ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΔΑΝΙΑ! «Χάλκινοι» οι Κροάτες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΔΑΝΙΑ! «Χάλκινοι» οι Κροάτες


Οι «Σκανδιναβοί» άλωσαν με 21-19 το Μπεογκράνσκα Αρένα και μπροστά σε 20.000 Σέρβους ανέβησαν στην κορυφή της Ευρώπης
Ένα από τα μεγαλύτερα come back στην ιστορία του Παγκόσμιου αθλητισμού έκανε η Δανία, η οποία έφτασε πανάξια στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για δεύτερη φορά στην ιστορία τους. Οι Δανοί μπήκαν στην κυρίως φάση του τουρνουά χωρίς κανένα πόντο και ήταν το αουτσάιντερ όχι μόνο για την πρόκριση στα ημιτελικά, αλλά ακόμα και για την πρώτη εξάδα! Παρόλα αυτά με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κατόρθωσαν να φτάσουν όχι μόνο στους «4», αλλά και στην κορυφή της Ευρώπης. Η ομάδα του Ούλρικ Βίλμπεκ νίκησε με 21-19 τους Σέρβους στον
μεγάλο τελικό μπροστά σε ένα κατάμεστο από 20.000 θεατές Μπεογκράνσκα Αρένα του Βελιγραδίου. Ήταν το δεύτερο χρυσό των Δανών μετά από αυτό του 2008 και συνολικά 8ο μετάλλιο τους σε μεγάλη διοργάνωση και 5ο τους σε Ευρωπαϊκό, αφού έχουν και τρία χάλκινα (2002, 2004, 2006).
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Δανοί έλεγχαν το παιχνίδι από την αρχή και μάλιστα έφτασαν δύο φορές στο +4 (7-11 στο 34’ και 12-16 στο 46’). Οι Σέρβοι έκαναν την τελευταία τους προσπάθεια μειώνοντας σε 15-16 στο 50’ με τον Βούγιν, αλλά έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό τερματοφύλακα Λάντιν, που είχε 19/38 (50%) επεμβάσεις, ενώ δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τον απίστευτο Μίκελ Χάνσεν που πέτυχε 9 τέρματα, το ένα πιο κρίσιμο από το άλλο.

Η ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ
Έτος- Χώρα- Χρυσό- Ασημένιο- Χάλκινο
1994- Πορτογαλία- Σουηδία- Ρωσία- Κροατία
1996- Ισπανία- Ρωσία- Ισπανία- Γιουγκοσλαβία
1998- Ιταλία- Σουηδία- Ισπανία- Γερμανία  
2000-Κροατία- Σουηδία- Ρωσία- Ισπανία
2002- Σουηδία- Σουηδία- Γερμανία- Δανία
2004- Σλοβενία- Γερμανία- Σλοβενία- Δανία
2006- Ελβετία- Γαλλία- Ισπανία- Δανία
2008- Νορβηγία- Δανία- Κροατία-Γαλλία
2010- Αυστρία- Γαλλία- Κροατία- Ισλανδία
2012-Σερβία- Δανία- Σερβία- Κροατία
2014- Δανία


Η Κροατία νίκησε 31-27 την Ισπανία και πήρε την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σερβίας- Η κορυφαία ομάδα του τουρνουά- Η κλήρωση των πλέι- οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2013
Το 10ο μετάλλιο της ιστορίας της σε μεγάλες διοργανώσεις πανηγυρίζει η Κροατία, που πριν από λίγα λεπτά επιβλήθηκε της Ισπανίας με 31-27 στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Σερβίας, που διεξήχθη στο Μπεογκράνσκα Αρένα. Αυτό το χάλκινο μετάλλιο είναι το 4ο της Κροατίας σε Ευρωπαϊκό μετά το χάλκινο το 1994 και τα ασημένια το 2008 και το 2010, ενώ έχει επίσης δύο χρυσά σε Ολυμπιακούς Αγώνες (1996, 2004) και 4 σε Παγκόσμια πρωταθλήματα (1 χρυσό το 2003 και 3 ασημένια το 1995, 2005, 2009).
Οι Κροάτες είχαν το πάνω χέρι στο παιχνίδι από την αρχή του ματς, προηγούμενοι 10-5 (19’) και 13-9 (28’) με τον Τσούπιτς να πραγματοποιεί εξαιρετικό ματς με 7/8 τέρματα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γκόλουζα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έφτασε στο +6 (22-16),  οι «Φούριας Ρόχας» μείωσαν 26-24  στο 53’ και 28-26 στο 56’, αλλά ένα 3-0 με Τσούπιτς, Βόρι και Βούκοβιτς έφτασαν στον 31-26 και «καθάρισαν» το ματς. Οι νικητές είχαν το εντυπωσιακό 10/10 από τα έξι μέτρα, δείγμα της αυτοσυγκέντρωσης τους, αλλά και της κακής εμφάνισης των τερματοφυλάκων της Ισπανίας που είχαν μόλις 21% αποτελεσματικότητα αποκρούσεων!
Η ομάδα του Βαλέρο Ριβέρα από την άλλη πλευρά έμεινε με την πικρία, καθώς για πολλούς ήταν το φαβορί για το χρυσό μετά την αποτυχία της Γαλλίας.
Σε λίγα λεπτά αρχίζει ο μεγάλος τελικός Σερβία- Δανία.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΤΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Λίγο νωρίτερα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την κορυφαία ομάδα του τουρνουά, η οποία είναι:
Τερματοφύλακας: Ντάρκο Στάνιτς (Σερβία)
Αριστερός εξτρέμ: Βάλουρ Σίγκουρτσον (Ισλανδία)
Αριστερός ίντερ: Μίκελ Χάνσεν (Δανία)
Πλέι μέικερ: Ούρος Ζόρμαν (Σλοβενία)
Πίβοτ: Ρενέ Τοφτ Χάνσεν (Δανία)
Δεξί ίντερ: Μάρκο Κόπλιαρ (Κροατία)
Δεξί εξτρέμ: Κρίστιαν Σπρένγκερ (Γερμανία)
Τοπ Σκόρερ: Κίριλ Λαζάροφ (ΠΓΔΜ)
Καλύτερος Αμυντικός: Βίραν Μόρος (Ισπανία)
ΜVP: Μάμιρ Ίλιτς (Σερβία)


Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2013
Σπουδαία ζευγάρια ανέδειξε η κλήρωση των πλέι- οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ισπανίας το 2013. Η Βοσνία που απέκλεισε την Ελλάδα στα προκριματικά θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Γερμανία. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι αναμετρήσεις Ρωσία- Τσεχία, Σλοβενία- Πορτογαλία, Σλοβακία- Λευκορωσία και Σουηδία- Μαυροβούνιο, ενώ το μεγάλο ντέρμπι είναι ανάμεσα σε Ουγγαρία και Νορβηγία. Φαβορί για την πρόκριση είναι από την άλλη πλευρά Πολωνοί, Σκοπιανοί και Ισλανδοί. Τα πρώτα ματς θα γίνουν 9 ή 10 Ιουνίου και οι επαναληπτικοί 16 ή 17 Ιουνίου και οι 9 ομάδες που θα προκύψουν θα ακολουθήσουν τις Κροατία, Δανία, Σερβία (από το Ευρωπαϊκό), Ισπανία (διοργανώτρια), Γαλλία (κάτοχος) που έχουν περάσει απευθείας.

Τα ζευγάρια
Λιθουανία- Πολωνία
Ρωσία- Τσεχία
Σλοβενία- Πορτογαλία
Σλοβακία- Λευκορωσία
ΠΓΔΜ- Αυστρία
Ουγγαρία- Νορβηγία
Ισλανδία- Ολλανδία
Γερμανία- Βοσνία
Σουηδία- Μαυροβούνιο

30 comments

1961 said...

Κρίμα για τη Σερβία,που ήταν για εμένα η καλύτερη ομάδα στο τουρνουά.Από την άλλη όμως,όντως η Δανία έπαιξε πιο καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι,άρα ..άξια!
Θέλω όμως να σταθώ σε κάτι που μου έκανε εντύπωση-πόσες ομάδες από την πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβία πρωταγωνίστησαν στην διοργάνωση!Σλοβενία,Κροατία,Σερβία και Σκόπια-φανταστείτε όλες αυτές σε ...μία!!!

Anonymous said...

η σερβια αν γινοταν σε αλλη χωρα το τουρνουα δεν θα μπαινε ουτε 8αδα.
η γυμνια της φανηκε και στον τελικο που δεν μπορουσε να βαλει γκολ ουτε με αιτηση.
και το μεγαλο γελιο ??? mvp o ανυπαρκτος ιλιτς. ξεχρεωθηκαν ολα τα γραμματια.

Anonymous said...

ρε φιλε ουτε εμενα μου αρεσει το στυλ του ιλιτς-οχι και σε βαθμο που να τον χαρακτηρισω ανυπαρκτο βεβαια-αλλα εκανε φοβερο τουρνουα.ισως να επρεπε να ειχε βγει ο χανσεν,αλλα μεχρι και το 2ο γυρο δεν ηταν τοσο καλος-οπως ολη η δανια.συμφωνω με τον 1961,οτι η σερβια ηταν η καλυτερη ομαδα σ'ολη τη διαρκεια του τουρνουα-η πιο σταθερη θα ταιριαζε καλυτερα.ομως στον τελικο ηταν κατωτερη του αναμενομενου,αν αναλογιστει κανεις οτι ειχε και πολλη βοηθεια απο τον τ/φ.παντως 8:19,ομαδες που παιζουν τετοια αμυνα,παντα εχουν θεση μεσα στην οκταδα.γενικα πιστευω πως το φετινο τουρνουα,ηταν πιο χαμηλου επιπεδου σε σχεση με τα τελευταια(χαρακτηριστικο η 5η κ 6η θεση της πγδμ κ της σλοβενιας),χωρις να ειναι σημαδι των καιρων βεβαια,απλα συγκυριακο-πολλες απουσιες,κορεσμος συγκεκριμενων παικτων

Skoufas Dimitris said...

Επιτέλους 2 λεξούλες για το Χάντμπολ. Μπράβο στους προλαλήσαντες που έχοντας άποψη την εκφράζουν. Παίρνω λοιπόν την ευκαιρία και ''προκαλώ'' μιά ανάλυση του Ερωπαικού. Τι είδαμε, τι μπορούμε να κάνουμε κ.λ.π (με όνομα ο καθένας) και τεκμηριώνοντας τις απόψεις μας να βοηθηθούμε. Προτείνω οι ''ανώνυμοι'' να μην λαμβάνονται υπόψην.

Και θα ξεκινήσω με το θεμελιώδες ερώτημα (μου το ρώτησε φίλος προπονητής)....

Quo vantis TAKTIKA??

Από αύριο παίρνω θέση και εγώ.

Σκούφας Δημήτρης

Anonymous said...

NAI!ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ!ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ,ΤΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ;ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ-ΝΤΑΜΑΡΙΑ;ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ;ΔΟΥΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ,ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ,ΟΙ ΔΑΒΙΔ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΛΙΑΘ;ΑΝΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ!

Anonymous said...

Ναι,αχρηστοι,σαν την κυβέρνησή σας είσαστε.Βγήκανε τυχαία,στα 20 χρόνια,15-20 παίχτες,της προκοπής,που τώρα είναι γεροντοπαλίκαρα και ακόμη αυτοί κρατάνε την Εθνική ομάδα και καμώνεστε ότι κάτι κάνατε...Σιγά τ'αυγά!Αντε να ιδρώσετε,στα γήπεδα,να δήτε πως βγαίνει το αθλοκάματο,και πως γίνονται οι ομάδες.φλύαροι!

Anonymous said...

ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΕ ΦΙΛΕ,ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!ΣΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΝΙΟΡΑΝΤΗΔΕΣ!

Anonymous said...

Έχεις δίκιο αυτοί που αναφέρει κέρδισαν πριν απο μερικούς μήνες τον jicha και την Τσεχία και αυτο το λαμογιο σίγουρα θα είχε σκάσει απο την κακιά του

Σκούφας Δημήτρης said...

Καλημέρα,
δεν απαντώ στους μηδενιστές.
Ας αρχίσουμε από την τακτική:
1ον: Είδε κανείς τακτικές διαφοροποιήσεις, γιατί εγώ δεν βλέπω τα τελευταία 10 - 12 χρόνια. Υπάρχει απάντηση....ας την αναζητήσουμε.
2ον: Η αναγκαιότητα του αποτελεσματικού σουτ από τα 10 μέτρα για την επιτυχία της τακτικής ολοκλήρωσης της επίθεσης καθίσταται ολοένα και πιό επιτακτική. (παράδειγμα ο τελικός)
3ον: Hansen μπορούμε να έχουμε (κάνουμε)? Απαντώ ΝΑΙ.
4ον: ......από αύριο.. περιμένω σχόλια επί της ουσίας. Τα υπόλοιπα λαμόγια ας ρωτήσουν πως γίνανε αυτοί οιπαίκτες που μας εκπροσωπούν τόσα χρόνια. Πάντως όχι τυχαία και με δουλειά... Με βρίσιμο και απαξίωση ΔΕΝ πάμε πουθενά. ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διώξουμε κανέναν. Το Παγκόσμιο στην Θεσσαλονίκη το απέδειξε.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!

Σκούφας Δημήτρης

Anonymous said...

fΟ κ Τακης αυτο ακριβως ηθελε απο σας : Να δειξετε με τον ελεεινο τροπο σας οτι ειστε κακοηθεις.
-"τακτικα" ρωταει τί ειδαμε
απ: δεν ειδαμε τιποτα καινουργιο
η τακτικη εχει εξαντληθει εδω και χρονια, μια δειλη επανεμφανιση καποιων συνθετων αμυνων,αλλά το γηπεδο πλεον ειναι στενο ή οι παικτες πολυ ογκωδεις)
-αυξηση των ποσοστων των ΤΦ ως απορροια των πολυ σφιχτων αμυνων,του προσανατολισμου της προπονησης στην ΦΚ (οι παικτες πλεον δεν ειναι τοσο τεχνιτες,για προσποιηση δεν συζηταμε,εχει καταργηθει) και η κατασκοπια-γνωση του προβλεψιμου παιχνιδιου ολων των ομαδων.Εξαιρεση αποτελει ο Λαζαρωφ,ο οποιος επιλεγει πού σουταρει και δεν υποχρεωνεται(οι πιο παλιοι θα τον θυμουνται ως ενα χοντρουλη πανεξυπνο εφηβο)
Απο πλευρας παρεμβασης των κοουτς το απολυτο μηδεν. Ολοι,σαν καλα παιδια,κερδιζαν-εχαναν με σταυρωμενα χερια(ουτε ενας δεν περιορισε τον Χανσεν),Ο σκοπιανος μονο επαιζε διαφορετικα-εξυπνα.Οι αλλοι μοιαζουν με επετηριδιακους ΔΥ που ξεβρακωνονται.
Ο κοσμος δεν ηταν λιγος αλλά ουτε και πολυς.
Δυστυχως το αθλημα εχει πιασει ταβανι απο πλευρας εξελιξης κ δημοφιλιας και αυτο το κανει αντιεμπορικο στα ματια των διαφημιζομενων.Αν πουλαει,πουλαει μονο στην β.ευρωπη
Πρεπει να αλλαξουν οι κανονισμοι(πχ να σταματά ο χρονος στο τελος,να εχεις δικαιωμα αλλαγης μονο οταν εχεις κατοχη,να μην παιζουν 7 αλλά 6 κλπ )
Ας παραδειγματιστουν απο το NBA

Anonymous said...

Εγώ ένα πράγμα είδα σε αυτό το Euro, ότι όλοι οι αγώνες (εκτός του αγώνα Σλοβακίας-Πολωνίας) ήταν πολύ κοντά στα σκορ και θα μπορούσαν να είχαν διαφορετικό σκορ ως προς την ομάδα που έχασε, δηλαδή ο 13ος,14ος και 15ος της τελικής κατάταξης κόντραρε στα ίσια τις ομάδες της πρώτης τετράδας, και τα παιχνίδια κρίνονταν στις λεπτομέρειες. Γι αυτό το λόγο νομίζω ότι ήταν το καλύτερο euro που έχω δει.
Η ΠΓΔΜ αν δεν είχε κάνει τις δύο ήττες στο 1 γκολ θα μπορούσε να είναι και στα μετάλλια, για μένα ήταν η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά, και νομίζω ότι ο Λαζάροφ θα έπρεπε να ήταν ο mvp του ευρωπαϊκού.

Anonymous said...

O Ηansen δεν ήταν ο καλύτερος σουτέρ του πρωταθληματος, και αν εξαιρέσεις τα τελευταία του δύο παιχνίδια ήταν κακώς, δες τα ποσοστά του στα παιχνίδια των ομίλων.
Lazarov, Kim Anderson, Biliecki είναι καλύτεροι σουτέρ.

Anonymous said...

φίλε 12:18 οι παίκτες σίγουρα είναι πολύ περισσότερο τεχνίτες από παλιά, το ότι δεν περνάν με μια προσποίηση όπως λες τους αμυντικούς ωφείλεται στο ότι και οι αμυντικοί είναι καλύτεροι, δεν έιναι παιδάκια να τους αδειάζεις με μια προσποίηση. Δεν παίζει Αετός-Φούρεσι να βάζεις γκολ με μια προσποιησούλα, αν καθόσουνα άμυνα να παίξεις κάποιον από αυτούς θα έβλεπες αν ξέρουν προσποίηση, θα σε κερνούσαν και σακούλα.

Anonymous said...

Η Γαλλία απέτυχε γιατί συνεχίζει να πιστεύει ότι ο Dinard είναι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου και έστηνε όλη της την άμυνα πάνω του. Ώσπου οι άλλοι κατάλαβαν ότι δεν πρέπει να παλεύουν μαζί του αλλά να τον μετακινούν. Εκεί η μαούνα υστερούσε πολύ...!

Anonymous said...

12,49 : επειδη τους εχω παιξει,σου λεω οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν ιδεα απο προσποιηση.
ειναι:"δυνατοι σαν βοδια,με μυαλο σαν αυτα"
εσυ που δεν τους εχεις παιξει κατσε να τους θαυμαζεις στον καναπε σου

ο Τ Σκουφας εχει δικιο : Μπορουμε ,
Ειναι ομως ευθυνη της ΟΧΕ να οργανωσει και να πληρωσει τους ικανους

Anonymous said...

Το δραμα ξεκιναει απο τα κλιμακια των πολυ μικρων κ ποιοι κανουν προπονηση εκει.

Anonymous said...

Κ.ΣΚΟΥΦΑ,ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ,ΕΡΩΤΩ,ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΙΚΟΣΤΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΑΜΕ.ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ,ΠΑΩ ΠΑΣΟ!ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟ!ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,Σ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.

Anonymous said...

απίστευτα πράγματα.είναι μια από τις ελάχιστες φορές που γίνεται κουβέντα για το ΧΑΝΤΜΠΟΛ κ όχι για οτιδήποτε άλλο(διαιτητές,κουτσομπολιά, ίντριγκες,αποδυτήρια)και αντί να χαιρόμαστε που επιτέλους συζητιέται κάτι ουσιώδες,κάποιοι ενοχλούνται και μιλάνε για φλύαρους.αρχικά ,τι βαρέθηκες?εγω σε αναρτήσεις σχετικα με ghampion league και ευρωπαικα κ παγκόσμια πάντα 0 σχόλια βλέπω.δεύτερον,εσύ φίλε που ενοχλήθηκες,δε θυμάμαι να είχες την ίδια αντίδραση όταν τσακώνονται τα πρεζόνια για το ποιος έδειρε ποιόν στη Λαμία,όταν οι παράγοντες δημιουργούν εντυπώσεις μέσω του blog για τη διαιτησία,όταν κράζουν κάποιον παίκτη ή προπονητή χρησιμοποιώντας εξωαγωνιστικά κριτηρια.μάλλον αυτά σ'αρέσουν.για σένα και τους ομοίους σου η χρηστικότητα αυτου του blog είναι να κράζεις όποιον δε συμπαθείς.για κάποιους άλλους είναι να μιλάνε για το άθλημα που αγαπάνε.περαστικά και καλό κουτσομπολιό

Anonymous said...

i newn den vgike teleutaia 7:06.eimai sigouros pos tha to itheles poly na vgei teleutaia ,alla den vgike.kai gia na prolavo ti vlakeia pou eisai etoimos na peis,oxi,de theoro oti itan epitihia i 16 thesi stous 24.sigoura i 16 thesi itan apotihia.tragiki apotihia.apla den boro autous pou hairontai me tin apotihia ton allon.

Anonymous said...

Παράκληση σε όλους, ελληνικά και όχι greeklish να μπορούμε να τα διαβάζουμε άνετα, αυτό το site δεν έχει ασυμβατότητα με τα ελληνικά, ας γράφουμε όλοι ελληνικά παρακαλώ.

Anonymous said...

κ. Σκούφα, αγνοήστε τους γκρινιάρηδες, και τοποθετηθείτε για το ευρωπαϊκό, είναι ευκαιρία τώρα που μιλάμε πια για πραγματικό χαντμπολ (και όχι για παρασκήνια) να ακούσουμε την θέση σας.

Anonymous said...

ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ,ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΕΣ... ΚΤΛ. ΡΗΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ.1)ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ? 2)ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΩΣ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ? ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ (ΓΑΛΛΙΑ) ΠΟΥ ΛΟΓΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΟΠΑΡΙΣΤΟΙ ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ? ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ ? ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ..... ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΚΤΕΣ ... ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΤΑΙ..... ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΩΣΤΑ.

Anonymous said...

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ . ΜΠΡΟΣΤΑ . ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ,ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ.

Anonymous said...

"ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.."
ας αναφερω μερικους
ο Γερμανος τελευταιος και καταϊδρωμενος
ο Ρωσος δεν μπορει να κερδισει ουτε στημενο παιχνιδι
ο Γαλλος εχανε μονος του
ο Σουηδος ξεχαστηκε στο κομμωτηριο
ο Τσεχος δικαιολογειται γιατι δεν ειχε αρ ιντερ
ο Δανος παραλιγο να τον παραιτησουν
ο Ισπανος εμεινε απο βενζινη
και για να μην μακρυγορω:
αν ηταν ελληνας στον παγκο θα λεγατε πολύ χειροτερα,γιατί αυτοι ειστε οι κωλονεοέλληνες.Εκθιαζετε τους ξενους και βριζετε τους γειτονες
Ολοι αυτοι που θαυμαζετε,δεν ξερουν τί θα πει "δεν εχω ωρα για προπονηση,δεν εχω θερμανση,δεν εχω παικτες στο γηπεδο γιατι εργαζονται ή γιατι ειναι απληρωτοι.." κλπ Ειναι πληρωμενοι,τακτοποιημενοι στα παντα,δεν κανουν δευτερη δουλεια κλπ
Εχουν και απο πισω ενα επιτελειο που φροντιζει για τα παντα,εχουν και έτοιμο μηχανισμο παραγωγης παικτων

Αντε γιατι τα πηρα τωρα κωλονεοέλληνα σερβιτορε των ούνων.

Σκούφας Δημήτρης said...

Καλημέρα και καλό μήνα.
Για αυτούς που με θεωρούν ''νεκρό'' στο άθλημα, πληροφοριακά μόλις γύρισα από εξετάσεις στο ΤΕΦΑΑ που εξέταζα τους μελλοντικούς σας προπονητές..... αυτά.
Πάμε λοιπόν:
Η λέξη ντόπα και η έμμεση διαφήμισή της ας μη μας απασχολεί. Βέβαια το άθλημα έχει ταλαιπωρηθεί από ''φαρμακέμπορους'' των Αθηνών αλλά να μη συνεχίσω (δεν έχω στοιχεία μόνο ενδείξεις και λεγόμενα αθλητών).

4ον: Ποιές ήταν οι διαφορές μεταξύ ατομικής τακτικής και της αντίστοιχης του τμήματος στην συγκεκριμένη διοργάνωση σε σχέση με το παρελθόν?

5ον: Πως εκφράστηκαν αυτές από τις συγκεκριμένες ''σχολές'' του αθλήματος?
Με τι προπόνηση υλοποιούνται?
Τι πορούμε εμείς και πιά από αυτά να ''αντιγράψουμε'' (που να μας ταιριάζουν)?

6ον: Η διάσπαση της 6:0 με δύο τρόπους (διείσδυση ή σουτ) πως ήταν πιό αποτελεσματική και γιατί? (από ποιές ομάδες). Κάτι τέτοιο έγινε και στον αγώνα GR-BOSNIA με άσχημο αποτέλεσμα για μας και κανείς ΔΕΝ το σχολίασε. Αυτά πρέπει να λέμε για βοήθεια και όχι αν μας αρέσει η μούρη του Κρανάκη. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ και ΑΥΤΟΝ υποστηρίζω και αν μπορώ τον βοηθώ. Σεβασμός στους θεσμούς.

Γεροί νάμαστε αύριο η συνέχεια.

Σκούφας Δημήτρης

Anonymous said...

"αν ηταν ελληνας στον παγκο θα λεγατε πολύ χειροτερα,γιατί αυτοι ειστε οι κωλονεοέλληνες." ΑΠΑΝΤΑΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ. ΤΟ ΑΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ..... ΑΝ ΗΤΑΝ.....ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΕΑΝ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΔΛΔ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΛΗΝ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.

Anonymous said...

Κ.ΣΚΟΥΦΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΩΣ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΛΥ "ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΙ" !!!

Anonymous said...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...."ΕΜΕΙΣ" ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΩΡΑ ΜΑΣ.

Anonymous said...

xαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxααxαxαxαxαxα
xαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxα
xαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxα
xαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxα
xαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxxα
xαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxα
xαxαxαxαxααxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxα
xαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxα
xαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxα
xαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxα
xαxαxαxαxαxαxαxαxxαxαxαxαxαxαxαxαxα
xαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxααxαxαxα
xαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxαxα
xαxαxα

Anonymous said...

ρε συ σαλιαρη 5,11,επι της ουσιας εχεις να πεις κατι ?
ειναι ιδιες οι συνθηκες ρε ανικητε βλακα,στο ελλαδισταν με την ευρωπη ?
ασχετε,επαιτη