Πολύ βελτιωμένη η Νέων. ΕΛΛΑΔΑ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ 23:22 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πολύ βελτιωμένη η Νέων. ΕΛΛΑΔΑ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ 23:22

Η Εθνική νέων ξεκίνησε με νίκη την παρουσία της στο διεθνές τουρνουά της Αιγύπτου.

Στην πρεμιέρα διεθνούς τουρνουά που γίνεται στο Κάιρο, η εθνική ομάδα Νέων επικράτησε με 23-22 (11-11 ημ.) της Αιγύπτου.

Η σύνθεση και τα γκολ της ελληνικής ομάδας: Ζαμπούνης 2, Νικολαϊδης, Τζιράς 2, Κόντης, Κοκτσίδης, Κουτσικόπουλος 2, Γιαννόπουλος 1, Παπαδιονυσίου 1, Ιωαννίδης 2, Πίττος, Γρηγοριάδης, Κανδύλας 10, Αρβανιτίδης 3, Κουρουμλίδης.

8 comments

Anonymous said...

mpravo paidia..kalh arxh..

Anonymous said...

me kandila tha paramilisei i ifilios...

Anonymous said...

peite ton na min souternei mono pano dexia exei kai alles gonies i estia ................ pou pame oreeee eine krima...... gia to elliniko handballlaki pou eise re triantafulidi paulidi apostolidi grupsio tikmanidi gkioka karno gkoutsoubelidi zerbes kai posa alla talenta pou ama pezane simera 8a afinane epoxi sto europaiko HANDBALL krima kai pali krima...........

δάσκαλος said...

Φίλε από όλους αυτούς που ανέφερες πραγματικό ταλέντο ήταν μόνο ο μακαρίτης ο Γρίσπος, μερικοί από αυτούς που λες ήταν καλοί παίκτες, πιο πολύ για τον Κάρνο το λέω ο οποίος ήταν πολύ εγκεφαλικό playmaker, για τους άλλους που λες νομίζω ότι δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο (Τικμανίδης, Ζέρβας, Παυλίδης, Αποστολίδης, Τριανταφυλλίδης - μάλλον σου αρέσει το χάντμπολ "παλεύω να περάσω"). Tο κάτι παραπάνω από αυτούς μόνο ο Γρίσπος θα μπορούσε να το κάνει.

Anonymous said...

diladi sto handball ektos apo to na palepseis pos allios pernas petontas i me apli prospoiisi

Anonymous said...

re file 3.40 afou baraei mono se mia gonia pws ebale ta idia goal me ayta pou evale kai o KAJGANIC sto protathlima????

δάσκαλος said...

Δες λίγο ευρωπαϊκό χαντμπολάκι, κανένα champions league από το eurosport, και θα καταλάβεις ότι οι άνθρωποι σουτάρουν, αν δεν τους προλάβει η άμυνα που επιτίθεται σαν τρελή σε αυτούς που απειλούν το τέρμα, ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΝΕ από τα 9 ή και τα 10 μέτρα με ένα βήμα, πασάρουν στο πίβοτ σε κάθε ευκαιρία που έχει να πάρει μπάλα, δημιουργούν χώρους ευνοϊκούς για τους συμπαίκτες τους, δημιουργούν υπεραριθμίες για τα εξτρέμ, ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Anonymous said...

paixtaras katigorias fterou.