ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ


Ο ανιψιός του προπονητή Τάκη Μελετάκου, οδήγησε τον Άρη σε νίκη- παραμονής με 25-23 επί της ΧΑΝΘ
Πολύ σημαντική νίκη για την σωτηρία πέτυχε στο κλειστό του Πλάτωνα ο Άρης Νίκαιας που επικράτησε με 25-23 της ΧΑΝΘ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο 19χρονος ανιψιός του τεχνικού Τάκη Μελετάκου, Γιώργος, ο οποίος σημείωσε 7 γκολ. Το παιχνίδι κρίθηκε στο διάστημα 56-59 με τρία γκολ του επίσης εξαιρετικού Ρηγάκη με το σκορ να γίνεται 25-22 από 22-22.
«Πήγαν όλα όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Είναι δύο σημαντικοί πόντοι στην… μάχη της παραμονής. Το ματς κρίθηκε στο ότι είχαμε εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά και δεν κάναμε πολλά λάθη», τόνισε ο προπονητής των γηπεδούχων Τάκης Μελετάκος.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΧΑΝΘ 25-23

Τα δεκάλεπτα: 5-4, 9-8, 12-9 (ημχ.), 15-15, 19-19, 25-23
ΑΡΗΣ (Τάκης Μελετάκος): Ρηγάκης 8, Κουρής, Αντωνόπουλος 4, Γαλανάκης, Μελετάκος 7, Γρηγοράκης 2, Αντύπας, Νιαρχάκος 2, Χρηματόπουλος, Μπουλούμπασης, Τριάντης, Μουρελάτος, Κλημανόγλου, Χρόνης.
ΧΑΝΘ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Ορφανουδάκης, Ιωαννίδης, Τίκος 1, Σαριανίδης, Σπυρόπουλος 1, Ευαγγελίδης 3, Αργυρίου, Ανανιάδης 7, Κοκτσίδης, Κεσίδης 2, Παντελίδης 4, Κουτσικόπουλος 3, Λάππας 2.
Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, Κόκκινη: 44:00 Γρηγοράκης, 46:00 Κεσίδης (τρία δίλεπτα), δίλεπτα: 7-8, πέναλτι: 2/3-4/6.

6 comments

Anonymous said...

πολλα μπραβο στην ομαδα του Αρη Νικαιας.Ήμουν στο γύπεδο και πραγματικά το μάτι όλων γιάλιζε για την νικη της ομαδας.Αξιζει να ειναι παντα στην Α1.Αν ήμουν προπονητης σε αυτην την ομαδα και μου ελεγαν να κανω καμια μεταγραφη θα τους ελεγα δεν θελω κανενα γιατι τα ατομα που εχω ειναι Αρης Νικαιας και πονανε την ομαδα.

Αλλα εχω 2 ερωτηματα:

1ον: απο που και εως που ο ανιψιός του Μελετάκου έκρινε τον αγώνα? Σε 2 κρίσιμα σημεια πουλησε την μπαλα λες και ηταν παικτης προμινι με αποτελεσμα οσα ατομα ηταν στην κερκίδανα παθουν 7-8 εμφραγματα.Μan of the match ήταν ο Ριγακης που απο το πουθενα εβαζε τα γκολ σαν βροχη.

2ον: ο πολιτης ακομα να παει σε καμια ομαδα του εξωτερικου τι εκανα και μπηκε μεσα στο γηπεδο ??? μουαχαχαχαχ

Anonymous said...

ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΕ Ο ΜΕΛΕΤΑΚΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΡΗΓΑΚΗΣ, ....ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ..) ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΣ...

Anonymous said...

Aksizei na simeiwthei pws einai isws i moni omada pou oloi oi paiktes tis einai apo ton idio tn sullogo(eksairesi ta 2 paidia tou ionikou)...Mpravo tous exoun piasei ta paidia to nohma kai apla kanoun to hobby tous kai pernane kala!

Anonymous said...

h xanth ti egine re paidia , ti xeftila einai ayth

Anonymous said...

Μπράβο στον Αρη. Μπράβο στον Τάκη τον Μελετάκο. Μπράβο στους αθλητές για το κλίμα και την προσπάθειά τους. Εχουν καταλάβει ότι η ομάδα είναι χαρά και όχι εργοδότης. Όσον αφορά τον ανηψιό του προπονητή το Γιώργο Μελετάκο, που μην ξεχνάτε ότι ήταν παίκτης της ΧΑΝΘ μέχρι πέρυσι που ήρθε για σπουδές στην αθήνα, ήταν πολύτιμος και του αξίζει η διάκριση αυτή. Ας έκανε και δύο λάθη αλλά έβαλε 7 γκολ και μάλιστα στην παλιά του ομάδα.

Anonymous said...

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Η ΧΑΝΘ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ