«Αυτοκτόνησε» η Εθνική Νέων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Αυτοκτόνησε» η Εθνική Νέων

Μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στις «8» καλύτερες ομάδες του κόσμου έχασε σήμερα η Εθνική νέων, που ηττήθηκε 24-21 από την Τυνησία στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ για τους «16» του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έλεγχε το παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τελικώς δεν κατάφερε να αντέξει χάνοντας το εισητήριο για την επόμενη φάση και πλέον θα διεκδηκήσει μία θέση από την 9η μέχρι την 16η με πρώτο αντίπαλο αύριο (20:30- ΕΤ-1) την Βραζιλία.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά και προηγήθηκε 3-0 στο 2:45. Διατήρησε και στην συνέχεια την διαφορά των τριών γκολ με 5-2 (5:57) και 8-5 (17:17), έχοντας λύσεις τόσο από την περιφέρεια με τα σουτ του Νικολαϊδη, όσο και από τα εξτρέμ με τον Ζαμπούνη. Σε εκείνο το σημείο η δίλεπτη αποβολή που δέχθηκε ο Κανδύλας αποσυντόνησε την ελληνική ομάδα και με παίκτη παραπάνω οι Τυνήσιοι βρήκαν ευκαιρία να κάνουν την αντεπίθεση τους, να ισοφαρίσουν, αλλά και να περάσουν για πρώτη φορά μπροστά με 8-9 στο 21:36, χάρης σε ένα 4-0 σερί. Στη συνέχεια η είσοδος του Αρβανιτίδη στη θέση του πλέι μέικερ βοήθησε την Εθνική που είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, καταφέρνωντας να ξαναπάρει προβάδισμα 11-10 στο 25:08. Οι Αφρικανοί ξαναπέρασαν μπροστά 11-12 (27:20), αλλά η ομάδα του Κώστα Τσαβδαρίδη με γκολ των Κουτσικόπουλου, Τζήρα πήρε κεφάλι στο 29:00 με 13-12 και θα μπορούσε να είχε πάρει και διαφορά 2 γκολ, ωστόσο στην τελευταία επίθεση ένα λάθος έδωσε το δικαίωμα στην Τυνησία να ισοφαρίσει 13-13 με την εκπνοή που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Τυνήσιοι ξεκίνησαν πρώτοι με γκολ (13-14 στο 32’), αλλά η αντίδραση της ελληνικής ομάδας ήταν άμεση και καθοριστική. Με εξαιρετική αμυντική λειτουργία και τον Λοίζο σε ετοιμότητα κάτω από τα δοκάρια, η Εθνική κατάφερε να κρατήσει χωρίς γκολ τους Αφρικανούς για τα επόμενα 12 λεπτά! Παράλληλα με εύκολα γκολ στην κόντρα όχι μόνο ισοφάρισε και πέρασε μπροστά, αλλά έχτισε και μία διαφορά ασφαλείας 5 τερμάτων (19-14) στο 43’, πραγματοποιώντας συνολικό σερί 6-0, αναγκάζοντας ακόμα και τον τεχνικό της Τυνησίας Αλέν Πορτ να κάνει αλλαγή τον κορυφαίο τερματοφύλακα της διοργάνωσης Μοχάμεντ Σφαρ! Δυστηχώς όμως η συνέχεια ήταν αντιστρόφως ανάλογη. Η Ελληνική ομάδα με πολλά λάθη από τους νεαρούς διεθνείς, καθυστερημένη αντίδραση από τον πάγκο και κάποιες αλλαγές που δεν βγήκαν, «κόλησε» για μεγάλο χρονικό διάστημα (43-59) και η έμπειρη ομάδα της Τυνησίας φυσικά και δεν το άφησε ανεκμετάλευτο. Το 19-14 έγινε 20-24 με ένα επιμέρους σκορ 10-1 με το τελικό 21-24 να αφήνει πικρή γεύση στην Ελληνική ομάδα.

ΕΛΛΑΔΑ- ΤΥΝΗΣΙΑ 21-24

Τα δεκάλεπτα: 5-4, 8-7, 13-13 (ημχ.), 16-14, 20-18, 21-24
ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Τσαβδαρίδης): Λοΐζος, Αρβανιτίδης , Τζηράς 2, Γιαννόπουλος Παπαδιονυσίου 2, Κοκτσίδης 1, Ζαμπούνης 6, Νικολαΐδης 4, Τάτσης, Γρηγοριάδης, Κουτσικόπουλος 1, Κουρουμλίδης 2, Δελημήτης, Κανδύλας 2, Ιωαννίδης 1, Κόντης.

ΤΥΝΗΣΙΑ (Αλέν Πορτέ): Σφαρ, Μπουσάχα 2, Σουιρέφ 6, Χαμάμι, Τούμι 3, Μλαγιαι, Μπελφκί, Μπανούρ, Χόσνι, Μπεν Σασί, Αμρί 3, Μααρέφ 1, Σανάι 3, Μπουγκανμί 4, Μπεν Σαλάχ 2, Γιαλούζ .
Παρατηρητές: Ασχουρ (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα)- Στανόγιεβιτς (Σερβία)
Διαιτητές: Λεζίνσκι- Πιεσότα (Πολωνία)
Δίλεπτα: 2-2 Πέναλτι: ½-0/0

Συνέντυξη Τύπου

Τσαβδαρίδης: «Δεν βρήκα παίκτη να ξεκολλήσει την ομάδα»

Η κούραση και η απουσία του παίκτη που θα έδινε λύσεις σε δύσκολες στιγμές ήταν σύμφωνα με τον Κώστα Τσαβδαρίδη οι αιτίες της ήττας για την Ελλάδα από την Τυνησία. Μετά το τέλος του αγώνα, στη συνέντευξη Τύπου παίκτες και προπονητές δήλωσαν τα εξής»

Αλέν Πορτ (προπονητής Τυνησίας): «Σήμερα η νίκη δεν ήταν καθόλου εύκολη. Συγχαρητήρια για την ελληνική ομάδα που πάλεψε το παιχνίδι. Εμείς στα τελευταία λεπτά ίσως ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και είχαμε εμπιστοσύνη στον τερματοφύλακά μας, γι’ αυτό πήραμε και το παιχνίδι. Το γεγονός ότι στο 56’ περάσαμε μπροστά οφείλεται στο ό,τι η ελληνική ομάδα είχε μία πτώση στην απόδοσή της, οι δικοί μου παίκτες έπαιξαν καλύτερα στην άμυνα, κέρδισαν τις μονομαχίες στην άμυνα, είχαν πειθαρχία και περάσαμε στο σκορ. Το ό,τι πήρα τάιμ άουτ στα 30 δευτερόλεπτα κι ενώ το παιχνίδι είχε κριθεί δεν δείχνει κάτι συγκεκριμένο. Είχα στο νου μου να πάρω τάιμ άουτ, γιατί έβλεπα ότι οι παίκτες μου ήταν νευρικοί και ήθελα να παραμείνουν ήρεμοι και ενδεχομένως θα έκαναν κάτι διαφορετικό από αυτό που τους είχα πει. Σέβομαι την ελληνική ομάδα και τον συνάδελφό μου και το τάιμ άουτ αποσκοπούσε καθαρά στο να ηρεμήσω την ομάδα μου. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι γίνεται μία άψογη διοργάνωση».

Κώστας Τσαβδαρίδης (προπονητής Ελλάδας): «Συγχαρητήρια στην Τυνησία, που ήταν στα τελευταία λεπτά πιο ψύχραιμη και πιο φρέσκια. Από εμάς έγινε μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα και καταφέραμε να περιορίσουμε τις περιφερειακές ρίψεις της Τυνησίας και τους επικίνδυνους παίκτες της που παίρνουν πολλές προσπάθειες. Τους κρατούσαμε χαμηλά στο σκορ και πήραμε μπάλες από τον τερματοφύλακά μας και την άμυνα και είχαμε την ευκαιρία να τους χτυπήσουμε στον αιφνιδιασμό. 

Δεν πήραμε πολλά γκολ από τους περιφερειακούς μας και το παιχνίδι ουσιαστικά πήγε στα τελευταία λεπτά. Εκεί έρχονται στιγμές που παιδιά όπως ο Κουτσικόπουλος και ο Νικολαΐδης, που είχαν μεγάλο βάρος από τα προηγούμενα παιχνίδια, δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν. Υπήρχε η κούραση κα τους είχαν διαβάσει οι αντίπαλοι. Περιμέναμε ότι η Τυνησία θα μας παίξει άμυνα 6-0 και 5-1 γαλλική, ετοιμάσαμε τρόπους παιχνιδιού απέναντι σε αυτές αλλά όταν μας δινόταν η δυνατότητα να τελειώσουμε τη φάση δεν το κάναμε. Μας έμεινε πολλές φορές η μπάλα στα χέρια. Έχουμε πει ότι είναι καλύτερα να την πετάξουμε με οποιοδήποτε τρόπο, παρά να μας μείνει στα χέρια. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Στα τελευταία 15 λεπτά χρησιμοποίησαν κάποια παιδιά, όπως ο Αρβανιτίδης και ο Γιαννόπουλος δεν μπόρεσαν να μπουν στο κλίμα του παιχνιδιού, όμως υπάρχει δικαιολογία γι’ αυτό. Είναι νέα παιδιά και έχουν απέναντί τους έναν αντίπαλο πολύ δυνατό. Η πικρία μου έχει να κάνει με το δισταγμό που δείξαμε στα τελευταία δέκα λεπτά να κάνουν το σουτ. Ο κόσμος στην κερκίδα, το ό,τι σκεφτόμασταν την οχτάδα μας ήταν πράγματα που μας επηρέασαν.

Στο τέλος προσπάθησα να δώσω φρεσκάδα από τον πάγκο και να αλλάξω την ομάδα είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση. Τα παιδιά που μπήκαν δεν μπόρεσαν να μπουν στο κλίμα του παιχνιδιού, η αντίπαλη ομάδα βρήκε μία αδυναμία μας στο πεντάρι της άμυνάς μας, δεχτήκαμε 2-3 εύκολα γκολ και αυτό τους έδωσε αυτοπεποίθηση. Εγώ δεν βρήκα τον αθλητή που θα μου έδινε τα 2-3 εύκολα γκολ, που θα ξεκολλούσε την ομάδα. Εγώ δεν μπόρεσα να βρω αυτό τον παίκτη. Είναι τα ρίσκα που αναλαμβάνεις σε ένα παιχνίδι και είναι ευθύνη μου».

Χαλίλ Μπελφκί (παίκτης Τυνησίας): «Σήμερα παίξαμε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο και ένα φανταστικό κοινό. Η ελληνική ομάδα έπαιξε καλά από την αρχή του αγώνα. Μας έπαιξε καλά στην άμυνα απλά η αιτία που γυρίσαμε το παιχνίδι ήταν στο 19-14, όπου μείναμε με παίκτη λιγότερο αλλά εκεί έπαιξε ρόλο η μεγάλη συγκέντρωση που δείξαμε και ο χαρακτήρας μας ως ομάδα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον συμπαίκτη μου τερματοφύλακα που τα πήγε εξαιρετικά ως τώρα. Στο β’ ημίχρονο ήταν εμφανής η πτώση της απόδοσής μας. Στο σημείο που βγήκε ο συμπαίκτης μου τερματοφύλακας κι εγώ τον άλλαξα σταμάτησα τρεις επιθέσεις της ελληνικής ομάδας, περάσαμε μπροστά στο σκορ και ήταν ίσως ένας λόγος που κερδίσαμε το παιχνίδι».

Παντελής Αρβανιτίδης: «Ξέραμε ότι θα παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν έτοιμοι γι’ αυτό. Είχαμε δει τα ελαττώματα της Τυνησίας και προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε σε αυτό. Είχαμε ένα προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο που έληξε τελικά ισόπαλο. Στην αρχή του δεύτερου μπήκαμε πιο δυνατά και στο 45’ είχαμε μία διαφορά 5 τερμάτων. Μετά δεν είχαμε καθαρό μυαλό, κάναμε επιπόλαια λάθη, μας έμενε η μπάλα στα χέρια και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να πετύχει εύκολα γκολ. Αυτό που μας μένει είναι ότι πρόκειται για μία πρωτόγνωρη εμπειρία για εμάς. Προσπαθήσαμε να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το σημερινό παιχνίδι ήταν μία πρόκληση αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να χαρούμε, να μας μείνει η νίκη. Τώρα κοιτάμε τη Βραζιλία και συνεχίζουμε».

Λευτέρης Ιωαννίδης (παίκτης Ελλάδας): «Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε αρχίσει. Μας λείπουν τέτοια παιχνίδια και η εμπειρία από τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις. Τέτοια ματς κρίνονται από το 50’ ως το 55’ και σε εκείνο το σημείο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας».

Κώστας Γιαννόπουλος (παίκτης Ελλάδας): «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία μέσα από τα χέρια μας και είμαστε στεναχωρημένοι γι’ αυτό. Δεν κατεβάζουμε το κεφάλι. Αύριο έχουμε το παιχνίδι με τη Βραζιλία και τώρα στόχος μας είναι να πάρουμε την 9η θέση. Ευχαριστούμε τον κόσμο που σήμερα ήταν καταπληκτικός».

86 comments

Anonymous said...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ...ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ......ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ........ΤΖΑΜΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.......

Anonymous said...

η λεγόμενη «κατασκοπεία» που πλέον έχει εξειδικευτεί με τα πλέον σύγχρονα μέσα. Το «στρατηγείο» της εθνικής μας ομάδας έχει εγκατασταθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κλειστό της ΧΑΝΘ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

καλημερα σας.για να καταλαβω ποια ειναι η προταση σας να τα διαλυσουμε ολα και να μην υπαρχει τιποτα?τοτε σιγουρα δεν θα κανει κανεις λαθη και παραλείψεις.παντως πρωτη φορα ειδα εθνικη νεων να παλευει το παιχνιδι.το προβλημα εγκειται αλλου και ειναι στην οργανωση του οικοδομηματος συνολικα .

Anonymous said...

Προσωπική ήττα του προπονητή,,,,, όπως άλλωστε και οι προηγούμενες.Τα παιδιά πάλεψαν μα δεν άντεξαν.
Θα ήταν πολύ πιο τίμιο αν ο κύριος αυτός δήλωνε ευθέως πως είναι manager προωθητής,,,, και όχι να κρύβεται πίσω απο την ταμπέλα του προπονητή.
Κρίμα για τον αγώνα όλων πραγματικά κρίμα!

Anonymous said...

Μεγάλη η ευθύνη του προπονητή!!
Όπως και στο παιχνίδι με την Δανία , έτσι και σάυτό έδειξε ότι δεν μπορεί!!
Ευθύνεται και για τις δύο ήττες.
Μπράβο στα παιδιά για την μαχητικότητα τους , αλλά τα κρίσιμα σημεία του αγώνα φάνηκε ότι δεν είχαν την βοήθεια που έπρεπε.
Κώστα μετά τους αγώνεσ εάν σέβεσαι τον εαυτό σου πρέπει να παραιτηθείς!

Anonymous said...

Εχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης κύριοι της ομοσπονδίας, εσείς που έξω απο το γήπεδο φωνάζετε και χτυπιέστε για τον προπονητή που εσείς διαλλέξατε, εσείς κάνατε κυρίαρχο και τον αφήσατε μόνο του να κόβει και τα ράβει πάνω στις πλατες των αθλητων.
Δεν αρκεί να λέτε πίσω απο την πλάτη του, πάρτε επιτέλους αποφάσεις ακόμη και τώρα.
Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι και δυστηχώς το δικό σας παραβρωμάει!

Netrino said...

Αν έχει την ευθιξία ο κ. Τσαβδαρίδης πρέπει να παραιτηθεί από μόνος του. Προσωπική ήττα ήταν το ματς χτες, αφού αυτή η Τυνησια έπρεπε να χάσει με 5-6 γκολ. Ας μην πιπιλάνε άλλο την καραμέλα της "πρωτάρας Εθνικής Ελλάδος και της έλλειψης παραστάσεων από τέτοιες διοργανώσεις. Όλοι είδαν ότι μόνο το μαξιλάρι του έλειπε στον πάγκο. Αν θέλουν και οι κύριοι της Γ' ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ να ασχοληθούν σοβαρά για να έρθει κάποια διάκριση ας ευαισθητοποιηθούν, για να μη μείνει το αγαπημένο μας άθλημα, χαντμπολάκι... Μπράβο στους παίκτες όμως για την προσπάθεια.

Anonymous said...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ Κ ΕΧΕΙ Α...Α ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Κ Ν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ Τ ΧΩΡΟ Τ HANDBALL ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ Τ ΑΘΛΗΜΑ..

Anonymous said...

exei dikio o 10.8 n analavei ts eu8hnes t o tsavdaridis k oxi n rixnei ts eu8unes st paidia opws vghke k dhlwse x8es...

Anonymous said...

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Ο Κ. ΚΡΑΝΑΚΗΣ Ν ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ Κ ΣΩΣΤΑ Τ ΠΑΙΔΙΑ Κ Ν Τ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΚΕΙ Π ΤΣ ΑΞΙΖΕΙ,ΣΤ ΚΟΡΥΦΗ!

Anonymous said...

ti perimenete re paidia apo enan proponhth p dhlwnei pws m auto t pagkosmio 8elei n anadeiksei 3 paiktes???

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ Τ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ.ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΞΙΩΘΕΙΤΕ!
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

TA AISXH T TSAVDARIDH TA EIDE OLH H ELLADA .ELPIZW N TA EIDAN K OI AN8RWPOI TS OMOSPONDIAS KAI N PRAKSOUN ANALOGA..

Anonymous said...

EXEIS PAIKTARADES STON PAGKO KAI TS EXEIS MONO G N SUMPLHRWNEIS 16ADA..enw ksexnas oti autoi einai p s dwsane t nikh m t katar..

Anonymous said...

oΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ Τ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ <> ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ!!!!!!!!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ο ΠΑΛΙΟΣ said...

Την ποιότητα μιας ομάδος την καταλαβαίνεις από τον τρόπο που απειλεί κατά το γύρισμα. Αυτό δεν είναι θέμα προπονητή Εθνικής αλλά τεχνικής που διδάσκετε στους συλλόγους και σε μικρή ηλικία.

Επίσης σημαντικό πρόβλημα ήταν, οτι δεν είχαμε δεξί ίντερ, ανάλογου επιπέδου.
Ένας δεξιόχειρας απλά προσπαθεί να καλύψει το κενό, δεν το αναπληρώνει.

Μην κτυπάτε το προπονητικό team, σίγουρα έχουν και αυτοί κάποια ευθύνη, αλλά όση έχουμε και όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το χαντ μπωλ, από φίλαθλοι, αθλητές μέχρι την διοίκηση. Ένα δένδρο έχει κορυφή και φυλλωσιές που φαίνονται, αλλά και ρίζες που δεν φαίνονται. Όταν δεν έχει γερές ρίζες δεν φτάνει ψηλά.
Το εύκολο είναι να λέμε πάντα φταίνε οι άλλοι.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

O Παυλάκης σέρνεται εξήντα λεπτά στο γήπεδο περιμένοντας ο τσαβδαρίδης να βγάλει το καλό του πεντάλεπτο. Γιατί δεν τον βάζει να παίξει απο αριστερά,,,???? για να μην ξεφτιλιστούν τελείως,???? Ο Πετράκης γιατί είναι μέσα ενώ δεν θα έπρεπε να είναι ούτε στον πάγκο?????? Ο Στάθης του τί έκανε στο παγκόσμιο πέρνα απο πασαρέλα???
Ντροπή και αίσχος.................

Anonymous said...

δεξι inter ειχαμε αλλα μηπωσ δεν το βαλαμε ??????? και πως 8α δειξουμε οτι ο παυλακις κανει για ολεσ τισ θεσεις ???????

Anonymous said...

10.34 αρκετά τον χαιδέψατε, φτάνει πια,,,,,,,, ανοίξτε τα μάτια σας

Anonymous said...

παιδια οτι και να πουμε τωρα ειναι αργα.γνωριζαμε απ την αρχη οτι το μελανο σημειο αυτης της εθνικης ηταν ο προπονητης της..

Anonymous said...

egw ta exw pei se auto to site edw kai polu kairo pros oles tis kateuthinseis..... oxe aneparkis ,me anthropou pou apofasizoun xwris gnwsi tou athlimatos kai athlitiki empeiria.... proponitis metrios pros kalos alla dustixos me para polla komplex pou ta exei perasei kai stin omada.....omada me polu talento alla me apousies athlitwn logo proponiti kai xwris katholou "antera" pali logo proponiti ...... auta einai ta stoixeia pou kathorisan to apotelesma ews simera ....

Anonymous said...

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ..

Anonymous said...

re paidia to 19 pou mas edwse thn nikh me to katar gt den epaize???

Anonymous said...

Δεν έπαιζε το 19γιατί έπρεπε να παιζει το 4 απλά πράματα!

Anonymous said...

δηλ. τ εννοεις?οτι τ 4 ηταν καλυτερο απ τ 19?

Anonymous said...

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ.ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ,ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΕΞΤΡΕΜ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...

Anonymous said...

Προς 11,09
Εννοώ ακριβώς αυτό που λέω "έπρεπε" να παίζει το 4 !Και φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν καλύτερο, όμως σε όλους τους αγώνες δεν αγωνίζονται οι αθλητές σύμφωνα με την απόδοσή τους ή το τι μπορούν να προσφέρουν βλέπουμε στο γήπεδο αυτούν που θέλει ο προπονητής δηλαδή αυτούς που κατ΄εκείνον πρέπει να παίζουν.......

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

11.20
Ευτυχώς τα άξια παιδιά δεν χρειάζονται γονείς ή προπονητές για να προωθηθούν,, το αποδεικνύουν στο γήπεδο.

Anonymous said...

δεν ειμαστε οι γονεις αλλα ειμαι αθλητης τ handball κ κατι γνωριζω κ εγω..σ καθε παιχνιδι βλεπαμε τσ ιδιους 7 παικτες ν παιζουν κ 9 παιχτες στν παγκο θεατες!

Anonymous said...

giati lete mono gia tn ioannidi?gt to 8 poy me t katar edose tn psyxh t to evaze n paizei??

Anonymous said...

esy palie ...h omada exei deksi inter ton tatsi k an o proponhths htan aksios 8 t dine tn eukairia n apodeiksei oti aksizei!

Anonymous said...

Γιατί κύριε σβήνετε τα σχόλια,,,,, για να κρύψετε την αλήθεια,,, αν κάτι ξέρετε δώστε απαντήσεις και όχι να σβήνετε επιλεκτικά ότι δεν σας συμφέρει! Πως να πάει μπροστά το άθλημα με ανθρώπους υποχείρια?

Anonymous said...

Paidia den eimai proponitis alla o tsavdaridis ekane 2 megala la8i. kalos proponitis alla den tou epitrepetai afti I emmoni. Ton

1. enw iksere oti I omada den eixe kali perifereia giati epaize pa8itiki amina kai oxi grigoro paixnidi?
2. to apotelesma tis emonis tou sto argo paixnidi fanike ston teleftaio agwna pou I omda den borouse na kanei sefte sto deftero imixrono

deite ta statistika….apo to 12.55 valame 1 gol mexri to 29.59
ton pire o ipnos. Apo tin alli oi paixtes den sta8ikan sto ipsos tous. Den iparxei dikaiologia

http://www.ihf.info/files/CompetitionData/119/pdf/67MTR.pdf

Anonymous said...

www.ihf.info/files/CompetitionData/
119/pdf/67MTR.pdf

Anonymous said...

anadra sxolia apo anthropous dixos onom/mo auth einai h nootropia sas,gia auto kai kanete kritiki sto pc,mprabo sta paidia k sto proponitiko team,theloume akomh pola xronia gia na mpoyme stis dynameis toy handball,parola auta xtypisame dania k tunisia,me ti proypotheseis kurioi k kuries me doyleia sta somateia?me protathlhma poy einai gia ta gelia giati na perasoyme paradosiakes dynameis?ante k ftaname mexri toys 8,kai?toy xronoy xafnika tha briskan lefta organosh upodomes ola ta svmateia,edo den xeroyme gia toy xronou poies omades tha kateboyn a1 andron k gynaikon,k esas sas endiaferei ti?poios tha einai prop stis ethnikes? gia ayto proponites toy pc kante kritiki k bgalte ola ta komplex

Anonymous said...

FILE 12.11 mazi sou kai egw giati oloi na vrisoun 8eloun... bravo sta paidia k tous proponhtes!!!!makari na eimastan k emeis sthn 8esh tous.... k pali bravo giati edeixan pa8os k sevastikan thn kourash tous!!!! oso gia tous proponhtes k autous pou krazoun tous paixtes mpeite na diavasete statistika k o tziras exei 66.7% synoliko kai 15/18 apo thn 8esh tou k bravo ston ioannidi giati k autos htan exairetikos 80% synolika k 11/14 penalty!!!! bravo k ston proponhth pou apo thn dexia pleura eixe 18/24 7/10 antepi8eseis a k phre k 44 goal 28 apo tzhra k 16 apo ioannidi!!! to apotelesma kurioi einai oti perase stous 16 epaixe arketa kala gia thn epoxh h omada k osoi psaxnete 8esh omospondiakou kalo 8a einai na katsete na diavasete opws exei kanei o tsavdaridis k meta na grafete sto pc!!!! a k kati teleutaio o euagelidis polu kalos ston sxoliasmo oxi opws o iatroudis pou fwnazei olh thn wra k leei ta dika tou.... na vazete an8rwpous pou na xeroun na milisoun!!!!

Anonymous said...

ποιος είναι ο νέος διαχειριστής του blog παιδιά????

Anonymous said...

eseis oi goneis kanete to megalutero kako pou mporei na kanei enas an8ropos katasrefete ta idia ta pedia sas ftaneiiiiiiiiiii

Anonymous said...

kyrie xatzidimitriou auth einai h eleu8eria logou?oti dn sas sumferei n t svhnete?giati den afhnete n akoustoun oles oi apopseis?

Anonymous said...

den einai oi goneis p katastrefoun t paidia alla proponhtes me koblex

Anonymous said...

ΠΑΝΤΕΛΗ πάρτον τώρα στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ να τις αναβαθμίσει & αυτές!!.. όπως έκανε 5 χρόνια τώρα με τούς ΝΕΟΥΣ..εεεεεεεεεεε ρε γέλια που θα κάνουμε!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Φίλε ΤΣΑΒ καλός ο επιτηδευμένος λόγος πέρι αμπελοφιλοσοφίας νοητικής κατάστασης -ετοιμότητας και άλλα τινά..αλλά απο τηγανίτα τίποτα..Δυστυχώς στο τάραφλεξ τίποτα απο όλα αυτά δεν ίσχυσαν την ώρα που έπρεπε!!!!Το δυστυχέστερο δε όλων είναι οτι εσύ δεν ανταποκρίθηκες σε όλα τα παραπάνω που δίδασκες στούς αθλητές σου!!!!! Τώρα ποια φόρμουλα δικαιολογιών θα βρεις για να δικαιολογηθεις?..τα περι φ.κατάστασης να τα ξεχάσεις γιατι τους έχεις πάνω απο δύο μήνες στα χέρια σου...εξετάσεις δεν υπήρχαν για να έχουν νοητική διάσπαση..ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΚΑΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Anonymous said...

Εντάξει και εμένα δεν μου αρέσει να μουρμουράνε συνεχώς αλλά Εθνική ομάδα που βάζει 8 γκολ σε ένα ημίχρονο οφείλουμε να το σχολιάσουμε αρνητικά. Δεν μας άρεσε καθόλου το θέαμα. Μπορούσε και ο φουφουτος.

ΠΡΟς γνώση και συμμόρφωση. Για όλους τους άσχετους. Τέτοια ξεφτίλα ποτέ πάλι. Πολύ κακό για το τίποτα Μας πήγατε πολύ πίσω. Βαρεθήκαμε τα ευχολόγια θέλουμε επιτέλους αποτελέσματα.

Anonymous said...

akomi paramilaei i ifilios me kandila!!!

megalos tebelis

o proponitis atalados. taledo san paixtis alla apo proponitis 8elei na faei polla psomia!!!

kakisto to stisimo tis omadas sto deftero imixrono kai padelis elleipsi ikanotitas diaxirisis krisewn!!!!!!!

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΚΡΙΕΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝΒ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΟΠΩΣ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ.ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ.

Anonymous said...

«ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»- FAIR PLAY

Το πιο γνωστό ίσως από τις Ολυμπιακές Αρχές είναι αυτό του

«Ευ αγωνίζεσθαι» ή Fair Play.

«Ευ αγωνίζεσθαι» σημαίνει : παίζω, αγωνίζομαι τίμια.

Δηλαδή: J Σέβομαι τους κανονισμούς.

J Σέβομαι τους αντιπάλους μου.

J Δέχομαι τις αποφάσεις των διαιτητών.

J Δίνω ίσες ευκαιρίες σε όλους.


---TA 3 PRWTA POU AFOROUN TOUS PAIKTES EIMASTE 100% OK SE OLA TOUS KAI ME TO PARAPANW

TO 4o SKELOS AFORA TON PROPONITH TA SUMPERASMATA DIKA SAS............

Anonymous said...

SAS PARA8ETW KAI TH SELIDA GIA PERISSOTERES LEPTOMERIES
http://athlitikipoed.tripod.com/ekpedeftiko_iliko_laz2.htm

KOSTAS .K

Anonymous said...

οι ευκαιριες δεν δινοντε αλλα κερδιζονται.Και αν πραγματι καποιος αθλητης σε αυτην την ηληκια νιωθει αδικημενος εχει μπροστα του μελλον να το αλλαξει και να πει αυριο στον προπονητη του ειδες οτι ειχες αδικο που δεν με εμπιστευτικες.Ομως να αισθανεται αδικημενος ο ιδιος και οχι οι γονεις του και προπαντος οχι οι παραγοντες του συλλογου του που θελαν να τον επιδειξουν για να εχουν κερδη.

Anonymous said...

oi eukairies den xarizontai aploxera , apla prepei na tis arpa3eis.
O SEVASMOS einai autos pou kerdizete, kai oi agwnes mesa sto gipedo

Anonymous said...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ.

Anonymous said...

ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ. ΤΟ HANDBALL ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΤΣΑΒΔΡΑΙΔΗΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 5 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΠΟΙΟΣ ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ; ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ. ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΕΖΕΙ ΜΕΣΩ "ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ" ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ.

Ο ΠΑΛΙΟΣ said...

Ο αφορισμός και η κριτική από την πολυθρόνα είναι πολύ εύκολη. Ο προπονητής είναι πάντα μόνος. Όλοι έχουμε τις λύσεις οταν είμαστε εκτος ομάδος.
Ξέρει κανεις από σας κάποιον προπονητή ή ακόμη και αθλητη, που δεν θέλει να κερδιζει?
Θα έχει καποιος προπονητής εναν παικταρα και δεν θα τον χρησιμοποιει?
Υπήρχε από αυτούς τους αθλητες, κάποιος που έβγαλε ματια στο Ελληνικό πρωτάθλημα και δεν τον πρόσεξα εγω??
Έχουμε αθλητές ανάλογους των περιφεριακών της Τυνησίας?

Για να απαντήσω στον φίλο που αναφερει τον Τάτση, ότι δεν χρησιμοποιήθηκε, νομίζω οτι δεν μπορεί να παίξει σε αυτό το επίπεδο.
Το χαντμπωλ θέλει δύναμη, ταχύτητα και εκρηκτικότητα. Ο Τάτσης έχει δύναμη αλλά υστερεί πολύ στ' άλλα.
Πόσο έπαξε στον Φίλιππό? Σε ένα Φιλιππό μάλιστα αυτής της κατάστασης. Και εδώ οι προπονητές δεν πίστεψαν στο ταλέντο του. Μακάρι το παιδι να πάει καλά τώρα που πήγε στον ΠΑΟΚ, αλλά θέλει πολύ δουλεια, πάρα πολύ δουλεια.

Anonymous said...

lathoi eginan polla kai apo olous... kai fusika apo ton tsavdaridi kai thn omospondia kai apo paiktes akoma... thn euthini thn exei prwta i omospondia meta o proponitis... kai telos oi paiktes... etsi exei to pragma... min to pigenete sto proswpiko o kathenas me ton pono tou...! i omospondia ftaiei giati koimotane kai afise ton tsavdaridi na kanei kapies malakies... oi paiktes panta einai pionia... ta paidia ftaine ligotero apo olous... as elpisoume o sindesmos athlitwn na allaksei kati... ax elladitsa mou...

Anonymous said...

φτασαμε να κατεβαζουμε ομαδα για παγκοσμιο με ενα πιβοτ, χριαζετε να πουμε περισσοτερα?? εδω δεν εχουμε παιχτες

Anonymous said...

Δίκιο εχει ο 9:02. Ο Κεσίδης της Νάουσας που πηρε μετεγγραφη στον ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να εχει θέση στην ομάδα?

takis said...

etsi bravo magkes diavazw ta sxolia kai katalavainw
giati eimaste ekei pou eimaste
giati exoume afta pou exoume
& giati pame ekei pou pame
den peirazei giati afto mas aksizei... me kapoious simfwnw me allous oxi alla den exei shmasia giati olo to xantmpolaki ths elladas eimaste emeis... na pesoume na fame tous allous gia na anadeix8oume emeis... oxi filoi mou o a8lhtismos prostazei evgenh amila panw ap ola ki emeis ekei usteroume... as ksekinhsoume apo afto kai vlepoume... exoume dromo akoma!


kai panw ap ola na exete to 8aros ths gnwmhs sas! ante kai kalh tyxh

Anonymous said...

peite stous goneis tou tatsi oti auto pou pezei o gio tous eine den eine handball alla pleximo , kai pou itan stin apostoli tis e8nikis as poun eine megalo euxaristo ston tsab.

Anonymous said...

taki 11:47... auta pou les den uparxoun ola einai mesa sth vrwma kai th disodia se ola ta posta... ola auta pou les.. akougonte san paramuthaki... makari na itan etsi... mpravo sou an ta pisteueis...

Anonymous said...

11,47 εισαι βαθια νυχτωμενος.
Τί σχεση εχει ο αθλητισμος με την ευγενη αμιλλα ;
Αυτα ειναι παραμυθια για να κοιμουνται οι μαζες
Οπως παραμυθι ειναι η πτωχευση ή μη της ελλαδιτσας και τοσα άλλα.

takis said...

den peirazei logika eseis 8a kserete paidia eikones apo to ekswteriko evrwpaika kupela proponhtarades kai meikth kosmou... kai mia e8nikoula omws "makari" na paizame... etsi gia to handballaki vre paidi mou... mallon den eixate ka8olou xrono kai liges gnwrimies mesa sthn vrwmikh omospondia mas.


den variesai Ανώνυμοι eimaste!!
oti 8eloume leme dhmokratia exoume
kalhmera

Anonymous said...

Και η δημοκρατια που λες,ενα παραμυθι ειναι κι αυτο.

Anonymous said...

ΦΙΛΕ 25/6/2011, 7:55

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΕΚΕΙ ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΛΑΣΠΗ, ΧΡΟΤΑΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ?

ΜΙΚΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ..

Anonymous said...

ευτυχώς πολλοί προπονητές δεν ειχαν πάει να παρακολουθήσουν το παγκόσμιο στο γήπεδο και αυτο ηταν και η αιτία που ακούστηκαν τα παιδάκια που φωναζαν ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ αν ειχαν μαζευτεί ΟΛΑ τα γνωστά ΠΙΡΑΝΧΑΣ και τα ΒΑΜΠΙΡ του χαντ-μπολ εκτος απο τις σαρκες του αθλληματος θα ετρωγαν και τα παιδακια και στο γήπεδο θα υπηρχε η γνωστή θανατερη ησυχια...

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ

Anonymous said...

SOSTOS O 3:43 to seminario eprepe na to kanoun 9 imeres meta ta mats na serviroun kai kafedaki

Anonymous said...

i omospondia den murizei tipota... kai koimate monimos... oson afora to handballiko kommati... gia th diorganwsh me afisan afwno... mpravo tous... alla handball paidia pote tha mathete?

Anonymous said...

11.14
ΠΟΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ!
Ο ΤΖΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ,ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΟΥΤ Ο ΑΛΛΟΣ ΒΑΡΑΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ Ο ΤΕΡΜΑΣ!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥΣ!!!

Anonymous said...

kalos o tziras kalos ki o ioannidis... o giannopoulos pou vrethike sto inter re?? pame kala???

Anonymous said...

Αυτη ειναι η μοιρα των προπονητων οταν εχουν μια αποτυχια ειναι ΤΙΠΟΤΑ και στις επιτυχιες ειναι οι καλυτεροι,αν η ομαδα περνουσε και κερδιζε ακομα ενα παιχνιδι οι επιθεσεις φυσικα θα ηταν πιο ΄΄χαλαρες΄΄ και αν κατα λαθος πηγαινε την ομαδα στον τελικο θα ηταν ηρωας.
Ο καθε προπονητης [σε ολα τα αθληματα] καλως η κακως ΄΄κολαει΄΄ σε μερικους αθλητες και δεν μπορει να φανταστει οτι μπορει να παιξει η ομαδα χωρις αυτους ,μηπως το ιδιο δεν επαθε και ο Ρεχαγκελ που ΄΄δεν μπορουσε να παιξει χωρις Χαριστεα και Ζαγορακη ουτε λεπτο ????? οι επιλογες των αθλητων τον ΄΄βγηκαν΄΄ και εγινε ηρωας,αν δεν πηγαινε η ομαδα θα εφευγε νυχτα.
Εμενα σαν απλο τηλεθεατη η ομαδα με αρεσε και τα παιδια εχουν παρα πολυ καλα προσοντα αλλα θελει πολυ δουλεια στις ομαδες που κανουν προπονηση,το οτι εκαναν λαθος πασες και δεν μπορουσαν να ΄΄γυρισουν΄΄ την μπαλα σε κρισιμα σημεια των αγωνων δειχνει οτι κατι τους λειπει και φυσικα για αυτο δεν φταιει ο προπονητης της εθνικης.
Εγω δεν ξερω και παρα πολλα πραγματα αλλα αν σε καθε αγωνα ειχαμε τρια [3] γκολ περισσοτερα απο το πιβοτ και τον δεξιο ιντερ θα ημασταν πρωταθλητες κοσμου.

Anonymous said...

Και αν δεν κανω λαθος διαβασα οτι ο κ.τσαβδαριδης εχει την ομαδα 5 χρονια !!!!.
Κατα η γνωμη μου σε παιδικες ομαδες ο προπονητης δεν πρεπει να δουλευει με μια ομαδα πανω απο τρια χρονια,πρεπει να αλαζει και να παιρνει τη θεση του καποιος αλλος που με τις γνωσεις που θα εχει θα δωσει κατι παραπανω,μπορει ενδεχομενως καποιος αλλος να εδινε στην ομαδα μας αυτο το 10% που ηταν απαραιτητο για να γινει η μεγαλη επιτυχια.Ο προπονητης της ΕΘΝΙΚΗΣ ομαδας μεχρι αυτη την ηλικια δεν μπορει να ειναι μονο ο καλος ΄΄διαχειριστης ΄΄του ΄΄υλικου΄΄ που υπαρχει στην ομαδα .

Anonymous said...

5.11
γιατι? διαφωνεις? ο ιωαννιδης ειναι 3 φορες καλυτερος απο τον τζηρα...τωρα οτι λες για την δυναμη που βαζει για να κερδισει τα γκολ το παιδι θελει να δειξει την δυναμη του και αυτο δεν χαλασε και κανεναν απο οτι φανηκε.

Anonymous said...

ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΗΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ.? ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΤΖΗΡΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΟΥΚΑ? ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ? ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Anonymous said...

den antilegw oti o tziras 8a ftasei psila gt exei poly kalo ''manager''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Anonymous said...

ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ? ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ??

Anonymous said...

10.52 :
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ή ΤΥΦΛΟΣ

Anonymous said...

σοβαρα? οποιος δεν συμφωνει με τις δικες σου αποψεις ειναι ασχετος και τυφλος??ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...υπαρχουν πολλοι κομπλεξικοι εδω που ειναι κολλημενοι με εναν παιχτη και τον υποστηριζουν ακομα και μαλακιες να κανει.

Anonymous said...

ΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΞΤΡΕΜ!ΑΠΛΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΤΖΗΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΤΣΑΒ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ!ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ!ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ !!

Anonymous said...

re paidia egw 3erw oti thn epi8esh thn diwrganwnei o play maker.edw eida enan proponiti na orietai ap tn pagko gia to pws 8a ginei h eri8esh me stoxo panta h mpala na katalh3ei sta xeria twn extrem ki apo ekei na ginei to sout..tyxai??? den nomizw.. YG eutuxws pou uphrxan kai kana duo paixtes pou phran prwtovoulia kai h mpala katelh3e sto pivot apo opou mphkan ta goal..

Anonymous said...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΟΠΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ.1] ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ... 2]ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΑ.ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.3]ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ, Η ΖΗΛΙΑ, Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΤΟ HANDBALL ΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Anonymous said...

3:33 μακαρι να σκεφτονταν ολοι σαν και εσενα. τα ειπες τα πραγματα ετσι οπως ειναι και ας βγει τωρα καποιος να πει ο,τι θελει...

Anonymous said...

4.58 ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ.ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΟΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙ ΠΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΚΡΑΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΘΣ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.