ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΛΟΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΛΟΣ

Ο παλιός διεθνής παίκτης του χάντμπολ Δημήτρης Σκάρλος προερχόμενος από τα σπλάχνα του Πανελληνίου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Πανελληνίου ΓΣ επιστρέφοντας μετά από 20 χρόνια στο «σπίτι του» . Ο Δημήτρης Σκάρλος ξεκίνησε την θητεία του στο χάντμπολ το 1981 στον Πανελλήνιο όπου παρέμεινε έως το 1991. Συνέχισε από το 91-93 ως παίκτης στον Αθηναϊκό και από το 93-95 ήταν παίκτης και προπονητής στο σύλλογο Λυκαβηττός που μετονομάστηκε κατόπιν σε Ολυμπιακό.
Η προπονητική του θητεία ξεκινάει από το παιδικό του Πανελληνίου 86-91. Στη συνέχεια 95-96 αναλαμβάνει το Λεωνίδα Αγ Αναργύρων ως παίκτης –προπονητής και τους Αχαρνής 97-99 ως παίκτης προπονητής, μετά πάει στον Παράδεισο Αμαρουσίου έως το 2002, στη συνέχεια 2003-2004 αναλαμβάνει ως τεχνικός σύμβουλος στη Νέα Ιωνία, ακολουθεί ο Σπάρτακος Μενιδίου. 2007-2008 διετέλεσε προπονητής του Ηλυσσιακού (Α1 ανδρών), ενώ την περίοδο 2006-2010 συνεργάστηκε με την ΟΧΕ ως τεχνικός σύμβουλος και αναπτυξιακός προπονητής. Το 2011 υπήρξε προπονητής για ένα τρίμηνο στον ΓΑΣ Καματερού.

Ο Δημήτρης Σκάρλος σχετικά δήλωσε :
«Με συγκίνησε η μεγάλη προσπάθεια των παιδιών του Πανελληνίου που σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, χωρίς ιδιοτέλεια, δίνουν και την ψυχή τους για το σύλλογο. Αυτό με συγκινεί και με κάνει να θέλω να βοηθήσω με όλη μου την καρδιά. Έχω απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών, ξέρω πολύ καλά που πηγαίνω και τι έχω να αντιμετωπίσω. Πιστεύω θα κάνουμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε ξανά το τμήμα. Εκτιμώ πως στο τέλος όταν θα κάνουμε ταμείο θα είμαστε όλοι περήφανοι για αυτή την προσπάθεια.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνουμε συναντήθηκα και με τον Πρόεδρο του σωματείου κ. Ζερβουδάκη , ο οποίος δεσμεύτηκε πως θα στηρίξει το τμήμα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η προσφορά του Πέτρου Σαμαρά (τιμ μανατζερ της ομάδας) ο οποίος προσφέρει πολλά στο τμήμα και παρά τις προσωπικές του υποχρεώσεις βρίσκει χρόνο προκειμένου να συμβάλλει.Συνεργάτης μου θα είναι ο Σωτήρης Τοντόροβιτς στην πρώτη ομάδα, ο οποίος θα έχει και την ευθύνη των υποδομών με συνεργάτη του τον Θεόδωρο Θέο».

7 comments

Anonymous said...

ti allo tha doume ke tha akousoume.

Anonymous said...

milame to atomo einai o asxetos...

Anonymous said...

θα συνδυαζει φραπέ με προπόνηση.Φυσικά πήρε θέση προπονητη με την αξία του.Ρε τι κανει μια γλώσσα..και αμα την εχεις και μακρία (την γλώσσα)κανει θαυματα.

Anonymous said...

Παιδιά χαλαρά! Με Άρη Νικαίας, Λουτράκι και ποιος ξέρει με ποιες άλλες ομάδες ως την τελευταία στιγμή, η παραμονή είναι περίπατος.

Anonymous said...

Χαχα.Που τον θυμηθηκαν αυτον??

Anonymous said...

Ειναι γλυκο το ΤΣΑΜΠΑ ή το σχεδον ΤΣΑΜΠΑ!!!!

Anonymous said...

O BELITSIANOS TZAMBA THA PAIZEI ?????

ORIGINAL