πάτρας και για την ίδια τρίτη αναβολή( αγώνας Ιωνικός Ν. Φ. – Γ.Σ. Κορωπίου είχε ορισθεί και αυτός για 29-2-12, ώρα 16.30) δεν κάνατε τίποτα και   προφανώς σας αφήνει εκτεθειμένους;

Σας γνωρίζουμε ότι για εμάς ο αγώνας είναι ορισμένος για Τετάρτη 17.30 στο Δ. Τόφαλος. Θα πάμε κανονικά στο γήπεδο  και θα συντάξουμε φύλλο αγώνα. Δεν αναγνωρίζουμε την αναβολή για 18-3-12 γιατί δεν είναι νόμιμη και σας τονίζουμε ότι και να ορισθεί τότε δεν πρόκειται να πάμε να αγωνισθούμε, γιατί ξέροντας στο κενό από αρχής περιόδου η ανδρική μας ομάδα θα συμμετάσχει σε τουρνουά  στο εξωτερικό σε αδελφοποίηση πόλεων και ομάδων.

Τέλος σας δηλώνουμε ότι θα κινηθούμε νομικά με όσα ορίζουν οι διατάξεις για προάσπιση παντός νομίμου δικαιώματος μας, αν ο αγώνας δεν διεξαχθεί κανονικά όπως ήταν ορισμένος για την 29-2-12.

2 comments

Anonymous said...

δεν πατε καλα εσεις.μια ζωη προβλημα εχετε

Anonymous said...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΚΟ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΟΧΕ......