Υγιεινός περίπατος στα Χανιά για τον Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Υγιεινός περίπατος στα Χανιά για τον Δούκα

Με το δεξί ξεκίνησε στο νέο πρωτάθλημα και ο Δούκας που δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει στα Χανιά τον Κύδωνα με 35-17.

ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 17-35

Τα δεκάλεπτα: 3-6, 6-12, 8-16 (ημχ), 11-23, 15-29, 17-35

ΚΥΔΩΝ (Μάνος Οικονομάκης): Ρηγάτος, Καμαριανάκης, Φαλτσέτας 2, Γεωργιάδης, Σπυριδάκης, Κρασουδάκης 1, Γρηγοράκης 4, Κοκολοδημητράκης 5, Ξανθουδάκης 2, Μιχελάκης, Καφφάτος, Σταμπουλής 3.

ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Γεωργιάδης, Τσακνής, Μαγκαφουράκης, Μουντζουρίδης 4, Γεωργίου 2, Τόμπρος 2, Τζηράς 7, Γκέρτσος 3, Παπαδιονυσίου 4, Αργυράκης 2, Κοβογλανίδης 1, Μαστορογιάννης 6, Κοτελίδας, Ακάλεστος 4.

Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, δίλεπτα: 3-5, Πέναλτι:1/1-4/5

7 comments

Anonymous said...

ekei sta xania ligi aytognosia kai aytosebasmos den yparxei ?

Anonymous said...

Ντροπή παιδιά . Χωρίς παίκτες αλλά κυρίως χωρίς προπονητή δεν γίνεται.
Όσο καλή διάθεση και να υπάρχει αυτό που είδα το Σάββατο ήταν για λύπηση. Παραιτηθείτε πριν διασύρετε και άλλο το όνομα που έχετε φτιάξει ορισμένοι στο χαντμπολ . Όσο για την αρχική επτάδα και τον περιφερειακό μας … . Καλός ο μικρός τ/φ προσέξτε το παιδί αυτό είναι αμαρτία να πάει χαμένο .

Anonymous said...

Παρότι το τελευταίο που απασχολεί τον κόσμο τοπικά και πανελλαδικά είναι το χαντμπολ και μάλιστα οι λεπτομέρειες σχετικά με την ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΔΩΝΑ, Για την κατάσταση ... που είδαμε το Σάββατο.... απλά και δεν έπρεπε να κατέβει η ομάδα και δεν έπρεπε να της επιτραπεί να κατέβει και εξηγούμαι. Ομάδα που ΔΕΝ έχει και δεν κάνει τίποτα για να έχει παιδικά κλπ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ δεν μπορεί να συμμετέχει ...(ευθύνη ΟΧΕ)[μικρή, θάχαμε πέσει να την "φάμε" αν...]Παρακάτω.
Σύμφωνα με την απλή νομοτέλεια του αθλητισμού χωρίς παιδάκια και να ξανάβρισκαν κάποια καλόπαιδα κάποια λεφτά και κάποια Σέρβικα ναυάγια δεν θα μπορούσε να γίνεται αυτό επ' άπειρον !!! Ποιός φαίει λοιπόν ; (Για την έλλειψη παιδικών και μέλλοντος ) Όσο, προφανώς πιά και να λειτούργησαν για την αυτοπροβολή τους και χρησιμοποίησαν το χαντμπολ για να πάνε πού ; στο ... ποδόσφαιρο!!! (;)ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ βέβαια οι δυό δικηγόροι και οι τσανακογλύφτες πούχαν μαζευτεί τριγύρω τους. Σε καμία περίπτωση δε φταίει και ο φραγκοφονιάς και το σόι του. Οι παλιοί παίκτες και παράγοντες ναι φταίνε λίγο, είναι ανεπαρκείς, λίγοι... Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ όμως του σωματείου Α.Ο. ΚΥΔΩΝ, με τα βενιζέλεια και τα σκάκια που πριν 10 χρόνια πήρε ένα "έτοιμο" τμήμα (χωρίς παράγοντες και με όχι καλά παιδιά...) 10 χρόνια ΔΕΝ ΤΑΒΡΗΚΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ παλιό παράγοντα παίκτη, προπονητή ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ !!! Ε ας μην ξεφτίλιζε το σωματείο, το άθλημα που δεν αγάπησε και την πόλη στο κάτω κάτω - κάτω με αυτό το συνονθύλευμα βλακείας και συμφέροντος απίθανων. Πάικτες ΧΆΝΤΜΠΟΛ τρείς (;)έτσι και έτσι όλοι οι άλλοι ή μικροί ή άσχετοι, επίπεδο τοπικού, προπονητής που δεν έχει ποτέ δουλέψει σε ομάδα πουθενά (γυμναστής - μπάρμαν) έφορος που "έφτιαξε" τους γιούς του αλλά όχι 5-6 δελτία [το πήρε είδηση την Παρασκευή !!!]όχι ότι θάλαζε βέβαια κάτι ... ΑΑΑΑΠΙΘΑΝΟΙ... Απροετοίμαστοι, απείθαρχοι,άφραγκοι, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ σχέδιο, μπούρδες δηλώσεις στην τοπική τβ, ΔΡΑΜΑ ΚΛΑΜΑ... ΧΑΛΙΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ. εδω σχεδόν όλοι εμείς ΑΝΩΝΥΜΟΙ αυτοί εκεί οι ρεζίλιδες με ονοματα οι λίγο οι παίκτες Στέφανοι:ξανθουδάκης κοκολοδημητράκης που συμμετέχουν στο καραγκιοζιλίκι και το νομιμοποιούν (μιντηλάκης δεν έπαιξε αλλά φταίει, ρηγάτος θα πάρει μια εμπειρία αν δεν φρίξει, οι άλλοι ...αστα, Σωματειο Κυδων και Προεδρας ,,,καραρομπα, "προπονητήε" ντροπή ή μαλλον αναίσχυντος, μπαμπας κοκό = αχαρακτηριστος δεν σέβεται τον εαυτό του και το επίθετο που καλώς ή κακώς έχει φτιάξει στο άθλημα ΝΤΡΟΠΗ.

Anonymous said...

Μπράβο ρε μεγάλε καλα τα λες...σε λίγο θα πάρεις και βραβείο όσκαρ!!δακρυσαμε πραγματικά...αλλα πολυ κακια ρε φίλε μου...οπα χαλάρωσε...την άλλη φορά να μας λες και το ονοματακι σου απο κάτω...κότα λυρατη!!!κάτι τέτοιοι καραγκιοζηδες σαν κι εσένα έχει η κοινωνία και πάμε κατα διαόλου!!!γιατί δεν αναλαβανεις ΕΣΥ τα ηνία αυτού του τόπου άραγε!!;και κάτι για το τέλος...το ξέχασα πολυ σημαντικό...είσαι πολυ μαλακ......!!!!!

Anonymous said...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΛΟΓΩ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ … ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

Anonymous said...

12 kai 1 daxi katalavame pii iste !!! Bravo sas ! o enas me tin analisara tu kio alos me tin lisara tu, kurase ALA EXI DIO O ENAS, vrizi o ...tsanakogliftis. i alithia ine mia : I omada den iparxi kai den eprepe na katevi ke ftene o proedros i 2-3 pu xerun na pezun ke i...kolokoko... des...kali anastasi

Anonymous said...

Εγω ...που..σταρα 1.23 μπορω να σε βρισω και απο κοντα εσυ με βλεπεις και φευγεις. Γυρνα τωρα στην τρυπα σου σκουλικι