Νέος προπονητής στο Διομήδη ο Δημητρούλιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέος προπονητής στο Διομήδη ο Δημητρούλιας

Από http://www.diomidis-handball.gr/


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ
Ανανεωτική και άκρως πρωτοποριακή η κίνηση του Διομήδη, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Δημήτρη Δημητρούλια, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν παίκτης και αρχηγός της αντρικής ομάδας. Η Διοίκηση των "πρασίνων" εμπιστεύεται στα χέρια του Δημητρούλια την πρωταγωνιστική εικόνα της ομάδας και είναι σίγουρο ότι το αγωνιστικό προφίλ, το ήθος και η εμπειρία του, θα φέρουν νέα δεδομένα στον σύλλογο του Άργους. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας κάνει το ντεμπούτο του ως προπονητής ανδρικής ομάδας της Α1 κατηγορίας, η θέση όμως αυτή δεν του είναι άγνωστη, καθώς επί σειρά ετών έχει διατελέσει προπονητής τμημάτων υποδομής του Διομήδη, με εξαιρετικά στατιστικά στο βιογραφικό του. Ευχόμαστε στον νέο προπονητή μας, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και καλή σταδιοδρομία στη νέα του προσπάθεια.
ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΕΛΤΖΗ
Το Δ.Σ. του Διομήδη ευχαριστεί πολύ τον Γιάννη Βαρελτζή για την βοήθειά του στον σύλλογό μας και του εύχεται καλή επιτυχία και καλή πορεία στη συνέχεια της καριέρας του.

45 comments

Anonymous said...

Μίμη καλη επιτυχία. Εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο.
Ένας φίλος

Anonymous said...

Καλά αυτοί στο Άργος πόσο άσχετοι είναι!!!Υποτίθεται ότι πάνε για τίτλους, δίνουν ένα σωρό λεφτά και αντί να επιλέξουν ως προπονητή κάποια αξιόπιστη λύση, έδιωξαν Γεροδήμο για να πάρουν Βαρελτζή και τώρα Βαρελτζή για να πάρουν Δημητρούλια? Θα τους πάρουν και με τις πέτρες!Δεν τους έφτανε η ξεφτίλα στο F4 που ήταν συνέχεια στο δεκάμπαλο, δεν βάζουν μυαλό με τίποτα.Ο Δημητρούλιας μπορεί να εξελιχθεί στον καλύτερο έλληνα προπονητή, αλλά ποτέ δεν βάζεις έναν πρωτοετή φοιτητή της ιατρικής να χειρουργήσει τον Πρωθυπουργό...Γιατί έτσι όπως είναι τα πράγματα, το Άργος με τα χρήματα που ρίχνει είναι στην κορυφή από πλευράς μπάτζετ. Δεν βλέπουν στα Βριλήσσια τι έγινε. Με 2 κινήσεις (προπονητής και ιντερ)έκαναν πολύ καλά ομάδα!Ξυπνάτε εκεί στο Άργος και μη σκορπάτε τα λεφτά σας ΑΔΙΚΑ!!!!ΚΡΙΜΑ!

Anonymous said...

Ρε φίλε 3:56. Πώς κάνεις έτσι; Τι σε πειράζει εσένα ποιον θα πάρουμε προπονητή και ποιον θα πάρουμε για ίντερ, εξτρέμ κτλ; Όταν θα ξεμείνουμε από λεφτά και σε βάλουμε μέτοχο, τότε να ζητήσεις εξηγήσεις! Η ομάδα θα πορευτεί με δικά της παιδιά, όσο και αν σε πληγώνει αυτό!!! Η κάνουλα που πίνατε όλοι νερό έκλεισε! Να πάτε να "ξηστείτε" αλλού τώρα. Η ομάδα έχει βρει το δρόμο της, έχει κόσμο που αγαπάει το χάντμπολ, αυτοσκοπός δεν είναι ο τίτλος αλλά το ωραίο θέαμα και να προωθηθούν τα παιδιά από τις ακαδημίες. Άλλωστε, η προώθηση Δημητρούλια στην πάγκο της ανδρικής ομάδας είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Anonymous said...

Mimi kali epitihia, pisteyo oti tha ta kataferis!!!
Katerini Forever!!!

Anonymous said...

Απ' ότι καταλαβαίνω εκτός από Βαρελτζή πρέπει να ετοιμάζουν και άλλοι τις βαλίτσες τους εκεί στο Άργος. Κάτι ίντερ και κάτι εξτρέμ. Καλή πορεία παιδιά εκεί στο Άργος. Καλά κάνετε. Το ευχάριστο είναι ότι δηλώνετε από τώρα ότι δεν πάτε για τίτλους αλλά για προώθηση ταλέντων και ανάπτυξη. Πάντως πολύ νωρίς ξεκινήσατε αν και η αρχή είναι το ήμισι του παντός.

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ,ΑΥΤΟΙ ΠΙΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ,ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΣΙ.ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΩΜΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ

Anonymous said...

ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ: Ο Υ Σ Ι Α

Anonymous said...

Δεν ξέρω καθόλου προπονητικά τον Δημητρούλια. Όμως έχω δει εντυπωσιακά αποτελέσματα στις μικρές ομάδες του Διομήδη, από σάκοι του μποξ έχουν γίνει ανταγωνιστικοί και πρωταγωνιστές στα ηλικιακά, και έχω τη διαίσθηση ότι είναι ένας ανερχόμενος προπονητής. Θα είναι μεγάλη δύναμη για αυτόν σε λίγα χρόνια να προπονεί παίκτες δημιουργήματά του. Δεν νομίζω ότι μπορεί να τα πάει χειρότερα από Γεροδήμο και Βαρελτζή, σε αυτό είναι τυχερός, δηλαδή με τι θα συγκριθεί σε λίγο.
Στον 3:56μμ, φίλε σε πιάνει σύγκρυο στο άκουσμα του ονόματος Γεροδήμος; Δηλαδή πόσο καλός προπονητής είναι ο Χρηστάρας; Έχεις δει προπονήσεις του, έχεις εντυπωσιαστεί με τα αποτελέσματα που έχει φέρει στις ομάδες του; Μιλάς γι αυτόν λες και μιλάς για τον Θεό. Το δικαιολογεί κάτι αυτό, ή είσαι γενικά χειροκροτητής και θαυμαστής των φημισμένων;
Καλή επιτυχία στον Δημητρούλια, μπράβο στον Διομήδη που δείχνει να έχει μια σωστή κατεύθυνση επιτέλους μετά τις τόσες πατάτες που έχει κάνει. Να δώ και τι θα κάνει με κάτι συνταξιούχους παίκτες που ουδόλως δικαιολογήσανε τα λεφτά τους και την φήμη τους. Ο καιρός θα δείξει.

Anonymous said...

Οπωσδήποτε, αυτό που θέλει ο Δημητρούλιας τώρα είναι να πλαισιωθεί σωστά γιατί δεν θα είναι εύκολο τον πρώτο καιρό να περάσει τη δική του γραμμή, αφού μέχρι χθες ήταν συμπαίχτης με τους μελλοντικούς παίχτες. Σωστή ΄φαίνεται η κίνηση. Καλή επιτυχία!

Anonymous said...

Φίλε μου, 3.56, στην ξεφτίλα του F4 δεν οδηγησε την ομαδα ο Δημητρουλιας αλλά "μεγαλοχειρουργοι" τυπου Γεροδημου και Βαρελτζη!
Οπότε στη παρούσα φάση, με βαρύγδουπες δηλώσεις περι "φοιτητων" και "μεγαλοχειρουργων", μονο γραφικος κινδυνευεις να θεωρηθεις!
Δες την θεαματική εξέλιξη των ακαδημιων του Αργους στα χερια του Δημητρουλια! Δες και την αντιθεση με την πορεια της ανδρικης ομαδας, με μπροσταρηδες "μεγαλοχειρουργους", που ενας Θεός μονο ξέρει, πως καταφεραν να οδηγησουν μια ομαδαρα απο αποψη δυναμικού, σε τετοιο βατερλώ!
Όποιος παρακολουθεί χαντμπωλ γνωριζει πως η μεταβαση του στον παγκο ηρθε φυσικα, και "πρωτοετη" δεν θα βιαζοταν να τον χαρακτηρισει!
Μπραβο στη διοικηση του Άργους που τολμα και μπραβο για την διορατικοτητα της!! Γι αυτο εχει φτασει εκει που εχει φτασει, να δημιουργησει μια ομαδα που πρωταγωνιστεί και ανταγωνιζεται επαξια τους βορειους!
Ένας ικανός προπονητης με την χαντμπωλικη ευφυια, την διαφορετικοτητα, τις καινοτομες ιδέες και το ηθος και το πάθος του Δημητρουλια, όπως έχει επιδείξει στα λιγα εως σημερα, ήταν αυτό που έλειπε απο την ανδρικη ομαδα του Άργους! Ήταν κριμα γι αυτην την ομάδα και φτανει με τους "μεγαλοχειρουργους" που την κατακρεουργουσαν και την εθαβαν τελικά, οσους παικταραδες κι αν διεθετε!
Κι ενταξει ρε παιδιά, ας μην κρυβόμαστε! Όλοι θα θέλαν να ειμαστε η επόμενη προπονητική επιλογή ενός υγιους συλλογου με οραμα και ικανο επιτελειο οπως το Άργος, αλλά ας ενθαρρυνουμε κι ας επιβραβευουμε τους αξιους νέους ανθρώπους κι ας μη γινομαστε "μικροι"!
..τωρα για όσους ηλπιζαν διακαως να "χειρουργησουν" αυτοι τον "πρωθυπουργο" την επομενη σεζον και να περιελθουν στις δικές τους τσεπες τα "φακελακια", μόνο.. περαστικα, μπορώ να ευχηθώ!

Anonymous said...

Φίλε 11:25, με κάλυψες απόλυτα!!!

Anonymous said...

eseis ekei sto va8os (argos) ....
ton paizete me pa8os!...

Σκούφας Δημήτρης said...

''Άμες δε ηγεσόμεθα πολλώ κάρρονες'' λέγανε οι Σπαρτιάτες. Μίμη προχώρα. Η γνώση υπάρχει, το ταλέντο νομίζω ότι το έχεις.........υπομονή από σένα και από την ομάδα και όλα θα πάνε καλά.

Σκούφας Δημήτρης

Anonymous said...

Στο εξωτερικό, αυτό θεωρείται αυτονόητο. Στην Ελλάδα έχουμε ήδη 13 σχόλια πάνω σε αυτό!!!

Anonymous said...

"Αμες δε γεσόμεθα, πολλώ κάρρονες" (εμείς θα γίνουμε πολύ καλύτεροί σας)

επιτρεψτε μου να διορθωσω κε Σκουφα

Anonymous said...

Αμμες δέ γ΄ έσσόμεθα πολλώ κάρρονες Παλαιοί συναγωνιστές είναι το σωστό με εκτίμηση Δ. Σκάρλος

Anonymous said...

...εσεις εκει στο βαθος, στο Αργος... φιλοσοφειτε κιολας με παθος!!! αντε ρε δημητρουλια να δουμε τι θα κανεις με τοσα σχολια που εχεις προκαλεσει ηδη! για να χεισ κανει τοση αισθηση ηδη παντως, κατι σημαντικο συμβαινει!

Anonymous said...

Φίλε, έτσι είμαστε εμείς στο Άργος. Αν δεν σου αρέσει, μην έρχεσαι! Έτσι κι αλλιώς, δεν θα έχει μεροκάματο για σένα.

Anonymous said...

11:25 τα ειπεσ ολα!

Anonymous said...

Βασιλο.. μην καρφώνεσαι

Anonymous said...

mimh parelash den blepeis...parete Kranakh gia na deite asprh mera
o en tw pollw malakizein adynathzein.. Dhmhtrhs Skoupas o anyparktos...

Anonymous said...

Ρε καραάσχετοι όλοι σας, ποιος σας είπε ότι τα καλά αποτελέσματα στις ακαδημίες και στα παιδικοεφηβικά έχουν καμία σχέση με το πρωτάθλημα της Α1???Αν ήταν έτσι τότε ο Τοντόροβιτσ θα έπρεπε να γίνει ομοσπονδιακός στην Εθνική ανδρών με τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι σήμερα...Άλλο τα πιτσιρίκια, άλλο η Α1!Και αφού ο Ρέντας έχει τόση πρεμούρα με τα ηλικιακά, γιατί δεν κράτησε τον Τοντόροβιτς, αλλά τον έδιωξε στη μέση της χρονιάς για να πάει στη θέση του το Γεροδήμο???Κι αν τελοσπάντων ρίχνει το βάρος στα ηλικιακά, γιατί περσυ έδωσε εκατοντάδες χιλιάδες για Τρουπή και Ζαραβίνα (35 και 38 ετών αντίστοιχα)???Ρε αφήστε τα παπατζιλίκια.Πείτε ότι δεν υπάρχει σάλιο και με την επιλογή αυτή γλίτωσε κανένα 30αρι χιλιάδες ευρώ σε μισθούς και βενζίνες για προπονητή. Μακάρι ο Μίμης να πιάσει, αλλά το Άργος έδειχνε ότι στοχεύει σε τίτλους κι άλλα πολλά....

Anonymous said...

Καλα εσεις εκει στο Αργος,εχετε παρει πολυ ψηλα τον αμανε !
Εσεις και τα λεφτα σας!
Που ολοι σας παρακαλανε!
Απο ποτε ?
Που κανετε την μια γκαφα μετα την αλλη!
Αλλα τί πειραζει?
Εχετε λεφτα εσεις !

Anonymous said...

6,19 φαινεσαι υποψιασμενος...

Nick said...

Μητσάρα, φίλε μου! Καλή σου επιτυχία!! Το ξέρω οτι ισως δυσκολευτεις αρχικά, διοτι ειναι μεγαλη η ευθυνη και σε μεγαλη κατηγορια, αλλα ξερω οτι σιγα σιγα σιγουρα θα αναδειχτεις σε μεγαλη προσωπικοτητα του Ελληνικου και οχι μονο Χαντμπωλ και θα καταφερεις πολλα! Και ειμαι επισης σιγουρος οτι θα κλεισεις συντομα πολλα στοματα(κακοπροαιρετα) που πριν καν να εχεις ξεκινησει το εργο σου εχουν ηδη ξεκινησει να μιλουν... Καθε αρχη και δυσκολη! Κι επειδη σε γνωριζω απο τα οκτώ σου χρονια (ισως και απο πιο παλια), ξερω οτι ό,τι στοχο κι αν βαλεις τον εκπληρωνεις και οτι θα προσπαθησεις με ολο σου το "Ειναι" για το καλυτερο!! Καλη επιτυχια, καλε, παλιε και παντοτινε μου φιλε απο την Κατερινη! Μαζι σου!! Κλιγκ...! ;-)

Anonymous said...

Τέλος τα πεταμένα λεφτά στο Άργος. Η ομάδα θα έχει σαν βάση της τα δικά της παιδιά. Ο Μίμης είναι ένας από αυτούς. Τους "προπονηταράδες", τους "παιχταράδες" και τους "σωτήρες" τους είδαμε, τους δοκιμάσαμε, τους πληρώσαμε. Μάθαμε και από αυτούς, μην είμαστε αχάριστοι. Μπορούμε όμως να σταθούμε στα πόδια μας. Η ομάδα έχει κάνει τα βήματά της, θα προχωρήσει με αυτόν τον τρόπο. Σε κάποιους ίσως να μην αρέσει. Δεν πειράζει, ποτέ δεν ήμασταν αρεστοί σε όλους. Καλή τύχη στις ομάδες σας και στο ελληνικό χάντμπολ.

Anonymous said...

Ρε παληκαρια βαλτε καποιον απο αυτους τους αποτυχημενους χειρουργους να χειρουργησουν τους Παπανδρεου και Παπακωνσταντινου μηπως και μεινουν φυτα και γλιτωσουμε μια ωρα νωριτερα απο τους ηλιθιους,

Anonymous said...

Για να καταλάβω:Είναι κουμμούνι ο Μίμης;Γιατί αλλιώς ο κ.Σκούφας δεν ασχολείται.Ακόμη και αν είναι από την Κατερίνη

Anonymous said...

...που ησουνα ρε φιλε και τα δωσαμε ολα εμεις οι καραασχετοι, στον ζαραβινα και τον τρουπη και δεν μας εμεινε τιποτα?? εκατονταδες χιλιαδες ευρω(!!!!) οπως ευστοχα παρατηρησες ως καρασχετικος!!!!! 6.19, υποψιασμενος... προς λαθος κατευθυνση!

Anonymous said...

file, mh sygkrineis tontorobits kai dimitroulia! allh klash! o dimitroulias thn kerdise thn eukairia gia thn andrikh, o gerodhmos gia tis akadhmies (na mh pane xamena kai ta tosa fragka pou exei parei tsampa!) kai o tontorobits gia to spiti tou!
ase re file na bgei kanas neos proponhths ths prokophs! dhladh mono se 5 onomata prepei na dinontai eukairies kata th gnwmh sou, anexarthtws apotelesmatos??? kai pou einai re file oi spoudaies diakriseis pou exoun ferei sth xwra mas ta onomata auta??? mono mexri thn porta tou geitona ftanei to mati mas dhladh??? o kathenas file mou, "onoma" h mh, pairnei auto pou tou axizei arga h grhgora!!!

SNIPER said...

"o kathenas file mou, "onoma" h mh, pairnei auto pou tou axizei arga h grhgora!!!"

Αυτο στο ελλαδισταν δεν ισχυει,
συνεπως ατοπο το επιχειρημα

Anonymous said...

να ομως που συνεβη στο αργος! αντε, καλη αρχη!

Anonymous said...

Ase mas re skoufa me ta arxaia sou. san to handball pou ksereis einai,arxaio tou '80 kai ekeino sto peripou!To argos to vlepw se 2 - 3 xronia A2 giati mallon exei arxisei na kleinei i kanoula pou legete rentas,ksereis ti einai na exeis dwsei 1.500.000 euro sto handballAKI stin ellada se 5 xronia kai na min exeis parei oute kupelaki??

4:2 said...

Μιμη καλη επιτυχια φιλε...

Anonymous said...

Μπορει στο ρητο να εκανε λαθος,αλλα το χαντμπωλ,ο κ Τακης το κατεχει και μαλιστα πολυ καλα.Πολυ καλυτερα απο πολλους ξενους προπονηταραδες που θαυμαζετε στο CL.

Βεβαια γεννηθηκε και αυτος σε λαθος εποχη και το επωνυμο του δεν τελειωνει σε ...ιτς !

γεια σου κ Τακη!
ενας παλιος σου φοιτητης

Σκούφας Δημήτρης said...

Γιατί σας κακοφαίνεται που σε ένα παίκτη (Γυμναστή-προπονητή), μία ομάδα του εμπιστεύεται την πορεία της.??? Σας ''κόβει'' θέσεις???? Σοβαρευτείτε.... καιμη βάζετε τους ανιστόρητους ή τα παιδάκια του παιδικού να γράφουν για σας....(ελπίζω να το πιάνεις αυτό ''φίλε''ή μάλλον ''φίλοι'')..... όσο για το Χάντμπολ του 80 ή 90 ελάτε σε μία ημερίδα να μιλήσουμε για σύγχρονες τάσεις του παιχνιδιού, μοντέρνες προπονήσεις και ότι τραβάει η ψυχούλα σας. Εγώ θά είμαι εκεί. ΕΣΕΙΣ????????

Σκούφας Δημήτρης

Anonymous said...

Πω-πω, 36 σχόλια!!! Πρέπει να πόνεσε πολλούς η πρόσληψη Δημητρούλια στον πάγκο του Διομήδη!

Anonymous said...

Μόνο σε ημερίδες θα είσαι Δημητράκη, σε κάνα πάγκο δύσκολο, εκεί είναι οι μάχιμοι αγόρι μου, εσύ ανέλυε την θεωρία!

Anonymous said...

Δηλαδή ο Διομήδης ευχαρίστησε τον Βαρελτζή; Χα,χα,χα. Να του πάρει και δώρο ρε!

Anonymous said...

χαχαχα! μα ποσοι γελοιοι προπονηταραδες σε μια σελιδα???? μεχρι και σκουφα βγαλατε αχρηστο!!!
ποσοι δοκιμασατε κι αποτυχατε??? μιλατε κι απο πανω??? αντι να ντραπειτε να κοιταξετε πως θα βελτιωσετε τον εαυτο σασ κοιτατε πως θα φατε οποιον καινουριο σασ φαινεται ικανος, μη χασετε το πορτοφολι!!! με κατι τετοιoυς σαν εσας γιναμε ελλαδιτσα!!!
μιμη συγχαρητηρια!!! διασκεδασε τα σχολια των αποτυχημενων και συνεχισε!!!

Anonymous said...

40 σχόλια για τον Μίμη.
Μπράβο . Δείχνει ότι η απόφαση των διοικούντων του Διομήδη είναι σωστή.
Δικό τους παιδί τη στιγμή που ετοιμάζουν χώρο για τα δικά τους παιδιά που ο Μίμης τα έσπρωξε στην ελίτ των ηλικιακών κατηγοριών.
άντε καλή επιτυχία Μίμη...
καλή επιτυχία παιδιά...

Anonymous said...

Κάποιος πολύ τον σπρώχνει τον Μίμη... Δεν φαίνεται; Πολύ διαφήμιση πέφτει! Καλή επιτυχία, αλλά ο σαλίγκαρος που έχει γράψει τόσα σχόλια δεν σου χρειάζεται Δημητρούλια, αν το έχεις θα φανεί σύντομα! Καλή επιτυχία και πάλι!

Anonymous said...

δημητρούλια πολλοι σε ζηλευουν σε θαυμαζουν εχεις κανει πολλες επιτυχιες μεχρι τωρα και θα ερθουν ακομα πιο πολλες συνεχισε ετσι...οσο για τα περιτα σχολια μερικων ανωνυμων μην δινεις σημασια το τι λενε απλα διασκεδασε το!!!

Anonymous said...

borei h kinisi na ginei enas paiktis proponitis ka malista amesos afotou elixe h xronia sthn opoia htan paiktis na nai protoporiaki auto omws dn simainei oti einai kai lathos!dixte ligo ebistosuni se ena neo anthropo pou proerxetai apo tiw taxeis ths omadas kai sigoura thn exei zisei polu kala...ala oxi sthn ellada to kraximo kai to kafriliki protostatoun ths stirixis kai tou kalou logou eleoss!!!afiste to paidi na kanei ti douleia tou dld

Anonymous said...

Τι έγινε ρε παλικάρια εσεις που λέγατε τόσα πολλά για τον Μιμή μας ; Που είστε ; Έχουμε 2024 και είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής. Μόνο λόγια σχόλια εσείς χάνετε τόσα χρόνια τον χρόνο σας σε αυτά ,σχολιάζατε τον Μιμή ενώ αυτος δεν σχολίαζε δούλεψε και τα πήρε όλα .Και εσείς τιποτα !ποιος πήρε τι ; Ποιος έχει τα περισσότερα τρόπαια ; Ποιος έχει ευρωπαϊκό ; Δεν μιλάμε για για 2 ! Έστω για ένα! Και ασιατικό ο Μιμής μας . Τώρα δεν σχολιάζει κανείς από την μιζέρια σας όλοι απ την κακιά σας ! Αντί να λέτε τα καλύτερα ! Άχρηστοι και μίζεροι άνθρωποι ! Εξαιτίας σας δεν θα πάμε μπροστά ποτέ . Ακριβώς για τους λόγους αυτούς δεν βγήκε κανείς άλλος σαν τον Μιμή και θα βγει ..Πρέπει να απομακρυνθούν όλοι αυτοί οι μίζεροι από το άθλημα !