Οι Ευρωπαίοι αντίπαλοι μας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι Ευρωπαίοι αντίπαλοι μας


Πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη, η κλήρωση των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων χάντμπολ με τους αντιπάλους των ΠΑΟΚ, Βριλησσίων, Διομήδη Άργους, ΑΣΕ Δούκα και στις γυναίκες Αναγέννησης, Παναιτωλικού και Νέας Ιωνίας να γίνονται γνωστοί.
Οι ελληνικές ομάδες έμαθαν σήμερα τους αντίπαλούς τους για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα στο χάντμπολ, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη. Στην πρωτεύουσα της Αυστρίας έγιναν οι κληρώσεις όλων των ευρωπαϊκών Κυπέλλων πλην του Τσάμπιονς Λιγκ, οι οποίες έχουν προηγηθεί.
Στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ανδρών λοιπόν, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον Β΄ γύρο την ουγγρική Ταταμπάνια, με πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη. Στο Κύπελλο Κυπελλούχων ανδρών, και στο πλαίσιο του Γ΄ γύρου, τα Βριλήσσια θα παίξουν με τη σουηδική Λούτζι, με το πρώτο ματς στην Αθήνα. Στον Γ΄ γύρο του Τσάλεντζ Καπ ανδρών, ο Διομήδης Αργους θα αντιμετωπίσει την Σταλ Μίετσελ, με το πρώτο παιχνίδι στην Πολωνία, ενώ ο ΑΣΕ Δούκα στάθηκε τυχερός, αφού θα παίξει με την ομάδα που θα προκριθεί από τον Β΄ γύρο (μετέχουν σε όμιλο τρεις αγγλικές, μία από την Ιρλανδία και μία από τη Μάλτα).
Στις γυναίκες, στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας η Αναγέννηση Άρτας θα παίξει με την πανίσχυρη Εσμπιεργκ (πρώτο παιχνίδι στη Δανία). Στο Τσάλεντζ Καπ ο Παναιτωλικός ξεκινά από τον Β΄ γύρο και θα μετάσχει στον 2ο όμιλο μαζί με τις Αλαβάριουμ (Πορτογαλία), Ζέλινα (Κροατία) και Ολίμπια (Αγγλία). Προκρίνεται μόνο ο πρώτος και, αν η ομάδα του Αγρινίου περάσει, θα βρει μπροστά της την Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν στον Γ΄ γύρο. Εκεί μπαίνει κατευθείαν ο ΠΑΟΚ, που θα αντιμετωπίσει τη Ντνιεπριάνσκα, με το πρώτο παιχνίδι στην Ουκρανία.
Τέλος, στο Κύπελλο Κυπελλούχων η Νέα Ιωνία θα παίξει στον Β΄ γύρο με ομάδα που θα προέλθει από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εδώ δεν αποκλείεται να έχουν «εμφύλιο», εφόσον ο ΑΣΕ Ορμή περάσει από τον Α’ προκριματικό γύρο και στη συνέχεια καταταγεί τέταρτος στον 4ο όμιλο του Β΄ προκριματικού.

No comments