ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ Σ.Π.Ε. ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ Σ.Π.Ε. ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

Με νίκη ολοκληρώθηκε το τεστ της ομάδας μας, στα πλαίσια των φιλικών αγώνων προετοιμασίας, απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα Κύπρου, Σ.Π.Ε. Στροβόλου, με 23-20. Όσοι βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους απόλαυσαν έναν δυνατό και γρήγορο αγώνα, με άμυνες για γερά νεύρα και πλουραλιστικούς τρόπους σκοραρίσματος, από όλες τις θέσεις.

Ο Διομήδης κρατούσε από την αρχή του αγώνα το προβάδισμα στο σκορ και δεν επέτρεψε στους Κύπριους να προηγηθούν σχεδόν σε κανένα λεπτό του φιλικού. Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας χρησιμοποίησε όλους τους πάικτες του ρόστερ και δοκίμασε νέα σχήματα σε αμυντική και επιθετική γραμμή, με θετικά αποτελέσματα.

Τα γκολ του Διομήδη σημείωσαν οι: Ζαραβίνας 3, Μεγαλοοικονόμου 5, Τάσκοβιτς 7, Ουρόσεβιτς 1, Μάλλιος 1, Μαραγκός 1, Σαμαράς 5.

Στην ομάδα της Κύπρου αγωνίζονται οι γνώριμοι, φίλοι και παλιοί παίκτες του Διομήδη, Γιώργος Παπακυπριανού και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, οι οποίοι εισέπραξαν το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων, ενώ ήταν και η πρώτη φορά που αντιμετώπισε την παλιά του ομάδα ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακάς μας Χριστόφορος Νούγκοβιτς.

Την Παρασκευή στις 19:30 ο Διομήδης Αργους θα αγωνιστεί με τον Ποσειδωνά Λουτρακίου.

No comments