ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΜΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΜΗ

Όλα είναι έτοιμα για τις δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις της Ορμής Λουξ με την ελβετική LK Zug Handball για τον 2ο γύρο του Cup Winner's Cup. Η ελβετική ομάδα θα βρίσκεται στην Πάτρα την Παρασκευή και θα αναμετρηθεί με τις λέαινες το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στις 19:00 και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 17:30 στο «Δ. Τόφαλος». Ο προπονητής της ομάδας, Μπόρις Τσουρλέφσκι θα έχει όλες τις αθλήτριές του στη διάθεσή του για τoυς δύο κρίσιμους ευρωπαϊκούς αγώνες, με τις λέαινες να επιθυμούν μόνο νίκες που θα φέρουν την πρόκριση στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Διαιτητές των αγώνων έχουν οριστεί οι, Scevola και Αlperan από την Ιταλία, ενώ παρατηρητής ο Ιtzhak Hart από το Ισραήλ.

Η Νάνσυ Στρατάκη διεθνής παίκτρια της Ορμής δήλωσε: «Είναι σημαντικά τα παιχνίδια. Θέλουμε να έχουμε καλή πορεία στην Ευρώπη η αντίπαλη ομάδα είναι στα μέτρα μας και θέλουμε να καταφέρουμε την πρόκριση με βάση και την προπόνηση που έχουμε κάνει. Έχουμε δει και dvd της ομάδας. Ο προπονητής μας Μ. Τσουρλέφσκι ζητά να προσέξουμε καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η Λιθουανή Αούστρα Στανκούτε της Ορμής δήλωσε : « Κάθε ομάδα που μετέχει στο ευρωπαϊκό κύπελλο θέλει να νικήσει και για το λόγο αυτό δεν είναι εύκολος ο κάθε αγώνας. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την τελευταία μας ευκαιρία που έχουμε στην Ευρώπη. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Ο προπονητής μας απαιτεί συγκέντρωση στον αγώνα και καλή άμυνα. Ελπίζουμε ο κόσμος να μας βοηθήσει . Είμαι για πρώτη φορά στην Ορμή φέτος. Τα τρία τελευταία παιχνίδια του προηγούμενου πρωταθλήματα τα έπαιξα με την Αναγέννηση Άρτας, μια ομάδα στην οποία ήμουνα 5 χρόνια».

No comments