Τέλος ο Μάνιτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τέλος ο Μάνιτς

Τέλος ο Μίλαν Μάνιτς από την ΑΕΚ. Ο Σέρβος παίκτης της ομάδας χάντμπολ αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγα λεπτά. Συναντήθηκε στα γραφεία της ομάδας με τον πρόεδρο της ΑΕΚ Θανάση Μιχαήλ και συμφώνησε στην λύση του συμβολαίου του. Ο προπονητής Γιάννης Αρβανίτης φερόταν απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο παίκτης δεν έδινε κανονικά το παρών στις προπονήσεις και έδωσε την συγκατάθεση του για τον τερματισμό της συνεργασίας με τον αθλητή... Η διοίκηση κινείται αστραπιαία για την αντικατάσταση του Μάνιτς με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν σε έμπειρες λύσεις από το εξωτερικό... Ίσως η συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά της Βοσνίας να ανοίξει κάποιες πόρτες τις επόμενες ημέρες... Το Γραφείο Τύπου της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Μίλαν Μάνιτς:
"Η ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση του συμβολαίου του Μίλαν Μάνιτς. Η εξέλιξη αυτή έγινε με την απόλυτα σύμφωνη γνώμη του προπονητή μας Γιάννη Αρβανίτη. Η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του"

5 comments

Anonymous said...

Ετσι ξαφνικα , ανακαλυψαν οτι του χρωστανε χρηματα και δεν εχουν να τον ξοφλησουν.Πανε για το επομενο θυμα.ΑΡΒΑΝΙΤΗ τζαμπα ξυδι γλυκο σαν μελι λεει ο λαος

Anonymous said...

Όσοι δεν ξέρουν ας μην μιλούν. Ο παίχτης έχει εξοφληθεί μέχρι ευρώ. Το πρόβλημα είναι ότι το νινί ΄σερνει καράβι.

Anonymous said...

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ;;;;

Anonymous said...

ΞΕΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ?

Anonymous said...

θα θελες να ναι παραιτημένος??σε πόνεσε το πρωταθληματάκι?