Ο χρόνος του χάντμπολ τελειώνει... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο χρόνος του χάντμπολ τελειώνει...

Στα 7 μέτρα με τον Κων/νο Χατζηδημητρίου
Είχα πάρα πολύ καιρό να γράψω γιατί πραγματικά ήμουν πολύ προβληματισμένος και κάποιες στιγμές και απογοητευμένος, όπως και οι περισσότεροι πιστεύω που ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με το άθλημα. Αυτές τις γραμμές τις γράφω ως άνθρωπος του αθλήματος και όχι ως δημοσιογράφος, εξάλλου νομίζω πως ελάχιστες φορές (τις αναγκαίες μόνο) λειτούργησα με βάση το επάγγελμα μου. Έχω την αίσθηση πως σε λίγο καιρό δεν θα μπορούμε να πούμε πως έχουμε πάρει την κάτω βόλτα, διότι θα έχουμε φτάσει στο τέλος του δρόμου. Έχω την εντύπωση πως η διοίκηση της ΟΧΕ δεν μπορεί να δώσει καμία λύση στο άθλημα και πως θα ήταν δυνατόν να το κάνει άλλωστε, αφού δεν έχει μάθει να λειτουργεί έτσι. 

Πολύ απλά διότι όλα τα χρόνια το μόνο που ήξερε να κάνει καλά ήταν να διαχειρίζεται τα λεφτά που έπαιρνε από το κράτος. Δεν είχε ποτέ στο μυαλό της πως θα τα αυξήσει, ούτε ακόμα και στις εποχές που το χρήμα έρεε και υπήρχαν ευκαιρίες και χορηγίες, αλλά και επιτυχίες. Το άσχημο όμως στην όλη ιστορία δεν είναι πως αυτή η ομοσπονδία δεν μπορεί να δώσει λύσεις, αλλά το ότι κάνει και λάθος ενέργειες. 

Κόβει τις Εθνικές ομάδες και τα όνειρα των νεαρών παικτών

πριν ακόμα το κράτος ψαλιδίσει επίσημα την επιχορήγηση της, σαν να λέει πως ''να κοιτάξτε εμείς τα κόψαμε από μόνοι μας, μας περίσσευαν κιολας''. Για να μην αναφέρω το ντροπιαστικό με την Εθνική Εφήβων που επειδή κάποιοι δεν σκέφτηκαν πως αυτή η ομάδα θα χάσει και την επόμενη σεζόν αν δεν κατέβει, αναγκάστηκαν να κάνουν κολωτούμπα και να αποφασίσουν να παίξει κανονικά στα προκριματικά. 

Το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών ακόμα δεν έχει ξεκινήσει. Η ομοσπονδία του βόλεϊ χρωστάει 6 εκατομμύρια ευρώ και όμως τα ξεκίνησε τα πρωταθλήματα έστω και με καθυστέρηση, έστω και με επώδυνες αποφάσεις, αλλά ρεαλιστικές. Το χάντμπολ όμως που δεν χρωστάει είναι στον... πάγο. Η Α1 γυναικών ακούγεται πως όταν ξεκινήσει θα γίνει σε δύο ομίλους και ο πρωταθλητής θα βγει μετά από 10 ματς. Ας το παίξουν στα ζάρια καλύτερα να μην κουράζονται κιόλας. Η Εθνική γυναικών έπαιξε δύο παιχνίδια χωρίς ακόμα να έχει προπονητή, κάτι που σίγουρα δεν είχε σχέση με το οικονομικό, διότι δεν μπορώ να φανταστώ πως δεν θα έπαιρνε προπονητή όσο μείωση και να είχε η επιχορήγηση της ΟΧΕ. 

Το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών ξεκίνησε χωρίς τηλεοπτική κάλυψη και ενώ το μπάσκετ για τον συγκεκριμένο λόγο ανέβαλε την έναρξη του, η ΟΧΕ ούτε που σκέφτηκε κάτι ανάλογο. Θα μπορούσα να γράψω και άλλα αλλά δεν έχει σημασία. Γράφω το 1/10 αυτών που ξέρω, τα άλλα ντρέπομαι. Το κάνω μήπως και αφυπνίσουν κάποιοι. Κρίμα γιατί οι περισσότεροι από τους συμβούλους είναι άνθρωποι χρόνια στο χάντμπολ και φίλοι μου, αλλά θα έπρεπε να περίμενα από αυτούς μεγαλύτερη υπευθυνότητα και αξιοπρέπεια. 

Δυστυχώς ελάχιστοι αξίζουν την θέση που έχουν και έχουν καταφέρει ακόμα και κάποιους ανθρώπους του αθλήματος να σκέφτονται παλαιότερες... δικτατορικές διοικήσεις. Αυτό είναι κατόρθωμα. Το σίγουρο είναι πως σε αυτό το Δ.Σ. δεν υπάρχει συνεννόηση και οι λίγοι αξιόλογοι πνίγονται στην γενική μετριότητα. Κάποιοι κέρδισαν τον σεβασμό του χώρου ως αθλητές ή ως άνθρωποι του αθλήματος, είναι στο χέρι τους να μην τον χάσουν από την θέση του παράγοντα. 

Στο φλέγον ζήτημα για το αν θα γυρίσει στην προεδρεία της ΟΧΕ ο Στέλιος Αγγελούδης έχω να πω τα εξής. Αναμφισβήτητα είναι ο μοναδικός που μπορεί να δώσει λύση στο άθλημα και να το συσπειρώσει γιατί είναι ο μοναδικός με πολιτικό έρεισμα και ο μοναδικός που είναι αρχηγός. Ομως έχασε την ευκαιρία να γυρίσει καβάλα στο άλογο, διότι το άλογο έγινε γαϊδούρι και σε λίγο θα γίνει πόνυ.... Ο ίδιος επέλεξε -και καλά έκανε στις εποχές που ζούμε- για τους επαγγελματικούς του λόγους να αφήσει την προεδρία, αλλά ο χρόνος τελειώνει και πρέπει να αποφασίσει. Δεν το λέω εγώ, αλλά οι ανάγκες του αθλήματος και τα γεγονότα. Φυσικά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να επικαλεστεί το ότι αυτούς που άφησε τα έκαναν μαντάρα, απλά διότι αυτός τους διάλεξε. Μια παροιμία λέει: "Δείξε μου τους φίλους σου και τους συνεργάτες σου να σου πως ποιος είσαι''. 

Το ζήτημα λοιπόν είναι ότι αν είναι να γυρίσει να το κάνει γρήγορα και όχι 2-3 μήνες πριν τις εκλογές, διότι τότε θα είναι πολύ αργά. Το άθλημα χρειάζεται άμεσα λύσεις, άμεσα τονωτικές ενέσεις, γενναίες αποφάσεις. Και επίσης κάνει πολύ κακό η αμφιβολία και η φημολογία. Το μόνιμο ερώτημα είναι ''Θα γυρίσει δεν θα γυρίσει?'' Πρέπει να ξέρει ο κόσμος του χάντμπολ επιτέλους με ποιους έχει να κάνει, ποιους θα κρίνει και ποιοι έχουν τα γένια και τα χτένια. Ο χρόνος του χάντμπολ τελειώνει βιαστείτε... 

Υ.Γ. Και επειδή σίγουρα κάποιοι θα πουν ότι τα γράφω αυτά επειδή πειράχτηκα που δεν εντάχθηκα ως έμμισθος στο γραφείο τύπου έχω να πω ότι πράγματι ήθελα, θέλω και πάντα θα θέλω να βοηθήσω το χάντμπολ από το αντικείμενο μου. Αυτό το κάνω εξάλλου άμεσα ή έμμεσα τα τελευταία 6 χρόνια με προσωπικό κόστος, λειτουργώντας ως άτυπο γραφείο τύπου, λόγω της αγάπης μου για το άθλημα. Η αλήθεια όμως είναι πως η συγκεκριμένη διοίκηση ούτε θέλει, ούτε χρειάζεται την βοήθεια μου, ούτε κανενός, απλά διότι δεν μπορεί να την εκτιμήσει. Οπότε δεν στεναχωριέμαι, αφού οι λέξεις προβολή και επικοινωνία είναι άγνωστες. Δεν μπορείς να κακίσεις κάποιον που δεν ξέρει. Απλά προσπαθείς να του μάθεις για να έχεις την συνείδηση σου καθαρή.

39 comments

Anonymous said...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ.
ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕΣ.
ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΕΓΑΛΗ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ.
ΞΕΡΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΛΜΑΕΙ.

Anonymous said...

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ Η ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ Η ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ; ΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ. ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

Anonymous said...

ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΚΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΤΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΟΥΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ Η ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΙΚΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ. Υ.Γ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΘΛΗΤΗΣ

Anonymous said...

Στέλιο φύγε..

Anonymous said...

αρα :
-το πασοκ σωζει !!

ζητωωωωωωωωωω

Anonymous said...

to handball tha to swsei o aggeloudis oso swzei tin ellada o jefry kai to pasok.... edw pou ftasame uparxoun euthines kai tis exoun oi dioikiseis... opote ase tis diplwmaties kai tis malaganies xatzidimitriou ... twra se epiase o ponos... stelio oxi aplws min guriseis ..... fyge entelos kai pare mazi sou kai tin dioikisi apo komparsous pou exeis afisei sto "podi" sou... to handball na dwthei stin oikogeneia tou... oi oxe se athlites kai anthrwpous tou athlimatos.... eksw oi politikoi apo ton athlitismo !!!!!

Anonymous said...

ΜΕ ΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ;

Anonymous said...

Θα ξεκίναγε αλλά έχει μείνει από μίζα.

Anonymous said...

"Η ομοσπονδία του βόλεϊ χρωστάει 6 εκατομμύρια ευρώ και όμως τα ξεκίνησε τα πρωταθλήματα έστω και με καθυστέρηση, έστω και με επώδυνες αποφάσεις, αλλά ρεαλιστικές. Το χάντμπολ όμως που δεν χρωστάει είναι στον... πάγο."
Όταν λές οτι το handball δεν χρωστάει τι εννοείς?. Δηλαδή οι ομάδες και οι διαιτητές είναι πληρωμένει? ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ...

Anonymous said...

"..το μόνο που ήξερε να κάνει καλά ήταν να διαχειρίζεται τα λεφτά που έπαιρνε από το κράτος..."
-αυτο ειναι ειδηση !
"..να κοιτάξτε εμείς τα κόψαμε από μόνοι μας, μας περίσσευαν κιολας"
-συγχρονος Ωριγενης !
"Γράφω το 1/10 αυτών που ξέρω, τα άλλα ντρέπομαι."
-συνταγη Σωτηριου !
"Το κάνω μήπως και αφυπνίσουν καποιοι"
-δεν υπαρχει περιπτωση !
"..ανθρωποι χρόνια στο χάντμπολ και φίλοι μου, αλλά θα έπρεπε να περίμενα από αυτούς μεγαλύτερη υπευθυνότητα και αξιοπρέπεια"
-να χαιρεσαι τους φιλους σου !
"Δυστυχώς ελάχιστοι αξίζουν την θέση που έχουν"
-πες μας δυο,να δικαιολογησεις τον πληθυντικο!
"...σκέφτονται παλαιότερες... δικτατορικές διοικήσεις..."
-ενω οι νεωτερες ε;
"..ο μοναδικός που μπορεί να δώσει λύση στο άθλημα και να το συσπειρώσει γιατί είναι ο μοναδικός με πολιτικό έρεισμα και ο μοναδικός που είναι αρχηγός"..
-τα ιδια ελεγαν και για τον τζεφρυ !

-ρε Κωστα κατι τετοιες κρισιμες στιγμες,κανουμε αντιπολιτευση ;

Anonymous said...

palikarakia den xero ti lete, alla o xatzidimitriou sas xeftilise olous, paragontes, athlites, proponites. itan o monos pou gia mia akoma fora bvige mprosta eponima kai eipe ta pragmata opos prepei. ayta poy sizitiountai sta pigadakia kai sta gipeda ta egrapse me onomateponymo. den yparxei logikos antropos pou na min symfonei me ayta kai na min tou pei bravo. aytoi poy ton xtipane den xoraei amfivolia pos einai oi thigmenoi apo to artro isos vlepoun pos exei dynami...

Anonymous said...

Ε λοιπόν μπράβο Κωστή, είπες όσα θέλει να πεί όλος ο κόσμος του handball, όσο για τον φίλο που κάνει συγκρίσεις με Σωτηριου και ειρωνικές ατάκες ξέρω να πώ πως έχει χάσει επισόδια και ισως να ζεί στην εποχή των αντίσκηνων της πεντέλης.Αλωστε πάντα χρειαζόμαστε την αντιπολίτευση για να προσέχουμε και να λειτουργούμε καλύτερα, θα μου πείς τώρα, αντιπολίτευση σε ανύπαρκτη διοίκηση;;;;; ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ....

Anonymous said...

Κώστα φύγε και εσύ..

Anonymous said...

@2,04 με κατι τυχαιους σαν και σενα,ευκολα εξηγειται η καταντια του χαντμπωλ,αλλά και της ελλαδας γενικοτερα ..

Anonymous said...

ΠΕς ΜΑς ΕΣΥ ΡΕ 10.04 ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ.

Anonymous said...

tragikoi kai sumferontologoi oloi mizeroi oso gia sena kostaki akoma mou exei meinei stin mnimi mou pou ekanes me to maulo sou ton proponiti sto beach handball stin kroatia me tin e8niki omada protou 2-3 mines ....

Anonymous said...

Κάτι νέο με νέους ανθρώπους και όχι με παλιούς.

Anonymous said...

Εξηγω :
Χαιρεστε γιατί βγηκε καποιος επωνυμα και ειπε αυτά που λενε στα καφενεια,χωρις να αναρωτιεστε για ποιο λογο εγινε αυτή η κινηση την συγκεκριμενη στιγμη
Να ρωτησω :
-τωρα ξαφνικα ανακαλυψαν ολοι ότι υπαρχει προβλημα;
-τοσα χρονια όλα μελι-γαλα ;
Θεωρω ότι απο πισω κρυβεται κατι άλλο,διοτι αν ηταν διαφορετικα,υπηρχε πολυς χρονος και πολλες αφορμες να στιλιτευσει κανεις τα κακως κειμενα και κυριως να βρεθουν λυσεις,γιατί και «λεφτα υπηρχαν» και χρονος προς βελτιωση...
Αντ αυτου προτιμηθηκε η σιωπη,η αδρανεια,η αποδοχη
Ο κ Κωστας εσβηνε τα καυστικα σχολια ,εκανε πως δεν εβλεπε,ακομη και τωρα γραφει το 10% !!
Και φυσικα,δεν είναι το προβλημα αυτος,αλλά τωρα ξαφνικα μας επιασαν οι αγωνιες ;
Και ας δεχτω καλοπροαιρετα αυτά,ως αποτελεσμα καλων προθεσεων
Εκεινο που δεν δεχομαι με τιποτα είναι τους σωτηρες !!
Σ αυτόν που παρουσιαζεται ως σωτηρας οφειλουμε τουλαχιστον καχυποψια,αν οχι εξοστρακισμο
Και οταν καποιος χρειαζεται σωτηρα,ηδη,εχει καταντησει…

Εσυ που ζητας λυσεις,σκεψου,οτι με αυτους που μας οδηγησαν στον γκρεμο,δεν ειναι δυνατον να βρεθουν...

-«ασε με να κανω λαθος,
μην παριστανεις τον θεο,
δεν γουσταρω τους σωτηρες
δεν γουσταρω να σωθω.."

Anonymous said...

Σημασία δεν έχει τι λέει, αλλά ποιός τα λέει...

Anonymous said...

re me ton xatzidimitriou tha asxoloumaste twra ? opoios oneireuetai epistrofi tou aggeloudi gia deutero guro armegmatos tis oxe as gurisei pleuro..... uparxei lusi ...uparxei elpida... i oxe stous athlites !!!

Anonymous said...

γεια σου ρε κωστα δημοσιογραφαρα....η μαλλον υποστηρικτη τ handall..κ ομως μ το που τελειωσε τ χρημα απο τν οχε βγηκες ν πεις τις αερολογιες σου πρωτον..δευτερον μιλησες για διδακτορικες δοιηκησεις..εσυ ηξερες τι ηταν τ handball τοτε???δν νομιζω..εχει καμια σχεση τ handball σ ολους τους τομεις το τοτε μ το σμρ...δν νομιζω...σταματα ν εισαι παπαγαλακι κ μν λες αερολογιες απλα για ν λες οτι ειπες κατι...

Anonymous said...

Ότι βλακείες και αν γράφουμε ο άνθρωπος έπραξε το σωστό.

Όχι σαν κάποιους χωρίς όραμα (προπονητής του Κιλκίς) που λένε ότι η κατάσταση είναι προς όφελος γιατί δεν παίζουν ξένοι παίχτες και πρασιναλογα και άρα θα βγάλουμε νέα ταλέντα. επιστρέψαμε 20 χρόνια πίσω το άθλημα και μας λέει να πανηγυρίσουμε.

Μπράβο ρε Κώστα συνέχισε να προσπαθείς. Πες τους τα δεν κάνουν τίποτα βαριούνται που ζούνε, τριτοκοσμικές καταστάσεις.

Anonymous said...

δηλαδη ρε ορνιθοπτερο τι σε πειραξε που ο γεωργιαδης ειπε το αυτονοητο ?
και αλλωστε αυτες οι κουβεντες που ειπε ο κατα τα αλλα συμπαθης νικος τις εχουν εκστομισει ολοι κατα καιρους και οχι μονο στο αθλημα του χαντμπολ.
τα πρασινα αλογα που αναφερεις μαλλον θα γινουν λευκα.

Anonymous said...

Θα σου απαντήσω...

πρόσεχε τα σχόλια σου γιατί εκτίθεσαι (ανώνυμα βέβαια) όπως και ο προπονητής του Κιλκίς που δεν μπορεί να αρθρώσει λόγο.

Αυτή του η γνώμη είναι από κάθε άποψη πολύ λάθος διότι η έλλειψη ικανών συμπαικτών από το εξωτερικό αυτομάτως μειώνει και την ικανότητα ανταγωνισμού στην προπόνηση όμως παράλληλα αυξάνει την απόσταση λήψης σοβαρών παραστάσεων από ικανούς παίκτες που έρχονται σε άμεση επαφή και όχι από το EUROSPORT και το EHFTV.

Σίγουρα κάποιοι θα πάρουν το μέρος σου και όπως λες έκαναν και πολλοί άλλοι στο παρελθόν όμως τα αρνητικά από την έλλειψη ικανών παιχτών είναι σίγουρα πολύ περισσότερα από τη γνώμη που παρουσιάζω.

Αντί να έχει την πεσιμιστική αυτή προσέγγιση (και καθόλου αισιόδοξη αφού τα υποτιθέμενα ταλέντα που θα ξεπεταχτούν θα έχουν τουλάχιστον έλλειψη παραστάσεων) θα μπορούσε να εστιάζει στις συνεντεύξεις στο πως θα ήταν καλύτερο να προσελκύσει ένα μεγάλο όνομα και παίχτη άξιας και να μην προσπαθεί να «μπαλώσει τα κουρέλια».

Anonymous said...

axax ti allo 8a akousoume o sumpa8is georgiadis

Anonymous said...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ

Anonymous said...

kala to les grafike gonie ta pedia mas mono ayto se noiazei to pedaki sou mpas kai parei kanena fragkaki kai oso gia ton georgiadi ma8e ti exei kanei sto kilkis tosa xronia kai san pextis oso kai san apo apo auto pou nomizei oti eine

Anonymous said...

Τη στιγμή που το χάντμπωλ πεθαίνει και ο ισχυρός και καλά άνθρωπος του αθλήματος αδιαφορεί βρηκε χρόνο να στείλει 3 επιστολες

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΙΛΑΒΙΟ

Προς: Πρόεδρο ΕΠΟ
κ. Σοφοκλή Πιλάβιο

Κύριε Πρόεδρε,

Ανέμενα όπως και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι μέχρι την τελευταία στιγμή την αντίδραση της ΕΠΟ στην κατάσταση που δημιουργήθηκε στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ανεχθήκατε δεκαετίες τώρα το ποδόσφαιρο να ελέγχεται από “παρέες”. Ανεχτήκατε την αδιαφάνεια, την διαφθορά, την απουσία κάθε αναπτυξιακής προοπτικής με αποτέλεσμα το λαοφιλέστερο άθλημα να εξελιχθεί σε ένα κακόγουστο, αδιαφανές show που διασύρει την χώρα μας διεθνώς.

Κύριε Πρόεδρε,

Εκ της θέσεως σας, σας δόθηκε η ευκαιρία να συμβάλετε στην κάθαρση και την ίαση της νοσηρότητας που οδήγησε στη διάλυση και τον διασυρμό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εσείς επιλέξατε -δίκην Πόντιου Πιλάτου- να αναθέσετε αυτή τη διαδικασία στα όργανα και στα πρόσωπα που ευθύνονται -στην ουσία εξέθρεψαν- χρόνια τώρα την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ως αποτέλεσμα της τακτικής αυτής μια ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία καμία σχέση δεν είχε με τον εκφυλισμό του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία, να βρίσκεται σήμερα σε μικρότερη κατηγορία, ίσως γιατί έτσι εξυπηρετείτε η παραμονή όλων όσων ευθύνονται για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου στο προσκήνιο.

Κύριε Πρόεδρε, σας καλώ έστω και την ύστατη αυτή στιγμή επιδεικνύοντας την ευαισθησία σας να παρέμβετε κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που θα γίνει την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου υπέρ του Ηρακλή, ώστε να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και να διασωθούν τα προσχήματα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η υπόθεση της διαφάνειας, της κάθαρσης, της ισονομίας και της δικαιοσύνης θα έχουν θυσιαστεί στο βωμό της σκοπιμότητας.

Με τιμή

Στέλιος Αγγελούδης
Μέλος Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Τέως Ειδικός Γραμματέας Αθλητισμού

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΠΙΤΣΑΞΗ

Προς: Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού
κ. Μπιτσαξή Παναγιώτη

Αγαπητέ Γενικέ,

Δεν είχα ούτε την ευκαιρία να μιλήσω μαζί σας , αλλά και προφανώς δεν θεωρείται ότι χρειάζεστε την ταπεινή γνώμη μου, όπως και άλλων στελεχών της αθλητικής οικογένειας για την αντιμετώπιση των φαινομένων διαφθοράς και αδιαφάνειας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρακολουθώ εκ του τύπου τις προσπάθειες σας και χωρίς να εισέλθω σε λεπτομέρειες, που είναι γνωστές στην φίλαθλη κοινή γνώμη, θεωρώ ότι πρέπει να αξιολογήσετε μία και μόνο βασική επισήμανση.

Η δεδομένη και υπαρκτή βούληση της πολιτείας να επιβληθεί επιτέλους κάθαρση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο υπονομεύεται από την διαδικασία που επιλέχθηκε δηλαδή να πραγματοποιηθεί από εκείνους οι οποίοι ανέχθηκαν ή συνέβαλαν την δημιουργία αυτών των καταστάσεων.

Θύμα αυτής της διαδικασίας μία ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης η οποία ενώ κέρδισε την παραμονή της αγωνιστικά, βρίσκεται στην μικρότερη κατηγορία.

Σας ζητώ ως αρμόδιος εκπρόσωπος της συντεταγμένης πολιτείας να παρέμβετε με κάθε τρόπο ώστε να ακυρωθεί η τεράστια αδικία με την παρέμβασή σας ως πολιτεία στην συζήτηση της υποθέσεως στις 20/9/2011, ζητώντας ισονομία και δικαιοσύνη.

Με τιμή

Στέλιος Αγγελούδης
Μέλος Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
Τέως Ειδικός Γραμματέας Αθλητισμού

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΠΡΑΛΟ

Προς: Πρόεδρο Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
κ. Σπύρο Καπράλο

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Ματαίως ανέμενα το αυτονόητο, δηλαδή την σύγκλιση της ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τον διασυρμό του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς δικαιώνεται η άποψη, ότι η ΕΟΕ αποτελεί πάντα απλό θεατή στα όσα συμβαίνουν στον Ελληνικό αθλητισμό. Σας παρακαλώ λοιπόν στην επόμενη συνεδρίασης ολομελείας να προτάξετε το θέμα του ποδοσφαίρου και της κατάστασης που επικρατεί σε αυτόν τον ευαίσθητο χώρο.

Με τιμή

Στέλιος Αγγελούδης
Μέλος Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
Τέως Ειδικός Γραμματέας Αθλητισμού

Anonymous said...

και πουθενά ο τίτλος του πρώην πρόεδρα ή του μέλους της ΟΧΕ λόγω της οποίας είναι μέλος στην ολυμπιακή επιτροπή. τόσο πολύ εκτιμά την εμπιστοσύνη που του δείξαμε τόσα χρόνια.

Anonymous said...

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑΝ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΟΜΗ,ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΠΟΣΗ ΑΛΛΗ ΖΗΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ.ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Κ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ?ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ,ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ?ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ,ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΤΕ ΠΕΣ'ΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ.ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ (ΣΙΓΑ ΡΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ-ΝΤΙΒΕΣ).ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ,ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΩΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.(ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΘΛΗΤΗΣ)

Anonymous said...

αφου δεν μπορουν να πανε το αθλημα μπροστα,ειναι καιρος να αποσυρθουν καποιοι απ την ΟΧΕ και να αναλαβουν καινουργια μυαλα
φτανει πια

Anonymous said...

Η σχέση του Αγγελούδη με το χώρο του χάντμπολ ήταν ακριβώς ίδια μ'αυτήν που είχε το Πασοκ τόσα χρόνια με την ελληνική κοινωνία-πελατιακή!Γι'αυτό η επιστροφή του θα είναι το ίδιο ολέθρια με την επιστροφή του...Γιωργάκη!

Anonymous said...

ΚΩΣΤΑ, ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΄΄ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ'' ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΟΣΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ''ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ''ΤΗΣ ΑΟΡΑΤΗΣ ''ΕΞΟΥΣΙΑΣ'' .ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Η ΠΩΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο κος ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ . ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΤΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΩΘΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ.ΘΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΤΟΥΤΟ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ, ΟΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ, ΟΙ ΦΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ .ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΧΩΡΙΣ Κ Ρ Α Τ Ι Κ Α ΧΡΗΜΑΤΑ.ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

Anonymous said...

09.59 εσυ τα λες αλλα ποιος σε ακουει? οι ανθρωπει αυτοι απλα τοσα χρονια μυριστηκαν φαι και ηρθαν να φανε,το θεμα ειναι οτι δεν ηρθαν μονοι αλλα φερανε και τους ασχετους φιλους του. ριχτε το πρασινο λαβαρο της ομοσπονδιας,δεν σας στηριζουν πια....

Anonymous said...

ρε συ 1,35 τί εννοεις "κανενας,κανενας,κανενας.."
και μπουρδες
Απο πού το συμπεραινεις αυτο?
Βγηκε ο Κωστας (που μεχρι τωρα σιωπουσε..)και εξεφρασε την αποψη
να παρακαλεσει το αθλημα τον αποχωρισαντα.
Βλεπεις οτι υπαρχουν πολλοι που δεν συμφωνουν
Αυτοι δηλ δεν ενδιαφερομαστε για το μελλον?
Ελα πες μας εσυ τις προτασεις σου που ενδιαφερεσαι,ξερολα
Και "παπαγαλακια",δεν ειμαστε !

Anonymous said...

ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ..???

Anonymous said...

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η Α2?

ΔΑΙΜΩΝ said...

να προτεινω μια λυση:
η ΟΧΕ κανει κανονικα ολα τα πρωταθληματα,πληρωνει τους παντες εκτος απο τους εργαζομενους σ αυτην.
Το ξερω,το ξερω,ως εργαζομενοι εχουν και δικαιωματα,αλλά η υπαρξη του αθληματος,εξαρταται απο την υπαρξη αθλητων-προπονητων και πλεον εχουμε φτασει στα "ανεπανορθωτα"
Οι εργαζομενοι μετα,κανουν συλλογο
απληρωτων (ισως να κανουν και τμημα χαντ-μπωλ) διεκδικουν και παιρνουν τα δεδουλευμενα απο το κρατος(παντως οχι απο το αθλημα)
Μπορει μαλιστα η ΟΧΕ να τους βαλει σε πρωταθλημα με τα "σωματεια σφραγιδες",ετσι θα παρουσιασει μεγαλυτερη δραστηριοτητα και δικαιως θα απαιτησει περισσοτερα !

ο τελευταιος την πορτα παρακαλω

a2 player said...

aristos...eisai 100% swstos se afto pou les

tous vare8ikame olous...exei katadisei aidia...