ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 2011- 12o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 2011- 12o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Από σήμερα, Πέμπτη 16/6, το απόγευμα, ξεκινούν οι εκδηλώσεις beach handball στην παραλία της Καστροσυκιάς στην Πρέβεζα για το τουρνουά «PREVEZA BEACH HANDBALL 2011-ΛΟΥΞ» στο πλαίσιο του 12ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς χάντμπολ .

Σήμερα το απόγευμα οι μικροί φίλοι του χάντμπολ θα παίξουν μπιτς χάντμπολ, θα νοιώσουν τη χαρά του αθλήματος και θα δώσουν την σκυτάλη για την έναρξη του τουρνουά.

Οι αγώνες ανδρών και γυναικών θα ξεκινήσουν αύριο Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ θα συνεχιστούν το Σάββατο και θα ολοκληρωθούν τηνΚυριακή με τους τελικούς και τις απονομές.

Την διοργάνωση στηρίζουν η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, ο Δήμος Πρέβεζας και το Επιμελητήριο Πρέβεζας.

Οι συμμετοχές των αγώνων έχουν οριστικοποιηθεί. Οι ομάδες ανδρών που θα συμμετάσχουν είναι οι εξής:

ΑΝΔΡΕΣ:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΑΓΡΙΝΙΟ-Δευτεραθλητής Ευρώπης),
ΣΑΜΜΕΡ 04 (ΠΑΟΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ),
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (ΑΘΗΝΑ),
CPS ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΑΘΗΝΑ),
ΑΡΤΑ
Α.Ο.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,
ΛΕΟΝΤΕΣ (ΑΘΗΝΑ),
ΗΜΙΘΕΟΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ),
ΑΓΡΙΝΙΟ 2


Οι ομάδες των γυναικών που θα συμμετάσχουν είναι οι εξής:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
AVANT GARDE (Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2009),
SUBAMARINE (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ),
PREVEZA BEACH 2011,
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (ΑΘΗΝΑ).


Την Παρασκευή θα φτάσει στο PREVEZA BEACH και η Εθνική ομάδα των γυναικών, η οποία θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και θα δώσει αγώνες επίδειξης κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του τουρνουά.
Χορηγός ονομασίας του τουρνουά είναι η ΛΟΥΞ, η γνωστή εταιρεία αναψυκτικών.
Κεντρικοί χορηγοί του τουρνουά είναι οι ΑΧΕΡΩΝ ΜΠΕΤΟΝ, ΚΤΕΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Α.Ε, Centro Ottico, Yamaha ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ, Έπιπλα ΠΕΤΡΟΥ, Prevere Cafe, Elvis, Caramel Cafe-Bar, Allemi, Remezzo, Alila Villa, Vegera.
Χορηγοί-Υποστηρικτές του τουρνουά είναι οι Element Sports, Αρτοποιήματα ΣΟΥΛΗΣ, El mundo, ΠΑΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ, ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ, ΔΙΕΘΝΕΣ (ΑΡΤΑ), ALLURE CAFE, Κεραμικά ΜΠΕΗΣ, Σχολή Οδηγών ΜΠΟΝΙΟΣ, Αλουμίνια ΝΑΣΗΣ, Είδη Υγιεινής ΚΟΛΙΟΣ, Αλουμίνια ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Αρτοποιήματα ΤΡΙΑΝΤΟΣ, Αλουμίνια ΧΡΟΝΗΣ,Sport 2000-Athlete's Foot, Meridien Cafe, Venezia, Μαντείο, ΦΑΝΤΗΣ Αλουμίνια, PLAY 5X5, Sportsoutel Ιωαννίνων.

Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου και τελευταίου τουρνουά θα γίνουν γνωστές οι ομάδες (4 ανδρικές και 4 γυναικείες) που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του πρωταθλήματος στην Αθήνα 6-7 Αυγούστου στο «Mojito Bay».

2 comments

Anonymous said...

i omada twn summer 04 oudepote eixe sxesi me tin omada tou paok,pote den xrimatodotithike aptin omada toy paok gia na plirosei ta leitoyrgika tis exoda.opote kathe paromoiosi me ton paok einai anakriveis k analitheis.

Anonymous said...

Το beach handball είναι η χαρά του αθλητή και μια πρώτης τάξης ευκαιρία να διατηρήσει φυσική κατάσταση σε περίοδο που δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στη σάλα.
Εν μέσω επαγγελματικού μου ταξιδίου στην Κέρκυρα σταμάτησα δυστυχώς μόνο για λίγο την Παρασκευή στην Πρέβεζα και παρακολούθησα 2 αγώνες αντρών.
Με χαρά και έκπληξη είδα μια ομάδα από την Αθήνα που όλοι οι παίχτες της ήταν πιτσιρικάδες από 16 έως 18 ετών.
Αλήθεια σας λέω αυτά τα παιδιά με συγκίνησαν γιατί όσο υπάρχουν αθλητές ερωτευμένοι με το άθλημα τότε μπορούμε να ελπίζουμε ειδικά όταν μιλάμε για παιδιά αυτής της ηλικίας.
Μάλιστα οι πιτσιρικάδες κέρδισαν μια αντρική ομάδα και ξεχώρισα και 2 διαμαντάκια ανάμεσά τους.
Μπράβο ρε παιδιά μπράβο, αυτά να βλέπει η ομοσπονδία και να τα προβάλλει να τα υποστηρίζει.
Επενδύστε στο μέλλον του ελληνικού χάντμπολ, μόνο εκεί υπάρχει ελπίδα.