1ο Αναπτυξιακό Σεμινάριο ΣΥΠΧΕ-ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

1ο Αναπτυξιακό Σεμινάριο ΣΥΠΧΕ-ΟΧΕ



ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ «1ο Αναπτυξιακό Σεμινάριο Προπονητών Χειροσφαίρισης»

Παρουσία περισσοτέρων από 55 προπονητών πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του 1ουΑναπτυξιακού Σεμιναρίου Προπονητών Χειροσφαίρισης στις εγκαταστάσεις του SportCamp στο Λουτράκι το Σάββατο 25 & την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011.

Οι ομιλητές, Sulc Petr (EHF Master Coach), Χατζηχρήστος Κ. (Καθηγητής Φ.Α.),Ζαρώτης Γ. (Αθλητικός Ψυχολόγος), Παπαγεωργίου Άννα (Διατροφολόγος),Νικολίτσας Θ. υπεύθυνος διαιτησίας, παρουσίασαν τα πολύ ενδιαφέροντα θέματα που αναφέρονταν αποκλειστικά στις μικρές και ευαίσθητες ηλικίες.

Στο σεμινάριο παραβρέθηκαν προπονητές ανάπτυξης και άλλοι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι παρακολούθησαν με πολύ προσοχή όλες τις εισηγήσεις και αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις οι οποίες στοχεύουν στον αποδοτικότερο τρόπο προπόνησης και στην παιδαγωγική συμπεριφορά με την οποία απαιτείται να χειρίζονται τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες.

Επίσης το ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΣΥ.Π.Χ.Ε.) και η ΕΑΠ/ΟΧΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα επίδειξης των Εκπαιδευτηρίων Δούκα για την παρουσία τους το διήμερο αυτό.

3 comments

Anonymous said...

αφηστε τα σεμινάρια και ας γινει μια σχολή επιτέλους!!!έλεος πια τόσα χρόνια πέρασαν απο την τελευταία.ειναι θέμα ανικανότητας ή κόστους επιτέλους?

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΠΧΕ, ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.

Anonymous said...

Συνχαρητήρια στον ΣΥΠΧΕ, είχαμε χρόνια να δούμε τόσο οργανωμένη προσπάθεια. Καλή συνέχεια στην Θεσσαλονίκη.ΔΡΑΓΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ