Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Γερμανία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Γερμανία

Με επιβλητική εμφάνιση και νίκη 27-18 επί της Δανίας η Γερμανία κράτησε τα σκήπτρα στο Παγκόσμιο στερέωμα των νέων, κατακτώντας τον 2ο τίτλο της στην 18η διοργάνωση που ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως τα «πάντσερ» είχαν κερδίσει την Δανία και στον τελικό του 2009 στην Αίγυπτο με 32-24. Η άμυνα της «νασιοναλμάνασαφτ» μαζί με τον εκπληκτικό τερματοφύλακα Ντρεσρουσέ που είχε 17/36 (48%) αποκρούσεις «στραγκάλισαν» την επίθεση των Δανών, αφήνοντας τους στα 18 γκολ, στοιχείο που έκρινε το παιχνίδι.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην Γερμανία. Η «νασιοναλμάνσαφτ» έλεξχε τον ρυθμό, παίζοντας με μυαλό στην επίθεση, ενώ στην άμυνα κατάφερε να περιορίσει τους Σκανδιναβούς που έμοιαζαν υπνωτισμένοι και δεν είχαν λύσεις. Τα «πάντσερ» με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο που το ματς πήγαινε γκολ- γκολ ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ με την διαφορά να κυμένεται μεταξύ 2-3 γκολ (4-7 στο 11’, 5-8 στο 12’, 7-10 στο 17’, 9-12 στο 26΄) με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 10-13. Οι δεξιός εξτρέμ Σέλιν με 4 γκολ οδηγούσε την Γερμανία στο σκοράρισμα, ενώ ο καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης Ντρεσρουσέ «σκούπιζε» (41% με 7/17 αποκρούσεις) ότι περνούσε από την εκπληκτική άμυνα.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Δανία κατάφερε να ισοροπήσει το ματς και να φτάσει στην ισοφάριση (15-15) μετά από 25 λεπτά στο 33’. Ωστόσο δύο εξαιρετικά σουτ από την περιφέρεια του Ντίσινγκερ έφεραν τους Γερμανούς ξανά στο +2 (15-17). Οι Σκανδιναβοί μείωσαν για τελευταία φορά στο ένα γκολ στο 46’ (17-18), αφού στη συνέχεια η Γερμανία ήταν καταιγιστική. Ενα αρχικό 4-0 (17-22) μέχρι το 52’ και επιμέρους συνολικό σκορ 9-1 στα τελευταία 14 λεπτά για το τελικό 18-27 ήταν υπέραρκετά για τα «πάντσερ», ώστε να πανυγηρήσουν την μεγάλη αυτή νίκη.

ΔΑΝΙΑ- ΓΕΡΜΑΝΙΑ 18-27

Τα δεκάλεπτα: 4-6, 8-10, 10-13 (ημχ).14-15, 17-20, 18-27

ΔΑΝΙΑ (Ολε Νόργκααρντ): Άαγκαρντ, Βίσμαχ 3, Ντάμγκααρντ 3, Βίουμ Τρόελσεν, Όλσεν 1, Ζαχάριασεν, Μπράμινγκ , Σάαντ 5, Λίνγκααρντ 2, Πόρουπ, Χάνσεν, Μέλερ, Γιάκομπσεν 1, Λάρσεν 3, Μπίρκεφελντ, Μάντσεν.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Μάρτιν Χοϊμπέργκερ): Ντρεσρίσε, Φορστμπάουερ 1, Μάας 4, Μπέκερ 1, Σέλιν 7, Σούμπερτ 1, Μπάρστις 1, Γκέπερτ 1, Ντίσινγκερ 6, Κρέχελ, Πέκελερ , Στάιναρτ 2, Ρους 1, Βέτσελ, Χόρνκε , Κένιγκ .

Παρατηρητές: Ρατζ (Ελβετία)- Μίγκας (Ελλάδα)
Διαιτητές: Αλ Μαρξζούι- Αλ Νουάμι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα)
Δίλεπτα: 4-3 πέναλτι: 0/0-2/2

21 comments

Anonymous said...

H pio sovarh omada tou tournoua,dikaia to sikwse!

Anonymous said...

Εδώ είναι μια κλασική περίπτωση όπου φαίνεται ότι τελικά και ένα ..σπρωξιματάκι από την διαιτησία δεν είναι πάντα κακό!Δεν νομίζω η Αίγηπτος να μας είχε χαρίσει τέτοιον τελικό!

Anonymous said...

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΤΥΧΕ Η ΑΠΕΤΥΧΕ?ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

Anonymous said...

as afisoume tin mizeria,emena mou arese!arketa petuximenh,sugxaritiria kai stous e8elontes!

Anonymous said...

ΦΙΛΕ 10.23 ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ AΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΒΛΕΠΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΟΥΛΜΑΝ Η ΠΡΩΙΝΟ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ.

Anonymous said...

Ο ΧΟΡΟΣ Ο ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΠΟΙΑΝΟΥ ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΤΑΝ.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Ξαναφερτε Κορορό, καλό παιδί ήταν τουλάχιστον

Anonymous said...

Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.ΑΠΛΩΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ.ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΘΑΦΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.
ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΣΕ -ΙΔΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ?
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ?ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ,ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΩΦΕΛΗΣΕ-ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.
ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ?ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ,ΓΝΩΣΕΙΣ ,ΕΠΑΡΚΕΙΑ ,ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ,ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ.

Anonymous said...

ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΑ ΦΑΓΑΝΕ.

Anonymous said...

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΕΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ.ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ HANDBALL. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ,ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ.ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΙΝΑΝ ΛΑΘΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ.ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΤΑ ΗΛΗΚΙΑΚΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ.ΟΙ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Α1 ΚΑΙ Α2 ΣΥΝΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ.ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ HANDBALL ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ,ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ/ ΕΡΓΑ ΚΥΡΙΟΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΘΕΙ.ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ Η ΜΙΖΕΡΙΑ.

Anonymous said...

O ΣΥΠΧΕ τοήυλάχιστόν μπορεί να προτείνει , κανόνες και αξονες τουλάχιστον.Μπορεί να γίνει ένα αξιόπιστο όργανο.

αγανακτησμενος said...

3 ervthmata
1.1991-1999-2011 tria pagosmia nevn pou elabe meros h ellada,mesa se ayta ta 20 xronia exoyme kanei bhmata proodoy?
2.megala ta lathi toy tsav.mporei kapoios na mas pei giati oi pektes einai oxi etoimh gia tetoio epipedo,kai an oxi poios allos ftaiei?
3. handolistas H athiths o stoxos stis mikres hlhkies?

kranakh pali kolegia me ton iatroudh?.mialo den ebales mou fainete

Anonymous said...

o Τσαβδαρίδης πάλι πόστο θα έχει την Εθνική ψάχνουμε, ΝΕΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΏΝ,Ή ΑΝΑΠΤΥΞΗ? ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΚΟΥΦΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑ ΜΟΙΝΙΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

Anonymous said...

Οι αποσπασούλες βέβαια να γίνονται. ΟΥΣΤ ρε!!!!!!!!!

Anonymous said...

o tsavdaridis to paizei kalos proponitis?

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΧΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ said...

Καλημέρα σε όλους

Τελείωσε το Παγκόσμιο και όλοι πανηγυρίζουν για την μεγάλη μας επιτυχία. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Προσωπικά νομίζω ότι επαναλαμβάνεται η ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων, που μερικοί κέρδισαν για τα καλά, ενώ οι υπόλοιποι πληρώνουμε ακόμα. Και δυστυχώς το πάθημα δεν μας έγινε μάθημα. Δεν θέλω να αναφερθώ σε περιστατικά που μου μεταφέρθηκαν και που πραγματικά προκαλούν. Θα κάνω κάποιες διαπιστώσεις και θα παραθέσω κάποια ερωτήματα σχετικά με την επιτυχία της διοργάνωσης.

-Το κόστος των αγώνων ανήλθε ΑΥΣΤΗΡΑ στα πλαίσια του προυπολογισμού ή όχι;

-Θεωρείται επιτυχία να μην έχει το παραμικρό κέρδος η διοργάνωση και τα έξοδα να καλυφθούν με ιδίους και ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ πόρους;

-Μπορούν όσοι ανέλαβαν έμμισθη θέση στη διοργάνωση να συνεχίσουν την παρουσία τους σε άλλα όργανα ή τους δημιουργεί κώλυμα;

-Θα βγει επιτέλους στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ποιοι προσελήφθησαν, για ποιες θέσεις και με τι αμοιβή;

-Γιατί ο Στέλιος Αγγελούδης δεν εμφανίστηκε σχεδόν πουθενά; Ποια η γνώμη του για τα πεπραγμένα;

-Η απουσία του κόσμου από τα γήπεδα σημαίνει επιτυχία;

Αυτά προς το παρόν.

Anonymous said...

φιλε-η "ΔΙΑΥΓΕΙΑ", να ΄σαι σιγουρος-η
οτι κανενας δεν θα σου απαντησει..!

Anonymous said...

-Θα βγει επιτέλους στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ποιοι προσελήφθησαν, για ποιες θέσεις και με τι αμοιβή;

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ή ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥΝΕςΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ;ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ.ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ Η ΝΙΚΗ.ΠΑΡΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΠΟΙΩΝ.ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ,Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΑΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ Η ΠΡΟΠΟΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

Anonymous said...

stamathste tis lukofilies kai ta fagwmata kai epikentrw8eite epitelous sthn tampakiera to a8lhma pe8ainei dioti den asxoleitai kaneis apo tis megales omades ths elladas.

fantazeste ti tha ginotan an olumpiakos kai panathinaikos ekanan mpasimo? den tha me peiraze na hmastan sto epipedo toy voleyball afoy einai polla epipeda panw apo emas...

epiteloys oi paragwntes as ksypnhsoyn apo ton lithargo ston opoio exoyn perielthei!!!! to athlhma thelei probolh kai oxi mizeria...kai opoios isxyrizetai oti aytes oi omades tha kanoun kako toys parapempw sta parageigmata ths aek kai toy paok omades oi opoies mono kalo kanoun sto athlima me thn ysterofhmia toys paroles tis parafwnies kai ta epeisodeia apo toys filathlous tous ayto allwste einai ena kommati pou den plhttei mono to handball alla kai ola ta alla athlimata...

einai eykairia h krish, oi anakatatakseis pou ginontai stous erasitexnes pollwn "megalwn " omadwn bohtha sto na pesei sto trapezi kai h idea idryshs tmhmatwn handball.

Eyxomai na brethei enas eyergeths typou aderfwn giannakopoulwn na ependysoyn ston xwro(den xreiazonati ekatomyria) na paroyn to athlhma apo to xeri kai na ektokseysoun se ellada kai eyrwph... peite me aitherobamwn kai romantiko alla ena tetoio mellon oneireyomai gia to athlhma poy agapw..enas palios athlhths poy yphretei to athlhma apo allh skopia...YG elpizw ayth h parembash mou na mhn dwsei bhma gia mikropolitikes kritikes gia thn uparxousa dioikhsh thS omospondias h opoia den me afora katholou giati den diaferei se tipota apo oles tis alles dioikhseis...filika..!!!