Βόμβα με Κοκολοδημητράκη! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βόμβα με Κοκολοδημητράκη!

Σε μια μεταγραφική βόμβα προχώρησε η ομάδα Χάντμπολ που απέκτησε τον διεθνή πίβοτ, Νίκο Κοκολοδημητράκη. Είναι σίγουρα η μεταγραφή του καλοκαιριού αφού ο Κοκολοδημητράκης είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος στην θέση του στην Ελλάδα. Ο νέος παίκτης της ΑΕΚ ήταν γεμάτος, όρεξη να προσφέρει στις δηλώσεις του.

"Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή χειροσφαίρισης, Νίκο Κοκολοδημητράκη. Ο 30χρονος (7/4/1981) πίβοτ συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Ο διεθνής πίβοτ είναι βασικό στέλεχος στην Εθνική Ελλάδος, με εμπειρία από το Γερμανικό και το Ελβετικό πρωτάθλημα ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Κύδωνα Χανίων.
Ο Νίκος Κοκολοδημητράκης αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της ΑΕΚ τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ολοκληρώσαμε την μεταγραφή αυτή με τον κ. Βασίλη Τόγελο. Ο άνθρωπος από την πρώτη στιγμή με έχει κερδίσει με την εμπιστοσύνη του. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Κύδωνα για την παραχώρηση του. Ξέρω ποια είναι η ΑΕΚ, γνωρίζω πολλά παιδιά. Το να έρχεσαι σε μια πρωταθλήτρια, σημαίνει ότι οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες, δεν σημαίνει αυτό ότι δεν έχω ζήσει καταστάσεις και στον Κύδωνα. Πιστεύω ότι οι φιλοδοξίες μου είναι μεγαλύτερες, να πάρουμε το ντάμπλ που δεν το έχει πάρει μέχρι τώρα η ΑΕΚ. Η Ευρώπη είναι μια πρόκληση για μένα. Έρχομαι για την παρέα γιατί γνωρίζω πολλά παιδιά και είναι κάτι που θέλω να ξαναζήσω.

Το μήνυμα στον κόσμο είναι ότι στόχος είναι πάλι πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πιστεύω ότι με την προσθήκη μου και κάποιες άλλες μεταγραφές θα γίνει αυτός ο στόχος πιο εφικτός. Τον θέλουμε κοντά μας και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη".
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΚ

64 comments

Anonymous said...

Μπράβο - Μπράβο ! Πρόκοψε το Αεκάκι με τους προπονηταράδες (;;;) και τους χούλιγκανς παράγοντες ! πήρε το ... ταλέντο που για να πάει άμυνα-επίθεση θέλει ...καύσιμα και πάνω από δυο προπονήσεις συνεχόμενες την βδομάδα θέλει γιατρό.... Επίσης πέτυχαν ... χαρακτήρα ... συνεννοήσιμο (με δικούς και ξένους) και ... "επαγγελματία" ... Καραμάλαμα ! Συγχαρητήρια ! Ξεβρομίζει σιγά σιγά ο κούδων και ας προσπαθούσε να τον "σώσει" (χα, χα) ο υπερδιεθνής και το σόι του ! Αλήθεια τα εκατομμύρια (ανάλογα της "αξίας" και της προσφοράς του "διεθνή") που θα τα ... "επενδύσει" ο ...μπαμπάς άραγε ; ή ο αρχιπρόεδρος του κυδωνα ; Βρε ουστ ! παλιοχαζολαμόγια...

Anonymous said...

Σε πονάει καραγκιοζακο ε!!!!άντε να δω τι θα κάνετε χωρίς κοκο!!!!τοπικό με τον Άρη και τον γυμναστικο σύλλογο Χανίων!!!κοκο σε αγαπάμε και κλεισε τα αυτιά σου...είσαι παιχταρας!!!κοκο ψυχαρα για πάντα αεκαρα!!!

Anonymous said...

Koko Gia panta stin aek!!!!

Anonymous said...

ακουστε κυριοι.οσα αναφερει ο πρωτος αν εξαιρεσουμε τις βρισιες ειναι αληθεια.καθειστε να μην πληρωνεται στην ωρα του και θα τα πουμε....


Ρε Κοκολοδημητρακη ποτε προεκυψες αεκτζης?Ολυμπιακος δεν ησουν?ε ρε τι κανουν τα δανεια.....

Και κατι αλλο.παιζει πολυ στοιχημα ο μικρος.πολυ ομως!
Κατα τα αλλα ευχομαι καθε επιτυχια στα αληθεια.Απλα για τον χαρακτηρα του θα εχετε προσωπικη γνωση σε τρια μηνακια...

Κοκο οκ, αλλα το παραμυθι οτι επαιζες για τα Χανια κτλ μην το επαναλαβεις.1000 ευρω το μηνα σε εποχες δύσκολες επαιρνες και μαλιστα στο χερι οχι στα χαρτια.Ειναι γνωστη η παροιμία οτι οταν το καραβι βουλιαζει τα ποντικια την κανουν πρωτα.Ο κοκο στηρίχθηκε στην παρεα των συμπαικτων του και στον Ψυλλακη, εγινε και παλι διεθνης και μετα πηδηξε απο το καραβι για να κονομησει!!!!!!!!!!!!!!!ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ.Αν λεω ψεμματα περιμένω διαψευση!

Anonymous said...

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να του στησετε άγαλμα εκει κάτω...

Anonymous said...

Τι να κάνει ρε παιδιά εκεί κάτω; Κάνατε μία προσπάθεια πριν από μερικά χρόνια και την στήριξε. Τώρα που πήρατε απόφαση να το διαλύσετε το μαγαζί, τι να έκανε; Αφού μπορεί να σταθεί σε ψηλό επίπεδο μερικά ακόμα χρόνια. Αυτό σημαίνει αγάπη για το άθλημα. Δεν το έκανε για τα λεφτά, πόσα μπορεί να του έδωσε η ΑΕΚ; Στα Χανιά, με ποιον να έπαιζε; Με τους Χανιώτες παίχτες; Ποιοι είναι οι Χανιώτες παίχτες; Μπορούν αυτοί να σταθούν σε επίπεδο πάνω από Β' Εθνική; Γι' αυτό μην κατηγορείτε έναν παίχτη που σας τίμησε με το παραπάνω.

Anonymous said...

σιγουρα εκανε καλα που πηγε στην ΑΕΚ για οσα λεφτα και αν πηγε αφου ο ψυλακησ και η παρεα του καταφεραν να διαλίσουν την ομαδα σε χρονικο διαστημα λιγοτερο των δυο ετων .οσο για το αν οι Χανιωτες παικτες αξιζουν για Α1 ή για Β εθνικη αποψη μου ειναι οτι υπαρχουν παικτεσ στα Χανια που αξιζουν και με το παραπανω την Α1 σιγουρα δεν ειναι αρκετοι για να κατεβασουν ομαδα αλλα παρακαλω μην βαζουμε ολουσ στην ιδια μοιρα .Εμεις στα Χανια δεν κατηγορουμε τον κοκο γιατι πηγε στην ΑΕΚ αλλα για ολα τα αλλα που καλο ειναι να μεινουν γνωστά μονο σε εμας...ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΝΤΕΡΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΟΡΗΣΗ ΤΟΥΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ .ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ ...ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΙΣΗ ΤΟΥ Α.Ο.Χ.ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΝΤΠΟΛ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΥΔΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ...ΚΡΙΜΑ

Anonymous said...

Γράφω για τον 6.20 και τους άλλους με τα ελληνικά γιατί οι ... φίλαθλοι της ... πρωταθλήτριας...
1. Φίλε μου 6.20 δεν έβρισα ! πίστεψέ με και μπορώ και δικαιούμαι να πώ πολύ βαριές κουβεντες για αυτούς τους ανθρώπους, ίσως βέβαια εσείς (οι νορμάλ) δεν φταίτε, εσύ μάλιστα λές και αλήθειες και πιο ... βαριά πράματα για το καλόπαιδο και φραγκοφονιά και ποντίκι και περι μυνημάτων (το στοίχημα ασχετο εκτός αν ενοέίς το περσυνό Παοκ και το φετινό Δούκα ... και ξερεις κάτι!!! Και κανείς δεν θα σε διαψεύσει !!! 2. 7.53 Άγαλμα ; που τον πήραμε από το πουθενα τον κρατήσαμε από τα μπάσκετ που θάτανε ένας απ τους πόλλούς ... τον κάναμε παίκτη (μαζί με το θεό που τον εκανε 2.2)κε το μόνο που σκεφτόταν ΠΑΝΤΑ ήταν τα φράγκα ;Πουναι ο μόνος που ωφελήθηκε (τρελά) την τελευταία δεκαετία από το τρισάθλιο τοπικά και πανελλαδικά άθλημά μας και όχι μόνο δεν "επέστρεψε" ΤΙΠΟΤΑ αλλά θέλει κιάλα;;;
9.30 Δεν την στήριξε την προσπάθεια την παρτάρα του στήριξε αν καταλαβαίνεις ...οι χανιώτες που ειρωνεύεσαι τον ανέδειξαν και μικρό και μεγάλο αν θέλεις σκέψου το .
10.42 Σωστά αυτά που λές και ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ". Θα μπορούσα να σου πω πολλά βέβαια αλλά...
Γειά σας, γερός ναναι ο νικολάκης αλλά ούτε καλό παιδί είναι ούτε η καραπαικτούρα ...στην κατάντια του αθλήματος και στο ...μέγεθός του βέβαια ...χρωστάει πολλά.

Anonymous said...

Ego auto pou ksero pantognostes einai oti o anthropos autos katevike sta xania Kai anevase tin omada pou to anedikse mazi me kapoia alla paidia stin omada monoi tous....einai Kai tha einai enas apo tous megaliterous paiktes pou anedikse ta xania!!!!gi auto loipon voulosteto epitelous kai min mizeriazetai....min ksexname Kati poli simantiko!!!einai olympionikis...Kai prepei na to sevastoume!!!Koko sou euxomai Kali epitixia apo ta vathi tis kardias mou...aloste tin exeis...na eisai geros Kai pou ksereis isos se dio xronia meta na ksana anevaseis ta xania sta salonia tis A1!!!!

Anonymous said...

nai o psyllakhs sou ftaiei.o kydwnas de 8a epaize kan a1 xwris ton psyllakh.mhpws 8ymaste tous 4 3enous perysi.giati mexri tote eixe mia isopalia se sxedon enan gyro.

dhladh an o psyllakhs efeyge enan mhna prin 8a eixan tre3ei dekades ependytes e?
e re noumera................

Anonymous said...

καραγκιοζη που βριζεις τον ψυλλακη μαλλον εισαι απο αυτους που δεν εβαλαν ουτε ενα ευρω δυο χρονια ....................χου ρε μιζερε!

Anonymous said...

o nikolakhs xrhsimopoihse tous sympaiktes tou kai tis dhmosies sxeseis tou psyllakh gia an 3anagyrisei sto proskhnio.

alla filoi mou ths aek na 3erete oti molis den ton plhrwsete enan mhna 8a pesei poly gelio.
den einai mpakaoukas o nikolakhs.
san xarakthras einai xalia, to 3eroun oloi.rwthste ston douka giati den tou anannewsan to symvolaio kai etsi anagkasthke na gyrisei katw.GIA RWTHSTE!!!!!!

pame stoixhma????!!!!! :)

Anonymous said...

ΝΙΚΟ ΥΓΙΗΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 2-3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ (ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ) ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΔΩΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ ΝΙΚΟ.... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΛΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΠΑΛΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ?

Anonymous said...

παικτης ειμαι.

ειστε ηλιθιοι οσοι βριζετε τον νικο που παει να δουλεψει αλλου.το δικο μου παραπονο ειναι οτι τοσοι χανιωτες μονο αυτος πληρωνοταν.εμεις τελικα καναμε τους κομπαρσους ενω καναμε περισσοτερες προπονησεις απο αυτον.

οσο για τον προεδρο εγω προσωπικα τον ευχαριστω.το οτι ηταν ασχετος με το χαντμπολ δεν του αφαιρει την προσφορα και τα λεφτα που εφερε στο αθλημα.

νικο καλη συνεχεια.και μακαρι να βρεθει καποιος να σωσει αυτη την ομαδα.οχι ο μπαμπας σου και ο πουλιδακης παντως!

Anonymous said...

katw ta xeria apo ton poulidakh.mhn ton pianeis sto stoma sou! einai o kalyteros ydraylikos sthn polh kai mazi me ton koumparo toy ton dikhgoro 8a kanoun 8aymata.


nikolaki na 8ymasai oti to xrhma den einai to pan sth zwh!

Anonymous said...

αεκαρα ο κοκολοδημητρακης? σκατογαυρος ειναι ρε!!!!!!!!!

Anonymous said...

arpaxth anevhke na kanei o an8rwpos. oti piasoume.


KOKOLODHMHTRAKH DIALYEIS THN OMADA POU SE ANEDEI3E.

Anonymous said...

Όσοι βριζουν τον ψυλλακη γιατι δεν αναλαμβανουν τωρα? Με Πουλιδακη προπονηταρα και Κοντεκακη Προεδρο.

ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΞΥΝΙΖΕΙ?!!!!


μασκαραδες.

Anonymous said...

nikolaki mas poulhses.mono ta fragka kai oi sympaiktes sou sto klasimo.

8ymhsou oti de 8a se plhrwnoun kiolas kai 8a katalaveis ti mal....kia ekanes.


"GIA TA XANIA" EPAIZES???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

xou re koko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

ντροπη σου Νικολακι.εμεις καναμε τους μαλακες τρια χρονια για να κονομας εσυ!

ουτε ζωγραφιστος στα χανια !ουστ!

MH BAZEIS TOYS SYGGENEIS SOY KAI TON YDRAVLIKO NA KANOUN SXOLIA.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

η καλυτερα στειλτε στο ktm@gmail.com


να μη φανει το mail sas edw.

ρε τι ξεφτιλα ειναι αυτη!

Anonymous said...

ΚΟΚΟΛΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΥΙΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.ΚΑΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΛΑΚΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΟΥΜΙ, ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΔΩΝΑ ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ.
ΚΟΚΟΛΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΥΙΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑ, ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ;
ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΟΥ!

KOKOLODHMHTRAKH PATERA KAI YIE PAPSTE NA GRAFETE SXOLIA EDW GIA TON NIKOLAKH.KAI H AYTOIKANOPOIHSH EXEI ORIA!

Anonymous said...

Λοιπόν για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους, η αλήθεια είναι ότι ένας αθλητής , βασικό μέλος της εθνικής ομάδας θέλησε και μπόρεσε να επιστρέψει σε επίπεδο πρωταθλητισμού στην πρωταθλήτρια ομάδα η οποία συμμετέχει και στα προκριματικά του Champions League - με ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης αλλά που οφείλει να τις εξαντλήσει. Αυτό είναι θεμιτό. Το ότι όπως πολλάκις έχει ακουστεί από την όμορφη πόλη των Χανίων ότι ζητούσε χρήματα ειδικά την πρώτη χρονιά που η ομάδα του Κύδωνα πάλευε για την παραμονή και τα Χριστούγεννα απειλούσε ότι θα φύγει για Γερμανία εάν δεν του δώσουν χρήματα που του είχαν υποσχεθεί - δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε ποσά , και ότι εγκαταλείπει στα κρύα του λουτρού την ομάδα που και βοήθησε αλλά κυρίως βοηθήθηκε όσο λίγοι είναι απαράδεκτο . επιπρόσθετα είναι λυπηρό και λέει πολλά ότι όλοι οι πρώην συναθλητές του στον Κύδωνα έχουν αρκετά παράπονα.
Και κάτι τελευταίο ο αθλητής χειροσφαίρισης Νίκος Κοκολοδημητράκης είναι από τους ελάχιστους τους οποίους το άθλημα μας βοήθησε δίνοντάς τους χρήματα , άδειες προπο , διορισμούς στο δημόσιο , μεταγραφές και πάνω από όλα εμπειρίες και παραστάσεις. Σίγουρα όλα τα παιδιά - ( τα οποία γνωρίζω καλά ) έχουν χύσει άπειρο ιδρώτα και αίμα σε Καρπενίσι , Κολινδρό , Κατερίνη και σε πολλές άλλες πόλεις και έχουν λείψει μήνες από τα σπίτια τους , έχουν θυσιάσει τα κορμιά τους , έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη για παιχνίδια και τουρνουά και το κυριότερο έχουν προσπαθήσει όσοι κανένας άλλος αθλητής στα χρονικά του αθλήματός μας. ΟΜΩΣ τα παιδιά αυτά ΟΦΕΙΛΟΥΝ σε όλους όσους ασχολούνται με τη χειροσφαίριση στην Ελλάδα , στα νεότερα παιδιά που ασχολούνται χωρίς κίνητρο και όνειρο ( απίθανο να αναλάβουμε ξανά Ολυμπιακούς και ακόμα πιο απίθανο να πάμε σε Παγκόσμιο ή Ευρωπαϊκό και να μπούμε στα μετάλλια )και πάνω από όλα ΧΡΩΣΤΑΝΕ στο ίδιο το άθλημα για ότι είναι σήμερα.
Καλή επιτυχία Νίκο και μην ξεχνάς από που ξεκίνησες και σε ποιους ανθρώπους οφείλεις τουλάχιστον ευγνωμοσύνη για τις επιτυχίες σου.

Καλή συνέχεια

Anonymous said...

Το θέμα με τον Κύδωνα ποιό είναι και κινδυνεύει με διάλυση;Το εάν είναι ο Κοκολοδημητράκης καλό η κακό παιδί,εάν έπαιζε για τα λεφτά(αναφαίρετο δικαίωμά του) η το ότι φεύγει ένας παίκτης(όσο καλός και να είναι) και.. γκρεμίζονται τα πάντα!!!

Anonymous said...

poulhtari............

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Να ανάβει Κάθε χρόνο μια λαμπάδα στο όνομα του καρυπίδη,Αλβανού,χαλκιδη,καφφατου,Μπαλωμενου που ειναι και αυτη που επρεπε να μιλανε και οχι εσυ που το εχεις κουραση κολωνα της δεη γιατί χωρις αυτούς θα επαιζες στοίχημα αλλά μόνο σαν πελάτης,δεν μηδενιζω την προσφορά σου αλλα ήσουν για να τους συμπληρωνεις.

Anonymous said...

ρε χανιώτες τι σταμναγκάθι φουμάρετε εκεί κάτω??κάθεστε και βρίζετε έναν από τους ελάχιστους ολυμπιονίκες που έβγαλε το νησί σας??γιατί επειδή αποφάσισε να δώσει μια τελευταία ευκαιρία(γιατί για πόσο ακόμη θα μπορεί να παίζει σε ψηλό επίπεδο) και να πάει σε μια πρωταθλήτρια?για ποια λεφτά νομίζετε ότι το κάνει σε ένα ερασιτεχνικό άθλημα?όσο και να κτυπιέστε λεφτά εκεί κάτω όπως και στην αεκ δεν παίζουν..οι άνθρωποι αυτοί είναι αθλητές και όσο και να μη το χωράει η γκλάβα σας θέλουν ομάδες που έχουν κόσμο και διεκδικούν τίτλου...τι σχέση έχει αν είναι γαύρος?λές και οι υπόλοιποι παίκτες της αεκ γεννηθήκανε με το κασκόλ της αεκ στο λαιμο...και κάτι ακόμη για τα σχόλια ότι τον φτιαξατε παίκτη κ.τ.λ...ασχολούμαι με το χαντμπολ χρόνια λόγω της ενασχόλησης μου με την ιωνικάρα ν.φ εγώ τον ψηλό τον έμαθα απο τη στιγμή που ήρθε ιωνικό οπότε αφήστε τις μπαρμπουτσαλιές για το πόσα του έδωσε ο κύδων,,,μη τρελαθούμε κιόλας..και κάτι τελευταίο επειδή έχω παίξει και γώ το άθλημα και επειδή κατααλαβαίνω ότι αρκετα από τα σχόλια ειναι απο πρώην συμπαίκτες του συγκεκριμένου αθλητή ένα έχω να πώ...ό,τι προσωπικά και να χεις με ένα συμπαίκτη σου το να μπαίνεισ σε ένα μπλογκ και να βρίζεις ανώνυμα ειναι και κατάντια και τελείως άνανδρο,ειδικά για τους χανιώτες έτσι τουλάχιστον όπως τους έχω εγώ στο μυαλό μου....περαστικά και καλά μυαλά

Anonymous said...

ithela na xera ehei kaneis ta karidia na paei kai na toy ta pei ayta poy grafete apo konta????ohi vevaia stin anonimia kai sta sites...kotoules...ela re kokolodimitraki sto tzami,sto kleisto tis filadelfeias kai ase tis aderfes na krazoune apo ta sites,,eisoyn den eisoyn aek ,tha gineis aekara me ayta poy tha ziseis...

Anonymous said...

nai skotothikate na tou dinete lefta paliogatakia...ta trela lefta poy pire apo to kidona karagkiozakia..ante a2 kai poli sas me ta sapakia pou koubalousate...apo perisi eprepe na ste kato gayromiasmata....

Anonymous said...

σασ πονάει η ΑΕΚΑΡΑ παρτάλια ε???νικόλα μια μεγάλη αγκαλιά για σένα και την οικογένεια σου...δουλεψε σκληρά,ίδρωσε τη φανέλα και η οικογένεια της original θα είναι δίπλα σου ό,τι και αν χρειαστείς...

Anonymous said...

re loumpines otan enas anthropos ginetai meros tis oikogeneias, tis ideas pou legetai aek mpainei se kathestos prostasias....nikolara paixe gia to dikefalo kai ase ola ta alla apano mas...to mialo sou sto protathlima MONO...

Anonymous said...

akomi de girisate sta beach bar eseis?opoios akoumpaei paikti toy handbaal tis aek ,ehei na kanei me tin oikogeneia.sillipitiria..

Anonymous said...

ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ...ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ....ΤΙΜΑ ΤΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΕ ΜΑΣ....

Anonymous said...

thelete son kai kala na mas katevazete ekdromi xania sto metaxi mas mats????opoios ehei kati me paikti tis aek handball ehei na kanei me tin original.....to nou sas paiktakia toy kidona....metrate logia..

Anonymous said...

Κύριε 12.45, μια και ... υπερασπίζεσαι" τον... ολυμπιονίκη, θάθελα να σου θυμίσω... 1. Δεν έγινε ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ (μέχρι εκεί, οι βρισιές, τα "στοιχήματα", και αν είναι ολυμπιακός είναι άσχετα...)επειδή πήγε στην ΑΕΚ ή αν πήγε για λεφτά ΑΛΛΑ για τον τρόπο που πήγε...δηλ. "οργάνωνε", "μάζευε" προσπαθούσε λίγες ώρες !!! πριν "ανακοινωθεί" από την ΑΕΚ !!!δηλαδή "δούλευε" τους λίγους που κοροιδεύει ακόμα αυτός και το σόι του. 2. Άλλωστε από τα 15 ; χρόνια 5-6 έχει παίξει Χανια (Περιστέρι παλιά - Κύδων τρία τελευταία)κανείς δεν είπε να μην πάει... το στυλάκι ... είναι που "χαλάει"...
3. Τα χρόνια πούναι δω μετά Γερμανία ναι "ανέβασε" την ομάδα και από την πρώτη χρονιά Α1 ζήταγε εκβιαστικά λεφτά ενω η ομάδα ήταν ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ και είχε συμφωνησει να μην παρει 1 χρόνο και ήξερε ότι δεν είχαμε και μάλιστα για όλους (οι ξένοι πήραν όσοι και ότι πήραν για να "υπάρχει" το άθλημα και να μην γίνουμε "ρόμπα" ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ !!! 4. Βεβαίως αφουσαι Νφιλαδελφιώτης όταν ήρθε πάνω τον "έφτιαξε" ο Ιατρούδης αλλά είχε κάνει βήματα εδώ, δεν ήταν ένα ψηλό παιδί ...5. Δεν γράφονται μόνο βρισιές γράφονται απόψεις και υπάρχει πίκρα...για το χαρακτήρα πατέρα και γιού ... 6. Δεν είναι το πρόβλημα του χάντμπολ, του σωματείου και της πόλης ο ..."Ολυμιονίκης" και καλά νάναι ΑΠΛΑ οι πράξεις χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο και όχι το μπόι και η τύχη... αυτά δε περι ανώνυμων, σταμναγκαθιών και κρητικής λεβεντιάς να τα πείς στον "ολυμιονίκη" [που σαν υποψήφιος της Νδούλας στο δήμο Πλατανιά που πάτωσε, έγραφε κάτω από τ όνομά του "ολυμιονίκης" με εισαγωγικά (!!!) όχι δηλ. τον αθλητικό τίτλο που ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ, αλλά το πρακτορείο προπό που του χάρισε ο τίτλος... συλυπητήρια στον ίδιο και την οικογένεια του και τους δικηγόρους και "δικηγόρους" τριγύρω του..

Anonymous said...

ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ..ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ......ORIGINAL21 GYZI....

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

προς 12.45 τον "έφτιαξε"ο ιατρούδης?
"τυχαία κατέκτησε"???αν και αναφέρεσαι σε άλλο σχόλιο η χρήση των εισαγωγικών αποδεικνύουν πόσο βλάκας και άσχετος με το χώρο είσαι.....φιλικά για το χαμηλό i.q σου...patisia club

Anonymous said...

ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΣΥ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ,ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ...ΤΗ ΦΑΠΟ-ΜΗΧΑΝΗ ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ....Π.ΦΑΛΗΡΟ ORIGINAL

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

koko doyleia kai tipota allo,iremia kai pali douleia....kai ase ta gatia stous skylous...R21

Anonymous said...

ΠΑΙΞΕ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΞΕΛΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ...ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ..

Anonymous said...

ποια λεφτά ζήTαγε ρε 12.45???πάτε καλά??κάθεστε μεσα από την ανωνυμία και συκοφαντήτε?λες και δε ξέρουμε στα χανιά αν πήρε λεφτα ο άλλος ή όχι...ξευτιλίζεστε KAI OXI τίποτα άλλο αλλά αυτοί που ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα ξέρουμε και ποιοι τα γράφετε αυτά......ΞΕΥΤΙΛΊΖΕΣΤΕ ΡΕ....

Anonymous said...

ΨΗΛΕ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ....
GETTO 9-11

Anonymous said...

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΨΗΛΕ.....ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ..
LA FAMILIA 21

Anonymous said...

αν και παοκ και παρολο το ξεκατινιασμα που πεφτει πιστευω οτι ειναι καλη μεταγραφη απλα δε ξερω σε τι φυσικη κατασταση ειναι ο κοκολοδημητρακησ και αν θα μπορεσει να τα βγαλει περα με επιπεδα πρωταθλητισμου..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

προς 6.24 θα σου ξεκατινιασει ο κοκολοδημητράκης την ομαδα που εχεις και αμφιβολίες για τη φυσική κατάσταση χαρταετέ...

Anonymous said...

6.24 το μπακαούκα το θυμάσαι μπουγατσοκεφτέ??

Anonymous said...

προς 6.24 1 με τυρι και μια με κρέμα στο 4 ,,,,α πιάσε και 2 μίλκο ....

Anonymous said...

ΣΤΟ HANDBALL ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΛΕΜΕ..

Anonymous said...

ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ,,,ΝΑ ΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΡΕΣ...ΑΕΚ Ν.ΙΩΝΙΑ

Anonymous said...

anypografes kotes....kai sas eiha kai se ektimisi tous kritikous,,,,,oyst re mages tou pliktrologiou,,,pate peste ayta pou lete edo ston paikti apo konta......AEK kai sas ponaei leme...

Anonymous said...

opoy kai an paizeis panta tha mai...monaha enosis.....kalosirtes psile...oso gia yous kidonites xidaki.....

Anonymous said...

καλα στοιχηματα νικο!!!!!!!!!!!!! και θυμησου πως αυτοι που τωρα σου γραφουν για την οικογενεια της αεκ θα σε κραξουν οταν αντριδρασεις που ο μισθος σου θα αργει.

σε δυο-τρια μηνακια θα πεσει πολυ γελιο!

Anonymous said...

loipon magkes apo to kidona ...parte to marouba poy pinete kai apodedigmena sas halaei kai afiste ton gia kairo na oxeidothei kai na ginei xidi...meta katanaloste to parahthen xidi se megales posotites mpas kai sinelthete....

Anonymous said...

προσ 2.14.....σε δυο τρία μηνάκια που θα γελάς εσύ πουλί μου ο κύδωνας που θα ναι??θα παίζει έστω α2??ή τώρα που πήρε μεταγραφή ο πρόεδρας θα ασχολιέσαι μόνο με τον Α.Ο.Χ???

Anonymous said...

AEK HANDBALL=ORIGINAL,,,,οΠΟΤΕ Ή ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΝΑΙ ΚΟΝΤΑ,,,Ή ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΝΤΕΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....ΨΗΛΕ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ...

Anonymous said...

χουλιγκανοι της αεκ αν μπορουσατε να παρετε πρωταθλημα στη μπαλα δε θα ξερατε με ποσους παιζεται το αθληματακι μας.
οσο για τον νικο καη τυχη φιλε αλλα δυστυχως θα δεις τα ζορια συντομα οποτε και θα πρεπει να αποφασισεις αν γουσταρεις το αθλημα η τα φραγκα.

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΟΝ ΠΛΟΥΜΠΗ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΥΑ ΘΑ ΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ....

Anonymous said...

όταν με το "καλό" πάρει το καράβι μην ξεχάσεις να πας να τον περιμένεις στο λιμάνι. . .