Ολοκληρώθηκαν τα φιλικά στα Σκόπια με την Πρίλεπ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολοκληρώθηκαν τα φιλικά στα Σκόπια με την Πρίλεπ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκαν και οι δύο φιλικές αναμετρήσεις τις Ορμής Λουξ στο Πρίλεπ των Σκοπίων με την τοπική ομάδα. Στην αναμέτρηση της Τετάρτης, οι λέαινες ηττήθηκαν με 24-22, κυρίως λόγω αδράνειας της άμυνας στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Τα γκολ για την πατρινή ομάδα σημείωσαν οι, Καράγιωργα 2, Πένεφ 4, Στρατάκη 3, Στανκούτε 2, Νιπαραβιτσιένε 4, Ανθίτση 7.

Σήμερα, Πέμπτη, μετά από ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι με πολλές δίλεπτες αποβολές και για τις δύο ομάδες, οι λέαινες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 16-16 (ημ. 8-8). Οι αθλήτριες του Μπόρις Τσουρλέφσκι έπαιξαν εξαιρετική άμυνα, ωστόσο τα πολλά δοκάρια στην επίθεση, όπως και τα τρία χαμένα πέναλντι τους στέρησαν τη φιλική νίκη.

Τα γκολ της Ορμής Λουξ σημείωσαν οι, Καράγιωργα 7, Στανκούτε 5, Πένεφ 2, Ανθίτση 2.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο της Πρίλεπ βρέθηκαν 800 περίπου θεατές, δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα και χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες. Τους αγώνες παρακολούθησαν και πολλοί Έλληνες, μεταξύ των οποίων οι γονείς της Νάνσυ Στρατάκη, οι γονείς της Κατερίνας Βαφειάδου, ο προπονητής Σωκράτης Βακάλης με τη σύζυγό του καθώς και αρκετές πρώην συναθλήτριες της Κατερίνας Βαφειάδου από τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας. Την Ορμή Λουξ συνόδευσαν στα Σκόπια ο Πρόεδρος Ανδρέας Κόγκας, το Μέλος του Δ.Σ. Διονύσης Γιακουμέλος και ο φίλος της ομάδας, Σάκης Παπαδόπουλος.

No comments