Δηλώσεις προπονητών και αθλητών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δηλώσεις προπονητών και αθλητών

Ιβάν Τσοπ: «Θέλω να μείνω»Μιλώντας στο handball.gr ο Σλοβένος τεχνικός της Ορμής Ιβάν Τσοπ είπε: «Οταν ήρθα στην Ελλάδα ήμουν αισιόδοξος. Δεν περίμενα τίποτα πριν δω την ομάδα. Είχαμε αρκετά προβλήματα κατά την διάρκεια της χρονιάς. Αυτή την ομάδα δεν έχει την ποιότητα των περασμένων ετών και ήθελα να τις κάνω να σκέφτονται ως νικήτριες και να μάθουν να παίζουν άμυνα». Για το μέλλον: «Θέλω να μείνω, αλλά θα πρέπει να μιλήσω με τη διοίκηση για τις προϋποθέσεις. Στην Πάτρα υπάρχουν προϋποθέσεις να δουλέψεις σωστά και να προετοιμαστούν μελλοντικές γενιές. Θα πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά με την διοίκηση και εφόσον μείνω να επιλέξουν έξυπνα, γιατί δεν υπάρχουν προβλήματα οικονομικά μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στις κινήσεις μας».


Ναϊσίδου: «Δίκαια η Ορμή, πετυχημένη χρονιά για εμάς»
 Από την πλευρά της Νέας Ιωνίας η προπονήτρια Σοφία Ναϊσίδου σχολίασε: «Συγχαρητήρια στην Ορμή για τον τίτλο, τον κατέκτησε δίκαια. Όπως δίκαια θεωρώ πως μοιραστήκαμε τα φετινά τρόπαια. Η χρονιά για εμάς είναι πολύ πετυχημένη και είμαι πολύ χαρούμενη και για το πρωτάθλημα νεανίδων που κατακτήσαμε. Εμείς συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία να στηρίζουμε και να δουλεύουμε με τις νέες αθλήτριες».




Πρώτο για Παπάζογλου, Στρατάκη
Πολλές αθλήτριες της Ορμής γεύτηκαν για πρώτη φορά πρωτάθλημα στην καριέρα τους. «Ηταν κάτι ξεχωριστό για μένα. Ένα όνειρο ζωής. Το αφιερώνω στη Νάνση (Στρατάκη) και την Χριστίνα (Ανθίτση) γιατί μου συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες στιγμές που πέρασα με τον τραυματισμό μου», σχολίασε η Ειρήνη Παπάζογλου, ενώ η Στρατάκη συμπλήρωσε: «Πήραμε αυτό που μας άξιζε. Είμαστε πολύ χαρούμενες. Εύχομαι στο μέλλον να ζήσουμε κι’ άλλες τέτοιες στιγμές».


Κόγκας: «Το αφιερώνω στους χορηγούς μας»
Ο διευθυντής της Ορμής Ανδρέας Κόγκας μετά το τέλος του ματς σχολίασε: «Είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα να παραμένει στην κορυφή για χρόνια, αλλά εμείς το έχουμε καταφέρει. Ηταν το δύσκολότερο πρωτάθλημα, διότι η Νέα Ιωνία ήταν δυνατός αντίπαλος, αλλά και γιατί ουσιαστικά παίζαμε εκτός έδρας. Αφιερώνω αυτόν τον τίτλο στους χορηγούς μας και συγκεκριμένα στην Λούξ (αδερφούς Μαρλαφέκα), στην Σούπερ Κάργκο και στους αδερφούς Μυλωνά».

1 comment

Anonymous said...

Συγχαρητηρια στην Ορμη
και στους συντελεστες της επιτυχιας