ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ «16» ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ «16» ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ


Ολοκληρώθηκε στο Χόρσχολμ της Δανίας η κλήρωση της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ανέδειξε ένα πολύ μεγάλο ζευγάρια και άλλα πολλά ενδιαφέροντα. Ο Γερμανικός «εμφύλιος» μεταξύ της Φούχσε Βερολίνου και του Αμβούργου ξεχωρίζει με τις δύο ομάδες να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 2η και 3η θέση της Μπουντεσλίγκα αντίστοιχα. Το Αμβούργο ήταν η μοναδική ομάδα που στην 1η φάση των ομίλων διατήρησε το αήττητο της, έχοντας μόλις μία ισοπαλία σε 10 ματς και 19 βαθμούς. Πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στην Μονπελιέ του Νίκολα Καράμπατιτς και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα, η οποία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν είναι και τόσο σταθερή, αντίθετα με το Ισπανικό πρωτάθλημα, όπου έχει το απόλυτο «19 στα 19» με 38 βαθμούς. Δύο αμφίρροπα παιχνίδια αναμένεται να διεξαχθούν ανάμεσα σε Αντεμάρ Λεόν και Βέζπρεμ, ενώ η
Βαλκανική «μάχη» μεταξύ της Μέταλουργκ και της Κροάσια Ζάγκρεμπ θα είναι πραγματικά μεγάλη. Ντέρμπι χωρίς προγνωστικά θα είναι και το Βίβε Κιέλσε- Σίμος Κόπερ με τους Πολωνούς να εμφανίζονται ιδιαιτέρως ανταγωνιστικοί, κόντρα στους έμπειρους Σλοβένους, οι οποίοι όμως δεν αποτελούν φόβητρο. Φαβορί για την πρόκριση από την άλλη πλευρά εμφανίζονται Κίελο και Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα σε Βίσλα Πλοκ και Σαφχάουζεν αντίστοιχα, ενώ η Κοπεγχάγη έχει τον πρώτο λόγο στην «Σκανδιναβική» κόντρα με την Σάβεχοφ. Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν 14-18 και οι επαναληπτικοί 21-25 Μαρτίου.

Τα ζευγάρια των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ:
Φούχσε Βερολίνου (Γερμανία)- Αμβούργο (Γερμανία)
Μονπελιέ (Γαλλία)- Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
Βίσλα Πλοκ (Πολωνία)- Κίελο (Γερμανία)
Καντέτεν Σαφχάουζεν (Ελβετία)- Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)
Αντεμάρ Λεόν (Ισπανία)- Βέζπρεμ (Ουγγαρία)
Βίβε Κιέλσε (Πολωνία)- Σίμος Κόπερ (Σλοβενία)
Μέταλουργκ (ΠΓΔΜ)- Κροάσια Ζάγκρεμπ (Κροατία)
Σάβεχοφ (Σουηδία)- Κοπεγχάγη (Δανία)

Ανανεώθηκε η συνεργασία με την Velux
Όπως ανακοινώθηκε στο περιθώριο της κλήρωσης η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ επέκτεινε την συνεργασία της με την Δανέζικη εταιρία κατασκευής παραθύρων Velux, η οποία μέχρι την περίοδο 2015-2016 θα είναι χορηγός ονομασίας του Τσάμπιονς Λιγκ.

No comments