ΜVP ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΜVP ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ


Φέτος είναι η χρονιά του, αφού όχι μόνο απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΠΑΟΚ, αλλά για πρώτη φορά στην καριέρα του κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών και συμμετείχε μάλιστα στην 16αδα των αγώνων με Κύπρο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο Θόδωρος Πετρίδης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ κόντρα στην ΑΕΚ. Ο 25χρονος πλέι μέικερ πέτυχε 7 τέρματα, δύο εκ των οποίων στα τελευταία λεπτά του ματς χαρίζοντας την νίκη στον «δικέφαλο» του Βορρά με
30-29. Με αυτή τη νίκη οι Θεσσαλονικείς μπήκαν ξανά στην διεκδίκηση του τίτλου, μειώνοντας στους 3 βαθμούς την διαφορά τους από την δεύτερη ΑΕΚ. Ο νεαρός αθλητής του ΠΑΟΚ πήρε 8 ψήφους (υπήρξαν και 3 λευκά) από τους προπονητές της Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ και αναδείχθηκε δικαιωματικά MVP της 12ης αγωνιστικής για πρώτη φορά στην καριέρα του.

«Αυτή η νίκη μας πάει πιο κοντά στον στόχο μας»
Ο Θόδωρος Πετρίδης επεσήμανε: «Ευχαριστώ τους προπονητές για την ψήφο τους και τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα πετύχαινα αυτή την διάκριση. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στο τέλος εμείς χαμογελάσαμε. Αυτή η νίκη μας πάει πιο κοντά στον στόχο μας, που είναι το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα κρίσιμο 15νθημερο με αγώνες κόντρα σε Φίλιππο, Δούκα και Διομήδη». Όσο για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα ο 25χρονος σχολίασε: «Ήταν τιμή η παρουσία μου στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Πάντα θαύμαζα αυτούς που παίζουν στο εξωτερικό. Κέρδισα πολλά, θα προσπαθώ να ανεβαίνω συνεχώς για να είμαι σε θέση ξανά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στη ‘’γαλανόλευκη’’».

No comments