«Βόμβα» στην πρεμιέρα της Α2 ανδρών χάντμπολ. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Βόμβα» στην πρεμιέρα της Α2 ανδρών χάντμπολ.

Με την νίκη- έκπληξη των Ελπίδων Πάτρας επί της Αναγέννησης Βύρωνα άνοιξε η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος της Α2 ανδρών. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει η σπουδαία νίκη του Πήγασου κόντρα στην Ακαδημία στο τοπικό ντέρμπι της Αχαϊας με το κλειστό στο Αίγιο να είναι ασφυκτικά γεμάτο από 800 φιλάθλους (αρκετοί έμειναν έξω ενώ αυστηρά ήταν και τα μέτρα τάξης με 50 αστυνομικούς). Στο σημαντικότερο παιχνίδι του Βορείου ομίλου ο Ζαφειράκης Νάουσας κατέβαλε τον Αρη Θεσσαλονίκης.

Τα αποτελέσματα:
Α2 ΑΝΔΡΩΝ - 1η Αγωνιστική - 1ος Όμιλος:
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ 24-23 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ - ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛ. 15-24 ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣH ΒΥΡΩΝΑ 25-24 Ο.Φ Ν. ΙΩΝΙΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡ. 18-24 Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 24-22
Α2 ΑΝΔΡΩΝ - 1η Αγωνιστική - 2ος Όμιλος:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠ. - ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛ. 27-18 ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 29-21 Α.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡ. 32-24 ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 30-25 ΓΣ ΔΡΑΜΑ 86 - ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

21 comments

Anonymous said...

PAME AXIOUPOLARA !

Anonymous said...

Ποιός νοιάζεται για τι γίνεται στα πρωταθλήματα, αφού κόπηκαν οι επιχορηγήσεις, δεν υπάρχουν χορηγοί, οι εθνικές παραπαίουν, οι προπονητές πεινάνε και οι διαιτητές ξοδεύουν χωρίς να πληρώνονται. Οι μόνοι που βολεύονται με την κατάσταση στο χάντμπολ είναι κάποιοι αεριτζήδες που πουλάνε φιγούρα με τα αξιώματα και εξασφαλίζουν το σεξ το επιούσιον.

Anonymous said...

σιγά το καλτσον

Anonymous said...

XSYPNA MYLONA..........KOIMASE KATI XRONIA TORA............XSYPNA KAI ALLAXSE PROPONHTH.....O DRETAS DEN KANEI GIA TIPOTA......OYTE ESY KANEIS BEBAIA......ALLA DEN PEIRAZEI......AFISTE TO BYRONA NA PEXSEI XANTMPOL.......

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ Α2???? ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ...!! ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ...
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΦΕΝΙΑΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΒΥΡΩΝΑ ΦΕΤΟΣ???

Anonymous said...

ta giannena me tin katerini ir8an 32-24 kai oxi 30-26.

Anonymous said...

kosmo eixe sta gipeda?

sto koropi pigane kapoioi kai egine kai wraio mats

Anonymous said...

Περισσοτεροι απο 600 θεατες στο Αιγιο στο ΠΗΓΑΣΟΣ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ σε ενα πολυ δυνατο παιχνιδι και με τους θεατες να δημιουργουν εξαιρετικη ατμοσφαιρα.Με τις δυο ομαδες αγωνιστηκαν μερικοι πολυ σημαντικοι αθλητες οπως ΤΡΟΥΠΗΣ-ΖΑΡΛΑΚΟΥΤΗΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΕΛΛΟΣ -ΓΕΩΡΓΙΟΥ κ.α

Anonymous said...

Εξηγήστε μου πώς ο Δρέτας επιβιώνει σχεδόν 20 χρόνια τώρα; Έχει καταφέρει να διαλύσει δύο ομάδες, έχει φάει ικανότερούς του προπονητές, έχει περάσει τη νοοτροπία του καφενείου σε όλους τους χώρους από όπου πέρασε, και εξακολουθούν άνθρωποι και τον εμπιστεύονται και να του δίνουν ομάδες... Είναι σοβαρός ο χώρος μας τελικά ρε φιλαράκια, όταν καθοδηγείται από Δρέτες, Τεγγελίδηδες, Καραλήδες και Παραράδες !!!

Anonymous said...

gemato opos panta to dimotiko stadio stin Axioupoli.

Anonymous said...

kai prosegmeno...se aristi katastasi para tin krisi oxi san kati ereipia tis a8inas

Anonymous said...

9.54 εισαι ανεργος προπονητης ε?θα ηθελες και εσυ να εισαι προπονητης καπου ε?η ψαχνεις να φας κανεναν αλλον προπονητη για να αναλαβεις εσυ?

Anonymous said...

ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο 9:54 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΟΜΩΣ....!!! Ο ΔΡΕΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ.
Ο ΚΑΡΑΛΗΣ ΟΜΩΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΩΣΤΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ Κ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.
ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ''ΚΑΙ'' ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΧΑΝΤΜΠΩΛ..!!

Anonymous said...

Ποια ομαδα εχει διαλυσει το παρεακι του Δρετα ρε παιδια, ενας ειναι το παρεακι κ βαζει τα λεφτα του κ αυτον γουσταρει να εχει προπονητη, αν δεν ηταν αυτος να βαλει το χρημα η ομαδα θα εκοβε "ροδα μυρωμενα" διοτι οι προηγομενοι δεν ειχαν σεντς. Αν λοιπον θελει καποιος να κρινει της επιλογες αυτου που βαζει το ρευστο, παει τον βρισκει βαζει τα αναλογα μισα κ εχει αποψη ποιον θα παρουν κ προπονητη, αν δεν εχει το ρευστο καθεται στον καναπε με το πληκτρολογιο στο χερι κ γραφει οτι θελει να περναει η ωρα του κ η δικη μας διαβαζοντας τα.

Anonymous said...

10.52 μιλησες πολυ σωστα και συμφωνω απολυτα μαζι σου.ετσι ειναι οποιος πληρωνει απο την τσεπη του, αυτος θα εχει λογο ποιον θα βαλει προπονητη,εφορα κτλ.

Anonymous said...

Και εγώ με αυτόν που βάζει τα λεφτουδάκια του γελάω... αυτός έχει κάθε δικαίωμα να τα βάζει, και εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να γελάμε με τον Θρίαμβο, τον Πανιώνιο και την Αναγέννηση του Δρέτα και των χορηγών του.

Anonymous said...

τοσο πολυ σε εχουν πονεσει οι προηγουμενες ομαδες του δρεττα?η θα ηθελες να εισαι στη θεση του να τρως απο την πιτα?

Anonymous said...

Ti 8es na peis diladi? Oti o Dretas plirwnotan? Autos 8a eprepe na plirwne gia na leei oti einai proponitis. Den einai kako, to kanoun kai alloi auto... Omws exoun tin timi na dilwnoun oti einai proponites!

Anonymous said...

Δηλαδη επειδη υπαρχει ενα θυμα που του τα τρωνε, (γιατι αν ηθελε τα λεφτα του να εχουν αποτελεσμα θα τα ξοδευε σε κανονικους προπονητες και θα εφτιαχνε ομαδα με νεα παιδια με ταλεντο και οχι ετσι. Σε ποια ομαδα ειδε αποτελεσμα..? Εκτος αν ο στοχος του ειναι απλα να τα χαλαει με 2-3 φιλους του και ας τερματιζει η καθε ομαδα του 3η-4η-5η. Δικαιωμα του. Δικα του ειναι τα φραγκα!!! Το να μπορουμε ομως να λεμε την αποψη μας δεν το απαγορευει κανεις....!!!
Ο Δρετας κ ο καθε Δρετας καλα κανει....αν μπορει να πουλα παραμυθα και να χαρτζιλικώνεται!!! Αυτο δεν σημαινει οτι εχει γινει καλος προπονητης. Το κριμα κατα την γνωμη μου ειναι οτι θα κανει κακο σε μια ομαδα που ειχε χαντμπωλικη κουλτουρα, με σωστα εκπαιδευμενα - προπονημενα παιδια απο την Παπαδοπουλου τοσα χρονια. Εγω λεω την αποψη μου τωρα που ειναι αρχη κ ας βγει κ πρωτος.Δεν θα την πω αν τερματισει 4ος - 5ος.
Α και για να μην σε τρωει η αγωνια..Δεν ειμαι προπονητης αρα δεν κλαιω καποια θεση.

Anonymous said...

Κουίζ: Ποιά θα είναι η επόμενη ομάδα που θα συγχωνεύσει ο Δρέττας;

Συγχώνευσε τον Θρίαμβο με τον Πανιώνιο, το συγχώνευμα Πανιωνίου-Θριάμβου το συγχώνευσε με τον Βύρωνα, και όλοι αυτοί μαζί δεν γεμίζουνε ταξί που λένε, -τόσο πετυχημένες κινήσεις!!!-. Από τρεις ομάδες έφτιαξε μισή, ποιός είναι ο επόμενος που θα ενταχθεί στο μεγαλιώδες χαντμπολικό δημιούργημα του Δρέττα;

Ένας-ένας παιδιά... Μην σπρώχνεστε!

Anonymous said...

Ελεος παιδια τον εχετε φαει τον ανθρωπο, μπορει κ να συμφωνω αλλα κ να διαφωνω με τον παραπανω φιλο, αλλα το θεμα ειναι οτι εχουμε κολλησει στο δρετα καi δεν βλεπουμε αλλους που χρονια ζουν απο το αθλημα απο διαφορες προπονητικες θεσεις κ συντηρουν την κλικα τους κ τα κεκτημενα τους. Ο δρετας ειναι σταγονα στον ωκεανο.