Ενθουσιασμός για την ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ενθουσιασμός για την ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ

Από www.paokhandball.gr

Σε κλίμα ενθουσιασμού, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της επίσημης ιστοσελίδας της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ και η βράβευση των χορηγών και υποστηρικτών της ομάδας, στο Kona Bar , στη Νεάπολη. Σύσσωμη η ομάδα και δεκάδες φίλαθλοι ήταν συνεπείς στο ραντεβού για τα αποκαλυπτήρια της ιστοσελίδας. Από τους χορηγούς και τους επίσημους υποστηρικτές της ομάδας, το παρών έδωσαν οι κ.κ. Χατζόπουλος, Μανδρίνος, Παπαδόπουλος, Πεκιαρίδης και Πιπελίδης. Ο αρχηγός της ομάδας και υπεύθυνος του τμήματος, Αντώνης Σαουλίδης τους χάρισε από μία συλλεκτική φανέλα, με τυπωμένο το όνομα του καθενός στο πίσω μέρος.

- Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, τους επιχειρηματίες της πόλης που στέκονται στο πλευρό μας
και βοηθούν την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ να παραμένει πρωταγωνίστρια στο άθλημα. Σε μία δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό αθλητισμό και για την ελληνική κοινωνία, μας δίνει δύναμη η υποστήριξή τους και δεσμευόμαστε ότι από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε η συνεργασία μας να αναπτυχθεί ποικιλοτρόπως, τόνισε ο Αντώνης Σαουλίδης.

Αμέσως μετά ακολούθησε η παρουσίαση της ιστοσελίδας, που έγινε δεκτή με χειροκροτήματα και την ιαχή “για πάντα πρωταθλητές” από τον Θανάση Χατζόπουλο.

Ο Αντώνης Σαουλίδης, ευχαρίστησε δημόσια τον άνθρωπο που εμπνεύστηκε και δημιούργησε την ιστοσελίδα, τον αγνό ΠΑΟΚτσή Κωνσταντίνο Φραγγίδη που ζει μόνιμα στη Σουηδία, αλλά με την αγάπη του για το σύλλογο προσφέρει με κάθε τρόπο εκμηδενίζοντας τα χιλιόμετρα που τον χωρίζουν από τη Θεσσαλονίκη.

- Η δημιουργία της ιστοσελίδας είναι ακόμη ένα βήμα προόδου της ομάδας, πάνω στα επαγγελματικά πλαίσια που προσπαθεί να κινηθεί, παρά τις δυσκολίες των καιρών, σχολίασε ο προπονητής του Δικέφαλου, Στέλιος Υετίων.

No comments