A2 Βόρειος όμιλος: ΔΥΟ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

A2 Βόρειος όμιλος: ΔΥΟ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ



Από www.e-handball.gr όλα τα αποτελέσματα
 ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 35-23 ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 
Ευθύμης Πιπελίδης: O Φοίβος είναι καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, θεωρώ ότι αξίζει να αγωνίζεται του χρόνου στην Α1. Διεκδικούμε όλα τα παιχνίδια και στοχεύουμε στην μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

Απόστολος Κεχαγιάς: είμαστε πολύ ευχαριστημένοι τόσο από το αποτέλεσμα του αγώνα όσο και από την απόδοση των παικτών μας, ακόμα και κάποια μικροπροβλήματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια της εβδομάδας δεν φάνηκε να μας επηρέασαν. Έχω την αίσθηση ότι εμείς και ο Ζαφειράκης έχουμε τις ίδιες πιθανότητες για άνοδο στην Α1.


 ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 41-11 ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 
Γιάννης Τριβιζάς: Παρά το το βαρύ σκορ με το οποίο ηττηθήκαμε, είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου, μια ομάδα που αποτελείται από παίκτες του εφηβικού και του παιδικού τμήματος.
Ο Ζαφειράκης διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, με άριστη χημεία σε παίδες , έφηβους και άνδρες.
Πλέον ο παράγοντας έδρα θα κρίνει το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία, καθώς ακολουθών 4 παιχνίδια στο νησί, τα οποία και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο.

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ 27-28 ΔΡΑΜΑ86 
Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών εξελίχθηκε στην Αξιούπολη, με τους φιλοξενούμενους να είναι εκείνοι που χαμογέλασαν στο τέλος.
Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκόρ μέχρι και το 56 (26-26), οι Δραμινοί με όπλο την εμπειρία τους κατάφεραν να ξεφύγουν με 2 γκόλ 26-28, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 27-28 και θα μπορούσαν να πάρουν και τον βαθμό της ισοπαλίας εάν ευστοχούσαν στην τελευταία τους επίθεση.

 Α.Ο.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 10-0 ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ 
Α.Α.

 ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 20- 12 ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  

3 comments

Anonymous said...

μπράβο στο greek handbal k e-handball.gr για την ενημερωση που μας προσφερουν...θεωρω οτι αν συνεργαστούν θα προσφερουν ακομα περισσότερα

Anonymous said...

ayto to karnavali tis kerkyras tha prepei na teleiosei epitelous.
kseftilizoun ena olokliro protathlima edo kai tosa xronia.
as paroun meros s ena protathlima pou oi agones tha dinontai entos edras mono.

Anonymous said...

kai pou na deis toy xronou pou oles oi omades tha einai a2.