Για τη 15η θέση με το Κατάρ αύριο η Νέων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για τη 15η θέση με το Κατάρ αύριο η Νέων

Κουρασμένη και χωρίς ψυχικά αποθέματα η Εθνική ομάδα νέων ηττήθηκε με 32-22 από την Ρωσία στο κλειστό της ΧΑΝΘ για τις θέσεις 13-16 του 18ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Πλέον αύριο (15:30, ΕΤ-1) στο τελευταίο της παιχνίδι στην διοργάνωση θα αντιμετωπίσει το Κατάρ στο κλειστό του ΠΑΟΚ διεκδικώντας την 15η θέση.
H Ελληνική ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τον Σάββα Κουρουμλίδη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο και την θέση του στην 16αδα πήρε ο τερματοφύλακας Σύγγαρης, ενώ στην αρχική επτάδα αντί του Τζηρά έπαιξε ο Ιωαννίδης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε άσχημα την αναμέτρηση, αφού βρέθηκε να χάνει 3-0 (6’), 6-2 (9’) και 8-4 (13’). Ωστόσο στην συνέχεια ανέβασε ρυθμούς και με τον Κουτσικόπουλο να βρίσκει τις λύσεις από την περιφέρεια ξαναμπήκε στο ματς μειώνοντας σε 8-7 στο 15’. Στη συνέχεια στο ματς πέρασαν Αρβανιτίδης, Τάτσης και Κόντης, ωστόσο στον επιθετικό τομέα η Εθνική συνέχιζε να έχει πρόβλημα ανάπτυξης. Η «αρκούδα» ξέγυγε ξανά με 3 γκολ διαφορά (14-11) στο 25’, ενώ το ημίχρονο έληξε με την μέγιστη διαφορά (17-12) μέχρι εκείνο το σημείο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ψαλίδα άνοιξε πολύ με ένα συνολικό επιμέρους σκορ 8-2 (από το 14-12 στο 28’) και ουσιαστικά με το +9 (22-13), το παιχνίδι είχε κριθεί από το 35’. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε μία απέλπιδα προσπάθεια να γυρίσει το παιχνίδι, μειώνοντας σε 22-17 στο 39’ και 25-20 στο 47’, αλλά η προσπάθεια αυτή δεν είχε συνέχεια και έτσι το τελικό 32-22 ήρθε απολύτως φυσιολογικά. Για άλλη μια φορά τα πολλά λάθη (21) στοίχισαν στην Εθνική που έχει μία τελευταία ευκαιρία στο αυριανό ματς να κλείσει τουλάχιστον την διοργάνωση με μία καλή εμφάνιση και νίκη.

ΡΩΣΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 32-22
Τα δεκάλεπτα: 6-3, 10-9, 17-12 (ημχ), 22-17, 27-20, 32-22
ΡΩΣΙΑ (Αλεξάντερ Κοβαλένκο): Ζέντικ 9, Αλέχιν 3, Πιστσιούχιν 1, Κορνέφ 2, Μπεσπάλοφ 3, Μπεζενάρ 4, Κουντίνοφ , Αντρέεφ , Σορόκα 3, Σελούντκο, Εμελιανένκο 4, Παρσούτιν 2, Παβλένκο, Κόσμαν, Μοράρου , Τσελίστσεφ 1.

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Τσαβδαρίδης): Λοΐζος, Αρβανιτίδης 1, Τζηράς 2, Γιαννόπουλος, Παπαδιονυσίου 2, Κοκτσίδης, Ζαμπούνης , Νικολαϊδης 3, Τάτσης 3, Γρηγοριάδης, Κουτσικόπουλος 5, Σύγγαρης, Δελημήτης, Κανδύλας 2, Ιωαννίδης 3, Κόντης 1.

Παρατηρητές: Ρατζ (Ελβετία)- Στανόγεβιτς (Σερβία)
Διαιτητές: Μουσαβιάν- Ταγκανί (Ιράν)
Δίλεπτα: 2-4 Πέναλτι: 5/5-2/3

Τσαβδαρίδης: «Χάσαμε γιατί δεν κάναμε φάουλ»

Η αμυντική συμπεριφορά της Ελλάδας στοίχισε την ήττα, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Κώστα Τσαβδαρίδη, που εστίασε ιδιαίτερα στον αριθμό των λίγων φάουλ που έκανε η εθνική μας ομάδα κόντρα στη Ρωσία. Στη συνέντευξη Τύπου οι προπονητές και οι παίκτες των δύο ομάδων τόνισαν:

Αλεξάντερ Κοβαλένκο (προπονητής Ρωσίας): «Η ψυχολογική πίεση και για τις δύο ομάδες ήταν πολύ μεγάλη μετά τους αποκλεισμούς. Μέρα με τη μέρα εμείς αποβάλλαμε αυτή την πίεση και σήμερα παίξαμε καλά».

Κώστας Τσαβδαρίδης (προπονητής Ελλάδας): «Ήταν το πρώτο παιχνίδι που κάναμε 11 φάουλ. Όταν κάνεις 11 φάουλ δεν έχεις το δικαίωμα να κοιτάξεις στα μάτια μία ομάδα όπως η Ρωσία, ενώ τους δώσαμε οχτώ φορές την ευκαιρία να βάλουν εύκολο γκολ. Στο 24-19 πίστεψα ότι μπορούσαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι. Με αλλαγή στην άμυνα προσπαθήσαμε να οδηγήσουμε τις επιθέσεις στα δεξιά αλλά με ένα ή δύο χαζά δίλεπτα χάσαμε το ρυθμό μας. Σημαντικό κλειδί ήταν η αμυντική λειτουργία, μας έδινε δύναμη, κουράγιο και παραπανίσια γκολ.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί δεν παίξαμε άμυνα. Η άμυνα είναι 95% διάθεση και 5% τεχνική. Δεν υπήρχε διάθεση; Δεν μπορώ να το πω. Συζητώντας με τα παιδιά μου έδειξαν ότι είχαν διάθεση αλλά δεν το είδα στο γήπεδο.
Υπάρχουν σημεία στο παιχνίδι που τρέχουμε. Τώρα αρχίσαμε να τρέχουμε επιλεκτικά Η άμυνα είναι θέμα μυαλού. Ενώ πρώτα ρισκάραμε στα σουτ είχαμε αυτοπεποίθηση, αρχίσαμε να μην ρισκάρουμε. Από τη στιγμή που δεν έχουμε τα σουτ και δεν ρισκάραμε δεν είχαμε λύσεις.
Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λέξη κατάρρευση για μία ομάδα που δεν έχει εμπειρία από τέτοια διοργάνωση. Συμφωνώ ότι δεν έχουμε την καλή εικόνα του πρώτου γύρου. Αν μπορούσαμε να βρούμε αυτό που δεν μας δίνει την ενέργεια θα το είχαμε λύσει. Προσπαθούμε, ψάχνουμε σε πολλούς τομείς. Αδιάψευστος μάρτυς όμως είναι η εικόνα.
Αύριο έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι και πρέπει να πολεμήσουμε, να φέρουμε πίσω την εικόνα των πέντε πρώτων παιχνιδιών. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα δεν τελείωσε για εμάς. Τελειώνει αύριο με το τελευταίο σφύριγμα. Εγώ από τη θέση μου θα δώσω τη μάχη για να φέρουμε πίσω αυτή την εικόνα. Αν δεν την δώσουν τα παιδιά σημαίνει ότι δεν την έδωσα κι εγώ».

Ντμίτρι Παβλένκο (παίκτης Ρωσίας): «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά και αυτό αποτυπώνεται στο σκορ. Η ελληνική ομάδα υποθέτω ότι ήταν πιο κουρασμένη. Αυτός ήταν και ο λόγος που μεγάλωσε η διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο και νικήσαμε με δέκα γκολ».
Νίκος Τάτσης (παίκτης Ελλάδας): «Είδαμε Ρωσία, είχαμε εντοπίσει τα αδύνατα σημεία της, προσπαθήσαμε να τα εκμεταλλευτούμε αλλά δεν μπορέσαμε. Κάναμε αβίαστα λάθη, ‘πουλήσαμε’ την μπάλα και δεχτήκαμε άμεσα γκολ. Στην άμυνα δεν είχαμε πολλά φάουλ και δεν τελειώσαμε τις φάσεις που θέλαμε. Δεν παλέψαμε όσο έπρεπε το παιχνίδι. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι αύριο και πρέπει οπωσδήποτε να το πολεμήσουμε».

Παντελής Αρβανιτίδης (παίκτης Ελλάδας): «Δεν είναι δικαιολογία η κούραση. Στο πρώτο ημίχρονο αλλά και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κάναμε αβίαστα λάθη που μας στοίχισαν».

Πέτρος Κανδύλας (παίκτης Ελλάδας): «Παίζαμε με μία ομάδα από την οποία δεν είχαμε να ζηλέψουμε τίποτα. Δεν θα μιλήσω για κατάρρευση. Δεν καταρρεύσαμε σήμερα. Θα ήθελα να τονίσω επίσης ότι καλός παίκτης δεν είναι μόνο αυτός που βάζει γκολ».

Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου εκπρόσωποι της ρωσικής ομοσπονδίας χειροσφαίρισης εξέφρασαν την επιθυμία τους για μία καλύτερη και δυνατότερη συνεργασία της ΟΧΕ με τη ρωσική ομοσπονδία

33 comments

Anonymous said...

Ρε Πετρακη αγορι μου,εχεις το θρασος και δηλωνεις πως ο καλος παιχτης δεν ειναι μονο αυτος που βαζει τα γκολ?Ποιον κοροϊδευεις?Και αντε το δεχομαι.Οταν ομως δεν βγαζεις asist για δειγμα και δε βοηθας στην αμυνα κατι μαλλον κατι δεν παει καλα.Για αυτο καλυτερα να μασας παρα να μιλας....

Anonymous said...

Κατι ακομα...Οταν κ.Τσαβδαριδη βλεπεις απο τον τερματοφυλακα σου να περναει ελεφαντας απο την εστια,να τρωει γκολ απο το κεντρο(πραγμα που θελει μεγαλη προσπαθεια και μπραβο του)κατι πρεπει να κανεις,δε νομιζεις?Ξερεις υπαρχουν και αλλοι τερματοφυλακες στον που αξιζουν λιγα λεπτα συμμετοχης φτανει πια με τον Λοϊζο και τη διαφημιστικη καμπανια (ουτε μοντελο να ηταν).Τον εμαθαν και οι πετρες...

Anonymous said...

ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΑΛΛΟΣ ΕΙΜΑΙ.

ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ. ΟΥΤΕ ΒΕΝΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ.

Anonymous said...

και ποιον να βαλει ρε ασχετοι,
εχει καλυτερο ;

Anonymous said...

Δεν ειπαμε οτι εχει καλυτερο αλλα οταν δεν τραβαει πρεπει να βγει και καμια αλλαγη,οχι να παιζει επειδη ετσι πρεπει...

Anonymous said...

ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ "ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΜΕΝΑ -ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑ.ΣΥΒΙΛΛΑ

Anonymous said...

Γυρίσαμε 20 χρόνια πίσω διασυρθηκαμε παγκοσμιος και κάποιοι γονείς η φίλοι των παιδιών μας γράφουνε για το πιος έπαιξε και ποτέ έπρεπε να γίνει αλλαγή !πάτε αύριο να πάρετε τα παιδάκια σας και άντε στο καλο,ψωναρες όλοι!όσο για σένα Κώστα μαζί με το φοβερό επιτελείο σου πρέπει η ομοσπονδία να σου στείλει το λογαριασμό για το πάρτυ!!ξέρεις αυτο που μας έλεγες στην αρχή του τουρνουά !

Anonymous said...

ΝΟ ΜΠΙΚΙΝΙ,
ΝΟ ΠΑΡΤΥ !!!

Anonymous said...

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΒΑΖΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Anonymous said...

ποιος ειναι ο Καλαβαζης ;

Anonymous said...

φιλε 4,09 :
Γιατι και σε ποιον τομεα θεωρεις οτι η σημερινη ομαδα ειναι καλυτερη απο αυτη πριν απο 20 χρονια ;

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗΚΟΤΗΤΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 15 ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ??? ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ.ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ Κ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΟΧΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ 40 ΠΗΓΑΜΕ. ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΝΙΓΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Anonymous said...

ενταξει,οταν παιζεις στην εδρα σου,πρεπει να παιζεις μονο για μεταλλιο !
Αυτο μπορουμε ρε παιδια τί να κανουμε
Κακως καλιεργηθηκαν φιλοδοξιες για παραπανω
Μπορει να εγιναν και λαθη,ας ψαξουν να τα βρουνε

Anonymous said...

ΕΔΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟ ΦΙΛΥΡΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΝΑΝΕ.
ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ?
ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ

Anonymous said...

Αλήθεια η Τσακάλου ως τι κάθετε στα VIP της ΧΑΝΘ κ Χαντηιωάννου και εμείς οι υπόλοιπες θνητές στην εξέδρα?

Anonymous said...

11.38

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ!!ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ !!ΑΠΟ ΤΕ ΕΞΤΡΕΜ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΝΕΛΑ ΑΣΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΤΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΩΕΙ!ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΡΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΡΗΞΗ!!ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΡΕ ΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ !!

Anonymous said...

2:11 o loizos se pirakse re... oxi pou pire mazi o allos.. allous 2 kai den mpenoune pote, kanoune sklirh douleia me to overline ston pagko... kai apolaumvanoune to party... xaname 20 goal kai dn allakse terma oute gia na tous dwsei thn empeiria tou party... den tous vazei para mono se penalty mi ginei rompa... alla gia to loizo mi milas polu monos paleue kai monos tou epaize... gia ton panigurizmo ante tha simfwnisw...

Anonymous said...

11:27 re file mas douleueis krazeis ton petro...gia poio logo??i dilwsei se peiraxe re asxete afou etsi einai!! koita na asxolitheis me to ti kaneis esy kai meta gia to pws paizoun kai ti dilwnoun oi paiktes!

Anonymous said...

λοιπον απο που να αρχησω και που να τελειωσω??ο κ Τσαβαδαριδης δυστυχως εχει ξεχασει πως ειναι προπονητης και την εχει δει manager...μετα απο καθε αγωνα οι περισσοτεροι γονεις βριζανε και κ.Τσαβδαριδη γιατι δεν εβαλε τα παιδια τους και γιατι αφηνε μεσα συνεχεια τους ιδιους και τους ιδιους...ο γιος μιας κυριας απο αυτες που διαμαρτυρονταν χθες επαιξε...ξερετε τι ποσοστο επιτυχιας ειχε σε σχεση με τις προσπαθειες του??1/10...πολυ καλα βλεπετε 1/10 και παικτης περιφερειακος...για μενα απαραδεκτο ειναι αυτο το πραγμα!!μετα απο το παιχνιδι η μητερα βγηκε με ψιλα το κεφαλι της χαρουμενη που επαιξε ο γιος της...αυτο ομως ειναι παραδειγμα για να σας δειξω οτι εμεις οι ιδιοι καταστρεφουμε το αθλημα μας και ποσο ευκολα μπορουμε να τυφλωθουμε απο τον αγωισμο μας...

προσωπικα απογοητευτικα αλλα δεν πειραζει ο κ.Τσαβδαριδης ξερει οτι απο αυτους που προβαλλει μονο ενας μπορει και θα παει σιγουρα Γερμανια στο μελλον...ενα ακομα ονομα σχολιαζετε πολυ εντονα απο τα μεγαλα ονοματα του ενχωριου αλλα και του handball του εξωτερικου...δεν θελω ομως να αναφερθω σε ονοματα γιατι μπορει να κανω ζημια...

παντως ο κ.Τσαβδαριδης τα εχει ακουσει απο πολλους προπονητες για τις μαλακιες που κανει να ειστε σιγουροι για αυτο...αλλα δυστυχως η κλικα του κανει κουμαντο και δεν μποει κανενας να τους κουνησει...

τελος για τον Πετρο που παει με την νεα σεζον στην Γερμανια...το παιδι εχει τρομερα προσοντα...ακομα δεν μπορει να παιξει καλα...μακαρι εκει που θα παει να δουλεψει και να αναδειχθει και να μην ειναι απο αυτους που πανε 1-3 χρονιες εξω και μετα γυριζουνε με τα μουτρα τους στο πατωμα....

Anonymous said...

ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΤΡΩΤΕ ΤΑ 20ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ.ΔΕΚΑ ΓΚΟΛ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ Ο ΝΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.

ΚΑΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΡΕ ΠΕΤΡΑΚΗ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΠΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???ΠΑΤΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

Anonymous said...

το παιδι εχει τρομερα προσοντα...ακομα δεν μπορει να παιξει καλα...

KAI POTE UA MPOREI?????KAI GIATI DEN PAIZEI AFOU EINAI TOSO KALOS PAIXTHS???

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ.ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ,ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ,ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ,ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΛΛΟΤΗΤΑ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙΙΣΧΥΡΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ.ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΧΛΙΑΡΑ,ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΤΗΣΑΝ ΣΚΑΛΙ-ΣΚΑΛΙ,ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ,ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ¨¨¨Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΑΓΚΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΜΑΚΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ,ΟΙ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

mexri kai sto giftadiko diaploki

Anonymous said...

Το άκουσε αυτό για την Τσακάλου ο ΔΙΑΥΓΕΙΑ; Ή είναι σε διακοπές; Αν το άκουσε - και αν βέβαια ισχύει - αύριο θα έχουμε πάρτυ με τα σχόλιά του, ανυπομονώ...

Anonymous said...

Σχετικά με το που καθόταν η Τσάκαλου το μόνο που θα πω είναι πως επειδή βρέθηκα στο γήπεδο της Χανθ στον αγώνα της Εθνικής μας με τη Ρωσσία, όποιος ήθελε μπορούσε να κάτσει στις VIP θέσεις. Τώρα αν όντως ισχύουν τα περί φιλοξενείας με έξοδα της διοργάνωσης αυτό μακάρι να το ψάξει κάποιος αλλά να μας ενημερώσει με αποδείξεις.
Προσοχή με τη λάσπη... να είμαστε σίγουροι πριν κατηγορήσουμε κάποιον.
Τα λόγια είναι πολύ εύκολα.

Anonymous said...

Διαβάζω τα σχόλια και νοιώθω τεράστια πίκρα.
Μα στ’ αλήθεια η Ελλάδα έχει τόσους άξιους προπονητές, παράγοντες, παίχτες, όλοι ειδήμονες στον τομέα τους, οι πιο πολλοί από αυτούς αδικημένοι.

Όλοι εμείς που σχολιάζουμε σε αυτό το blog, γράφουμε, λασπολογούμε, χύνουμε δηλητήριο, βγάζουμε προσωπικές εμπάθειες, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, έχουμε τη γνώση της αλήθειας και όλοι οι άλλοι έχουν τα μέσα, τον γνωστό, το δόντι και βέβαια το απόλυτο άδικο.

Ναι, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ότι πολλοί από αυτούς που κατέχουν τις θέσεις δεν τις αξίζουν γιατί έγλειψαν, λάδωσαν, προσκύνησαν ή δεν μίλησαν όταν έπρεπε. Γιατί όμως γκρινιάζουμε;

Έχουμε κάτι καλύτερο;
Στους αθλητές της εθνικής μας που με τόση ευκολία καταδικάσαμε ως άχρηστους, δώσαμε κάτι περισσότερο όταν ήταν μικρότερης ηλικίας αθλητές και δεν μας το επέστρεψαν σήμερα στο παγκόσμιο;

Γιατί περιμέναμε κάτι καλύτερο;
Τα παιδιά μας επέστρεψαν αυτό που τους δώσαμε, το λίγο, το μίζερο, γιατί πολύ απλά αυτό μας αναλογούσε να πάρουμε.

Τους δώσαμε μήπως ομάδες με άξιους προπονητές - δασκάλους που ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν τον διαφορετικό χαρακτήρα και ψυχισμό του κάθε πιτσιρικά όταν πρωτομπαίνει στο άθλημα;

Τους δώσαμε μήπως ομάδες με οργάνωση, που κινούνται βασιζόμενες σε πλάνο με χρονοδιάγραμμα, που ελέγχουν τα αποτελέσματα του αρχικού τους σχεδιασμού και αν δεν είναι τα επιθυμητά επανασχεδιάζουν αναπροσαρμόζοντας τα πλάνα τους;

Για παράδειγμα οι αθλητές που έχουν επιλεγεί από τα ηλικιακά και αποτελούν σήμερα την εθνική παίδων έχουν κάνει κάποια προπόνηση εδώ και 2 χρόνια;
Υπάρχει κάποιος σχεδιασμός για τα παιδιά αυτά που θα αναπτύξει το ταλέντο τους, που θα τα βγάλει από τη μιζέρια ώστε κάποια στιγμή να τους δούμε να πλαισιώνουν μια εθνική εφήβων, νέων ή ανδρών με αξιώσεις;

Αν θέλετε απαντήσεις να σας τις πω εγώ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΟ, ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ. Δυο χρόνια χωρίς προπονήσεις. Για να είμαι ειλικρινής νομίζω έγιναν 2 ή 3 προπονήσεις αλλά όχι όλοι οι παίδες μαζί. Μόνο του κλιμακίου της Β. Ελλάδας. Χαμένα χρόνια, χαμένα ταλέντα.

Όταν θα έρθει η ώρα λοιπόν φίλοι μου και αυτά τα παιδιά θα έχουν γίνει έφηβοι, νέοι ή άντρες αθλητές, άντε με το καλό να βρεθούμε πάλι εδώ να ξαναγελάσουμε με το πόσο άχρηστοι είναι.

Όλοι εμείς οι ειδικοί, οι σπεσιαλίστες του αθλήματος ας δώσουμε από σήμερα το επόμενο ραντεβού χωρίς ντροπή. Γιατί ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.

Anonymous said...

1:41 symfwnw apolyta me oti eipes!! egw 2 fores exw grapsei kai auti einai i deuteri kai o monos logos einai giati den maresei pou krazoun paixtes kapoioi asxetoi opws o 11:27!poios eisai??tosa polla xereis???katarxas pezeis handball giati apo auta pou les fainetai oti den pezeis alla kai na pezeis den xereis tpt apla!!synexise na krazeis tous paixtes giati apla mallon zileueis tin thesh pou einai kai den eisai esy!!!

Anonymous said...

apoluti kseftila..... tromponi apo ta liga ..... o korudalos den einai tipota mprosta se auto..... vevaia an pw oti den to perimena tha eimai pseftis..... mono o tsavdaridis kai oi goneis twn paidiwn evlepan oneira..... tromponiiiiiiiiiiiiiiii

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

1,41 τί λες ρε προβοκατορα !
Εμεις που ειμαστε παρατηρητες,εχουμε ευθυνη για αυτα που κανουν οι ανικανοι-γλυφτες(οπως τους οριζεις)υπευθυνοι,οι οποιοι πληρωνονται κιολας ?

Μαλλον,εισαι και συ,ενας απο αυτους που υπερασπιζεσαι

Anonymous said...

Θα ήθελα πάρα πολύ να έβλεπα όλους εσάς που κράζετε αυτά τα παιδιά, να παίζατε στη θέση τους... Είχαν ένα όνειρο και πάλεψαν γι' αυτό με όσα εφόδια τους έδωσαν..με ότι σου δίνουν και παίρνεις με αυτά παίζεις.. μη κατηγορείτε λοιπόν την προσπάθεια αυτή..ακομά και αν στο τέλος δεν ήταν αρκετή πού ήταν ο προπονητής για να ανεβάσει την ομάδα ψυχολογικά..τί έκανε για να το καταφέρει αυτό...?αν σαν οποιοσδήποτε προπονητής, οποιουδήποτε αθλήματος δεν έχεις την ικανότητα αυτή, να επηρεάζεις θετικά τον αθλητή σου τότε μην το κάνεις..καταστρέφεις και εσένα και τον αθλητή και εδώ την ομάδα...μάλλον δεν προσπάθησε και πολύ όπως φάνηκε και όλοι είδαμε στα ματς της κατάταξης... μη ρίχνετε προσωπικές ευθύνες στους παίχτες..πάψτε να ασχολείστε με το πόσα γκολ έβαλε κάποιος, πόσα ασίστ ή πόσες αποκρούσεις έβγαλε..όλοι έπαιξαν για την ομάδα και είναι μεγάλο βάρος αυτό..όσοι λοιπόν δε ξέρετε πως είναι αυτό το συναίσθημα, ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΑΛΛΟ!όταν δεν υπάρχουν οι σώστες υποδομές μη ζητάτε περισσότερα..μπορεί να μην είμαστε σε όλα τα αθλήματα πρώτοι αλλά σε ένα ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα γιατί είναι εύκολο για όλους μας...στο ΚΡΑΞΙΜΟ!Καλημέρα λοιπόν σε όλους σας και ελπίζω την επόμενη φορά που θα θέλει κάποιος να βγει και να κράξει, να το κανασκεφτεί...

Anonymous said...

pros 2.04 h tsakalou ειναι διεθνης αθλητρια,οπως και τα παιδια της αντρων καθονται στα επισημα με καρτελακια vip..η ομοσπονδια εδωσε σε ολους καρτελακια..μαλλον πρεπει να γινεις διεθνης και να αφησης την γκρινια.φιλακια!