Δελτίο τύπου ΑΕΚ ΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δελτίο τύπου ΑΕΚ ΑΣ


«Το Σάββατο 21/01/2012 στο κλειστό του Βύρωνα διεπράχθη ένα προμελετημένο έγκλημα. Ένα έγκλημα κατά της Πρωταθλήτριας Ελλάδος, ομάδας χάντμπολ της Α.Ε.Κ., προκειμένου να απομακρύνουν την ομάδα μας από τη διεκδίκηση του 2ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Οι διαιτητές Μιχάλης Μερτινιάν και Ευάγγελος Συρεπίσιος, αφού δεν κατάφεραν με τα σφυρίγματα τους να πετύχουν την αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα Α.Ε.Κ.-Δούκα, προχώρησαν μετά το τέλος του αγώνα στο Plan B για την εξόντωση της Α.Ε.Κ, προκειμένου να την αποδυναμώσουν στα επόμενα κρίσιμα ντέρμπι που έρχονται.

Χρησιμοποιώντας την φαντασία τους επινόησαν ένα σενάριο κατά το οποίο δέχτηκαν επίθεση με ύβρεις, απωθήσεις, και λοιπούς χαρακτηρισμούς από παίκτες και προπονητές της ομάδας μας, πράγμα που ουδέποτε συνέβη, όπως αποδεικνύεται από το βίντεο του αγώνα το οποίο τους εκθέτει ανεπανόρθωτα.. Κράτησαν ετσιθελικά τα δελτία των αθλητών μας
Μπακαούκα και Βακάλη, προκειμένου να μη συμμετέχουν στα επόμενα ντέρμπι και φόρτωσαν με ανύπαρκτες κατηγορίες τον β' προπονητή μας, Στέλιο Αλεπουδέα.

Συμμέτοχος στο συγκεκριμένο έγκλημα και ο παρατηρητής του αγώνα, Νικόλαος Κορρές, ο οποίος συνυπέγραψε το φύλλο αγώνα, δίνοντας την έγγραφη συγκατάθεση του για τα όσα έγραψαν οι δυο διαιτητές, αν και δεν ήταν μπροστά.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλο το σκηνικό του εγκλήματος στήθηκε σε έναν αγώνα «κεκλεισμένων των θυρών». Σε έναν αγώνα που η ομάδα της Α.Ε.Κ τιμωρήθηκε να παίξει χωρίς τους οπαδούς της στο τέλος του Ιανουαρίου του 2012, για ένα περιστατικό που συνέβη την πρώτη αγωνιστική, δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 2011.
Η διοίκηση της Α.Ε.Κ. δηλώνει ότι δεν πρόκειται να μείνει απαθής στην προσπάθεια που γίνεται από την αρχή του πρωταθλήματος ώστε να καταλήξει ο τίτλος σε συγκεκριμένη ομάδα.

Δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλα παιχνίδια εις βάρος της ομάδας μας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ και του χάντμπολ γενικότερα. Αν κάποιοι επιθυμούν το άθλημα να ξαναγίνει χαντμπολάκι να μας το διευκρινίσουν γιατί δεν μας ενδιαφέρει να συμμετέχουμε άλλο σε αυτή την διαδικασία.

Από σήμερα κιόλας ξεκινάμε κάθε νόμιμη διαδικασία για να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας, κατά παντός υπευθύνου.

Όσοι συμμετείχαν στο ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Σαββάτου είναι υπόλογοι στον κόσμο της Α.Ε.Κ. Είναι υπόλογοι στους παίκτες μας που ιδρώνουν καθημερινά μέσα στα γήπεδα και κάποιοι τους στερούν αυτό που δικαιούνται.

Είναι υπόλογοι σε όλους αυτούς που συμμετέχουν τα τελευταία χρόνια στην ανύψωση του χάντμπολ της Α.Ε.Κ και του ελληνικού χάντμπολ γενικότερα, ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο. Λεφτά που προέρχονται από τον κόσμο της Α.Ε.Κ που στην ουσία διοικεί αυτή την ομάδα και που στους δύσκολους καιρούς που ζούμε εξακολουθούν να βάζουν το χέρι στην τσέπη και να στηρίζουν με διαρκείας, δωρεές και με αυτοθυσία για την Πρωταθλήτρια ομάδα που μας έχει κάνει όλους υπερήφανους.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ:

1)Την διαγραφή των διαιτητών Συρεπίσιου -Μερτινιάν από τους πίνακες διαιτησίας, οι οποίοι αποδεικνύονται επικίνδυνοι για το άθλημα.

2)Την παραδειγματική τιμωρία του παρατηρητή Νικόλαου Κορρέ για την ψευδή συγκατάθεση

3) Την επιστροφή των δελτίων στους αθλητές μας που αποτελούν παράδειγμα ήθους και ουδέποτε έχουν απασχολεί την αθλητική δικαιοσύνη

4) Την ευαισθητοποίηση της ΟΧΕ στα όσα απίθανα συμβαίνουν και προσβάλλουν τους διοικούντες την ομοσπονδία όσο και όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα -παρωδία.

Ελέγξτε επιτέλους αυτούς που δυσφημούν το άθλημα και φροντίστε να τους απομακρύνετε άμεσα, πριν καταφέρετε να απομακρύνεται τον κόσμο του αθλήματος και τους λίγους εναπομείναντες παράγοντες που «ματώνουν» για το άθλημα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.»

36 comments

Anonymous said...

Δηλαδή τι υποστηρίζει ο Μπακαούκας και ο Βακάλης; Ότι δεν έβρισαν τους διαιτητές; Γιατί δεν βγαίνει ο Χριστόφορος να πει: τι μας λέτε βρε, εγώ δεν έβρισα κανέναν. Δεν τον άκουσα να το αρνείται.
Θέλει να μην τιμωρηθεί γιατί αναγκάστηκε λόγω κακής διαιτησίας να βρίσει; Τότε ο καθένας που θα είχε παράπονα κατά τη γνώμη του από τους διαιτητές θα δικαιούταν να κάνει το ίδιο.
Ή δεν του κάθεται καλά να τιμωρηθεί αφού έχει τόση μεγάλη δύναμη πίσω του, τον κόσμο της ΑΕΚ;
Καλώς ή κακώς υπάρχουν νόμοι, και πρέπει να ισχύουν για όλους, δημοφιλείς ή άσημους...

Anonymous said...

Αγαπητέ ναι ο Μπακαούκας και ο Βακάλης υποστηρίζουν ότι δεν έβρισαν τους διαιτητές !!
τόσο καιρό που σου πήρε για να το καταλάβεις???
και έχουν βγεί και οι δύο δημόσια και το έχουν δηλώσει!!
και με τα λεγόμενα τους συμφωνεί και το βίντεο ....
αλλά ξέχασα εσύ είσαι ένας απο αυτούς που θα ήθελες να τιμωρηθούν οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας της Α.Ε.Κ
Και όλα αυτά γίνονται μπάς και δείτε επιτέλους καμιά χαρά στα σκέλια σας ...
στην προκειμένη περίπτωση τίτλο

Anonymous said...

Μην τρελαίνεστε,ένα παιχνίδι είναι...αρκεί να γίνει αλλοίωση πρωταθλήματος ώστε οι 2 καλύτεροι παίκτες της ΑΕΚ να μην αγωνιστούν στην πιο κρίσιμη σειρά αγώνων για πρωτάθλημα και κύπελο.Αρκεί ο Διομήδης αυτή η ομάδα "πρότυπο" να σηκώσει το δίκαιο πρωτάθλημα.

Anonymous said...

μα γιατι μιλατε για τους δυο 'καλυτερους' ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ(αν ειναι δυνατον)διεθνης διαιτητες?ρε εσεις στην ΚΕΔ τετοια αλανια θελετε να μας εκπροσωπουν εξω?λοιπον βαλτε μυαλο και βαλτε καλα ζευγαρια για τετοια ματσ και οχι ανυπαρκους!για το καλο ολων μας!τι παει να πει δεν παιζουν διαιτητεσ απο τον βορρα στον νοτο ?

Anonymous said...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΟΜΑΔΑ ΑΕΚ! ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΦΜ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ( ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.)ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 300 ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΕΚΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΛΟΓΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ "ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ" ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ! ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ!

dangerous said...

βρε ΟΥΣΤ ποδοσφαιροταλιμπαν.
Οι: ΑΕΚ,ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΠΑΟΚ δεν δικαιουνται να ομιλουν διοτι ειναι ολοι τους παιδια του σαπιου ελλ συστηματος κ των "αμεμτων" πολιτικων (που ομως ο "σοφος κ κυριαρχος"=μαλακας,λαος εκλεγει)
Ολοι αριστα εκπαιδευμενοι στην μοιρασια της λειας ...

Anonymous said...

vre panasxetoi kai o mpakaoukas kai o vakalhs vghkan kai kanan dhlwseis sto aek-live...
an den tis diavases provlhma sou

Anonymous said...

Οι 300 ( θα ήθελες να ήταν μόνο τόσοι) αχαρακτήριστοι σε "γλεντάνε" Σάββατο - Τετάρτη εδώ και 4 τουλάχιστον χρόνια
Μάλλον σας ενοχλεί η ανιδαιοτελής ενασχόληση μας με το άθλημα γιατί πλέον δεν μπορείτε να "τρώτε"
Βλαχοδήμαρχοι και τσελιγγο-γεγιέδες άντε τραβάτε να πήξετε κανά τυρί και να μαζεψετε τα πεπόνια τα αργίτικα !!!

Anonymous said...

diomhdhdes sas phran xampari kai sto aek-live

Οι μάσκες έπεσαν, φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι η όλη ιστορία ήταν στημένη από την ομοσπονδία και τον αντιπρόεδρο της, για λογαριασμό του Διομήδη. Ο Χεβιδόπουλος (αντιπεριφερειάρχης Άργους με το ΠΑΣΟΚ) οραματίζεται να πάει το πρωτάθλημα στην πόλη του, με τις πλάτες του βρωμερού κόμματος του... Όλα αυτά έχουν γίνει ηλίου φαϊνότερα με την ανεπίσημη πλέον προπαγάνδα των παραγόντων του Άργους, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο Μπακαούκας και ο Βακάλης, έβρισαν εσκεμμένα τους διαιτητές για να πιέσουν με αυτό τον τρόπο την ΑΕΚ να τους πληρώσει τα δεδουλευμένα τους.

Μία προπαγάνδα επιεικώς εμετική για όσους ξέρουν το ποιόν των δύο αυτών παικτών. Δύο παίκτες με αγάπη για την ομάδα και αυταπάρνηση σε όλες τις δυσκολίες. Δύο παίκτες που όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησαν ποτέ να δίνουν το 100% στο γήπεδο ακόμη και αν αντιμετώπιζαν τεράστια προβλήματα. Είναι αισχρό και απαίσιο να κατηγορούν τους χαντμπολίτες μας και να θίγουν κατά αυτό τον τρόπο το ήθος τους. Αλλά βλέπετε οι νεόπλουτοι εκεί στο Άργος έχουν μάθει να τα μετρούν όλα με το χρήμα. Αυτοί έχουν ως Θεό τα λεφτά, συνεπώς δεν μπορούν να χωνέψουν ότι μια ομάδα με μοναδικό επενδυτή τους οπαδούς της, τις συνδρομές και τις δωρεές τους, έφτασε στο σημείο να παίρνει πρωταθλήματα, κύπελλα και να φτάνει στους 8 της Ευρώπης.... Μία ομάδα που απαρτίζεται από παίκτες της ΑΕΚ οι οποίοι είτε είναι οπαδοί της από μικρά παιδιά, είτε γίναν οπαδοί της όταν την γνώρισαν φορώντας την φανέλα της και κατανοώντας το μεγαλείο των 3 αυτών μαγικών γραμμάτων. Επίσης με όλα αυτά φαίνεται πόσο τους έχει πονέσει ο Μπακαούκας και ο Βακάλης όλα αυτά τα χρόνια. Βλέπεται πού να χωνέψουνε τα 1307 γκολ του Μπακαούκα? Πώς να χωνέψουνε τα 4 συνεχόμενα γκολ του Βακάλη πέρσι στο Άργος που έκαναν το 20-18, 20-22?
Θα τους πονάνε για πολύ ακόμα οι αστέρες μας....

Υγ : Να σημειώσουμε εδώ τις συντροφικές σχέσεις που έχει ο Αργίτης αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, με τον αρχηγό και υπεύθυνο τμήματος του ΠΑΟΚ, τον Σαουλίδη καθώς είναι και οι 2 στελέχη του κόμματος που κατέστρεψε την χώρα...
αρρωστάκι-21

Anonymous said...

@ 12.38
ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ! ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΟΥ Κ...ΝΕΤΕ ΤΑ Α...ΔΙΑ! ΤΟ ΔΙΣΜΟΙΡΟ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ! ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ? (ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ!)

Anonymous said...

12:51
Μάλλον το επίπεδο της νοημοσύνης σου είναι πάρα πολύ χαμηλό....
αφού φυσικά αυτό κατάλαβες απο τα γραφόμενά μου.....
αλλά όπως προείπα σας έχουμε χαλάσει την "μάσα"....

Anonymous said...

@ 1.05
ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η "ΜΑΣΑ" ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΠΑΔΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ! ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!

agonistis21 said...

@24 Ιανουαρίου 2012 11:55 π.μ.
ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΕΚ ΛΑΜΟΓΙΟ Ε??
ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ..ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ..
ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ..

Anonymous said...

Η ΑΕΚ θα πάρει το πιο αντρίκειο πρωτάθλημα στην ιστορία του χάντμπολ... Ετοιμαστείτε λαμόγια...

Anonymous said...

Φίλε 10:49πμ εγώ διάβασα την συνέντευξη στο aek-live του Μπακαούκα και πουθενά δεν αρνείται ότι έβρισε, απλά λέει ότι δεν έχω δημιουργήσει προβλήματα ποτέ.
Να βγει ο Μπακαούκας (που νομίζω φοράει παντελόνια και όχι φουστίτσες) και δημόσια να πει ότι εγώ δεν έβρισα τους διαιτητές. Όχι ήμουνα καλό παιδί παλιά... στη λήξη του αγώνα αν έβρισε, αυτό να μας απαντήσει. Αν το πει αυτό τότε ευχαρίστως να το συζητήσουμε περισσότερο το πράγμα.

Anonymous said...

@ agvnisths 21
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ! ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ! ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΟ! ΠΑΤΕ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΝΑΔΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ! Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ!ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΒΟΥΛΕΣ ΜΑΖΕΣ ΕΒΑΖΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΑΣΠΙΔΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ 21 ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ!ΣΑΣ ΚΑΘΩΔΗΓΟΥΝ 3-4 ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ!

Anonymous said...

υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει οτι οι τρεις τους δεν έβρισαν τους διαιτητές ?
Απλά πίστευαν οτι θα περάσει ντούκου.

Αν δεν σε λένε Νικ Γραμ,δεν μπορείς να βρίζεις...

Anonymous said...

Και επειδη ενα βιντεο που κυκλοφορει στο διαδυκτιο την ωρα που οι φερομενοι που λεγεται οτι βριζουν δειχνει το ταμπλο ελπιζω να μην στηριχτει σε αυτο η οποια ετυμηγορια.Υπηρχαν 2-3 καμερες στο βυρωνα.Να παρουμε απο ολες πλανα....

Anonymous said...

ola ta xronia pou aek paok..pernoun prwtathlima.-kupello..oi dietites itan kaloi eee;;;lamogia;;
o xeividopoulos sas ftaiei twra;;kai oi dietites;;kai oi argites;;ga...si pou thelete!!!!1

Anonymous said...

TOSA XRONIA H TYXH.. EINAI ME THN AEK-!!TWRA EINAI ME TOYS ALLOYS....ETSI EINAI H ZWH..TI NA KANOUME BRE PIADIA..

Anonymous said...

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΟΛΟΙ.

ΣΤΟ YOUTUBE ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ LIVE.
AΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ.
Δ.Π

Anonymous said...

ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ ΚΑΙ ΒΑΚΑΛΗ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΏ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ [ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ]ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΘΕΣΗ ΒΡΊΣΑΤΕ ΡΕ Η ΔΕΝ ΒΡΙΣΑΤΕ;;ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΥΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΜΑΥΡΩΘΕΊ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΙΛΊΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΡΙΜΑ ,ΚΡΙΜΑ

Anonymous said...

. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΤΕ Η ΟΧΙ? ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ? Ο ΒΟΗΘΟΣ ΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ?
ΛΑΛΙΣΤΑΤΕ κ.ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ! ΑΧ, κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ!

Anonymous said...

συμφωνω με τον παραπανω. ειδικα για τον βακαλη που ειναι καλλιεργημενο και ηθικο παιδι.ειναι αρετη να το παραδεχθουν.η αδικια επιστρεφει παντοτε.

Anonymous said...

επειδη καποιος μιλησε για το ''ηθος'' του ''αθλητη'' μπακαουκα μηπως μπορει να μου πει που ακριβως ηταν το ηθος του οταν μετα την ληξη του αγωνα ειπε καταμουτρα,σε ενα ατομο που εχει προσφερει και εχει αγαπησει το χαντμπωλ χρονια τωρα, ''π...τσα παλι!''????

Anonymous said...

ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ 12:38 μ.μ. ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΚΟΛΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ???? ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΡΕΕΕΕ. Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!! ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ...

Anonymous said...

Και τι έγινε ρε μακακα!!!γιατί ο Λυμπερόπουλος και ο δελας είναι αεκτζηδες απο κούνια;σας το βουλωσε ο τύπος με τις πράξεις του!!!όπου και να παίζει την πονάει την φανέλα!!!ρωτά όποιον θες...100% επαγγελματιας!!!μάλλον εσένα απο πάνω σε έχει....μπιμπ...άντε γεια ρε!!!

Anonymous said...

να ρωτησω και στα χανια αν ειναι 100% επαγγεματιας???

Anonymous said...

Λυπάμαι που δεν θα χαϊδέψω αυτιά, αλλά η διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα ΔΕΝ ήταν καθόλου κακή.

Το τι προσπαθεί να κάνει η ΑΕΚ είναι προφανές: Με απειλές, νταηλίκια και κουτσαβακισμούς (άξιοι μαθητές των Μαρινάκη- Θεοδωρίδη...) να καλύψει τη μεγαλειώδη βλακεία 3 εμπειρότατων στελεχών της (να επιτεθούν στους διαιτητές ενός κερδισμένου αγλωνα)και να εκβιάσει για το μέλλον, συνειδητοποιώντας ότι η προαναφερόμενη βλακεία σχεδόν υποθηκεύει την πραγματικά μεγάλη προσπάθεια που κάνει για τον εφετεινό τίτλο.

Και όλα αυτά εγείροντας τα ταπεινότερα ένστικτα της μάζας και στοχοποιώντας άλλους από αυτούς που θα έπρεπε...

agonistis21 said...

25 Ιανουαρίου 2012 12:49 π.μ.
ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ..ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ..ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ..

Anonymous said...

Πέρα από την κλίκα Διομήδη- ΠΑΟΚ, έχουν γίνει γνωστές -μέχρι τώρα, τουλάχιστον- εις βάρος της ΑΕΚ και:
α) Διεθνής συνομωσία,
β) Συνομωσία από οργανωμένα σιωνιστικά κέντρα.

Κάτι συζητείται και για τη Λέσχη Bildenberg, αλλά δεν είναι, ακόμη, εξακριβωμένο.

Anonymous said...

για όλα φταινε οι εξωγηινοι
ζουν αναμεσα μας
η γυναικα του μαναβη
ειδες κατι αυτια που εχει ?

Anonymous said...

Όταν κάποιος είναι απλήρωτος εδώ και 5-6 μήνες, είδατε που κασταφεύγει για να πάρει τα λεφτά του; Δυστυχώς, τώρα θα κάνει άλλους 5-6 μήνες να δει το χρώμα του χρήματος!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Οι μηδενιστικές - ισοπεδωτικές - υβριστικές - προσβλητικές αναφορές αποδυναμώνουν τη θέση των επιχειρημάτων σου 5:12. Μην πέφτεις στο επίπεδο και τις πρακτικές αυτών που όλοι έχουμε κατακεραυνώσει αυτές τις ημέρες!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.