Ανοικτή επιστολή Α. Κόγκα προς Ο.Χ.Ε. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανοικτή επιστολή Α. Κόγκα προς Ο.Χ.Ε.

Πάτρα 25/09/2011

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης, η Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης πραγματοποίησε ένα απόλυτα επιτυχημένο, οργανωτικά, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων. Έχουν περάσει ήδη δύο (2) ολόκληροι μήνες και θα περίμενε κανείς ότι κάποιες κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν το άθλημά μας θα είχαν δρομολογηθεί με ταχύτητες Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Δυστυχώς όμως, παρότι σοφότεροι, κινούμαστε με ταχύτητα «τραυματισμένης χελώνας» που είναι κλεισμένη στο καβούκι της και φοβάται να περπατήσει.

Τι έγινε μέσα σε δύο μήνες και χάσαμε τα αντανακλαστικά μας; Οι οικονομικές εξελίξεις στην χώρα μας έχουν τη μορφή χιονοστιβάδας. Εμείς τι κάνουμε; Περιμένουμε να μας παρασύρει και να μας πλακώσει; Βρισκόμαστε σε λήθαργο. Μας αξίζει τέτοια τύχη;

Αγαπητοί φίλοι της Ο.Χ.Ε., αγαπητοί φίλοι του αθλήματος. Παρακολουθώντας ανήσυχος τις τελευταίες εξελίξεις στο άθλημά μας, έχω την εντύπωση ότι ένα «αόρατο χέρι» ή ένας «αόρατος άνθρωπος» προσπαθεί να φρενάρει τις όποιες εξελίξεις ή αποφάσεις. Δυστυχώς δικαιώνομαι, όντας ο μόνος που έδωσε αρνητική ψήφο στον προϋπολογισμό της Ο.Χ.Ε. κατά τη διάρκεια της τελευταίας «άτολμης» Γενικής Συνέλευσης.

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, αγαπητέ κύριε Πιλαφά, επειδή γνωρίζω πόσο αξιοπρεπείς και έξυπνοι άνθρωποι είστε, δεν μπορώ να δεχθώ τη λογική του «αόρατου χεριού» και «αόρατου ανθρώπου», ούτε φυσικά τη λογική του «One man show» γιατί πιστεύω απόλυτα πως οι μικροπολιτικές και οι προσωπικές πρακτικές έχουν φύγει πια από τη ζωή μας.

Πρέπει επομένως να εκλείψουν και από το άθλημά μας. Τα προβλήματα λύνονται συλλογικά και όχι ατομικά ή «κατ’ εντολή».

Από τη στιγμή που καταφέραμε να ανταποκριθούμε πλήρως στις απαιτήσεις ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, θεωρώ αδιανόητο να μην αντιμετωπίζουμε με διάλογο, συνυπευθυνότητα και συλλογικότητα τα προβλήματα που έχουν προκύψει και που δυστυχώς, θα συσσωρευτούν ακόμα μεγαλύτερα, ένεκα της σκληρής οικονομικής κατάστασης που βιώνει η χώρα μας.

Αγαπητοί φίλοι του Δ.Σ. της Ο.Χ.Ε., υπάρχει η βούληση να παρθούν σημαντικές αποφάσεις που θα βοηθήσουν το άθλημά μας να διατηρήσει την αξιοπρέπεια και τη δυναμική του; Αποφάσεις σαν αυτές της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης θα το οδηγήσουν στο τέλμα.

Εάν υπάρχει η βούληση, προτείνω:
Πάγωμα έναρξης όλων των Πρωταθλημάτων μέχρι να συγκληθεί Γενική Συνέλευση. Δυστυχώς για την Α1 ανδρών ήδη ξεκίνησε.
Άμεση σύγκλιση του Δ.Σ. της Ο.Χ.Ε., με τους προέδρους των ομάδων Α1 Εθνικής Ανδρών και Γυναικών. Επιβάλλεται η παρουσία των, ΣΥΠΧΕ, ΚΕΔ, ΠΣΑΧ.
Πλήρης ενημέρωση περί της οικονομικής κατάστασης χωρίς «θα» και «ίσως».
Άμεση σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης όπου θα πρέπει να κατατεθούν ομόφωνες προτάσεις από τους παραπάνω αναφερόμενους για:

Α) πλήρη αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων των κατηγοριών,

Β) οικονομική πρόταση επιβίωσης των εθνικών ομάδων Ανδρών και Γυναικών,

Γ) προτάσεις για συγχώνευση και κατάργηση ενώσεων.



Τώρα πια αγαπητοί φίλοι δεν υπάρχει χρόνος και φυσικά χρήμα για προτάσεις και αποφάσεις σαν της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης, αλλά ούτε φυσικά και του στυλ «ξεκινάμε και βλέπουμε» όπως ελέχθη για το Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.



Κλείνοντας, θα ήθελα να καλέσω όλα τα σωματεία και κυρίως, τα ιστορικά και αυτά που πρωταγωνιστούν στο άθλημά μας, να συμβάλουν στο να παρθούν γενναίες αποφάσεις. Φίλοι της Α.Ε.Κ., της Αναγέννησης Άρτας, του Διομήδη Άργους, του Δούκα, της Νέας Ιωνίας, του Π.Α.Ο.Κ., του Φίλιππου Βέροιας δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, αλλά γνωρίζετε καλύτερα από εμένα ότι πλέον δεν υπάρχει και διαθέσιμο χρήμα.

29 comments

Anonymous said...

Η Ο.Χ.Ε να πάρει άμεσα απόφαση για μεταφορά των γραφείων σε δημόσιο δωρεάν κτήριο ή έστω και με χαμηλό ενοίκιο.Επιστροφή όλων των αποσπασμένων στις οργανικές τους θέσεις.Τα έξοδα μεταφοράς των ομάδων της Α Κατηγορίας (ανδρών,γυναικών) να τα αναλάβουν οι ομάδες... "κλείσιμο" των ενώσεων... Διαγραφή των σωματείων "σφραγίδα"... 'Οσα σωματεία δεν μπορούν να ανταποκριθούν να συγχωνευθούν ή να μην συμμετέχουν... Τα χρήματα ήταν πάντοτε πολλά ... αλλά οι διαδρομές που ακολουθούσαν ακόμα περισσότερες.Η ΟΧΕ πρέπει να λειτουργήσει στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών ομοσπονδιών με το ελάχιστο προσωπικό και τα ελάχιστα έξοδα... Τα χρήματα του Έλληνα πολίτη δεν γίνεται να πετάγονται έτσι....Η Ο.Χ.Ε τέλος να αναλάβει τις εθνικές ομάδες και την ανάπτυξη... αλλά όταν λέω ανάπτυξη δεν εννοώ φυσικά αυτό που γίνεται σήμερα.....Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο φτάνουν τα λεφτά αλλά θα περισσέψουν και για του χρόνου !!!

Anonymous said...

Και οι μετακινησεις των διαιτητων - παρατηρητων να μπουν στο εξοδολογιο των αγωνων να μην μπαινουν σε διαδικασια ψαξιμο φυλλου αγωνος - λογιστηριο, λιγοτερη δουλεια λιγοτερα αναλωσιμα καλυτερη διεκπαιρεωση.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Ντροπή σου 3.01. Τι άλλο να αναλάβουν τα σωματεία.? είναι στα όρια τους, μην ξεχνάτε ότι αν δεν μπορόυν να υπάρξουν σωματέια δεν μπορεί να υπάρξει και χάντμπολ. Να τελειώσει η πλάκα παράγοντες είναι μόνο αυτοί που έχουν σωματέιο,που έχουν αγωνία πόσο θα κοστίσει ένα χειρουργίο και τόσα αλλά. Βοηθήστε το άθλημα βοηθώντας τα σωματεία τόσο απλά.

Anonymous said...

Όποιος θέλει να έχει σωματείο, να μάθει να πληρώνει όπως κάνουν και κάποιες άλλες ομάδες. Οι επιχορηγήσεις, τέλος. Αν δεν μπορούν, δεν πειράζει. Το άθλημα μπορεί να συνεχιστεί και χωρίς αυτούς, και με πολύ λιγότερους. Το πολύ-πολύ, να γίνει και το ανδρικό με την μορφή Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Όποιος μπορεί, θα παίζει. Όποιος δεν θα μπορεί, θα παρακολουθεί από την κερκίδα. Να και ένα μέτρο που θα αυξήσει τον κόσμο στις κερκίδες!

Anonymous said...

Αγαπητέ Κε Κόγκα είναι πολυ αξιόλογη η επιστολή καθώς και η παρέμβαση σας για το άθλημά μας αλλά θα πρέπει να δίνεται εσείς πρώτος το καλό παράδειγμα ,για αυτό καλό θα είναι να είστε εντάξει με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι στις παίχτριες που αγωνίζονται στην ομάδα σας.Αφήστε λοιπόν τις ανοιχτές επιστολές για κάποιους άλλους που σέβονται το άθλημα.Ακόμα μαθαίνω ότι και παίχτριες που αγωνίστηκαν και βοήθησαν τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια έμειναν απλήρωτες σταματήστε λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα για το αθλημά μας και προσπαθήστε να είστε φερέγγυοι και ειλικρινείς.

Anonymous said...

Είμαι ο 3:01 , και φυσικά οι διαιτητές πρέπει να πληρώνονται από τα σωματεία ,όπως γίνεται σχεδόν σε όλο τον κόσμο... Όσο για το ντροπή σου.... το επιστρέφω στον φίλο παράγοντα μαζί με την παράκληση να επιστρέψει και αυτός τα λεφτά που έχει κατασπαταλήσει όλα αυτά τα χρόνια για να παίζει με τους φίλους του τον "παράγοντα"..... Όποιο σωματείο δεν μπορεί να βρεί 30-50 χιλιάδες ευρό για να πληρώνει τα μεταφορικά του έξοδα να μην συμμετέχει στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών,μπορεί απλά να κάνει ανάπτυξη..... επίσης τα πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών να οργανωθούν σε επίπεδο περιφέρειας για να μην υπάρχουν μεταφορικά έξοδα... Είναι αυτονόητο ότι στις ηλικιακές κατηγορίες τα μεταφορικά και διαιτητές κτλ θα τα αναλαμβάνει η Ο.Χ.Ε αλλά επίσης με μια περιφερειακή οργάνωση που θα περιορίζει τα έξοδα στο ελάχιστο... Τα λεφτά των Ελλήνων είναι για να αθλούνται οι νέοι και όχι για να πίνουν μπύρες και να τρώνε παϊδάκια ... ψευτοπαράγοντες. Το θέμα των τραυματισμών θα έπρεπε να το είχατε λύσει απο χρόνια διεκδικόντας την ασφάλιση των αθλητών αλλά φυσικά είχατε άλλες "δουλειές" .....

Anonymous said...

μπαρμπαντρεα..τι ωραια που τα λες ρε παιδακι μου!το οτι χρωστας τους παντες στην ελλαδα γιατι δεν το λες?το οτι κοροιδευεις τις αθλητριες επισης?ασε που οι προτασεις σου ειναι αυτο που ψιθιριζουν ολοι!ε τι μας ειπες τοτε??ξεχασα..καιρο εμεινες ..επρεπε να καταλαβουμε πως..υπαρχεις!!αντε φωναξε παλι,,ολο προτασεις εισαι,,αλλα σε κλανουν σε ολες,,πως τα καταφερνεις!?!?!?

Anonymous said...

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ , ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΛΠ ? ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΑΥΡΑ ? ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ.
ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΜ ? ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ , ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΤΗ, ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΝΩΣΕΩΝ Η΄ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ , ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΚΛΠ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ

Anonymous said...

ΝΑΙ ΟΚ..... ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.... ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ? ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ... ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ? ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.....

Anonymous said...

ΦΊΛΕ ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΩΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΠΆΡΕΙ ΑΠΌ ΚΆΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΡΈΠΕΙ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΟΧΕ ΝΑ ΤΑ ΒΆΛΛΟΥΝ ΚΆΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΣΩΘΕΊ ΤΟ ΆΘΛΗΜΑ ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΈΡΟΥΝ ΌΛΑ ΤΑ ΒΆΡΗ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΗΓΩΡΕΙ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ [ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ] ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α--Ω ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η ΟΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. Η ΟΧΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΠΡΩΤΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΊΟ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΎΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

Anonymous said...

ναι 5:10 να μη πληρωθούν οι διαιτητές και για μιά χρονιά μέχρι να δούμε τι θα γίνει στα οικονομικά της χώρας . Γιατί αν θέλουν να λένε πως προσφέρουν στο άθλημα και αυτοί να το κάνουν εθελοντικά όπως το κάνουν όλοι οι παράγοντες και οι αθλητές . Γιατί τρέχουν απο παιχνίδι σε παιχνίδι , ποιά η προσφορά τους ; ΄οΛοι γνωρίζουμε γιατί το κάνουν , για να συμπληρώσουν το εισόδημα και μάλιστα με μαύρα λεφτά. Αν δεν είναι έτσι , πές μου εσύ για αυτούς που πέρασαν τα 50-60 χρόνια τους και ακόμη τρέχουν στα γήπεδα και κάνουν τους παρατηρητές και καθηγητές διαιτησίας. Όλα αυτά τα χρόνια μόνιμα κράτησαν το μαχαίρι και έδιωξαν όλα τα νέα παιδιά που ήθελαν να παίξουν διαιτητές και αν ανοίξω το στόμα ειδικά για τον σύνδεσμο Θεσσαλονίκης θα πως πολλά και κάποιοι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.
Αν θέλουν να λέγονται διαιτητές ή παρατηρητές για να βγάζουν χρήματα να το κάνουν, αλλά με παροχή υπηρεσιών, όπως όλοι οι επαγγελματίες , οι υπάλληλοι,οι προπονητές ή αθλητές που πληρώνουν φόρους 20 ή 23 % , αυτή η μαλακία πως η διαιτησία είναι λειτούργημα , αλλού .

Anonymous said...

Μιλάει για αναστολή των πρωταθλημάτων ο Κύριος...γιατί διαπίστωσε ξαφνικά πρόβλημα.
Μην τολμήσουν και κάνουν αναστολή.
Οι ομάδες έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους. Εχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες τους.
Εαν λίγους τους βολέυει η όποια αναστολή να το δηλώσουν ευθαρσώς. Κανεις δεν αντιπροσωπέυει κανέναν.
Όλοι απο μια διαφορατική ιδέα είναι.
Γιαυτο παμε απο το κακο στο χειρότερο.
Αλήθεια κύριε Κογκα? Πόσες πατρινές αθλήτριες έχετε βγάλει τόσα χρόνια? Δεν γίνονται όλα με τα χρήματα. Μάλλον αρχίζει και στερεύει το πουγκί.
Οποιος κάνει αναστολή πρωταθλημάτων θα έχει την ρετσινιά σε όλη του τη ζωή.
Σεβαστείτε τους αθλητές και κάντε το σκατό σας παξιμάδι για να τα βγάλετε πέρα οικονομικά.
Όπως κάνουμε και εμείς οι αθλητές αλλά και τα σωματεία.
Ας μην πληρωθούν για ένα μήνα οι υπάλληλοι. Ας σταματήσουν την εταιρία που τους καθαρίζει και την πληρώνουν με 700 ευρώ το μήνα. Ας πιάσουν όλοι μια σκούπα να δείς μια αθήνα κούκλα που λέει και ο Βέγγος.
Αλλά εμείς στο τρέξιμο και εσείς στις καρέκλες σας.
Βρείτε χορηγούς/ σπόνσορες.
Διαδώστε το άθλημα μέσω εφημερίδων και τηλεόρασης.
Δώστε κίνητρα στις ομάδες να αναπτυχθούν.
Σχεδιάστε πολιτική ανάπτυξης σε βάθος χρόνου.
Δεν είναι όλα τα κριτήρια με βάση τα οικονομικά.

Anonymous said...

Εκείνο που δεν έχω καταλάβει από τον κύριο που εδώ και χρόνια προκαλεί την ψυχική ηρεμία με τις κορώνες του είναι ο λόγος που μας φόρτωσε πάλι ένα από τα μανιφέστα του που για άλλη μία φορά αποτελεί μνημείο ...φιλολογίας!Κατά καιρούς έχω κρατήσει διαφορες από τις προτάσεις που έχει δημοσιοποιήσει ο κύριος Κόγκας που στην πραγματικότητα το μόνο που είχαν να δώσουν ήταν το παρών του. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα αόρατο χέρι γιατί αν υπήρχε δεν θα τον άφηνε να λέει τις αμπελοφιλοσοφίες του.Θα αρχίσω να λέω για τις πιστολιές που έχει ρίξει κατά καιρούς σε παίκτριες και προπονητές και θα πρέπει μετά να μας βγάλει ακόμη περισσότερα μανιφέστα θεωρίας και αερολογίας για να αντιστρέψει και πάλι το κλίμα. Δεν θα μπω στην λογική να του απαντήσω σε αυτά που "προτίνει" γιατί θα γίνω πιο κουραστικός από αυτόν και δεν το θέλω. Τώρα που έφυγε ο Σκιαδάς από την ιστορία και το παλεύει μόνος του καλά θα κάνει να ασχοληθεί με την ομάδα και ΜΟΝΟ και να μας αφήσει τον καθένα στον δικό του Γολγοθά.Εκτός και αν έχει τίποτα βλέψεις για την ΟΧΕ οπότε αλλάζει το πράγμα. Πάντως εδώ δεν κατάφερε να γίνει πρώτος στο γυναικείο μετά τον Κρανιώτη αφού τον έφαγε στην στροφή ο γιατρός χωρίς να έχει ομάδα.Οπότε τον βλέπω λίγο και για εκεί. Το ότι μας πετάει κάθε τόσο από μια φωτοβολίδα δεν σημαίνει ότι έχει να προσφέρει κάτι. Φέτος είναι η πιο δύσκολη χρονιά ξεκίνησε νομίζω από τότε που ξεκίνησε το άθλημα μας. Έχουμε μπροστά μεγάλα ζόρια, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με την κάθε αναλαμπή του κυρίου από την Πάτρα. ΦΤΑΝΕΙ!

Anonymous said...

Τι περίεργο? Μόλις θίχτηκε ο Αγγελούδης και ο Πιλαφάς εμφανίστηκαν όλως τυχαίως όλοι ο βολεμένοι και κάνουν προσωπικές επιθέσεις. Δεν μας λέτε καλύτερα τις προτάσεις σας για το άθλημα να γλιτώσει την κατάντια που το φέρατε? Είστε άπαιχτοι πάντως......

Anonymous said...

Μην αναστειλετε τα πρωταθληματα.
Καταργηστε τα.
Ετσι δεν θα εχετε και τον πονοκεφαλο,να δινετε εξηγησεις

Anonymous said...

Παπαγαλάκιααααααα!!!!!

Anonymous said...

8.37,οι διαιτητες τοσα χρονια προσφερουν και θα προσφερουν με τα ελαχιστα χρημματα που μας δινει η ΟΧΕ. Ολοι εσεις με τις μεγαλοφανφαρες σας φερατε το αθλημα στο πατο του βαρελιου, γιατι κ βολεμενος θα εισαι κ ολο κατι θα κονομας κ εσυ. Ας μας αφηναν να κανουμε τοσα χρονια πριν την διαιτησια ανεξαρτητη κ να κοβαμε κ παροχης υπερεσιων, αλλα ξερεις γιατι δεν εγινε γιατι με τα δικα μας λεφτα πηγαιναν οι συμβουλοι της ΟΧΕ διακοπες Χριστουγεννα - Πασχα με απιθανες Εθνικες νεανιδων κορασιδων (Ελβετια!!!!!!!).Αυτα τα λιγα αφηστε τους διαιτητες και ψαχτε αλλου για δρακους!! Οσο για την Θεσσαλονικη εκει κανετε ολες τις λαμογιες (παραγοντες-ομοσπονδια-παιχτες κλπ). Περιμενω την απαντηση σου.

Anonymous said...

ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.....ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ; ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ2 ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ 20 ΜΕ 25 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΧΕ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ.ΣΤΟ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΩΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000.ΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Η ΟΧΕ ΜΕ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ !!!!!!!!ΑΡΑ ΚΥΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ!!!!!!! ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...Α ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΗ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΝΤ-ΜΠΩΛΛ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΧΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ said...

Συμβούλιο λέει την Πέμπτη. Θα συνεδριάσουν λοιπόν οι ικανότατοι σύμβουλοι του Δ.Σ, εκπρόσωποι μεταξύ άλλων, των Σπάρτακου Αχαρνών, Φούρεσι Γλυκών Νερών, Φίλιππου Πολυδρόσου, Κούρου Σάμου, Δρομέων Άργους και δεν ξέρω ποιου άλλου ιστορικού ή πρωταγωνιστικού σωματείου, για να λύσουν τα προβλήματα του αθλήματος!!!!!

Και απ΄ότι λέγεται, αν το αόρατο χέρι δεν έχει καταληφθεί από τις γνωστές του ανασφάλειες, θα οδηγηθούμε σε ΓΣ. Απ' αυτές τις ωραίες στη Θεσσαλονίκη που έχει και ωραία γούστα. Που τα δελτία προπαγάνδας λένε ότι ήταν 70 άτομα, ενώ στην πραγματικότητα δεν ξεπερνάνε τα 30.

ΑΝ τελικά γίνει ΓΣ, η ευκαιρία είναι μοναδική. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Ζητάμε ονοματεπώνυμα και ταυτότητες εκπροσώπων. Ξεμπροστιάζουμε τις μαϊμούδες. Ας αποφασίσει μια φορά το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ για το άθλημα και όχι οι κολλητοί και οι παραγοντίσκοι.

Επειδή έχω αναφερθεί αρκετές φορές στην αγένεια και την απροθυμία ορισμένων υπαλλήλων μέσα στην ΟΧΕ και ύστερα από το έγγραφο του Πάγκαλου που προϊδεάζει για μελλοντικές εξελίξεις, πριν προλάβει κανείς να μου εύχομαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ κανείς υπάλληλος να μην βρεθεί σε κίνδυνο να χάσει τη δουλειά του. ΔΙΑΥΓΕΙΑ παντού, ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ της ΣΠΑΤΑΛΗΣ και οι μαϊμούδες στο ζωολογικό κήπο.

Anonymous said...

kaneis na min xasei tin douleia tou..... alla na gurisoun oloi stis organikes tous theseis. i oxe mporei na leitourgisei me 6 upallilous opws i antistoixi tis danias .... den xreiazontai 35-40 upalliloi pou "trwne" ton miso proipologismo !!!

Anonymous said...

ΚΥΡΙΕ ΚΟΓΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ???ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΚΟΨΑΤΕ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΤΕ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΓΟΒΕΣ Η ΜΠΟΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ!!!!!!! Α ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!! ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΙΚΑ ΤΙΣ ΚΟΨΑΤΕ????? ΤΗ ΦΡΕΖΕΡ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ?????? ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΓΚΑ??????

Anonymous said...

Παπαγαλακια σας τσουζει? Σας πειραξε τους κολητους σας?Αντιπροτασεις σε οτι λεει ο Κογκας εχετε? Αυτο ειναι το ζητουμενο γιατι σε τελευταια αναλυση ειναι μονος που μιλαεικαι κανει τις οποες προτασεις.ΕΣΕΙΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ?

Anonymous said...

ΣΕ ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Γ.Σ

Anonymous said...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥΖΑΝΑ!!!!!!!!!12.02

Anonymous said...

Φίλε 10.52 άρχισαν τα όργανα μαθαίνω στη Πάτρα , παίχτριες άρχισαν τις αγωγές για να πάρουν τα λεφτά τους.

Anonymous said...

Μια Ζωή στη μιζέρια και στη λαμογιά !!! Για αυτό και είμαστε το μόνο άθλημα που πέταξε στα σκουπίδια την υπέρβαση του 2004.

handballάκι λοιπόν !!!

Anonymous said...

papagalakia !!!!

Anonymous said...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥΖΑΝΑ.........02,58

Anonymous said...

TI MOY ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ? ΟΠΑ!ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑ......ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΑΠ.ΤΙ "ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ"......ΘΕΕ ΜΟΥ. ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΡΩΙΚΑ ΝΑ!ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ.