Χρυσή η ΕΛ.ΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χρυσή η ΕΛ.ΑΣ

ΧΡΥΣΗ Η ΕΛ.ΑΣ

Στο μεγάλο τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ώρα 19.00 στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα η Ελληνική Αστυνομία επικράτησε του Λιμενικού με 25-24 και πήρε το χρυσό για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Στο μικρό τελικό ο Στρατός Ξηράς επικράτησε της Πολεμικής Αεροπορίας με 40-34.

Η διοργάνωση ήταν υποδειγματική σε όλους τους τομείς.

Στους τελικούς έδωσαν το παρών ο αρχηγός του Λιμενικού σώματος Κων/νος Σούλης, ο Διευθυντής του ΑΣΑΕΔ αντιπτέραρχος κ. Αθανασίου, ο υποστράτηγος της Αστυνομίας κ. Χατζηγάκης και ο κλαδάρχης προσωπικού του Λιμενικού αρχιπλοίαρχος Νικόλαος Σπανάκος.

Ο προπονητής τη Αστυνομίας Δημήτρης Βελαώρας δήλωσε: «Ήταν ένας πολύ καλός τελικός σε μια πολύ καλά οργανωμένη διοργάνωση. Ο τερματοφύλακας Γιώργος Μπάρμπας κατέβασε τα ρολά και υπήρξε εγγύηση για τη νίκη ενώ οι Μαστρογιάννης και Λάππας μαζί με τον Τσέλιο και τα άλλα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Εμείς οφείλουμε τα χρυσά μετάλλια που έχουμε πάρει τα 3 τελευταία χρόνια, στο γεγονός ότι είμαστε όλοι μια παρέα και αγωνιζόμαστε με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».



Ο Βαγγέλης Ρασπίτσος τερματοφύλακας του Λιμενικού σχολίασε: «Υπήρχαν δυο ισάξιες ομάδες. Κάθε χρόνο ο τελικός έχει και την αστυνομία και το Λιμενικό. Και το αποτέλεσμα κρίνεται πάντα στις λεπτομέρειες. Θέλω να επισημάνω πως του χρόνου πρέπει να είναι και οι έξι ομάδες στους αγώνες, που πια αποτελούν θεσμό.

Ο Γιώργος Παρούσης προπονητής του Στρατού Ξηράς δήλωσε: «Τόσο ο τελικός όσο και ο μικρός τελικός ήταν πολύ καλοί αγώνες. Εμείς πήραμε το χάλκινο. Έχουμε μια γλυκόπικρη γεύση γιατί θέλαμε να είμαστε στον τελικό».

O Kυριάκος Λάππας που ανήκει στην αστυνομία, και κατά γενική ομολογία ένας από τους καλύτερους παίκτες του τελικού, δήλωσε: «Πάντα οι αγώνες Λιμενικού και Αστυνομίας είναι ντέρμπι. Αυτός ήταν ο καλύτερος τελικός των τελευταίων ετών. Επίσης αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά πως οι Ένοπλές Δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας αγαπούν το χάντμπολ και αυτό αποδείχθηκε και από την παρουσία του κόσμου αλλά και από την παρουσία στους τελικούς των επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας»

Ο Γιώργος Ασαρίδης προπονητής της Πολεμικής αεροπορίας, ο οποίος πέτυχε 24 γκολ στον μικρό τελικό σχολίασε: «Αυτό που κρατάμε από τους αγώνες είναι η θαυμάσια διοργάνωση του Λιμενικού σώματος και η φιλοξενία από το Δήμο Βύρωνα στο κλειστό γυμναστήριο. Τα παιχνίδια αγωνιστικά είχαν εξαιρετική ποιότητα και ο κόσμος την τελευταία ημέρα των αγώνων χειροκρότησε με ενθουσιασμό όλες τις ομάδες. Η παρουσία των επικεφαλής των Ενόπλων δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας αυτή»

10 comments

Anonymous said...

στις κοινωνιες που παραπαιουν,τα "σωματα ασφαλειας",ειναι ενα ασφαλες καταφυγιο

Anonymous said...

εδω δεν πανε να δουν τελικο κυπελλου,θα πανε να δουν τον τελικο του πρωταθληματος ενοπλων?

Anonymous said...

Στέλιο ακόμη να φύγεις..........;

Anonymous said...

GIORGO MPARMPA SHKOSE KAI ALLH KOYPA MHN STAMATAS..............OLES OI KOYPES EINAI GIA SENA....OLA TA BRILISSIA...........EINAI MAZI SOY......TORA POY DEN PAIZEI O KARANIKOLO.....DEN EXOYN TYXH....KONTOS.....

Anonymous said...

ΣΤΕΛΙΟ ΦΥΓΕ........

Anonymous said...

για κοιτα ρε,με τί κουπες ασχολουνται !!!

Anonymous said...

Γράψτε τι έγινε στον τελικό των Ενόπλων Δυνάμεων! Έχω πεθάνει από την αγωνία μου...

Anonymous said...

στο γραφειο τυπου της ομοσπονδιας θα τα μαθεις ολα

Anonymous said...

Άιντε, άιντε, ειρωνικά το λέω φιλαράκι, αφού κατάντησε το πρωτάθλημα ενόπλων να είναι η σημαντικότερη είδηση μια βδομάδα πριν το πρωτάθλημα, καταλαβαίνεις σε τι τέλμα έχει πέσει το άθλημα...

Anonymous said...

Σωστά τα λες φίλε 10:24 Σκέπτομαι ότι είναι το ερσιτεχνικό άθλημα που τα τελευταία χρόνια εχει βγάλει τους περισσότερους καλούς Ελληνες αθλητές-παίκτες στο εξωτερικό,να μην πούμε ονόματα και τους χαίρονται οι ξένοι και αυτό το αθλημα δεν εχει ζωή και τύχη στην χώρα παραγωγής τους.Αν είναι δυνατόν!Αυτή η Ο.Χ.Ε.δεν μπορεί να βρει κανένα επιχείρημα να πείσει τους αρμοδίους να βοηθήσουν? Τι κάνει?