Δελτίο τύπου ΟΧΕ 21 Δεκεμβρίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δελτίο τύπου ΟΧΕ 21 Δεκεμβρίου


Νέα πρόσωπα οι Θόδωρος Πετρίδης και Απόστολος Παλάσκας- Ρήξη χιαστών ο Πέτρος Κανδύλας- Αθωώθηκαν οι Ελπίδες Δράμας- Πρόγραμμα και διαιτητές του Κυπέλλου Γυναικών- Ρεκόρ τηλεθέασης στη Νορβηγία- Επίσκεψη αγάπης από την Ορμή.

Ανακοινώθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Κρανάκη οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ανδρών το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013. Από τους 22 αθλητές που επέλεξε αρχικά, οι 19 εξ αυτών θα βρίσκονται στο ρόστερ για τους αγώνες με Κύπρο (4 Ιανουαρίου- Μίκρα 3, 8 Ιανουαρίου Λευκωσία) και Βοσνία (11 Ιανουαρίου- Γκόραζντε, 15 Ιανουαρίου- Μίκρα 3) για τον 6ο προκριματικό όμιλο.
Οι 22 αθλητές που κλήθηκαν είναι οι: Ευγένιος Κουλούρης, Διονύσης Γεωργιάδης, Χριστόφορος


Μπακαούκας, Νίκος Κοκολοδημητράκης (ΑΕΚ), Γιώργος Ζαραβίνας, Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου, Χαράλαμπος Μάλλιος, Νίκος Σαμαράς (Διομήδης Αργους), Απόστολος Παλάσκας, Θεόδωρος Πετρίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Γεωργιάδης, Γιώργος Μαστορογιάννης (ΑΣΕ Δούκα), Στέλιος Δημάκης (ΓΑΣ Κιλκίς), Χρήστος Τσάτσος (Αερωπός Εδεσσας), Θεόδωρος Ευαγγελίδης (ΧΑΝΘ), Κώστας Τσιλιμπάρης (Κονβερσάνο/Ιταλία), Βύρωνας Παπαδόπουλος (Εμπορ Ροστόκ/Γερμανία), Δημήτρης Τζιμούρτος (Αιντραχτ Χιλντεσχάιμ/ Γερμανία), Γιώργος Χαλκίδης (Βέτσλαρ/ Γερμανία), Αλέξης Αλβανός (Μπάλινγκεν/Γερμανία), Νίκος Ριγανάς (Κονστάντζα/Ρουμανία), Σπύρος Μπαλωμένος (Λέομπεν/Αυστρία).

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΘΟΔΩΡΟ ΠΕΤΡΙΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΛΑΣΚΑ
Νέα πρόσωπα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι ο Απόστολος Παλάσκας και ο Θέοδωρος Πετρίδης του ΠΑΟΚ. Ο πρώτος είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός ίντερ, ενώ ο δεύτερος είναι 25 και παίζει στην θέση του πλέι μέικερ. «Μια κλήση στην Εθνική είναι ότι καλύτερο για έναν αθλητή. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτή η επιλογή αποδεικνύει ότι δουλεύω. Ένα καμπ είναι μεγάλη εμπειρία. Μπορώ να μάθω πολλά από παίκτες που παίζουν χρόνια στο εξωτερικό. Σίγουρα είναι ένα όνειρο ζωής για μένα αυτή η κλήση, ενώ αποτελεί επίσης μία σημαντική ευκαιρία. Οσο για τα προκριματικά, πιστεύω ότι Κύπρος και Βοσνία είναι ομάδες στα μέτρα μας και μπορούμε να τις κερδίσουμε», ήταν το σχόλιο του Απόστολου Παλάσκα, ο οποίος ξεκίνησε στον Δία Πολίχνης το 2000 και το 2007 πήρε μεταγραφή στον «δικέφαλο του Βορρά».
Από την πλευρά του ο Θόδωρος Πετρίδης δήλωσε: «Είναι πρώτη φορά. Είχα στο πίσω μέρος του μυαλό μου την κλήση. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα βήμα στην καριέρα μου, ώστε κάποια στιγμή να γίνω μέλος της ομάδας. Είναι τιμή για μένα να προπονηθώ μαζί με αθλητές που αγωνίζονται σε άλλους ρυθμούς στο εξωτερικό, τους αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και παίρνουμε πράγματα από αυτούς».

ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΩΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΝΔΥΛΑΣ
Ατυχος στάθηκε ο διεθνής πλέι μέικερ Πέτρος Κανδύλας, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της Χέρενμπεργκ με την Κοντστάνζ για την 15η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της 3ης κατηγορίας της Γερμανίας. Ο 21χρονος περιφερειακός υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή μέχρι τον Φεβρουάριο και εφόσον δεν υπάρξει βελτίωση, τότε θα μπει στο χειρουργείο.

ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
Με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές
1) Στην αθλήτρια Φωτεινή Νούσια (Φίλιππος Βέροιας), την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής από το Πρωτάθλημα.
2) Στο σωματείο «Ελπίδες Δράμας», απαλλάσσει από κάθε ποινή λόγω ανωτέρας βίας (ασθένεια αθλητριών).
Ως εκ τούτου το παιχνίδι ΠΑΟΚ- Ελπίδες Δράμας που δεν διεξήχθη για την 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από την ΔΕΠ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Πέμπτη 29/12/2011
Β΄Ανδρών
Καστοριάς 17:30, Καστοριά- Πόντιοι Κιλκίς (Κάργατζης- Λινάρδος)
Σάββατο 7/1/2012
Κύπελλο Γυναικών (1ος γύρος)
Μυτιλήνης 15:00, ΑΟ Μυτιλήνης- ΑΣΕ Ορμή Λουξ (Καπέλη- Κουτσομύτη)
Νέας Ιωνίας 18:00, ΟΦΝ Ιωνίας- Φίλιππος Βέροιας (Τσάμος- Μερτινιάν, Κορρές)
Κυριακή 8/1/2012
ΔΑΚ Αρτας 16:00, Αναγέννηση Αρτας- ΠΑΟΚ (Μεντζελόπουλος- Χρόνης, Πετανίδης)
Συκεών 18:00, Μακεδονικός- Πρωτοπόροι (Τόλιος- Δέλογλου)

ΡΕΚΟΡ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΜΕ 82,4% Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!
Ακόμα και το Αμερικάνικο idol ξεπέρασε ο τελικός του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξήχθη στη Βραζιλία μεταξύ Νορβηγίας και Γαλλίας. Το Νορβηγικό τηλεοπτικό δίκτυο ΤV2 χτύπησε «κόκκινο» μιας και τον αγώνα παρακολούθησαν 1.611.000 τηλεθεατές με τηλεμερίδιο που έπιασε το φανταστικό ποσοστό του 82,4%! Για ιστορικές στιγμές μιλούν οι αναλυτές στην Σκανδιναβική χώρα, ενώ η νέα επιτυχία της Εθνικής ομάδας με το 8ο χρυσό μετάλλιο σε μεγάλες διοργανώσεις έχει εκτινάξει την δημοτικότητα του αθλήματος, που έτσι και αλλιώς ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα.


ΣΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΜΕΡΙΜΝΑ» Η ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ
Κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς από την πρωταθλήτρια Ελλάδας Ορμή Λουξ. Η ομάδα της Πάτρας επισκέφτηκε το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό ίδρυμα «ΜΕΡΙΜΝΑ»
στα πλαίσια των κοινωνικών δραστηριοτήτων που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος. Οι «λέαινες» ενημερώθηκαν για τους σκοπούς λειτουργίας τους ιδρύματος και ξεναγήθηκαν στους χώρους του από την κοινωνική λειτουργό κ. Σίλια Νεοφύτου. Ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ, Ανδρέας Κόγκας, δήλωσε: «Γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα «ΜΕΡΙΜΝΑ», ένα ίδρυμα που προσφέρει τεράστιο ανθρωπιστικό έργο και είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Η συμβολική μας παρουσία, έχει σκοπό να χαρίσει ένα χαμόγελο ελπίδας στους συνανθρώπους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς της ομάδας «ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ» και τους Βασίλη και Ηλία ΜΥΛΩΝΑ, καθώς και τον διευθύνοντα σύμβουλο της αλυσίδας Super Market “ΚΡΟΝΟΣ», κ. Βασίλη Σπαλιάρα, που με τα προιόντα «αγάπης» που μας διέθεσαν ήταν αρωγοί σε αυτή μας την παρουσία. Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους».


ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Με την παρουσία 18 παμπαίδων και 18 παγκορασίδων ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17/12 και  ώρα 10:00-13:00 στο Δ.Α.Κ. Μακρυχωρίου Ημαθίας. Τα μηνύματα που άφησαν οι νεαροί αθλητές ήταν ενθαρρυντικά, δόθηκε ραντεβού για την επόμενη προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί με το νέο έτος. Την επίβλεψη της προπόνησης είχε ο περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής της περιοχής Γιάννης Μπιζέτας.

28 comments

Anonymous said...

χαχαχαχααχαχαχααχαχαχαχα ποιος πετριδης ρεεεεεεεεεεε??????? ποιος ξερει τι δωρακι για της γιορτες θα εταξε στον κρανακη ο μπαμπας πετριδης!!!!!!!!!

Anonymous said...

poios ???????????????
kranaki kopse tis plakitses.

aytos oute stin enosi kato petralonon den eprepe na paizei

Anonymous said...

eno o palaskas paixtaras........parte kai ton tsakirh na gelaei oloi h eyroph................

Anonymous said...

Εκεί στην ομοσπονδία είστε σίγουροι για τα χρήματα που ξοδεύεται για αυτήν την ιστορία. Κάθε χρόνο τα ίδια και χειρότερα. Ολόκληρο Παγκόσμιο φέραμε και οι μόνοι που δεν καταλάβαμε τι έγινε ήμαστε εμείς. Ο γυαλός είναι στραβός και δεν παραμυθιάζεται κανέναν πια...

Anonymous said...

Κρανάκη συμμορφώσου... θα πάει η σφαλιάρα σύννεφο από τους Βόσνιους, και μετά θα φταίνε πάλι οι άλλοι, θα φταίει που δεν είχες πολλά λεφτά για να προετοιμάσεις την εθνική...

Anonymous said...

Πω, πω κόμπλεξ !!!
Τόσα χρόνια έχουν κληθεί άλλοι κι άλλοι απίθανοι στην Εθνική, για "επικοινωνιακούς" λόγους και δημόσιες σχέσεις και τώρα σας πείραξαν οι 2 παίκτες του ΠΑΟΚ που στο κάτω-κάτω επιβραβεύτηκαν για την δουλειά που έχουν κάνει και τους δίνεται και ένα κίνητρο παραπάνω.
Αλλά παίζουν στον ΠΑΟΚ, εκεί μάλλον είναι το πρόβλημα...

Anonymous said...

τον γουργούμη γιατί δεν τον πηρε;

Anonymous said...

ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΕΤΙΩΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟ

Anonymous said...

kai ton konto me th grabata gia eforo

Anonymous said...

o gourgoumis einai pleon roumanos den mporei na ton parei :)!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

εμενα ενα πραγμα με ενοχλει.οχι οτι τους πηρε.καλα εκανε και τους πηρε.μπορει να μη μου αρεσουν ως παικτες-ειδικα ο πετριδης -αλλα ποιους καλυτερους ειχε να παρει?γιατι δεν καλεις "20 καλους παικτες",αλλα τους 20 καλυτερους,απο αυτους που εχεις.ποιο play ειναι καλυτερος απο τον πετριδη και εμεινε απ'εξω?(και παίρνω τον πετριδη γιατι πραγματικα το θεωρω κατω του μετριου για τα ευρωπαικα δεδομενα).αυτο που με ενοχλει ειναι το"δουλεψαν και δικαιωθηκαν".ποιος δουλεψε ρε?στον παοκ δε δουλευει κανεις,το ξερουν και οι πετρες αυτο.ολοι ξερουμε τι προπονηση κανει ο παοκ(οχι μονο φετος,και τα προηγουμενα χρονια).και δε το λεω για να κραξω τα παιδια,καλα κανουν.αμα σου χρωστανε 5 και 6 μηνες και δεν εχεις να φας,δε θα πας να κανεις διπλη προπονηση το πρωι,θα πιασεις δουλεια.μαζι τους ειμαι.αλλα μην ακουμε κιολας "δουλεψε και δικαιώθηκε"γιατι ειναι κωμικοτραγικο

Anonymous said...

Άρχισε το καρναβάλι δύο μήνες νωρίτερα!!! Έξι μήνες απλήρωτοι...Δεν κάνουν προπόνηση...Μάλλον θα έχεις κρυφή κάμερα δικέ μου στις προπονήσεις και στ'αποδυτήρια. Αν ρωτάς όμως μαθαίνεις, και μάλλον δεν ρωτας σωστά ή απλά φαντάζεσαι!

Anonymous said...

ρε φιλε δε λεω πως τωρα ειναι 6 μηνες απληρωτοι.μιλαω για την γενικη κατασταση που επικρατει στον παοκ τα τελευταια χρονια

Anonymous said...

prwton tosa xronia o paok den douleve swsta oxi oti den ekane proponisi .deuteron feton doulevei kai poli malista se epaggelmatika plesia me swsta programmata kai ayto fenete allwste kai triron prwti xronia einai pliromeno to tmima stin wra tou...kai gia osous tous endiaferoun ta oikonomika pio poly o paok ponaei ligo me ti persines ofeiles alla kai aftes svinonte siga siga pou me alla proswpa den tha ginotan tipota...gia sas agapoules.

Anonymous said...

edw perni ton kokolodimitraki re paidia pou kanei 5 epithetika se kathe epithesi kai 5 2lepta se kathe amina kai einai 200 kila,oute mexri to kentro girnaei.ton zaravina pou mono milaei stous diaitites edw kai xronia kai se ligo 40rizei ton samara pou einai aniparkos pleon KAI TON DIMAKH MPOUAXAXAXAXA

Anonymous said...

4:33 wraia ola kala auta pou les ... alla pes mas poious na parei afou autoi den einai oi kaluteroi kata tin gnwmi sou . pliroforiaka na sou pw ean eisai athlitis oti o kokolodimitrakis kai o samaras ekei pou exoun agwnistei makari na ftaseis kai esu... pros to paron volepsou me tin doruforiki (gt eisai plakatzis...) alla kai pali perimenw na akousw apo esena poioi einai kaluteroi apo olous autous pou sxoliazeis eirwnika .... perimenw .

Anonymous said...

Ara re 4.30 afou den douleue tosa xronia kai pire duo protathlimata kai exase kai ena sto para pente Tora pou douleuei epagelmatika tha paei gia to EUROPAIKO ?

Anonymous said...

ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ [ειρωνικο του γιατρου] ΚΑΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ.[αντε παιδια γερα και ανοιγει παραρτημα στο ΛΕΜΠΕΤΙ για σας]

Anonymous said...

Γιατρο θελει ο Κρανακης που καλεσε Πετριδη και Παλασκα. Εκτος και αν τους θελει για Ι5.

Anonymous said...

Για τον 23 Δεκεμβρίου 2011 5:03 μ.μ.
Κοκόνη,Τσακίρη,Ιωαννίδη και Γουργούμη,αφού περίμενες τόσο πολύ,μακάρι να αγωνίζωνταν ο κοκολοδημητράκης και ο σαμαράς (προς θεού δεν έχω τίποτα με τα παιδιά)σε ομίλους CL!!!!!!

Anonymous said...

ΩΡΑΙΑ τα πιασαμε τα λεφτα μας.Αν τους παρει αυτους τοτε συγουρα θα παει σε γιατρο ο ανθρωπος.

Anonymous said...

tmima xantpol tis aek. 5 mines aplirotoi.
tha epanertho.

Anonymous said...

ΓΙΑ 23 Δεκεμβρίου 2011 7:22 μ.μ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ CHAMPIONS LEAGUE ME ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.......ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΟΚΟ ΕΠΑΙΞΕ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΗΤΥΧΙΑ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΗΝΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ....ΑΠΛΑ RESPECT ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ!!!!!!

Anonymous said...

7:22 oi athlites pou anafereis apla den kanoun gia tin ethniki omada... ean eisai kapoios apo autous sorry file alla den kaneis. den anafereis athlites 18-19 xronwn einai sxedon oloi 24+ kai an den exoun paiksei pote gia tin ethniki omada uparxoun logoi. kai an o zaravinas ,o kokolodimitrakis ,o samaras ktl paizoun akoma stin ethniki omada auto sumvainei gt einai klaseis anoteroi .sugnwmi pou se apogoiteuw gt einai kai giortines meres. kala xristougenna

Anonymous said...

3:45 π.μ.
τότε να πάρει και το Γραμματικό ,τον ζιβούλοβιτς και τον Αποστολίδη τον τόλη,τι λέτε ρε παιδιά γιατί είναι 22-28χρονών πρέπει να παίξουν εθνική οχι να περιμένουμε να ωριμάσουν λίγο ακόμα (Σαμαράς,Ζαραβίνας )ξαναλέω δεν έχω τίποτα με τα παιδιά και σέβομαι την προσφορά τους, αλλα όταν έρθει ο πανδαμάτωρ χρόνος εεε,πάνε σπίτι σου ρε φίλε για να έχουμε και μια διάδοχη κατάσταση...αφού αναφέρεις ...λόγους.
Καλά χριστούγεννα

Anonymous said...

Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ?ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΤΕΙ ΜΕΤΑ.

Anonymous said...

ο χλαπάτσας ποιος είναι φίλε μου?

Anonymous said...

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ?ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΜΙΖΕΡΟΙ ΠΙΑ!ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ 28.ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΓΑΤΑΚΙΑ.ΠΟΥ ΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ 5 ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ(ΠΑΙΧΤΙΚΑ)ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.ΜΟΝΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ