Με αυτοπεποίθηση η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με αυτοπεποίθηση η ΑΕΚ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ
Τη νίκη και με διαφορά ασφαλείας αναζητά η ΑΕΚ (6 μ.μ., κλειστό Λαυρίου) απέναντι στην ολλανδική Λίμπουγκ Λάιονς ώστε να προχωρήσει στο γ' γύρο του EHF Cup. Τα ολλανδικά «λιοντάρια» δεν διαθέτουν την ευρωπαϊκή πείρα της Ενωσης, αφού είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν εκτός συνόρων, ενώ δεδομένα δύσκολα στη χώρα τους θα έχουν παραστάσεις από την ατμόσφαιρα που μπορούν να δημιουργήσουν οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων».
Ο Γιάννης Αρβανίτης έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του για το νεανικό σύνολο της Λάιονς που στη σύνθεσή της έχει δύο ξένους (έναν Σέρβο κι έναν Μαυροβούνιο). «Είναι πρόκληση για εμάς αυτό το παιχνίδι. Η αντίπαλη ομάδα είναι νεανική, αλλά βατή. Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα στην Ευρώπη και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Μπορούμε να το πετύχουμε και να συνεχίσουμε τις πολύ καλές εμφανίσεις μας στην Ευρώπη όπως και πέρυσι» επισήμανε ο Δημήτρης Καφφάτος που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο γόνατο.


4 comments

Anonymous said...

ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΟΝΟ ΑΕΚ

Anonymous said...

η βλακας εισαι η ηλιθιος κατι αλλο δεν παιζει.περυσι ειδες χαντμπολ πρωτη φορα?ελα πες την αληθεια

Anonymous said...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ, ΑΣ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ

Anonymous said...

10:34, ρούφα το αυγό σου ρε μπούλη που θα πιάσεις στο βρωμόστόμά σου την ΑΕΚ