Δεν έγινε η ανατροπή στην Ολλανδία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δεν έγινε η ανατροπή στην Ολλανδία


Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή μέσα στην Ολλανδία, γνώρισε δεύτερη ήττα από την Λίμπουργκ Λάιονς με 26-24 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του EHF Cup.
Η Ένωση μπήκε νωθρά και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν, παίρνοντας σαφές προβάδισμα από την αρχή με 6-2. Η ΑΕΚ μείωνε κατά διαστήματα στα τρία γκολ, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να πλησιάσει περισσότερο.
Τα λάθη στην άμυνα και η ατυχία στην επίθεση (δοκάρια σε κρίσιμες φάσεις) κόστισαν στην ΑΕΚ που πλέον στρέφει την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις.
Τα δεκάλεπτα: 4-2, 8-6, 13-9, 18-13, 22-17, 26-24
OCI Lions: Μιούλενς 5, Πέγιοβιτς 1, Βέρνοου 6, Κόρβερς 2, Βαν Ντε Ουόλ 2, Μέγιερ, Κρέμερς, Μιρίκι 5, Γιάνσεν, Κίτελ 1, Στέινς 2, Μπάρτ, Βέργιανς Τζ 1, Βέργιανς Ρ 1.
ΑΕΚ: Καφφάτος, Κουλούρης, Γεωργιάδης, Γιαννόπουλος, Βακάλης 2, Μπακαούκας 12, Κοκολοδημητράκης 1, Κόντης 3, Ασαρίδης, Οικονόμου, Τσαούσης 1, Ζαχάρης, Παπαδόπουλος, Μαξίμοβιτς 3.

7 comments

Anonymous said...

KALO PAIDI AYTOS O LEONIDAS. PSYXOULA. APO MIKROS EDEIKSE POSO SKARTOS EINAI. ALLA K GIA ASXHMO XTYPHMA EKTOS FASHS NA MHN KRATHSEI DELTIO ?

Anonymous said...

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΛΑ ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ.ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ

Anonymous said...

megalos alitis alla thn glitwse mono me thn kokkini! den varethike na einai toso karagkiozis????

GiannisAEKFC said...

12:01, αν είσαι ΠΑΟΚτζής, έχεις το ακαταλόγηστο επειδή το χουνέρι της Μίκρας πέρσι δεν γιατρεύεται εύκολα, η σφαλιάρα η φετινή πάλι από την ΑΕΚ είναι πολύ φρέσκια ακόμα, οι 0 βαθμοί που έχεις συγκεντρώσει μέχρι στιγμής τα λένε όλα, κουράγιο, ο Θεός είναι μεγάλος....αν είσαι οτιδήποτε άλλο...η ηλιθιότητα είναι αήττητη, συγχαρητήρια

Anonymous said...

ΚΟΥΛΑ,ΚΟΥΛΑΡΑ,ΚΟΥΛΙΤΣΑ,ΟΥΟΥ,ΓΙΟΥΧΟΥ

Anonymous said...

ασχετη ερωτηση, η κουλα ποια ειναι κ τι σχεση εχει?

Anonymous said...

η παπαριά του 9.53 μεταφράζεται ως εξής: AEK- AEKΟΥΛΑ -ΚΟΥΛΑ
τρομερή έμπνευση από το 12χρονο...