ΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Έντεκα Έλληνες διαιτητές και παρατηρητές εμπιστεύτηκε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία χάντμπολ για τους κρίσιμους αγώνες της φάσης των -16- στα Ευρωπαϊκά  Κύπελλα Ανδρών.
Στα παιχνίδια του Τσάλεντζ Καπ μεταξύ Βάκερ Τουν (Ελβετία) και Κολουμπάρα (Σερβία) στις 10 και 11 Φεβρουαρίου θα σφυρίξουν οι Κατσίκης- Μιχαηλίδης.
Στο παιχνίδι της Σουτσεάβα (Ρουμανία) με την Μπιέλοβαρ (Κροατία) στις 11 Φεβρουαρίου παρατηρητής ορίστηκε ο Αντώνης Χατζηνικολάου.
Στο EHF cup Οι Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν ορίστηκαν στον επαναληπτικό μεταξύ Νέξε (Κροατία) και Μαγδεμβούργο (Γερμανία) στις 18 Φεβρουαρίου, ενώ το παιχνίδι Γκόρενιε (Σλοβενία)- Μακάμπι (Ισραήλ) στις 11 Φεβρουαρίου θα διευθύνουν οι Τσάκωνας- Χασκής με παρατηρητή τον Κύπριο
Πάνο Αντωνίου.
Στον επαναληπτικό του ζευγαριού στις 18 Φεβρουαρίου παρατηρητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος.
Στο Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης ο Στράτος Κυριακούλιας θα είναι παρατηρητής στο παιχνίδι Παντούρι (Ρουμανία)- Μπενφίκα (Πορτογαλία) στις 11 Φεβρουαρίου, την ίδια ημέρα στην Ελβετία θα βρίσκεται ο Γιώργος Μπεμπέτσος για τον αγώνα Μπερν Μούρι- Καούστικ (Ρωσία), ενώ στις 12 Φλεβάρη ο Γιάννης Μεϊμαρίδης θα είναι παρατηρητής στο Πλερ (Ουγγαρία)- Φλένσμπουργκ (Γερμανία).

ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ
Τον αγώνα Μακάμπι- Δούκας στις 11 Φεβρουαρίου για τους «16» του Τσάλεντζ Καπ θα διευθύνουν οι Τσίντρικ- Γκονζούρεκ (Κροατία) με παρατηρητή τον Κύπριο Σαββίδη, ενώ τον επαναληπτικό στο Δαϊς (18 Φεβρουαρίου)  θα είναι οι Ρώσοι Κιγιάσκο-Κισέλεφ και ο Βούλγαρος Γιορντάνοφ.
Στη Νέα Κίο στις 11 Φεβρουαρίου οι Σέρβοι Μπόρισιτς- Μάρκοβιτς και ο Μαλτέζος Γκρίμα ορίστηκαν για το ματς του Διομήδη με την Πορτόβικ, ενώ στην Ουκρανία μία εβδομάδα αργότερα θα σφυρίξουν οι Εσθονοί Λιλεπέα-Κουλ με παρατηρητή τον Γεωργιανό Τεβτάτζε.

No comments