ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΧΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΧΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ

Στην χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΧΕ (Πέμπτη 29/9/2011) ο Προπονητής της Εθνικής ομάδας Ανδρών Γιώργος Κρανάκης παρουσίασε την πρότασή του για τον σχεδιασμό και την διάρθρωση των Εθνικών ομάδων. Η πρόταση του προπονητή, η οποία περιείχε και ενημέρωση για την υπάρχουσα κατάσταση σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό όλων των Εθνικών ομάδων (Ανδρών-Νέων-Εφήβων-Παίδων), και ο αγωνιστικός σχεδιασμός όλων των ηλικιών, θα οριστικοποιηθούν όταν υπάρξει πλήρης εικόνα των οικονομικών περικοπών από την Πολιτεία.

Αναφορικά με την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου των Εθνικών ομάδων και ιδιαίτερα του τομέα των γυναικών, το Δ.Σ. ανέθεσε στα μέλη της επιτροπής των Εθνικών ομάδων αρμόδια για τα θέματα γυναικών, αλλά και σε οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ το οποίο έχει ολοκληρωμένη πρόταση, να επανέλθουν με προτάσεις τεχνικών την επόμενη εβδομάδα, καθόσον μετά την οριστική απόφαση να συμμετάσχει η Εθνική ομάδα γυναικών στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, οι υποχρεώσεις της ξεκινούν εντός του Οκτωβρίου. Η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου των Εθνικών ομάδων Ανδρών και της Ανάπτυξης μετατέθηκε για τον επόμενο μήνα, οπότε και εκτιμάται ότι θα υπάρχει εικόνα των οικονομικών δεδομένων.

Αναφορικά με την στελέχωση των Εθνικών ομάδων ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Σίμος Λαζαρίδης δήλωσε:

«Θλίβομαι πραγματικά για τα όσα αναγράφησαν σε αθλητικές εφημερίδες και ιστοσελίδες, παρουσιάζοντας ότι το ΔΣ της ΟΧΕ αποφάσισε την πρόσληψη συγκεκριμένου προπονητή για την Εθνική Ομάδα Γυναικών. Παρότι στην συνεδρίαση προτάθηκαν ονόματα η απόφαση του Συμβουλίου ήταν σαφής και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί κάποιοι επιμένουν σε διαδόσεις οι οποίες είναι ψευδείς και δεν σέβονται τις αποφάσεις του ΔΣ, ενώ όσοι τις διαδίδουν δεν σέβονται τον εαυτό τους. Για του λόγου το αληθές τα πρακτικά του ΔΣ το αποδεικνύουν. Σε ότι αφορά το πρόσωπο που προτάθηκε το σέβομαι και το τιμώ για την πορεία του και την προσφορά του στο άθλημα αλλά πρέπει για την επιλογή του προπονητή να τηρηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και να υπάρχει διαφάνεια. Θα ήθελα να επισημάνω ακόμα πως όσοι χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους (διαρροές) για να επιβάλουν την άποψή τους φέρνουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που προσδοκούν. Οι προτάσεις και οι απόψεις κατατίθενται και δεν επιβάλλονται. Τέλος απευθύνω έκκληση τόσο σε εκείνους που διακινούν ψευδείς «ειδήσεις» να σταματήσουν, καθώς και σε εκείνους που τις δημοσιεύουν να τις διασταυρώνουν διότι όλα αυτά βλάπτουν το άθλημα και όχι τις εκάστοτε διοικήσεις που έρχονται και παρέρχονται »

9 comments

Anonymous said...

Εδώ ο καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν. Εγώ που είμαι προβοκάτορας λέω ότι το όνομα του Γραμματικού το βγάλατε από μόνοι σας για να το κάψετε και να σας κάτσει πιο εύκολα ο Καρακεχαγιάς.

Με μιας μέρας δημοσιεύματα 3 γραμμών με φήμες για το Γραμματικό, δελτίο τύπου την επόμενη με δήλωση θλίψης 20 σειρών. Σε ποιόν τα πουλάτε αυτά. Σας γνωρίζουμε καλά πλέον. Ούτε μια μηχανορραφία δεν είστε ικανοί να κάνετε και ξεκαρφώνεστε μόνοι σας. Τ΄ ακούς Παντελή παλιόπαιδο?? "Θα ήθελα να επισημάνω ακόμα πως όσοι χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους (διαρροές) για να επιβάλουν την άποψή τους φέρνουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που προσδοκούν".

Να μην ξεχάσω και κάτι ακόμα. Όταν έγραφαν σχεδόν κάθε μέρα για Κρανάκη και ανδρών δυο μήνες πριν την πρόσληψη του, δεν είχε θλίψη?? Δεν είχε διαδικασίες?? Δεν είχε διαρροές?? Σταματήστε πια την υποκρισία!!!!!!!

Anonymous said...

ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑΣ ,ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑΣ, ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑΣ,, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ? ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ? ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙ?ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?

Anonymous said...

ΡΕ ΜΗΠΩΣ Ο ΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΥΓΕΙΑ? ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΒΛΕΠΩ.

Anonymous said...

καλα τα λες προεδρε.δελτιο στον μαραγκο 20 μερες μετα τη ληξη των μεταγραφων.

Anonymous said...

AEKAΡΑ ΝΤΑΜΠΛ

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Ο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Ο ΣΕΪΡΕΚΙΔΗΣ.

Anonymous said...

να μας πουν ομως και τις απολαβες των προπονητων

Anonymous said...

ΒΑΛΤΕ ΑΣΕΠ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.ΨΑΧΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑ ΓΛΥΦΟΥΝ. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ....

Anonymous said...

Στέλιο Φύγε......