Δηλώσεις για την έναρξη της Α1 γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δηλώσεις για την έναρξη της Α1 γυναικών

Εν όψει της έναρξης της Α1 εθνικής κατηγορίας Γυναικών προπονητές και διοικητικά στελέχη μιλάνε για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών

Παναγιώτης Στεργίου πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού: «Με βάση τα οικονομικά δεδομένα δεν ,μπορούν να γίνουν υπερβάσεις ο Παναιτωλικός έχει προωθήσει στην ομάδα κορίτσια από την περιοχή με μια εξαίρεση μια ελληνομολδαβή η οποία ενισχύει την ομάδα. Προπονητής είναι ο Μιχάλης Ζαραβίνας».

Δημήτρης Κασαπίδης-Πρόεδρος Ελπίδων Δράμας: «Οι Ελπίδες είναι ανέτοιμες. Είχα δώσει 10ήμερη άδεια στις ξένες αθλήτριες. Προπονητής είναι ο Βούλγαρος Σίμπι Ντοϊτσίνοφ ο οποίος θα έρθει την Πέμπτη. Προσωπικά θεωρώ πως η πιο κατάλληλη ημερομηνία για έναρξη θα ήταν η 10-11 Δεκεμβρίου»


Κύρος Σαράφης Προπονητής Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών: «Στόχος είναι η σωτηρία της ομάδας. Θα αγωνιστούμε με μικρά σε ηλικία κορίτσια. Από τα κορίτσια ζητώ συνέπεια και προσπάθεια. Τάσσομαι υπέρ της επιβίωσης του αθλήματος και ταυτόχρονα υπέρ της Ανάπτυξης»

Σοφία Ναϊσίδου προπονήτρια ΟΦΝΙ: «Πρέπει να υποτάξουμε τα «θέλω» μας στα «πρέπει». Το κλειδί για να ζήσει το άθλημά μας είναι η πολύ δουλειά στην Ανάπτυξη. Κάτω από τις οικονομικά δύσκολες συγκυρίες θέλουμε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό»

Παύλος Δραγκόλας –Υπεύθυνος του τμήματος χάντμπολ γυναικών του Φιλίππου Βέροιας: «Προπονητής μας είναι ο Κώστας Τούτσης. Στόχος μας είναι να διατηρηθεί η ομάδα στην κορυφαία κατηγορία και αργότερα θα έχουμε βλέψεις και για πιο ψηλά. Ο χωρισμός σε ομίλους βοηθά τα σωματεία να επιβιώσουν σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς. Θεωρώ πως θα πρωταγωνιστήσουν η Ορμή, ο ΠΑΟΚ, οι Ελπίδες Δράμας και η Νέα Ιωνία»

Νίκος Γιαμούρης, ένας εκ των προπονητών (μαζί με τον Κώστα Γρούμπα) τηςΑναγέννησης Άρτας: «Είχαμε προτείνει μια φάση με μπαράζ πριν τα ημιτελικά και η πρότασή μας αυτή ισχύει ακόμα. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια ικανοποιητική εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Πήραμε από τον Παναιτωλικό την Στάνκοβιτς την Τσιομπάνου και την Ταταράκη. Δεν είναι κοντά μας η Βασιλική Σκάρα που ενισχύει τους πρωτοπόρους στην Α2, ενώ κοντά μας πάντα είναι η Πέγκυ Βέμη και η Άντα Σκουτέλα. Προχωράμε με νέα διοίκηση και επόμενος στόχος μας είναι να φτιάξουμε την Αναγέννηση Άρτας πάλι πολύ δυνατή . Κοντά μας να υποστηρίζει την προσπάθειά μας είναι ο νέος μας χορηγός « Φέτα Ήπειρος».

Ανδρέας Κόγκας Πρόεδρος Ορμής Λουξ Πατρών: Σε αυτό το μικρής διάρκειας πρωτάθλημα θα πρέπει όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να υπάρξει συνέχεια στο χάντμπολ γυναικών. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Αναγνωρίζω βέβαια την δουλειά που έχει γίνει στον ΟΦΝΙ καθώς και την ιστορία του σωματείου Αναγέννηση Άρτας»

Γρηγορία Γκόλια προπονήτρια ΠΑΟΚ: « Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία ο ΠΑΟΚ διαθέτει 19 αθλητικά τμήματα και δεν παίρνει επιχορήγηση από την Πολιτεία. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Στόχος είναι η παραμονή της ομάδας στην Α1. Θα στηριχτούμε στα νέα κορίτσια. Θέλω να στείλω μήνυμα σε όλη την οικογένεια του χάντμπολ να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ζωντανό το άθλημα»

4 comments

Anonymous said...

Ελπίδες Δράμας με προπονητη το Σίμπι Ντοιτσίνοφ-λες και δεν πέρασε ούτε μία μέρα:):):0

Anonymous said...

Και όχι μόνο Βούλγαρος προπονητής αλλά και αρκετές αλλοδαπές παίκτριες. Μια ομάδα φούσκα που εξυπηρετεί στην καλύετρη περίπτωση κόμπλεξ και απωθημένα του Κασαπίδη. Τουλάχιστον όμως αυτός από τους παλιούς παράγοντες του Γυναικείου δεν έχει και άλλα γούστα όπως ο Κρανιώτης της Άρτας.

Anonymous said...

τι γουστα εχει ο Κρανιώτης? να μαζευει πρωταθλήματα? O προεδρας ο Κασαπιδης ειχε δωσει 10 μερες αδεια στις ξενες..παπαρια μεντολες.σοβαρη ομαδα εχετε εκει στην Δραμα.ακου εκει 10 μερες? Φανταρους εχεις για αθλητριες? ΠΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥς ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ

Anonymous said...

Ο Κασαπιδης δεν έχει κόμπλεξ, το ψωμί του βγάζει. Αυτός έχει το... ακαταλόγιστο, αυτοί που τον ανέχονται όμως, όχι.