Δηλώσεις προπονητών και αθλητών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δηλώσεις προπονητών και αθλητών

Γιάννης Αρβανίτης (ΑΕΚ)
«Ηταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Είχαμε επίγνωση της δυσκολίας. Ο Φίλιππος Βέροιας είναι πολύ έμπειρη ομάδα και σε αυτά τα ματς που είναι νοκ- αουτ παίζει ρόλο. Είχαμε την τύχη να είμαστε έτοιμοι, λόγω του ότι το τελευταίο διάστημα είχαμε ρυθμό από τα συνεχόμενα δυνατά ματς. Οσοι έφυγαν από το γήπεδο έμειναν ευχαριστημένοι για το θέαμα. Και πάλι συγχαρητήρια στο Φίλιππο. Οσον αφορά την εικόνα του αγώνα, θεωρώ πως είχαμε υπερβολικό άγχος στο πρώτο ημίχρονο και κάναμε βιαστικές επιθέσεις. Ομως στο δεύτερο βρήκαμε τον ρυθμό μας και φτάσαμε στη νίκη. Κόντρα στα Βριλήσσια το ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Στο πρωτάθλημα μας δια λύσανε. Πείραμε από νωρίς το μάθημα μας. Είναι μαχητές και πρέπει να είμαστε ετοιμοι 100%»  Για τους Καφάτο και Κουλούρη δήλωσε «Είναι το πιο ευχάριστο δίλημμα για μένα. Εχουμε με διαφορά τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα. Είναι κορόνα γράμματα σε κάθε ματς για μένα το ποιον θα βάλω».

Γιώργος Χατζόγλου (Φίλιππος Βέροιας)
«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εγινε ένα καλό ματς. Είμαι στενοχωρημένος που δεν περάσαμε στον τελικό αλλά όχι για την ήττα μας, αφού χάσαμε παλικαρίσια. Το παλέψαμε. Σαν προπονητής δεν έχω εμπειρία, αλλά σαν παίκτης ξέρω ότι σήμερα δώσαμε όσα μπορούσαμε. Η ΑΕΚ ήταν πιο φορμαρισμένη και κέρδισε στις λεπτομέρειες». Οσον αφορά τον Γιώργο Χατζόγλου στην ερώτηση για τις συνεχόμενες αλλαγές των τερματοφυλάκων του και ιδιαίτερα του Λοϊζου που ήταν πολύ καλός όσο έπαιζε, τόνισε: «Ισως να έκανα λάθος. Εκείνη τη στιγμή έτσι έκρινα. Ισως να έχετε δίκιο. Εχω δύο καλούς τερματοφύλακες με διαφορετικά στοιχεία ο καθένας».



Ευγένιος Κουλούρης (τερματοφύλακας ΑΕΚ): 
«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Εγινε ένα πολύ καλό ματς αντάξιο ενός ημιτελικού. Για τους παίκτες του Φιλίππου έχω να πω δύο μπράβο. Είμαστε τυχεροί που έχουμε διοίκηση. Εχουμε έρθει από την Πέμπτη και μας παρέχουν ότι θέλουμε. Ολα αυτά που είπε ο Δημήτρης δεν φάνηκαν, ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος». Για τη συνύπαρξη του με το Δημήτρη Καφάτο δήλωσε: «Ξέρουμε και εγώ και ο Δημήτρης πως ο ένας θα παίξει. Οποιος είναι παίζει καλύτερα είναι και στην 7αδα. Εχουμε μία αρμονική σχέση»


Δημήτρης Μπαντής (Φίλιππος Βέροιας)
«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση, αλλά και στους συμπαίκτες μου. Ολη τη χρονιά είχαμε τρομερά αγωνιστικά και διοικητικά προβλήματα. Σταθήκαμε πολύ καλά. Είμαι στενοχωρημένος διότι στα Χανιά ήρθαμε μόνο οι αθλητές, ο προπονητής και δεν υπάρχει ούτε ένα μέλος της διοίκησης. Είναι πραγματικά κρίμα για αυτό τον μεγάλο σύλλογο. Πραγματικά ντρέπομαι. Κάτι πρέπει να γίνει όλη την χρονιά ήταν απών. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου είναι ήρωες».

1 comment

Anonymous said...

αν παίξει έτσι η αεκ στον τελικό θα φάει 10μπαλο.........α! συγνώμη ξέχασα τον Τσάκωνα..........