ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης με την Επιτροπή ανάπτυξης της Ο.Χ.Ε και την Ε.Σ.Χ.Θ συνδιοργανώνουν τουρνουά Street Handball στην πλατεία Αριστοτέλους το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011 από τις 10.00πμ-14.00μμ με την συμμετοχή παιδιών δημοτικών σχολείων και σωματείων του Νομού και της ευρύτερης περιοχής της Βορείου Ελλάδος.

 Στόχος του τουρνουά είναι η προβολή του αθλήματος η αύξηση της δημοτικότητάς του και η διάδοσή του, ενώ παράλληλα με τη δράση του street handball θα προβληθεί και ο προκριματικός αγώνας για το Euro 2012 που θα δώσει η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών κόντρα στην Τσεχία την Τετάρτη 8/6/2011 ώρα 6.30μμ στην Πυλαία.

Παράλληλα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία ώστε το event αυτό να λειτουργήσει σαν προπομπός μιας σειράς προωθητικών ενεργειών που θα λάβουν χώρα στην Θεσσαλονίκη και στόχο θα έχουν την προβολή της σημαντικής διοργάνωσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη 17-30 Ιουλίου. Η παραχώρηση της πλατείας Αριστοτέλους για την διεξαγωγή του τουρνουά street handball οριστικοποιήθηκε με την επαφή του κ. Στέλιου Αγγελούδη , με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη και την Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχαλίδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά, σε ομαδικό και όχι μόνο άθλημα , δίνεται η ευκαιρία να κάνει μια τέτοιου είδους εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους.

11 comments

Anonymous said...

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ.
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ.
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΔΙΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΕΚΛΕΚΤΗΚΑΝ"

Anonymous said...

Είναι πολύ καλή ενέργεια. Για όσους ξέρουν καλύτερα, μπράβο Τάκη Σκούφα.

Anonymous said...

Τι λέτε ρε, είναι τόσο μεγάλο κατόρθωμα να δοθεί η πλατεία; Γιατί; Θα τους την τρώγαμε; Μην τα παρουσιάζεται έτσι τα πράγματα, ο μεγάλος Αγγελούδης τα κατάφερε, σιγά τον άθλο ρε... και ο Μπουτάρης όφελος θα έχει, θα λέει κοιτάχτε πολιτιστικές εκδηλώσεις που έκανα, κοιτάξτε events υπό την δημαρχία μου. Δηλαδή τι; Ζοριζόταν να δώσει την άσφαλτο και τις πλάκες, και τον κατάφερε ο Αγγελούδης;
Άθλος παιδάκι μου, άθλος!!!

Anonymous said...

mpravo ston taki skoufa... daskale eleipses to diasthma pou den asxolithikes me to handballaki toso energa!
euxomai na sunexiseis kai meta to pagkosmio gia na dwseis to erethisma gia megala pragmata se olous mas, giati atoma san esena den perisseuoyn!!!

me ektimhsh prwhn foititis sou kai nun proponhths!

Anonymous said...

Ο 11.38 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΟΝΤΩΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΥΦΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΩ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΡΓΑΝΟΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΔΑΣΚΑΛΕ ΒΑΡΥ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΣΟΥ. ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?

Anonymous said...

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ , STREEET HANDBALL ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ...

Anonymous said...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ?
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ. Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ , ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΚΑΡΤΑΣΙΑ.

Anonymous said...

Αν δεν ήταν ο Τάκης με την αντιδήμαρχο, θα σου έλεγα εγώ street και Αριστοτέλους. Ποιος Αγγελούδης και ποιος Μπουτάρης μας λες. Αυτοί πήγαν μόνο για τις φωτογραφίες μόλις έκλεισε η συμφωνία. Μερικοί είστε πολύ κομπλεξικοί τελικά.

Anonymous said...

Giati den anoigei eukola i Aristotelous gkarntasi? Ti einai i Aristotelous? I Agia Sofia? I i Akropoli? Ti paramu8ia mas poulate pali gia na sas 8aumasoume re lamogia...

Anonymous said...

Το λαμόγιο ή και λαμόγιας, είναι συνώνυμο του απατεώνα ή κομπιναδόρου.
ΛΑΜΟΓΙΟ
Η λέξη προέρχεται από το ιταλικό «la moglie» (λα μόγιε - η γυναίκα), και συγκεκριμένα από τους χαρτοπαίκτες της Νάπολης. Όταν κάποιος απο αυτούς κέρδιζε και ήθελε να φύγει από το τραπέζι για να μη χάσει πάλι τα λεφτά του, έλεγε «la moglie, la moglie», ότι τον φώναζε δηλαδή η γυναίκα του, και τα έπαιρνε κι έφευγε.
ΠΟΙΟΣ ΕΦΥΓΕ ?

Anonymous said...

Oi trixes mas efugan... Mas karafliases!