ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. Ο.Χ.Ε. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. Ο.Χ.Ε.

Στη χθεσινή συνεδρίασή του (6/9/2011) το Δ.Σ. της Ο.Χ.Ε. αποφάσισε ότι μετά τη μη αποδοχή του Ποσειδώνα Λουτρακίου και του Αρίωνα Πτολεμαϊδας να συμμετάσχουν στην Α1 κατηγορία η κενωθείσα θέση από την παραίτηση του σωματείου ΕΣΝ Βριλησσίων, δεν θα συμπληρωθεί, και το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 11 ομάδες. Επίσης με μια ομάδα λιγότερη θα διεξαχθεί και ο ά όμιλος της Α2 γυναικών μετά την παραίτηση του ΓΣ Κορωπίου.

Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και του τεχνικού επιτελείου αποφασίστηκε τόσο για λόγους οικονομικούς όσο και για λόγους αγωνιστικούς η μη δήλωση συμμετοχής της εθνικής Νέων στα προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος καθώς και της εθνικής εφήβων στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Εφήβων. Το ίδιο αποφασίστηκε και για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νεανίδων Α΄ όπου η Ελλάδα δεν θα δηλώσει συμμετοχή. Σε ότι αφορά τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας Γυναικών στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος αυτή θα εξεταστεί εκ νέου μετά τις οικονομικές εξελίξεις που αφορούν τις περικοπές στους προϋπολογισμούς των ομοσπονδιών.

Τέλος, το ΔΣ της ΟΧΕ ανέβαλλε για την επόμενη συνεδρίασή του μια σειρά αποφάσεων που αφορούν θέματα στελέχωσης εθνικών ομάδων και θέματα ανάπτυξης εν όψει των νέων οικονομικών δεδομένων.


www.handball.org.gr

43 comments

Anonymous said...

Πολλα χρόνια πίσω διστυχως...

Anonymous said...

APLA NTROPI.......!!!!
APISTEUTI KSEFTILA.....

KRIMA.....

Anonymous said...

Ντροπή θα είναι να μην έχεις να φας αύριο.

Anonymous said...

kala re pate kala kopsimo apo tis atnikes??kai pws tha anptyxthei to athlima me poioys paiktes na kopsete apo tous paxylous misthous giati den mas lene posa pernoun ta ypallhlakia sas?? ousstt ntroph!!!

Anonymous said...

Σε λιγο θα εχουμε ομοσπονδια χωρις εθνικες, χωρίς ομαδες και χωρις αθλητες. Μετά θα έχουμε γγα χωρίς ομοσπονδίες και χωρις αθλητισμό. Δεν είναι απλά πολλά χρόνια πίσω. Είναι η αρχή του τέλους. Πρέπει να παραιτηθεί όλη η ΟΧΕ και να ανατεθεί το άθλημα στη ΓΓΑ.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΧΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ said...

Δυστυχώς όταν έλεγα για εφαρμογή της νομιμότητας με τα χρήματα στο πραγματικό άθλημα και όχι σε κολλητούς και σπατάλες, οι ευνοούμενοι έσπευδαν να με υβρίζουν . Τώρα τι έχουν να πούν;

Αλλά τι να πει κανείς γι αυτή την διοίκηση.

Αποφασίστηκε λέει:
"Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και του τεχνικού επιτελείου"

Δηλαδή ποιοι κύριοι το εισηγήθηκαν; Δεν έχουν όνομα; Ο Σίμος; Ο Τόλης; Ο Γεωργιάδης; Ποιοι; Και οι άλλοι του ΔΣ; Τι είναι; Μογγόλοι και δέχτηκαν αμάσητα την "εισήγηση"; Ιδιαίτερα αυτοί που έχουν αγωνιστεί σε Εθνικές ομάδες;

"τόσο για λόγους οικονομικούς όσο και για λόγους αγωνιστικούς η μη δήλωση συμμετοχής της εθνικής......."

Για λόγους αγωνιστικούς; Τότε αποκλείστε και από το πρωτάθλημα της Α1 3-4 ομάδες, αφού ούτε αυτές έχουν το αγωνιστικό επίπεδο να λέγονται ομάδες Α1.

Πριν πάρετε τέτοιες αποφάσεις γιατί δεν βλέπετε τι κάνουν οι άλλες ομοσπονδίες; Τι στιγμή που εσείς κόβετε άκριτα τις Εθνικές ομάδες από τις Διεθνείς διοργανώσεις, οι άλλες ομοσπονδίες κάνουν αντάρτικο. Διαβάσατε την Καθημερινή μήπως; Αλλά εσείς απόλυτη σιωπή. Ούτε μια δήλωση, έτσι για το θεαθήναι.

Παρόλα αυτά εσείς ακόμα τσακώνεστε για το Παγκόσμιο και για ποιους κολλητούς προσλάβατε ή δεν προσλάβατε. Είστε αμετανόητοι. Αν τολμάτε, που δεν το κάνετε, βγάλτε στη δημοσιότητα τα πρακτικά του χθεσινού ΔΣ. Αλλά τα πραγματικά και όχι τα μαϊμού που φτιάχνει η Βάνα.

Το μόνο που σας απομένει είναι η παραίτηση, έντιμη και αξιοπρεπής πράξη. Ο Μπάμπης Μαναβής αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Με ενδιαφέρον δε αναμένω τις ενέργειες του ΠΣΑΧ.

Anonymous said...

καλα για τοσο σοβαρα θεματα δεν απαιτείται αποφαση γενικης συνελευσης?μπορει το διοικητικο συμβουλιο να αποφασιζει για τοσο σοβαρα θεματα?

Anonymous said...

Απίστευτο κι όμως ελληνικό... Το Δ.Σ. της ΟΧΕ... περνάει στην ιστορία, καθώς γίνεται η πρώτη ομοσπονδία που στην ουσία διαλύει τις εθνικές ομάδες χάντμπολ!

Συγκεκριμένα έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και του τεχνικού επιτελείου αποφασίστηκε τόσο για λόγους οικονομικούς όσο και για λόγους αγωνιστικούς η μη δήλωση συμμετοχής της εθνικής ομάδας νέων στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, της εθνικής ομάδας εφήβων στα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος και της εθνικής ομάδας νεανίδων Α' στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Όμως η κατρακύλα δεν αφορά μόνο τις μικρές εθνικές ομάδες. Στην Ομοσπονδία είναι σχεδόν αποφασισμένοι να μην κατεβάσουν στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και την εθνική ομάδα γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει κληρωθεί σε προκριματικό όμιλο με αντιπάλους την Πορτογαλία και τη Σερβία, με τους αγώνες να ξεκινούν τον Οκτώβριο.

Το κόστος της συμμετοχής της φθάνει στα 70.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση μη συμμετοχής θα έχει ποινή αποκλεισμού ενός έτους και πρόστιμο 15.000 έως 20.000 ευρώ!

Αυτό τι σημαίνει; Πως η ομοσπονδία «μετράει» την οικονομική διαφορά και είναι αποφασισμένη να μην δηλώσει τη γυναικών για να γλιτώσει τα 50.000, αγνοώντας βεβαίως την ξεφτίλα από μια τέτοια απόφαση!

Ακούγεται απίστευτο βεβαίως, αλλά στην ουσία δεν υπάρχει κανένα απολύτως μέλλον και στην εθνική ανδρών του συγκεκριμένου αγωνίσματος, από την στιγμή που «τελειώνουν» οι μικρές εθνικές ομάδες του αθλήματος.

Θεωρητικά, οι «μικροί» θα είναι αυτοί που σε δύο - τρία χρόνια θα στελεχώσουν την ανδρών, αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν προβλέπεται...

Anonymous said...

Η αλήθεια είναι ότι ορισμένες εθνικές ομάδες, όπως παίδων, κορασίδων, νεανίδων, δεν χρειάζονται. Το άθλημα δεν τελειώνει εδώ, απλά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, οι σωστές και γενναίες απόφάσεις μπορεί να το κάνουν βιώσιμο.

Anonymous said...

1) ΓΙΑ ΤΟΝ 4:43 ''Ντροπή θα είναι να μην έχεις να φας αύριο.'' , ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ....!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΜΩΣ....ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !!!! ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.....!!ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ....Κ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ.....ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ....ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΕΞΟΔΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ....ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ...ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΑΝΜΠΩΛ ΡΕΖΙΛΙ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ....ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITE,ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.....!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ - ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΓΕΝΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ..... ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...!!!!
ΔΙΛΑΥΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.....Κ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΝ ΑΦΟΒΑ....!!! ΑΝΤΙ ΤΩΡΑ.....ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ....!! ΚΡΙΜΑ!!!

Anonymous said...

xwris to koropi asximine to elliniko handball gia tin ginekia omada anaferome

Anonymous said...

οντως ακουγεται ακραιο να μην συμμετασχουν οι μικρες εθνικες στα προκριματικα.οι περισσοτεροι δεν φανταζεστε που εχει φτασει η οικονομικη δυσπραγεια της οχε.αυτοι που ξερουν λενε οτι θα ειναι κατορθωμα αν ολοκληρωθουν τα πρωταθληματα για φετος

Anonymous said...

are pasokaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! aytoi pou anelavan to pagkosmio molis pirane to ravasaki gia pou paei to karavi pidixane apo ayto.tora ta ferefona ypografoun to telos tou athlimatos..

Anonymous said...

I OXE ME 2.2 EKATOMURIA PROIPOLOGISMO PIRE AYTES TIS GELIES APOFASEIS..... STIN LOGIKI PASOK GIA NA PROSTATEYSEI TA SUMFERONTA TWN 35+ UPALLILWN TIS ... POU ANAKATEYOUN TO FRAPE APO TIS 09:00 MEXRI TIS 13:00... EINAI WRA NA MILISEI O PRAGMATIKOS KOSMOS TOU HANDBALL..... PERIMENW TIS DILWSEIS 1)TOU SUNDESMOU ATHLITWN 2)TWN OLYMPIONIKWN TOU ATHLIMATOS 3)TWN DIETHNWN ATHLITWN 4)TWN KATAKSIWMENWN PROPONITWN KTL. O LOGOS UPARKSEIS TIS OXE EINAI I LEITOURGIA TWN PRWTATHLIMATWN KAI TWN ETHNIKWN OMADWN ,ME TIN APOFASEI TOUS STIN OUSIA AUTOKATARGOUNTAI..... EINAI APARAITITO NA EPEMVEI I G.G.A KAI O YPOURGOS..... EINAI KSEFTILA TERASTIWN DIASTASEWN.... APLA NTROPI SAS KAREKLOKENTAYROI TIS OXE.....

Anonymous said...

eiste gelioi kai aneparkeis...

Anonymous said...

Δηλαδή η ομοσπονδία αποφάσισε να καταργηθούν οι εθνικές ομάδες ΕΦΗΒΩΝ, ΝΕΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ και ΝΕΑΝΙΔΩΝ Α και να συνεχίσουν να πληρώνουν ένα manager εθνικών ομάδων (που θα διαχειρίζεται 1,5 εθνική ομάδα) και ένα υπεύθυνο ανάπτυξης και κάποιους ΠΟΠ που θα κάνουν street handball. Eγώ που δεν ξέρω αναρωτιέμαι:
1. Μήπως είναι πολυτέλεια να έχεις έμμισθο manager (και μάλιστα αποσπασμένο - είναι πρωτοπορία να προηγείται όλων των ομοσπονδιακών προπονητών), όταν αποφάσισες να μην έχεις εθνικές ομάδες
2. Γιατί την δουλειά που κάνει ο υπεύθυνος ανάπτυξης (Ιατρούδης) δεν μπορεί να την αναλάβει ο αντίστοιχος προπονητής ανδρών και γυναικών,
και τα χρήματα που θα εξασφαλίσεις από τους παραπάνω να δοθούν σε ομοσπονδιακούς προπονητές ώστε να λειτουργήσουν οι εθνικές ομάδες έστω και υποτυπωδώς
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΑΝ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, Η ΟΧΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ : ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ. ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ: 1). ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ 2004 Κ 05 (Κ ΜΗ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΙΣΩΣ ΤΟ 5% ΜΟΝΟ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ) ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΑ. 2). ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ 3). ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 3). ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ STREET K ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ 4). ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ (Κ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕ Κ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ). 5) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΙΑ....
ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....

Anonymous said...

ρε σεις, γιατί να υπάρχουν Εθνικές ομάδες και πρωταθλήματα, προσφέρουν κάτι? Αρκεί να παίρνει απόσπαση ο Ιατρούδης και 2000 ευρό τον μήνα και τα προβλήματα λυμένα. Έτσι Στέλιο?

SNIPER said...

Ο αυτοευνουχισμος ως μεσο λυτρωσης !

Anonymous said...

o manager twn ethnikwn omadwn einai aparaititos..... ftanei auti i aidia opou prepei na mpainoun oloi se ena kalathi ..... isws einai o monadikos anthropos pou douleuei pragmatika kai aksizei kai to teleutaio euro apo auta pou pernei..... gia tous uperarithmous upallilous tis oxe ..... mougka ??? den milaei kaneis ?
to frapogalo na einai kalo kai ta nuxia makria gia na ksinomaste ? me ena meso oro 20.000 euro etisios pou pernei o kathe upallilos kai peripou gia peripou 40 upalliloous milame gia leitourgika eksoda 800.000 euro mono gia misthous + leitourgika eksoda (enoikio,odoiporika upallilwn ktl) gia plaka trwne ena ekatomuriaki mono gia na uparxoun...... kai twra pou prepei na allaksei auto to kathestos kai kapoioi na stamatisoun na trwne kai logariasmo na min dinoun oi fwstires tis oxe vrikan tin lusi na pausoun tis ethnikes omades ......KSEFTILA. to athlima prepei na perasei sta xeria tis g.g.a mexri na vrethei lusi kai oloi oi apospasmenoi stis organikes tous theseis.....

Anonymous said...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΧΕ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ..ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΓΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!!!!!!!!!ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 14 Η 16 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. 2 ΛΟΓΙΣΤ, 2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ, 1 ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.1 ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ, 2 ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,2 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ,1 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ,1 ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΤΕΧΙΚΟ, 1 ΚΛΗΤΗΡΑ, 1 ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,1 ΣΤΗΝ ΕΣΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ?????ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 10 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!!!

Anonymous said...

ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΓΚΑΙΕΣ!!! ΤΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΗΤΕΣ ΤΟΥ??? ΚΡΙΜΑ

Anonymous said...

Ξέρει καποιος να μου απαντησει πόσους υπαλλήλους εχει η αντίστοιχη ομοσπνδια της Δανίας που θεωρείται μια απο τις πιο κερδοφόρες?

Anonymous said...

δηλαδη ρε μαγκες της οχε τι κινητρο θα δωσουμε στα παιδια αν οχι το κινητρο της συμμετοχης στις μικρες εθνικες ομαδες

Anonymous said...

αν καταλαβα καλα οι υπαλληλοι πληρωνονται απο την οχε και οχι απο το κρατος?

Anonymous said...

pou einai o sypxe??pou einai psax??

Anonymous said...

makari na itan 14-16 opws les file mou sou ksefeugoun polloi..... o arithmos paei panw apo trianta sigoura ..... (enwseis ktl,grafeia tupou ktl) sas lew ena ekatomuriaki feugei aera gia ta leitourgika eksoda tou magaziou.....

Anonymous said...

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΠ, ΚΟΚ, ΜΟΠ, ΤΟΚ Κ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ- 60.000 ΕΥΡΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ????

Anonymous said...

Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΕΠΕΣΕ ΒΑΡΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ HANDBALL. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΝΥΜΟΣΗΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....

Anonymous said...

re edw ta pasokoskula exoun stamatisei na plirwnoun tin ethniki omada antrwn edw kai xronia..... tous monadikous anthropous pou kataferan estw kai gia mia stigmi na vgaloun to athlima apo tin pliri apaksiosi..... einai zitima an pairnoun 1000-1500 euro to xrono oi diethneis me tin andrwn kai paizoun giati goustaroun...... oi apolaves tou kathe diethni etisios einai ligoteres apo to miniatiko enos upallilou tis oxe.alla oi kseftilismenoi den fovountai tipota gt den exoun tsipa. ean oi athlites kai oi proponites den tous petaksoun apo tin oxe den prokutai na allaksei tipota..... supxe kai psax exoun twra to mpalaki ean den kinithoun einai sunipeuthinoi kai anaksioi ekproswpoi tou xwrou tous..... piasate pato kyrioi kai kyries tis oxe !!!!!!

Anonymous said...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΧΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΞΑΝΑΕΒΑΛΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ... ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ... ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .....

4:2 said...

Δεν γινεται να μην αφηνετε να παιξουν οποιασδηποτε ηλικιας η φυλου Εθνικη μας ομαδα σε οποιοδηποτε προκριματικο γκρουπ η φιλικο παιχνιδι!!!!Να σας δω τι θα πειτε στα παιδια που ακολουθουν τη Εθνικη ομαδα των νεων,που προσφατα επαιξαν στη Θεσσαλονικη, αν σας ρωτησουν γιατι δεν θα παιξουν στο προκριματικο γκρουπ η γιατι δεν θα παιξει η Εθνικη γυναικων τα δικα της παιχνιδια!!!!Δεν γυρναμε χρονια πισω παιδια,αυτα ειναι πρωτογνωρα πραγματα....Απλα διαλυομαστε και ας μην θελουμε να το πιστεψουμε!!!!!

Anonymous said...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΕΙΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ STREET HANDBALL. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ FINAL FOUR ΣΤΟ STREET. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΘΕΣΗ VIP ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ.

Anonymous said...

Stelio, Fyge..........

Anonymous said...

den lipame tin omada tou tsav itane poli tixeri omada katafere k pige s ola t evropaika s ola t pagkosmia k pragmatika tous ferthikan san athlites eppagelmaties... iethniki tou kiriou georgiadi dn pige s oute mia diorganosi ine gemati apo talenta asxeta pou o koblexikos georgiadis pernei perissotero tous dikous tous.. apo ekei k pera k aftous p pernei sta legomena camp tous ferete athlia k to mono kalo p tha vgei apo afto ine aftos o anthropos o koblexikos k akinonitos na min exei ethniki omada k na boresoun na vgoune alithina talenta ... ntropi i apoxi apo evropaikes diorganoseis dn ftanei p san neoi athlites dn boroume na kanoume onira stis omades gt dn iparxoun lefta k dialionte oles ekopsan k to oniro tis ethnikis omadas. handball pezoume gt goustaroume k gt gia mas ine i zoi mas oute g t lefta oute g tpt dexome tin katastrofi tin oikonomiki alla oxi k tin katastrofi ton oniron !!! figete oloi oso pio makria boreite apo to handball k afiste na dioikithei apo neous k mono anthropous.. lefta dn tha exoun alla oute k eseis exete ... FILIA POLLA !!!!!

Anonymous said...

μικρε ασε το πληκτρολογιο και πιασε καμια μπαλα .

Anonymous said...

Παρόλο που δεν υπάρχει λόγος, λέω να το σχολιάσω, κι ας μην το δει κανένας...Λεφτά το άθλημα δεν έχει, δόξα μέσω της - έτσι κι αλλιώς απαξιωμένης - Εθνικής ομάδας, μόλις κόπηκε και ο γιος μου θέλει να ασχοληθεί με το άθλημα. Να τον αφήσω? Απαντήστε και κερδίστε!

Anonymous said...

ΦΤΑΝΕΙ ΗΛΙΑ ΜΟΥ Η ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ , ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Κ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΦΤΑΝΕΙ . ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ, ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .

Anonymous said...

Παρόλα αυτά εσείς ακόμα τσακώνεστε για το Παγκόσμιο και για ποιους κολλητούς προσλάβατε ή δεν προσλάβατε. Είστε αμετανόητοι. Αν τολμάτε, που δεν το κάνετε, βγάλτε στη δημοσιότητα τα πρακτικά του χθεσινού ΔΣ. Αλλά τα πραγματικά και όχι τα μαϊμού που φτιάχνει η Βάνα.

Το μόνο που σας απομένει είναι η παραίτηση, έντιμη και αξιοπρεπής πράξη. Ο Μπάμπης Μαναβής αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙΜΗΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ , ΔΕΝ Σ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΠΩΣ Η ΒΑΝΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ;
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΣΟΥΝ Κ ΕΙΣΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΟΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ;

Anonymous said...

Καλά κάνει και μιλάει, ας μιλάει κρυμμένος πίσω από όπου θέλει, εμένα με ενδιαφέρει να μαθαίνω αλήθειες, αν ενοχλήσε λαμόγιο κλείσε τα αυτιά σου, και άσε όποιον θέλει να ενημερωθεί και να κρίνει. Αν έχεις ματζαφλάρια πες τη δική σου διαφορετική άποψη, και άσε τον ΔΙΑΥΓΕΙΑ και όποιον άλλον θέλει να λέει ότι νομίζει.
Λαμόγια, τα blogs είναι μεγάλη ελευθερία, τα φοβάστε φαίνεται...

Anonymous said...

ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ "Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ"ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ,ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΗΣΗΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΟΜΑΔΕΣ Α1,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΔΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΗΣΗ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΚΙ ΑΠΟΕΙΔΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ "ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΕΩΝ"ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ.ΣΩΜΑΤΕΙΑ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ,ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΚΟΜΗ.

Anonymous said...

esi re file den prepei na vlepeis oute 1 metro brosta sou!!!

ti vlakeies les- sigrineis to handball me ta alla a8limata!!! an einai dinato - exeis dei kamia xorigia sovari ta telftaia 10 xronia sto a8lima ektos twn proedrwn twn omadwn. ta alla a8limata pou les ta pairnoun apo ton opap kai apo tin tileorasi mi ginesai kourastikos.

ase pou ta kommatika kritiria kiriarxoun sto handball (diladi ta stelexi tis omospondias ap oti fainetai diorizontai oxi me vasi ta prosoda alla me vasi to xrwma) 8a mas parei 100 xronia na ftasei to a8lima se ena aksilogo epipedo opws deixnoun ta pragmata distixws!!

den iparxoun vaseis alla oute kai sxedio

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ,ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ,ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ,ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ.ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΔΕ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ "ΚΟΣΜΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ" Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ.ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ,ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ.ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ.ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΑΝΘΑΣΤΟΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΑ.